HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#1521 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 24. 19:13

Idézet: Takygyerek - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 11:23

Ez a tarifa és kész! Tanulopénzt anno énis megfizettem! Utolag visszagondolva megfizetteték velem a többszörösét! Amugy neki sincs a divolás után semmiféle jogalapja reklamálni!

Értem a Te nézőpontodat is.
Meg egyébként is, minek nyúl hozzá, ha nem ért hozzá.

De: ha Te pl. letörsz valamit az autódon véletlenül (pl. az indexkart, vagy bármit), és akkor a szerelő jó drágán javítaná, mert hát kérem, azt az indexkart finomabban kellett volna kapcsolni, hogy lehet valaki ilyen béna, hogy nem ért hozzá, egy gyerek is tudja ...
Nos, ebben az esetben is azt mondanád, hogy kérem, ez volt a tanulópénz ...
Valószínűleg azt mondanád (én legalábbis azt mondanám), hogy ez a r*hadt, m*cskos, b*zi szerelő nekem miért ötszörös áron javította meg? :reklamacio:

#1522 Felhasználó inaktív   Brokkoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 20:25

Bárhonnan nézzük ennek a gépnek a gatyába rázásáért nem sok a tíz répa.
A gari meg evidens, hogy ugrott a deformált alkatrészekre, hiszen a kiskereskedő sem fogja tudni érvényesíteni az igényét  nagyker felé.

Erről a gépről még azt sem mondhatjuk, hogy valamennyire hozzáértő laikus rakta volna össze.
A teremtője sajnos egy idióta.

Azért krumplit ültetni csak az küldje, aki már maga is próbálta.
Semmivel sem egyszerűbb mint egy pc-t összerakni. Aki nem hiszi - próbálja ki.

#1523 Felhasználó inaktív   Takygyerek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 22:18

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 19:13

Értem a Te nézőpontodat is.
Meg egyébként is, minek nyúl hozzá, ha nem ért hozzá.

De: ha Te pl. letörsz valamit az autódon véletlenül (pl. az indexkart, vagy bármit), és akkor a szerelő jó drágán javítaná, mert hát kérem, azt az indexkart finomabban kellett volna kapcsolni, hogy lehet valaki ilyen béna, hogy nem ért hozzá, egy gyerek is tudja ...
Nos, ebben az esetben is azt mondanád, hogy kérem, ez volt a tanulópénz ...
Valószínűleg azt mondanád (én legalábbis azt mondanám), hogy ez a r*hadt, m*cskos, b*zi szerelő nekem miért ötszörös áron javította meg? :reklamacio:

Ez nagyon rossz példa volt! Kamionsofför a másik szakmám! ;) Kicsit régen vezetek hogy ez velem elöforduljon! ;) De amugy mással már kegyetlenül megjártam! pl fűnyíró, Motor van abba is mondván értek én ahhoz hát amiböl helyrehozták 2-t tudtam vna venni!
Takygyerek a világjáró......

#1524 Felhasználó inaktív   Takygyerek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 22:26

Idézet: Brokkoli - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 20:25

A gari meg evidens, hogy ugrott a deformált alkatrészekre, hiszen a kiskereskedő sem fogja tudni érvényesíteni az igényét  nagyker felé.

Erről a gépről még azt sem mondhatjuk, hogy valamennyire hozzáértő laikus rakta volna össze.

Teljesen igazad van! Számoljunk egy kicsit! Minimum 5000 Ft az hogy szétszedem és visszalakitom a gép alkatrészeit gyári állapotra amennyire csak lehet! De ezek nagyrésze szeret könnyen törni ilyen hatás után! Akkor a házat is ujra kell a lukakat alakitani ha sikerül 2000-FTbol megussza! Ha nem uj ház az ujabb 10ezer pénz! Uj Windows telepités 3000Ft, És még akkor a csavarokat nem is számoltam hozzá!

#1525 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 08. 25. 14:57

Idézet: Brokkoli - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 21:25

Hmmm.

Idézet

Ez a tarifa és kész! Tanulopénzt anno énis megfizettem! Utolag visszagondolva megfizetteték velem a többszörösét!

Srácok. Ez diszkrimináció. Itt a srác azzal indokol, hogy egy ilyen hülye megérdemli, hogy jó sokba kerüljön a javítás és tenne is róla, holott ugye a gépet szét kell szedni és távtartókkal, kiegyengetve összerakni (a kiegyengetés előtti állapot dokumentálásával a későbbi félreértések megelőzése végett). Ezt diszkriminációnak hívják és jogi tényállás, és senkii sem válik egy ember hülyesége okán felhatalmazottá arra, hogy önmaga büntetésként szankcionáljon irreális javítási költséggel. És itt nem a 10k-ról van szó: Ha a gép szervizelése a cég által nyilvánosan közölt hivatalos óradíjban, egyszeri díjban eléri ezt az összeget, akkor ez természetes, de a leírt adatok, tények és a srác hozzáállása alapján nem erről van szó. És ez gusztustalan. Én az ilyen céget messze elkerülném, akkoris, ha nem én lennék a delikvens marha.

Idézet

Amugy neki sincs a divolás után semmiféle jogalapja reklamálni!

Ebben sem vagyok teljesen biztos. Az, hogy egy eszköz tönkremegy, nem bizonyítható, hogy a gányolás miatt van. Ha fizikai sérülés nincsen, akkor kutya kötelességed garanciálisan foglalkozni vele, mint ahogy a merkury táp megléte sem vonja meg a garanciát, hiába egy halom hulladék és dokumentálhatóan képes tönkretenni bármit.
A fizikailag sérült eszközökre ugrik a garancia (de azért tegyük szívünkre a kezüket, egy elhajolt lemezt ki lehet szépen egyengetni és ez a működést nem befolyásolja, a fizikai sérülés itt nem erről szól-ilyenkor szoktuk ugye feltételes garanciába átvenni, vagyis, ha a szervíz elfogadja, akkor garanciális, ha nem, akkor ez van)

Szerkesztette: didyman 2007. 08. 25. 15:04 -kor

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1526 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 15:01

Idézet: Takygyerek - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 23:26

Teljesen igazad van! Számoljunk egy kicsit! Minimum 5000 Ft az hogy szétszedem és visszalakitom a gép alkatrészeit gyári állapotra amennyire csak lehet! De ezek nagyrésze szeret könnyen törni ilyen hatás után! Akkor a házat is ujra kell a lukakat alakitani ha sikerül 2000-FTbol megussza! Ha nem uj ház az ujabb 10ezer pénz! Uj Windows telepités 3000Ft, És még akkor a csavarokat nem is számoltam hozzá!

korábban ugye nem erről beszéltél...
Azok az elhajolt lemezek meg nagy valószínűséggel nem fognak eltörni és ezt te is pontosan tudod.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1527 Felhasználó inaktív   Brokkoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 15:27

Az összeg véleményem szerint korrekt.
A félreértések elkerülése végett a fenn kifogásolt hangnemmel én sem értek egyet.

A probléma ott kezdődik, hogy mi a nagy büdi tényállás azzal, hogy ha bevállalom a gép rendbehozatalát a tizesért, akkor utána adjak a munkámra garanciát?
Ki tudja, hogy mi sült már meg abban a vasban egészen a halála elötti pillanatokig?

Szóval én még sem vállalom.
Valaki fenn írta: Tarzan erős:
Nálam inkább mégse reklamáljon :)

#1528 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 15:39

Idézet: Brokkoli - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 16:27

Az összeg véleményem szerint korrekt.
A félreértések elkerülése végett a fenn kifogásolt hangnemmel én sem értek egyet.

A probléma ott kezdődik, hogy mi a nagy büdi tényállás azzal, hogy ha bevállalom a gép rendbehozatalát a tizesért, akkor utána adjak a munkámra garanciát?
Ki tudja, hogy mi sült már meg abban a vasban egészen a halála elötti pillanatokig?

Szóval én még sem vállalom.
Valaki fenn írta: Tarzan erős:
Nálam inkább mégse reklamáljon :)

A 10k-t felejtsd már el, nem az összegről van szó.
A garanciát is leírtam: Feltételes. Fényképpel dokumentálva, ügyféllel aláíratva, hogy az ő okozása következtében ez csak így működhet-mivel az alaplapon nincsen sérülés és a kártyák sérülése sem az elektronikát érinti.

#1529 Felhasználó inaktív   Takygyerek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 19:15

Idézet: didyman - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 15:39

A 10k-t felejtsd már el, nem az összegről van szó.
A garanciát is leírtam: Feltételes. Fényképpel dokumentálva, ügyféllel aláíratva, hogy az ő okozása következtében ez csak így működhet-mivel az alaplapon nincsen sérülés és a kártyák sérülése sem az elektronikát érinti.

Sajnos olyan nagykert sikerült nekem kifogni aki semmilyen fizikai sérüléssel megtisztelt eszközt nem hajlandó átvenni! (Valahol meg is értem őket) És mondjuk honnan tudod hogy az alaplapon nem keletkezett e zárlat! Ami látva a képeket nem kizárt! Ennek a zárlatnak idő kérdése hogy ahol megkezdte az égést ujabb hosszabb ideig tartó működés után ne folytassa! Láttam már ilyet! És akkor a nagyker nagyitoval megvizsgálja a lapot és visszadobja hogy áramingadozás vagy villámcsapás és máris ugrott a gari! Esetleg beküldhetem az ügyfelet a nagykerbe mint ahogy erre volt is már példa! És őt is elhajtották a cuccaival együtt! Pedig az csak egy hibás szünetmentes miatt égett le! Ezek után kiváncsi vagyok mit mondasz! (Egy rakás aláirt dokumantáciom van arrol amit egyes emberek elkövettek) a szétégett rosszul bekötött táptol kezdve a Tarzan álltal bekötött DVDírón át a földhözvert Gyárilag hibás HDD-ig! De részemröl nem folytatom a diskurzust! mert nem neked kellett már nem egyszer megvédened magad a fogyasztóvédelem elött egy két faszkalap miatt!  :grrr:

#1530 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 22:21

Idézet: Takygyerek - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 20:15

Sajnos olyan nagykert sikerült nekem kifogni aki semmilyen fizikai sérüléssel megtisztelt eszközt nem hajlandó átvenni! (Valahol meg is értem őket) És mondjuk honnan tudod hogy az alaplapon nem keletkezett e zárlat! Ami látva a képeket nem kizárt! Ennek a zárlatnak idő kérdése hogy ahol megkezdte az égést ujabb hosszabb ideig tartó működés után ne folytassa! Láttam már ilyet! És akkor a nagyker nagyitoval megvizsgálja a lapot és visszadobja hogy áramingadozás vagy villámcsapás és máris ugrott a gari! Esetleg beküldhetem az ügyfelet a nagykerbe mint ahogy erre volt is már példa! És őt is elhajtották a cuccaival együtt! Pedig az csak egy hibás szünetmentes miatt égett le! Ezek után kiváncsi vagyok mit mondasz! (Egy rakás aláirt dokumantáciom van arrol amit egyes emberek elkövettek) a szétégett rosszul bekötött táptol kezdve a Tarzan álltal bekötött DVDírón át a földhözvert Gyárilag hibás HDD-ig! De részemröl nem folytatom a diskurzust! mert nem neked kellett már nem egyszer megvédened magad a fogyasztóvédelem elött egy két faszkalap miatt!  :grrr:

A nagykerválasztás szempontjai között a béka segge alatti árakon túl nagyonis előkelő helyen van a garanciális ügyintézés mikéntje. Ennek részben az az oka, hogy a leleményes/hozzá nem értő/vis maior esetek eredményét is el kell intézni valahogy, mert hiába ritka, ezekből lehet legszarabbul kijönni, az ilyen esetek lesznek a legjobb ellenreklámok. Egy elektronikai esemény NEM bizonyítható. Egy alaplap, ami be volt rakva távtartók nélkül, nem jelent semmit. Ha utána funkcionálisan mindene működik: Túlélte. Bármi, ami ezután történik vele (meghibásodás), nem bizonyítható, hogy ettől van, tehát nem is köthető ehhez.

#1531 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 15:25

Ácsi. Az, hogy most ezek az agyonnyomorított hardverek hibátlannak tűnnek, nem jelent semmit. Pattanhatott a nyák, gyengülhetett a forraszanyag stb. Én is megvonnám a garit. A 10.000,- Ft pedig reálisank tűnik.

#1532 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 22:28

Idézet: Omega - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 16:25

Ácsi. Az, hogy most ezek az agyonnyomorított hardverek hibátlannak tűnnek, nem jelent semmit.

Tudod bizonyítani?

#1533 Felhasználó inaktív   Takygyerek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 22:55

Idézet: didyman - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 22:28

Tudod bizonyítani?

TUdom! Ha nem tünt volna fel egyértelműen látszik a kártyán az erős fizikai behatás nyoma! Az a lemez önmagátol nem görbül csak úgy el!

#1534 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 23:14

Idézet: Takygyerek - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 23:55

TUdom! Ha nem tünt volna fel egyértelműen látszik a kártyán az erős fizikai behatás nyoma! Az a lemez önmagátol nem görbül csak úgy el!

Olvasd el, hogy mire válaszoltam. Rejtett (nem látható) hibát nem tudsz bizonyítani és így nem utasíthatod vissza a garanciát, hiszen az csak látható károsodás esetén ugrik. És ez a nagykerben is így van, értelmetlen ezen legózni, nem lesz anyagi károd belőle. Persze akinek ettől jobb az emésztése, szándékosan alátehet az ügfélnek, csak ettől senkinek sem lesz jobb. Ha nem tűnt volna fel.

#1535 Felhasználó inaktív   Takygyerek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 07:15

Idézet: didyman - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 23:14

Olvasd el, hogy mire válaszoltam. Rejtett (nem látható) hibát nem tudsz bizonyítani és így nem utasíthatod vissza a garanciát, hiszen az csak látható károsodás esetén ugrik. És ez a nagykerben is így van, értelmetlen ezen legózni, nem lesz anyagi károd belőle. Persze akinek ettől jobb az emésztése, szándékosan alátehet az ügfélnek, csak ettől senkinek sem lesz jobb. Ha nem tűnt volna fel.

Nekem és mindenkinek a nagyker az ilyen megnyomorlott kártyát ha beviszem neki hiába van visszaegyengetve a lemez látszik hogy hozzá volt nyulva a lemez ugyanis egy ilyen állat! És nagyítóval fogja átnézni és ha visszadobja akármi baja van az erős fizikai behatás lesz az indok az elutasításra! És onnantol kezdve te viheted a kártyát az atyaúristenhez is a kutya nem fog veled foglalkozni! De ha te ezt nem hiszed el hogy ezzel én már nem egyszer megszívtam nem kell elhinni attol ez tény! És mivel nem én magam választottam a nagykert hanem a főnököm így beleszólásom nem volt a dologba! 1000 meg 1000 féle hardver van az egykori raktárban aminek nem tudunk nit csinálni repedt a nyák hol megy hol nem! De többnyire nem! És ennyi! Ha már 3man állítjuk hogy nekem van igazam nem tudom miért kell az ebet kötni a karóhoz!

#1536 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 10:06

Idézet: didyman - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 23:28

Tudod bizonyítani?

Itt kezdődik Takygyerek problémája. Nagyker előtt bizonygassa? Minek? Meg lett barmolva a cucc, megvonja a garit. Igaza van - szerintem.

#1537 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 28. 10:33

Takygyerek!
Csak azért, mert a főnöködnek ilyen apcsolata van egy nagykerrel, még megpróbálhatnál a felkiáltójelen kívül mást is írni a mondatok végére.
Esetleg érdeklődd meg a főnöködtől, mit csinálj a raktárban heverő 1000 meg 1000 cuccal.
Évek óta vásárolok egy nagykerben, kizárólag jó tapasztalataim vannak velük. Sérült alkatrészt is vittem vissza hozzájuk, korrektül bevízsgálták aztán megbeszéltük mit lehet csinálni. (saját szervizük van)

A nagyker is csak egy kereskedő. Alapból nem utasíthat vissza garanciális alkatrészt csak azért, mert láthatóan sérült. Mint kereskedő, ebben a minőségben NINCS JOGA eldönteni, hogy miért hibás egy alkatrész, még ha az szemmel látható is. A gyártónak vagy a szervíznek van ilyen joga, ahova a kereskedő szépen elküldi a kifogásolt cuccot.
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1538 Felhasználó inaktív   Takygyerek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 11:01

Idézet: Tron65 - Dátum: 2007. aug. 28., kedd - 10:33

Takygyerek!
Csak azért, mert a főnöködnek ilyen apcsolata van egy nagykerrel, még megpróbálhatnál a felkiáltójelen kívül mást is írni a mondatok végére.
Esetleg érdeklődd meg a főnöködtől, mit csinálj a raktárban heverő 1000 meg 1000 cuccal.
Évek óta vásárolok egy nagykerben, kizárólag jó tapasztalataim vannak velük. Sérült alkatrészt is vittem vissza hozzájuk, korrektül bevízsgálták aztán megbeszéltük mit lehet csinálni. (saját szervizük van)

A nagyker is csak egy kereskedő. Alapból nem utasíthat vissza garanciális alkatrészt csak azért, mert láthatóan sérült. Mint kereskedő, ebben a minőségben NINCS JOGA eldönteni, hogy miért hibás egy alkatrész, még ha az szemmel látható is. A gyártónak vagy a szervíznek van ilyen joga, ahova a kereskedő szépen elküldi a kifogásolt cuccot.

És ez feladatom nekem? geyszerű szervizes vagyok semmi több. Hol érdekel engem hogy a főnököm mit csinál? Engem fizessen ki a többi le van tojva! Olyan nagykerrel van a kapcsolat ahol nincs saját szerviz. Ülnek rajta 1-2 hónapot aztán ugyis visszadobják a/3 méretre nagyított fizikai sérüléses képpel!

#1539 Felhasználó inaktív   szabfer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 11:07

"A nagyker is csak egy kereskedő. Alapból nem utasíthat vissza garanciális alkatrészt csak azért, mert láthatóan sérült"

Itt nincs olyan kitétel hogy nem rendeltetésszerű használat / megfelelően képzett szakember kell?
Bármit veszel - tamagucsitól a gázkazánig - törés esetén nincs gari - kivéve ha rendeltetésszerű használat közben, megfelelő beüzemelés után történt (anyaghiba, egyebek).
Csodálkoznék ha egy hardvernél ez másképp lenne... szerintem egy elektronikai eszközön bármilyen repedés nem rendeltetészszerű használat. következménye.

Szerkesztette: szabfer 2007. 08. 28. 11:08 -kor

#1540 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 08. 28. 11:22

Idézet: szabfer - Dátum: 2007. aug. 28., kedd - 12:07

Itt nincs olyan kitétel hogy nem rendeltetésszerű használat / megfelelően képzett szakember kell?
Bármit veszel - tamagucsitól a gázkazánig - törés esetén nincs gari - kivéve ha rendeltetésszerű használat közben, megfelelő beüzemelés után történt (anyaghiba, egyebek).
Csodálkoznék ha egy hardvernél ez másképp lenne... szerintem egy elektronikai eszközön bármilyen repedés nem rendeltetészszerű használat. következménye.

tudtommal a gyártó/forgalmazó még senkitől nem követel zöldkártyát beszereléshez, meg szakmai végzettséget, mint pl. a klímánál, vagy autószerelés, stb. van egy manual, amit kiadott, oszt csók. legtöbbször még ez sem magyar. és akkor még a bolt, meg a  szerviz ugrál?
egyébként meg repedés anyaghiba miatt nem lehet? van egy bizonyos fizikai behatás, amit azért tűrnie kell. vagy szabadesés közbe varázsolja össze az ember az alkatrészeket?
most vonatkoztassunk el a barmolástól, mert azért érteni kell ehhez is, mint az autószereléshez.
az, h valaki visszadob valamit, egy üzletben mert ránéz és SZERINTE fizikai behatás következtében hibásodott meg még vajmi kevés. (persze ha ketté van törve és lábnyomok vannak rajta :D). az meg független a fogyasztóvédelmi jogszabályoktól h neki a nagyker mit és hogyan hajlandó jótállásban intézni. egy megfelelő szerviz, illetve szakember, vagy szervezet SZAKvéleményére lehet csak hagyatkozni vitás esetben. persze általában kellő agresszivitással vagy simulékonysággal le lehet beszélni, át lehet vágni az egyszeri júzert. ha meg szó szót követ, én ugyan nem fogom megsajnálni a boltost, mert valaki letömött a torkán egy vga-t, valami nagyítóval keresett hajszálrepedés miatt.
a fentebb vázolt hozzáállás meg egyszerű gennység. van ugye egy rezsióradíja az embernek és csinálja azért pistikének is meg józsikának is.

Szerkesztette: avman 2007. 08. 28. 11:24 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.