Idézet: didyman - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 19:36
Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol
Elküldve: 2007. 10. 29. 19:02
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x
Elküldve: 2007. 10. 29. 19:37
Elküldve: 2007. 11. 07. 15:39
- Elfogyott a hely a cén, átmásolhatom a vindózt a dére?
- Persze, nyugodtan.
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222
Elküldve: 2007. 11. 07. 20:17
Elküldve: 2007. 11. 10. 18:14
Idézet: EV6 - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 16:39
- Persze, nyugodtan.
:Đ :Đ :Đ
Elküldve: 2007. 11. 10. 18:45
Idézet: EV6 - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 16:39
- Persze, nyugodtan.
Elküldve: 2007. 11. 15. 13:37
(egyik mérnökünk) - Hát akkor ide kerül a tűzszakaszajtó.
(nagyfőnök)-Minek ez ide, amikor úgyis nyitva lesz állandóan?
No comment.
Elküldve: 2007. 11. 15. 15:22
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2007. 11. 15. 16:38
user, gép megrendel,oké telefonon lesz eggyeztetés,megmondom naggyából mikor.
hivás-> ki van kapcsolva,aznap végig.másnap ugyanezt játszuk/miközbe lenne 1-2 kérdésem.../
3.nap hiv miért nem hivom?mérgesen mondom ekkor és ekkor hivtalak ba*ol felvenni.
Jaaa igen,ki vagyok kapcsolva,engem ugyse keres senki soha....
Ugyanez,imélre megbeszélve.Első elmegy második elmegy.Válasz zéro.Ok gondolom biztos "gondolkozik rajta" pár napra hiv,mi van??? Mondom imél?jaaaa nem olvasom van benne vagy 200 szemét.egyáltalán nem olvasok imélt
és igen,ezek nem egyszer fordultak elő .
Most a héten volt egy,most kissé megborultam idegileg...
Elküldve: 2007. 11. 15. 20:44
Idézet: thomasfox - Dátum: 2007. nov. 15., csütörtök - 16:38
user, gép megrendel,oké telefonon lesz eggyeztetés,megmondom naggyából mikor.
hivás-> ki van kapcsolva,aznap végig.másnap ugyanezt játszuk/miközbe lenne 1-2 kérdésem.../
3.nap hiv miért nem hivom?mérgesen mondom ekkor és ekkor hivtalak ba*ol felvenni.
Jaaa igen,ki vagyok kapcsolva,engem ugyse keres senki soha....
Ugyanez,imélre megbeszélve.Első elmegy második elmegy.Válasz zéro.Ok gondolom biztos "gondolkozik rajta" pár napra hiv,mi van??? Mondom imél?jaaaa nem olvasom van benne vagy 200 szemét.egyáltalán nem olvasok imélt
és igen,ezek nem egyszer fordultak elő .
Most a héten volt egy,most kissé megborultam idegileg...
En attol vagyok kiakadva aki felhiv hogy ezt es ezt latta a weboldalon megvenne jon delutan, mondom neki ezek megrendelesre szallitjuk cimre. Erre felhaborodik hogy mitkepzelek es hogy kepzelem es neki marpedig most kell. Mondom elnezeset kerem de a weboldalon is kint van mindenhol rendelesre cimre szalitunk. Erre tovabb szid es egyre idegesebb. En meg sohajtok milyen erdekes emberek vannak. Vegen leteszi. Aztan erdekes modon 2-3 nap mulva telefon megrendelne. Milyen furcsa most mar nem azonnalra kell? Persze mert mas nem tart 200e eszkozt sem raktaron egy egy vasarlo kedveert.
Amugy a tapasztalatom szerint az ilyen telefonos keresesek 20% lukra fut 40% valaszt sem kuld hogy nem toled vette meg, aztan van 1% aki korektul jar el a maradek meg elfelejti meg huzza mint a retestesztat de neked azonnal kell mindenre valaszolni.
Ilyen az elet, szelavi
Tessek redszeresiteni egy boksz zsakot nagyon jo szolgalatot tesz.
Elküldve: 2007. 11. 16. 08:07
Idézet: szaki - Dátum: 2007. nov. 15., csütörtök - 20:44
Erre jók pl az üres dobozok, amiben korábban az áru jött
Tegnapi történet:
srác: egy nem írható dvdt kérek.
én: micsodát? (kolléga mellettem röhög)
srác: egy nem írható dvdt.
én: NEM írhatót?
srác: (3 másodperc gondolkozás) jaaaaa, nem újraírhatót. és kettőt.
én: 500 pénz lesz.
Ad egy ezrest, kasszánál kezébe nyomom a visszajáró ötszázast és a blokkot. Utána azonnal:
srác: mennyi volt a kettő? 500?
én: igen (sóhajtva)
srác: akkor kérek még kettőt.
én: (inkább meg sem szólalok)
Érdekes, mennyi debil van...
Elküldve: 2007. 11. 17. 09:07
Idézet: edk - Dátum: 2007. nov. 16., péntek - 8:07
Hát ez kész... :Đ
Srác hozott egy s468 konfigot.
Bővitsünk ramot mert lassú a nfsprostreet.
Ehehehe.
Mondom oké teszünk bele ramot,de akkor is fog szaggatni a cucc,mert a VGA-d avétos(rageon9550).
Srác: nem az nagyon komoly vga.
Mondom okk,akkor nem tudok neked segiteni,old meg kicsim magad.
2 óra mulva telefonál,hogy kékhalálozik a Zixpéé.
Mondom remek,mindjárt ott vagyok.
alaplapban:
1 db 256Mb ddr 266Mhz RAM
2x1 Gb DDR 400.
256-os ram kivesz rendszer feláll,nfsprostreet lagzik,tovább...
Srác:
Te most a RAM-omat mér vetted ki a gépből????????????????????????
Na mondom akkor most itt fejezzük bé....
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik
Elküldve: 2007. 11. 17. 16:53
Idézet: edk - Dátum: 2007. nov. 16., péntek - 8:07
srác: egy nem írható dvdt kérek.
én: micsodát? (kolléga mellettem röhög)
Pfff, számtechboltban 10 éve én nyers CD-t kértem. Erre tétován mondják az árlista felett, hogy olyan nincs, csak üres, meg írható :Đ
De már kezdem megérteni, lehet kezdő volt, occsóért, aztán 1 hónap múlva már tudta volna csontra, 2 év múlva meg elmegy maszeknak, meg félállásba
Elküldve: 2007. 11. 18. 20:53
Valami tűz és biztonságtechnikai bejárás volt. Vagy miabánat nemtudom, hogy az "ellenőrt" honnan vakarták össze, mégkevésbé. Pár érdekesség a beszólásaiból:
- Mért dohányzanak a konyhában? (tudom, nemszép dolog, de vannak dohányosok, énis) Az épület bejáratára ki van írva: az épületben tilos a dohányzás. Igen, ki van írva. Az épület tűzvédelmi utasításában meg bennevan, hogy a konyhában szabad.
Na itt kezd szakmaibb lenni:
- Mikor vízsgáltattuk be a gépterem tűzoltó palackjait? 120 kilós gázzaloltó rendszerről van szó, mint ilyet nemnagyon kell vízsgálgatni. De ha tényleg nagyon kíváncsi, ott lóg a palack nyakán az ellenőrzőcetli.
- Mikor vízsgáltattuk be a számítógépek tápkábeleit? Természetesen soha. És mint minden rendes beöntöttdugós kábelt nem is kell.
- Mikor vízsgáltattuk be a számítógépek bekapcsoló gombjait villanyszerelővel? Most kezdjem el neki magyarázni ezekután, hogy mi az a gonb a gép elején?
- Van-e kijelölt kolléga, aki a veszélyeshulladékok kezeléséért felelős? Szerinte ugyanis a használt toner veszélyeshulladék. Az érvényben lévő törvények szerint nem.
Nagyon vártuk már, hogy végre elhúzzon, mert többen gondolkoztak rajta, hogy leülik azt a pár évet, de agyonütik, ha még sokat dumál.
Elküldve: 2007. 11. 18. 23:10
Idézet: Tron65 - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 21:53
Valami tűz és biztonságtechnikai bejárás volt. Vagy miabánat nemtudom, hogy az "ellenőrt" honnan vakarták össze, mégkevésbé. Pár érdekesség a beszólásaiból:
- Mért dohányzanak a konyhában? (tudom, nemszép dolog, de vannak dohányosok, énis) Az épület bejáratára ki van írva: az épületben tilos a dohányzás. Igen, ki van írva. Az épület tűzvédelmi utasításában meg bennevan, hogy a konyhában szabad.
Na itt kezd szakmaibb lenni:
- Mikor vízsgáltattuk be a gépterem tűzoltó palackjait? 120 kilós gázzaloltó rendszerről van szó, mint ilyet nemnagyon kell vízsgálgatni. De ha tényleg nagyon kíváncsi, ott lóg a palack nyakán az ellenőrzőcetli.
- Mikor vízsgáltattuk be a számítógépek tápkábeleit? Természetesen soha. És mint minden rendes beöntöttdugós kábelt nem is kell.
- Mikor vízsgáltattuk be a számítógépek bekapcsoló gombjait villanyszerelővel? Most kezdjem el neki magyarázni ezekután, hogy mi az a gonb a gép elején?
- Van-e kijelölt kolléga, aki a veszélyeshulladékok kezeléséért felelős? Szerinte ugyanis a használt toner veszélyeshulladék. Az érvényben lévő törvények szerint nem.
Nagyon vártuk már, hogy végre elhúzzon, mert többen gondolkoztak rajta, hogy leülik azt a pár évet, de agyonütik, ha még sokat dumál.
Lehet, hogy a törvény szerint nem veszélyes hulladék a használt toner, de fejlettebb kultúrákban a gyártó ingyen, és bérmentve visszaveszi, még postaköltséget sem kell fizetned...
Elküldve: 2007. 11. 18. 23:19
nálunk minden muszaki hulladek pc bontoba kerul, oszt csak egy iskola, akkor egy cég is megteheti. ingyen átveszik, csak el kell vinni.
Elküldve: 2007. 11. 19. 01:12
Idézet: Bandhy - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 23:10
Hogy aztan ujratoltve megint eladja...
Ha annyira erdekelne oket a kornyezetvedelem, akkor miert nem gyartanak olyan nyomtatokat, mint a 20 eves Xerox fenymasolonk, hogy fiok kinyit, port beleont?
Kb. literes muanyag flakon 2x toltesre eleg, aztan kerul vagy 6k-ba.
Ehelyett veszel egy cartridgeet, ami egy lehegesztett muanyag zacskoban van beleteve egy kartondobozba, ezek mennek azonnal a kukaba, hiszen nem kellenek a nyomtato uzemeltetesehez, csak csomagoloanyag.
Ha meg kifogy, akkor a cartridgedzsel egyutt a fel nyomtatomuvet is kidobod...
Szerkesztette: nyunyu 2007. 11. 19. 01:24 -kor
Elküldve: 2007. 11. 19. 07:00
Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 1:12
Ha annyira erdekelne oket a kornyezetvedelem, akkor miert nem gyartanak olyan nyomtatokat, mint a 20 eves Xerox fenymasolonk, hogy fiok kinyit, port beleont?
Kb. literes muanyag flakon 2x toltesre eleg, aztan kerul vagy 6k-ba.
Ehelyett veszel egy cartridgeet, ami egy lehegesztett muanyag zacskoban van beleteve egy kartondobozba, ezek mennek azonnal a kukaba, hiszen nem kellenek a nyomtato uzemeltetesehez, csak csomagoloanyag.
Ha meg kifogy, akkor a cartridgedzsel egyutt a fel nyomtatomuvet is kidobod...
Na ja. Óvodában találtam múltkor egy Ricoh fénymásolót, ránézésre 20 éves. Ebben már cserélhető a toner egy mozdulattal, csakhogy a tartály is kivehető, az is egy hatalmas henger, és tölthető. 20 éves korára jutott el oda, hogy a fényhenger ha kell, ha nem, beporosodik és húz egy szép, fekete csíkot a lapra. Foggal-körömmel ragaszkodtam a pályázati pénzköltésben történő szerpeltetésre. Lapos, pici, gyors gép, felbontás tökéletes oviba. A mai műanyagvackok, melyeket a környezetvédelem jegyében 3 évente ki lehet dobálni, meg menjenek a p*csába. Fenti nagy géphez félévente jön a szaki, aki kipucolja, megoldja minden addig felgyűlt nyűgjét, kávéval megkínálja, de ettől függetlenül mindig van valami apró-nagyobb baja. Ez a régi vacak meg legfeljebb a porszívót látja néha, amikor a melléfolyott port kiszippantják belőle a takarítónők. A tavaly vett Konica színeslézermultigépet meg jósolni sem merem, akkora műanyag az egész, csattog-nyekereg, toner kifogy félévente, félek kinyitni is, úgy hajlik helyenként.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2007. 11. 19. 16:22
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Súgó
A téma zárva.