PIXMANIA topic A két régi topic összevonása
Elküldve: 2006. 12. 20. 19:15
akkor ez ki is lőve...
Elküldve: 2006. 12. 23. 07:48
Elküldve: 2006. 12. 27. 10:29
Egy szó mint száz: Ha van sok időd és türelmed, hogy zöld ágra vergődj velük, akkor működik a dolog, ha nem, akkor keress mást.
Ha mégis a Pixmaniát választod, akkor mindig légy résen, kövesd nyomon a megrendelésed állapotát, és ne legyél rest fölhívni az ügyfélszolgálatot (akár naponta,ha sürgős). (A mail nem működik, hiába írsz nekik, nem reagálnak rá!!!)
ZZ
Elküldve: 2006. 12. 27. 20:51
Idézet: zz17 - Dátum: 2006. dec. 27., szerda - 11:29
Egy szó mint száz: Ha van sok időd és türelmed, hogy zöld ágra vergődj velük, akkor működik a dolog, ha nem, akkor keress mást.
Ha mégis a Pixmaniát választod, akkor mindig légy résen, kövesd nyomon a megrendelésed állapotát, és ne legyél rest fölhívni az ügyfélszolgálatot (akár naponta,ha sürgős). (A mail nem működik, hiába írsz nekik, nem reagálnak rá!!!)
ZZ
Ugyanigy jartunk mi is, dekkoltak rajta vagy 3-4 napig, mire rakerdeztem.
Viszont mi pont penteken (kari elott) kaptuk meg a csomagot, (egy digit fenykepezo rendeltem)
es gep nem volt benne a csomagban.
Szerencsere megvolt a dpd -s futar telefonszama, es visszajott, felvettunk egy jegyzokonyvet es ki is faxoltam Parizsba. Ma kuldtek egy levelet hogyvalaszthatok hogy ujrakuldik vagy a levasarolhatom vagy visszadjak a penzt.
Szal vigyazni es meg a futar jelenleteben megnezni hogy megvan -e minden!!!
Elküldve: 2006. 12. 28. 20:22
Idézet: mikike - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 19:15
akkor ez ki is lőve...
Nézz utána, mert tudtommal pl a K&H ad klasszikus dombornyomott kártyát akkor is, ha nem tartasz százezreket a számlán!
Elküldve: 2006. 12. 29. 19:58
Elküldve: 2006. 12. 29. 22:38
Idézet: Lipton - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 16:45
A bankodtól lehet ilyen kártyát kérni, én is csak bementem a számlavezető bankfiókomba, és igényeltem egy ilyen kártyát a sima Maestro helyett. A sima kártya évente 1700 forintba, a dombornyomott 4000 forintba kerül az OTP-nél.
Ajánlom inkább a webkártyát, netkártyákat (CIB-nél pl diákszámlához ingyenes)
Elküldve: 2006. 12. 30. 00:59
Idézet: Lipton - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 18:20
https://www.otpbank.hu/OTP_Portal/online/BH...10201080000.jsp
Ah...
150, 300, ...
Elküldve: 2007. 01. 03. 16:16
Idézet: macesz - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 11:27
1 Az átutalástól számolva 12 napra kaptam meg az árut .
2 nem kaptam róla számlát sem semean papirt , tehát a garancia mehet a levesbe ...
3 magyar irodája nincs , így hogyha reklamálni akarok telefonálhatok farncia országba /szivás/
4 ha valami bajom van akkor küldhatam vissza az árut franciaországba a saját kölcségemen
Ennyit a pixmaniarol
hát nekem is lesúlytó a véleményem róluk!
A 4 leírt pont valóban nagyon-nagyon igaz rájuk:
- egy csomót vártam a csomagra, a DPD is sokat bénázott és a 3-4 napos szállítást csak a hülyék hiszik el
- Panasonic garanciát Magyarországon nem lehet érvényesíteni
- az email-es ügyfélszolgálat lassan válaszol, és akkor is érthetetlen sületlenségeket. Mivel csak mobil számom van, így csak az email-es kommunikáció marad, a számítógépes beszélgetés nem működik
- a francia címükre való visszaküldés időigényes és költséges
Többen írtak arról, hogy hitegetnek a raktárkészlettel. Emellett én úgy jártam, hogy a bankkkártyás vásárlásnál a Pixmania hibájából a vételárat kétszer vonták le a számlámról! A százezres mennyiség dupla könyvelése szépen nullázta a számlám, ami nagyon kellemetlen lehet bárki számára!!! Bár az összeget végül jóváírták, de a köztes időben nekem senki sem hitelezett.
Azt egyébként tudtátok, hogy a 2. éves garancia úgy érvényes, ha a honlapon található vételár és szállítási költség felett kifizettek további 5,95%-ot (Gondtalan Vásárlási Szerződés a bruttó ár 5,95%-ától kezdődik).
Elküldve: 2007. 01. 03. 16:21
Idézet: juanita - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 19:58
A számlát valóban a honlapról kell nyomtatni, csak nem mész vele sokra: csak a visszaküldéshez jó, a garanciához sajna nem. Reménykedj, hogy nem lesz gond az iPod-dal.
Elküldve: 2007. 01. 03. 16:48
Idézet: peterb - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 16:16
A 4 leírt pont valóban nagyon-nagyon igaz rájuk:
- egy csomót vártam a csomagra, a DPD is sokat bénázott és a 3-4 napos szállítást csak a hülyék hiszik el
- Panasonic garanciát Magyarországon nem lehet érvényesíteni
- az email-es ügyfélszolgálat lassan válaszol, és akkor is érthetetlen sületlenségeket. Mivel csak mobil számom van, így csak az email-es kommunikáció marad, a számítógépes beszélgetés nem működik
- a francia címükre való visszaküldés időigényes és költséges
Többen írtak arról, hogy hitegetnek a raktárkészlettel. Emellett én úgy jártam, hogy a bankkkártyás vásárlásnál a Pixmania hibájából a vételárat kétszer vonták le a számlámról! A százezres mennyiség dupla könyvelése szépen nullázta a számlám, ami nagyon kellemetlen lehet bárki számára!!! Bár az összeget végül jóváírták, de a köztes időben nekem senki sem hitelezett.
Azt egyébként tudtátok, hogy a 2. éves garancia úgy érvényes, ha a honlapon található vételár és szállítási költség felett kifizettek további 5,95%-ot (Gondtalan Vásárlási Szerződés a bruttó ár 5,95%-ától kezdődik).
jó, hogy észrevettem ezt a topicot!!!!
épp most akartam tőlük rendelni...csak azért filóztam még rajta, mert nem tetszik, hogy előbb át kell utalni a pénzt...sokkal korrektebb lenne, ha az áru átvételekor lehetne fizetni, mint ahogy nagyon sok csomagküldő szolgálatnál...pont ez nem tetszett és még az sem, hogy nincs egy nyomorult ügyfélszolgálati számuk, ill elérhetőségük, neked kell megadni a számodat és ők hívnak vissza... vagy írhatsz emailt, azt ki tudja mikor válaszolnak... :confused: szóval nem tetszik, hogy el sem érhetem őket, amikor én szeretném, hanem arra kell várnom, hogy ők mikor találják úgy, hogy visszahívnak... vagy írnak stb. ...nem csípem az egyoldalú dolgokat...mert mi van, ha nem hívnak vissza, ill. mi van, ha nem küldik ki az árut a megadott időben...szaladjak a pénzem után... ez az egész nagyon macerásnak tűnik... :confused: kár, mert ugyanakkor korrekt áron hirdetnek cuccokat...
egy ismerősöm, azt mondta, hogy nekik megjött az áru időre... de én valahogy félek tőlük...én nem látom korrektnek a feltételeket...
Elküldve: 2007. 01. 05. 20:33
Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 14:36
1. A pixmania FRANCIA cég, és FRANCIAORSZÁGBÓL szállítanak. (Szállítanak???
2. VPOP-s (vám-) ügyintézés vámolandó, azaz Unión kívülről érkező termékekre van (ugyanígy VPID is).
3. Magyarország Unión belül van.
4. Franciaország Unión belül van.
5. Azt mondtuk Unión belül nincs vámolás.
6. Tehát példának okáért a VPOP-nak semmi köze a pixmaniatól rendelt cuccokra.
Vagyis úgy tűnik, a pixmania a ludas. Talán...
A te USA-ból való rendelésed egészen más eljárás.
Szerkesztette: lugosi 2007. 01. 05. 20:36 -kor
Elküldve: 2007. 01. 27. 21:08
Gondoltam rendelés előtt utánna nézek rendesen, mit írnak erről...
Azt hiszem felejtő is,pedig a Logitech G5 egy jó 4-5ezrrel olcsóbb lenne! Valakinek valami másik javaslat? Lehetőleg magyar. Ami megbízható is?
Köszi!
Elküldve: 2007. 02. 18. 01:21
Idézet: p_milan - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 22:08
Gondoltam rendelés előtt utánna nézek rendesen, mit írnak erről...
Azt hiszem felejtő is,pedig a Logitech G5 egy jó 4-5ezrrel olcsóbb lenne! Valakinek valami másik javaslat? Lehetőleg magyar. Ami megbízható is?
Köszi!
esetleg edigital.hu... Hogy mennyire megbízható, azt nem tudom. Fotós cuccok elég olcsón vannak náluk, és lehet PC-s cuccokat is kapni.
EVEREST Mem: 9251MB/s WinRAR: 2617kB/s 3DMark2005: 24133 3DMark2006: 20835
Elküldve: 2007. 04. 20. 13:39
Aki a pixidiótáktól rendel azoknak úgy kell.
Történet:adott egy iriver mp3 lejátszó 65000 pénzért.
Hát elromlott.
Be a boltba ahol rendeltü.(nagyon korrekt emberek)
Karácsony után elküldve,természetesen saját költségre.
Javithatatlan!Jött a válasz kereken 3 hét mulva.
Nem tudnak küldeni másikat.Küldik az árát.
A boltba jelezték,hogy válasszunk másikat ebben az árban ők beszerzik.
Egyszer csak jött email, hogy érkezett be lejátszó és nem küldik a pénzt,de jön a lejátszó.
Ma 04.20-án megjött a lejátszó.Felbontáskor ért a meglepetés. Adobozban egy ütöttkopott
Mp 3 lejátszó volt,ami nem az eredeti volt.Még próbálni sem lehetett mert az akkumulátor
jó,a hálózati töltő kábel pedig Franciába.El sem hoztam.
Most a fogyasztó védelem jön .feljelentem őket mint a fene.
Tudjátok 15 nap után csere készülék 30 nap után csere hát ennyi.
NE NE ne ne NE rendeljetek tőlük.gagyi cég.
Ha egy ekkora cég nem tud benyelni egy ekkora tételt( ami jogos is) az gagyi.
Elküldve: 2007. 04. 20. 20:02
-
gondolom nem kell kommentálnom.
jah, fizettem még + x jurót a gyorsabb szállításért, 1 hét helyett asszem 2 vagy 3 nap.
2 hét után jött meg.
Szerkesztette: sityak 2007. 04. 20. 20:03 -kor
Elküldve: 2007. 04. 21. 11:43
Idézet: Lipton - Dátum: 2007. ápr. 21., szombat - 11:39
Amit én rendeltem fényképezőt Svédországban, az teljesen épen érkezett meg, igaz az nem DHL volt, hanem normál svéd posta.
én nem mondtam hogy nem a dhl a ludas a dologban, de könyördöm egy optikai eszközt, ami mondjuk törékeny azt nem egy zacskóban kellene feladni.
mondják azt hogy +1k és adnak hozzá dobozt is, no de így?
Elküldve: 2007. 04. 22. 10:18
Idézet: sityak - Dátum: 2007. ápr. 21., szombat - 11:43
mondják azt hogy +1k és adnak hozzá dobozt is, no de így?
demár írtam - a pixmania ezért tud lenni 30%-kal olcsóbb mint a magyar kiskerek. meg a kollega is írta az iriverjét. az infopatikában azért drágább, mert abban az árban azis benne van, hogy 12-ből 1 1éven belül bekrepál, és kikell cserélni.
Szerkesztette: SFIJ 2007. 04. 22. 10:21 -kor
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2007. 04. 23. 07:43
Idézet: Lipton - Dátum: 2007. ápr. 21., szombat - 11:39
Amit én rendeltem fényképezőt Svédországban, az teljesen épen érkezett meg, igaz az nem DHL volt, hanem normál svéd posta.
A DHL nem osszekeverendo a futarszolgalattal. Egy ideig en is azt hittem, hogy a ketto egy es ugyanaz...lopikulat. A DHL a nemet posta, a magyar DHL, amire te gondolhatsz, az egy futarszolgalat...es nem siman DHL a neve, hanem DHL Expressz.

Súgó
A téma zárva.