Idézet: Péntek - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 0:24
Drumm meg is válaszolta

Eljön majd az az idő, amikor kutya kötelességed lesz reggeltől estig elérhetőnek lenned. Ha tetszik, ha nem

Ez a baj a (nyugati) világgal.
Hogy legyél mindig elérhető, hogy már wc-re se lehet kimenni telefon nélkül.
Már Szerb Antal megírta a 40-es években, hogy az amerikai életmód jellemzője az állandó rohanás/sietés, és a nagy rohanásban mindent 2x annyi ideig tart elintézni, mint, ha normálisan csinálnánk.
Ezért pocsék és szinvonaltalan nagyon sok minden: mert "az üzlet az üzlet", meg az "idő pénz"; egy számítógépet összelehet rakni 25 perc alatt (haveromnál teszteleték, mennyi idő alatt kap egy gépet szét és rak össze...), meg lehet 10 percig tesztelni, utána viszont NEM kellene csodálkozni, hogy mennyit visszahoznak - mert a legkevesebb, hogy a floppy kábel nem oda van bedugva ahova kellenne...
(Pl. ahol én rakatom össze a gépet, azok 3 napnál rövidebb idő alatt semmit nem raktak össze, még egy CD-írót sem raktak be ennél kevesebb idő alatt - nyilván ennek MÁS okai is vannak, meg az is lehet, hogy nem a legolcsóbbak, DE MÉG SOHA SEMMIT nem kellett visszavinnem, hogy nem v. rosszul működik...)
Bocs, hogy kicsit (nagyon) OFF voltam, de hócipőm tele van a mobiltelefonokkal, meg az elérhetőséggel, meg "az üzlet az üzlet" szlogennel...
A telefonom most is ki van kapcsolva, ha a főnök akar valamit, majd hétfőn megmondja.
Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 9:24
jol meggondoltad azt havi 50k-t?
Szerintem jól meggondolta, mert én is voltam olyan helyzetben, hogy nem volt munkám, és pár hónap munkakeresés után rájössz, hogy ennek az állításnak a logikai értéke nagyon is IGAZ : 50.000,-Ft > 0,-Ft...
--------------
AMI TÉMÁT ILLETI: álláspontom változatlan, a munkahelyek többségén - kiváltképpen helyhez kötött, irodai munka esetén - teljesen felesleges a mobiltelefon.
Ha meg a családban van olyan, aki miatt tényleg kell, hogy bármikor elérhető legyen az ember, akkor lehet venni személyi hívót, aztán ha megcsipogtatnak visszahívod./
Üdv: scaurus
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...