PIXMANIA topic A két régi topic összevonása
Elküldve: 2008. 05. 09. 00:39
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2008. 07. 04. 09:56
Elküldve: 2008. 07. 04. 11:08
Idézet: Mumia - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 10:56
nezd meg a termek magyar aranak az eloszlasat. ha a pixmanias ar tavolabb van a varhato ertek - szoras erteketol akkor minimum gyanakodj
persze huzhatsz 19-re lapot esha bejon orulsz. ha nem, akkor atkozodni fogsz.
Szerkesztette: SFIJ 2008. 07. 04. 11:09 -kor
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2008. 07. 04. 13:25
Szerkesztette: Mumia 2008. 07. 04. 13:25 -kor
Elküldve: 2008. 07. 04. 13:52
Idézet: Mumia - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 14:25
Lehet ők is pixmániától veszik?
Vagy csak webes ár, cucc nem létezik. Vegyékl meg Pixmániától, így Te nem szopol
Elküldve: 2008. 07. 04. 14:56
Samott
Elküldve: 2008. 07. 22. 20:33
Majdnem végigolvastam a topicot és kezdek gyanakodni.Lehet, hogy inkább megveszem helyben kp-ért.
Az a 65k gyanúsan kevés, legalábbis ha azt nézem, hogy A3-as Canon nyomtatóról van szó.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA
Bravo
Elküldve: 2008. 07. 23. 05:46
Idézet: carcass - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 21:33
Majdnem végigolvastam a topicot és kezdek gyanakodni.Lehet, hogy inkább megveszem helyben kp-ért.
Az a 65k gyanúsan kevés, legalábbis ha azt nézem, hogy A3-as Canon nyomtatóról van szó.
5.5k különbözet miatt nem érdemes kockáztatni, vedd meg itthon inkább
(söt inkább azt mondom, hogy semennyi pénzért nem éri meg a pixmania
Elküldve: 2008. 07. 25. 15:26
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA
Bravo
Elküldve: 2008. 07. 25. 22:17
Idézet: Jahno - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 14:52
De létezett a cucc, és nem webes ár, hanem japánból csencselt.
Elküldve: 2008. 11. 17. 23:36
lassan egy éve próbálom visszaszerezni a pénzemet. Rendeltem termékeket tavaly karira, egy része időben megjött, másikat átvétel nélkül visszaküldtem. Erről igazolást is kaptam emailben.
Volt vkinek hasonló esete? Természetesen nem találom a telefonszámukat, illetve a rendszert ahol meg tudom adni a vezetékes számomat...
Elküldve: 2009. 01. 04. 08:48
en bele sem gondoltam sajnos, hogy tonkremehet, mert meg sose ment tonkre vinyom, de igy utolag mar banom, hogy ott rendeltem, mert most sajat loven kuldhetem vissza hozzajuk es igencsak parazok, hogy "eltunik" a csomag, valami papirra azt mondjak, hogy rosszul lett kitoltve stb.
Ragnaros: Scarab Lord Vernita - 80 Rogue
Elküldve: 2009. 01. 04. 13:46
Elküldve: 2009. 01. 04. 14:25
Idézet: FakeJack - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 13:46
Aztán írja be ide az eredményt, mert a legtöbb HDD gyártó egyedi feltételekkel is ad el cumót a kereskedőnek, mint pld. csak 1-2 hónap gari van, vagy annyi sem. Cserébe occsó, és senkinek nem kell cserélgetni, kereskedő nem kap garit, júzernek meg annyit ígér, amit szeretne, ha romlik akkor bebukja.
Elküldve: 2009. 01. 04. 15:20
Elküldve: 2009. 01. 04. 21:45
Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 14:25
Garancia? HDD-re? Home usernek? Aztan minek?
Elküldve: 2009. 09. 27. 12:40
Megfogadtam,hogy Pixmaniatól soha semmit nem veszek. Viszont csak náluk találtam Thermalright hűtőt amit venni szeretnék. Mivel ezeknek nincs igazából elromolható alkatrészük, így gari nem nagyon érdekel. Szerintetek ilyen kaliberű dolgot érmes náluk venni?
Elküldve: 2009. 09. 27. 13:20
Idézet: adam.k - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 21:45
Aztán annak, hogy ha elromlik, akkor kicseréljék egy jó példányra.
Általában erről szól a garancia.
Elküldve: 2010. 07. 26. 18:24
Július 26-ot írunk.Én június 14-én rendeltem meg egy 8500Ft-os mp3 lejátszót,melynek vételára 16-án a pixmániána számláján jóvá lett írva.Kissé nevetségesnek tartom azzal együtt,hogy a mai napon pucéran
dobozában megérkezett 1 pixmániás reklám nyakba akasztóval.Na most a körülményeket figyelembe véve ez a nyakba akasztó élből a kukába landolt a csomagolásával együtt.De azért a számláját,ill. blokkját szívesen eltettem volna,ha elküldték volna a készüléknek...
Összességében 1hónap és 12nap alatt hozzájutottam a lejátszóhoz,melynek eredetét probléma esetén nem is tudom igazolni,de azért szerencsésnek kéne magam érezni,mert 2év garancia van rá....
Néhány apró momentum,mely a te kedvedet is meghozhatja a vásárláshoz a pixmániánál....
Szóval 10munkanapos kiszállítást GARANTÁLTAK.10dik munkanapon telefonáltam,hogy nem jött meg,mire a kedves kislány telefonba közölte,hogy 3türelmi napot ki kell várnom,és szóljak,ha akkor sem jött meg,és akkor kivizsgálást indítanak....
Így is lett...Utána telefonon mondták,hogy ki kell töltenem egy nyilatkozatot.Mindezt azután,hogy megnézte a rendszerben,és látta,hogy nem lett kézbesítve nekem,melyet én is alátámasztottam.Kérdeztem tőle,hogy akkor ki kételkedik ebben a kettőnk közül,kinek kell nyilatkoznom???Erre sajnos nem tudott válaszolni csak annyit,hogy "e nélkül sajnos nem tudunk kivizsgálást indítani". Mondom jó,küldjék a nyilatkozatot...a nyilatkozat mellett igényt tartottak a személyi igazolványom másolatára is,melyhez megjegyzem semmi joguk sincs,de ők ezt másképp gondolták...Sebaj...Elküldtem a nyilatkozatot,a személyi igazolványom másolatát(és már édesanyám születési anyakönyvi kivonatát is készítettem....
Ezután kaptam egy mailt,hogy ez szép és jó,de a nyilatkozatot ki kell nyomtatnom,alá kell írnom,és be kell scannalnem,és úgy küldjem el.Ekkor már igen csak fogytán volt a türelmem,és megírtam nekik,hogy nincs scannerem,és ezt az egészet nevetségesnek tartom.Az ügyintéző készséges volt,és adott egy párizsi postacímet,hogy akkor nyomtassam ki,és oda küldjem el a nyilatkozatot. Én ekkora magamban üdvözöltem édesanyját.....és levontam a következtetést,hogy mivel előre utaltatott,
úgy játszik velem,ahogy akar....Eleget tettem minden igénynek,elküldtem....Kaptam a választ,hogy 2héten belül kivizsgálják az ügyet.Így is lett,mire kaptam egy mailt,hogy kattintsak az újabb nyilatkozat gombra,és töltsem ki,hogy a pénzem szeretném visszakapni,vagy a készüléket újraküldjék.Az volt a szépséghiba,hogy a nyilatkozat gomb nem tartalmazott hivatkozást,tehát meg sem kaptam a nyilatkozatot....Ismételt telefonhívás a kedves leányzónak,aki még eddig gyakorlatilag semmiben sem tudott segíteni.....melyet kedves hangon mindig mély sajnálattal fűszerezett...igen csak megsajnáltam....sok ideges vevőt kellhet neki végighallgatni,na de most nem erről szól a dolog...
A lényeg,hogy a leányzó közölte,hogy semmi gond,mert én már visszaküldtem a nyilatkozatot.Mondom igen?Még is hogyan,ha most panaszkodok,hogy meg sem kaptam?Hát ő látja,hogy én fél12kor visszaküldtem a nyilatkozatot.Mondom az jó,mert délbe kaptam tőlük a levelet a benne jelen sem levő nyilatkozattal,de én már fél órával előbb vissza is küldtem....
Szóval megkérdeztem a kislányt,hogy még is mi szerepelt a nyilatkozatomban....természetesen nem kellett meglepődnöm,nem a pénzvisszafizetés,hanem újra kézbesítés....
Mindezek után mai napon boldog tulajdonosa lettem az mp3 lejátszómnak minden eredetét igazoló papír nélkül....Köszönöm pixmánia,én így szeretlek !!!
Óva intek ettől a mocskos brigádtól mindenkit....ha 2órát nem telefonáltam el az ügyintézőkkel,és 1órát nem csesztem el nyilatkozatokra,akkor semennyit......
Szóval gondoljátok végig,hogy az olcsóbb az tényleg olcsóbb-e??????
Elküldve: 2010. 07. 27. 06:48
Szerkesztette: Warrior 2010. 07. 27. 06:50 -kor

Súgó
A téma zárva.