HWSW Informatikai Kerekasztal: Asus A8N-SLI Deluxe - vélemény? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asus A8N-SLI Deluxe - vélemény? uj alaplap asuseknal Értékeld a témát: -----

#521 Felhasználó inaktív   joel 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 27. 13:35

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 11:58

Valamit nem jól csinálsz...
Egyébként mért van az ,hogy aki Intel után vesz AMD-t és valamit elront a konfigban akkor utána egyből azt mondja,hogy az AMD-s platform nem jó megmondták ezt neki már többen is mert...

Akkor nem jól fogalmaztam, bocs. Nem azt akartam kihozni az egészből, hogy szar az AMD. Sőt ha hiszed ha nem elég jó prófétája vagyok. Amikor a p4-et vettem, akkor AMD fronton éppen csak elkezdtek szállingózni a 333-as ddr-es lapok, nforce meg még a holdba volt, vagy legalábbis az üzlet polcain nem volt. Ha lett volna AMD veszek nem p4-et, de akkor az tünt jobb választásnak.
És nem azért vettem most AMDt mert rábeszéltek.
Na a múltról ennyit.

A jelenről, akkor azt mivel magyarázod, ha letiltom a lant és a hangot akkor gyorsabb lesz a mem. Mert én a mostaninál gyorsabbra nem tudom állítani (2 2 5 2 1t).
De nem is tudom mit kellene másképpen állítanom a biosban. Ja és a C&C ki van kapcsolva, tehát ez nem befolyásoló tényező.
Intel Core2 Duo E6750 :ASUS P5K Premium WiFi AP :Geil Black Dragon 2x1GB :Sapphire HD 4870 :2xWDC WD2500YS-01SHB0 Raid0 :WDC WD2500YS-01SHB1 :ASUS DRW-2014L1T :Leadtek Winfast TV2000 XP Expert :Creative SB Live! 5.1+Orion HT728: Samsung SyncMaster 223BW :CoolerMaster Stacker STC-01 :Enermax EG495AX-VE
Watercool blokkok, Laing DDC, Cape Cora

#522 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 13:41

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 12:58

Szal szerintem tudjon már mindenki kilépni az Intel árnyékából és normálisan összehozni egy AMD-s konfigot mert mérges leszek :D

;) Tudod mit? Én kilépek az AMD árnyékából, és befigyel egy jó kis Intel konfig!

Matsonic alaplap, s370-es 733-as P3, 256 133MHz ram, Diamond viper V550 (TNT1).
Vinyónak természetesen egy Quantum 40 gigás. És gyorsabb is lett a gépem, mint az előző athlonom!  :D

Na jó, ezt csak addig, míg szépen összerakom A64 masinát. Akkor tényleg elmondhatom, hogy intelről váltottam, és mennyivel gyorsabb lett!  :smoker:
"Aki a munkahelyén nem nyal, az szopni fog!!!"

#523 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 13:42

Idézet: joel - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 13:35

Akkor nem jól fogalmaztam, bocs. Nem azt akartam kihozni az egészből, hogy szar az AMD. Sőt ha hiszed ha nem elég jó prófétája vagyok. Amikor a p4-et vettem, akkor AMD fronton éppen csak elkezdtek szállingózni a 333-as ddr-es lapok, nforce meg még a holdba volt, vagy legalábbis az üzlet polcain nem volt. Ha lett volna AMD veszek nem p4-et, de akkor az tünt jobb választásnak.
És nem azért vettem most AMDt mert rábeszéltek.
Na a múltról ennyit.

A jelenről, akkor azt mivel magyarázod, ha letiltom a lant és a hangot akkor gyorsabb lesz a mem. Mert én a mostaninál gyorsabbra nem tudom állítani (2 2 5 2 1t).
De nem is tudom mit kellene másképpen állítanom a biosban. Ja és a C&C ki van kapcsolva, tehát ez nem befolyásoló tényező.

Drvier legfrissebb van fennt?
Semmi nem akad semmivel?
Tilts le minden szart ami nem kell és csak azok maradjanak ami totál létszükséglet!
A hang letiltása egyértelműen járhat gyorsulással,bár nem feltétlen a memo sebességben ,de mivel ezek terhelik a procit ezért nem is ajánlatos a használatuk...Főleg a hangjuk sem igazán jó...
De ha a live-ot visszaraktad akkor minek is van az aktiválva?

#524 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 13:44

Idézet: PeC - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 13:41

;) Tudod mit? Én kilépek az AMD árnyékából, és befigyel egy jó kis Intel konfig!

Matsonic alaplap, s370-es 733-as P3, 256 133MHz ram, Diamond viper V550 (TNT1).
Vinyónak természetesen egy Quantum 40 gigás. És gyorsabb is lett a gépem, mint az előző athlonom!  :D

Na jó, ezt csak addig, míg szépen összerakom A64 masinát. Akkor tényleg elmondhatom, hogy intelről váltottam, és mennyivel gyorsabb lett!  :smoker:

:D
Érezni akarod a goyrsulást azért a hirtelen downgrade ugye? :) Csak vigyázz nehogy megártson a hirtelen nagy sebességkülönbség :D :D :D

#525 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 16:29

Most akkor lekell liltanom majd a 2. LAN-t, ha nem akarom használni különben terlheli a procit? Függetlenül attól, hogy nincs benne kábel?  :confused:
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#526 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 16:47

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 16:29

Most akkor lekell liltanom majd a 2. LAN-t, ha nem akarom használni különben terlheli a procit? Függetlenül attól, hogy nincs benne kábel?  :confused:

Nekem az alaplapi hangon kívül nincs letiltva semmi és mindkét lan használatban van mégsem terhelik a procit.....

#527 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 16:51

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 17:47

Nekem az alaplapi hangon kívül nincs letiltva semmi és mindkét lan használatban van mégsem terhelik a procit.....

Ja akkor jólvan, már megijedtem. Ezekszerint vmi driver problem okozhatta ezt a kollegánál.
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#528 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 18:48

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 16:51

Ja akkor jólvan, már megijedtem. Ezekszerint vmi driver problem okozhatta ezt a kollegánál.

Van új nforce direkt az nf4-hez azt tegyétek fel.

#529 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 19:14

6.39 ? vagy azota mar van ujabb?

#530 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 19:30

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 19:14

Jaja arra gondolok.

#531 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 10:03

Nekem minden szemet le van tiltva, csak az nvraid, az usb-k, meg a marwell lan van bekapcsolva, minden más feature kikapcs(még a klasszik portok is, mint com1-2!). Mondjuk nálam ez az alap, nem szeretem a fölösleges eszközöket- cserébe mostmár csak egy szempillantásra látom a winxp kukacos bootképét...
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#532 Felhasználó inaktív   JacKasske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 10:22

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 18:14

Ennel nincs ujabb!

#533 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 15:03

Anandnál nagyon lelombozó a túlhajtása

De miért? hiszen többeteknek is ment 300 felett is jóval, más tesztoldalak is jóval 300 felé tudták vinni.  :(  :confused:

Asus A8N- SLI Mi a krég van?

Szerkesztette: Asker 2005. 02. 28. 15:03 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#534 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 15:08

Apropó, nektek meddig sikerült felhúzni max?
Stabilan persze.
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#535 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 15:59

Idézet: Asker - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 16:08

Apropó, nektek meddig sikerült felhúzni max?
Stabilan persze.

300-on atomstabil volt. A trükk az volt, hogy a DDR-t vissza kellett venni 333-ra.

Az analtechesek  ;) nem értenek a tuninghoz :cool:
k s

#536 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 16:11

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 15:59

300-on atomstabil volt. A trükk az volt, hogy a DDR-t vissza kellett venni 333-ra.

Kezdők még majd belejönnek! :D

#537 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 17:27

Idézet: Asker - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 15:03

Anandnál nagyon lelombozó a túlhajtása

De miért? hiszen többeteknek is ment 300 felett is jóval, más tesztoldalak is jóval 300 felé tudták vinni.  :(  :confused:

Asus A8N- SLI Mi a krég van?

Nem fizetett eleget a tesztert az ASUS ;)
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#538 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 18:32

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 16:59

Hááát azért szerintem az elvárható, hogy szinkronba lehessen hajtani a memóriát a procival. Bár nemtom, lehet, hogy ez AMD-nél nem olyan lényeges.

Szerkesztette: jrpryv 2005. 02. 28. 18:52 -kor

#539 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 18:44

Mindezek ellenére megkérdezem hogy ha a DFI megtudta csinálni akkor az  az Asus mé nem?
Márpedig csak többet várna el tőlük az ember. /lásd Intel platformon milyen pöpecül megy nekik/

Ha mondjuk beletennénk szinkron memóriát,  pl: 550 Mhz DDR akkor viszi-e 275 HT/275 Mhzes memóval 1T-ben az Asus üdvöskéje?

#540 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 18:57

Idézet: Asker - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 19:44

Mindezek ellenére megkérdezem hogy ha a DFI megtudta csinálni akkor az  az Asus mé nem?
Márpedig csak többet várna el tőlük az ember. /lásd Intel platformon milyen pöpecül megy nekik/

Ha mondjuk beletennénk szinkron memóriát,  pl: 550 Mhz DDR akkor viszi-e 275 HT/275 Mhzes memóval 1T-ben az Asus üdvöskéje?

Háát, ha átnézel a socket939-es topicba ott a DFI nf4 tulajok finoman szólva sem dícsérik halálra, többek között én ezért sem rendeltem DFI-t, pedig szimpatizáltam vele.

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.