HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#315 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 30. 18:00

Hát ja akkor én nem! De nekem akik akkor haverjaim voltak és ott tartottuk a kapcsolatot manapság már nem ircznek hanem msnen tartjuk a kapcsolatot!

na de ez  :offtopic:

#316 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 18:41

Idézet: kroozo - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 8:45

muhaha :D

Ez a ping dolog még hagyján, tényleg van egy olyan téveszme, hogy pingfloodal le lehet szakítani gépet (holott max csak eldugítani lehet a csatit esetleg), már többször hallottam, bekajálta, ennyi, de a legjobb hogy neki T3-a van, az kész. Ezekszerint japánba v amerikába lakik, mert itthon sajnos az E sorozatot használják (E1, E3....) :D :D :D

Kro :D
Ja aza jo amikor a muegyetemista gyerekek hangoztatjak ircen hogy nekik T1 van a koleszba! :DDD
"<xyz> IP cimre kijon a mento?"
:D

#317 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 21:11

Idézet: Freddy - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 19:41

Kro :D
Ja aza jo amikor a muegyetemista gyerekek hangoztatjak ircen hogy nekik T1 van a koleszba! :DDD
"<xyz> IP cimre kijon a mento?"

:offtopic:

Némá egy fred :D

Nállunk volt egy srác a koliba, aki mikor harmadik!! éve lakott bent, akkor jött, hogy mutassam már meg neki az üveget mert olyat még sose látott(mármint a kábelt, sörösüveget azt látott nálam épp eleget :p). A lol az egészben, hogy nincs is üveg, a szomszédból jön utpn :D Csak 3 évig reklámozta a faxságot.

Egyébként az a lol a T1 reklámozásával, hogy az 1,536 :think: asszem 36, ja márpedig a műegyetem koleszaiban annál kicsit több van :D :D :D
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#318 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 22:51

Idézet: kroozo - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 22:11

Egyébként az a lol a T1 reklámozásával, hogy az 1,536 :think: asszem 36, ja márpedig a műegyetem koleszaiban annál kicsit több van :D :D :D

jaja, 1536kbit/sec letöltés irányban pedig megfelel egy másfél megás adslnek vagy csellónak, amit bárki húzhat be otthonra is tizen1-2 ezerért már...
legalább annyi agya lenne az ilyen kis baromnak, ha már "üvegszálon" netezik, hogy google-ba beleírja hogy téegy, vagy téhárom, aztán képbe kerülne a sebességekről...
mondjuk megértem, hogy csupán a décépluszpluszig, a sörösüvegig jutott el 3 év alatt, dehát ő a jövő villany- és mindenféle egyéb karos szuperinformatikusa, aki világ életében meg fog ragadni az elméletnél. LOL
arcolna inkább a kitűnő indexével..

#319 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 07:44

Idézet: deuce - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 23:51

jaja, 1536kbit/sec letöltés irányban pedig megfelel egy másfél megás adslnek vagy csellónak, amit bárki húzhat be otthonra is tizen1-2 ezerért már...
legalább annyi agya lenne az ilyen kis baromnak, ha már "üvegszálon" netezik, hogy google-ba beleírja hogy téegy, vagy téhárom, aztán képbe kerülne a sebességekről...
mondjuk megértem, hogy csupán a décépluszpluszig, a sörösüvegig jutott el 3 év alatt, dehát ő a jövő villany- és mindenféle egyéb karos szuperinformatikusa, aki világ életében meg fog ragadni az elméletnél. LOL
arcolna inkább a kitűnő indexével..

És villog is.... Bezzeg én 3x-a mentem át egy karcsú kettessel számítógép hálózatokból, pedig mindent tudtam, a hozzávaló mesével együtt. :( Életembe annyit nem tanultam vizsgára, mint arra. Még ki is jegyzeteltem :D :D :D

(Egyébként az se volt ember, aki kitalálta, hogy a dcbe T1, T3-at írjon, lévén ezek azért inkább telefóniás szabványok, trönköléshez.....

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#320 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 31. 08:17

Csak nem Kandós kollegák? :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#321 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 08:24

Idézet: didyman - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 9:17

Csak nem Kandós kollegák? :Đ

:offtopic: Csak tiszteletbeli. NIKes vagyok fehérváron (ill. mostmár koop pesten). Bár ez az állapotom remélehetőleg május-június hónap magasságában elmúlik (feltéve persze, hogy rá tudom magam venni, hogy nekiáljak a szakdogámnak).

#322 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 09:48

Idézet: kroozo - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 9:24

:offtopic: Csak tiszteletbeli. NIKes vagyok fehérváron (ill. mostmár koop pesten). Bár ez az állapotom remélehetőleg május-június hónap magasságában elmúlik (feltéve persze, hogy rá tudom magam venni, hogy nekiáljak a szakdogámnak).

[off] én is a NIK-en végeztem 2002-ben :) [/off]
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#323 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 20:15

Nekem csak ismerősöm volt a BMEn, de az is buta volt mint a raklap. Vett anno 99 táján heroinárban egy VIAs ( :D ) P2es lapot, bele egy 500as P3at merhogy a 100Mhz-s az jóóóól tunnyilgolható. Ez volt júniusban. 2 cimborájával sikerült is működésre birni a szeptemberi évkezdésre :D

#324 Felhasználó inaktív   [Black] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 20:50

Egy 2,4 Ghz-es alaplaphoz szeretnék egy pentium egeret venni...

(ezt egyik ismerősöm mondta)
Linux felhasználónak lenni egy olyan életet jelent, mintha egy nagy, ácsokból és építészekbõl álló családdal laknál együtt. Minden reggel, amikor felkelsz, a ház egy kicsit megváltozott. Lehet, hogy egy új torony épült, vagy néhány falat elmozdítottak. Vagy esetleg valaki ideiglenesen eltüntette a padlót az ágyad alól.

#325 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 20:55

Idézet: [Black] - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 20:50

Egy 2,4 Ghz-es alaplaphoz szeretnék egy pentium egeret venni...

(ezt egyik ismerősöm mondta)

Ma még röhögünk rajta, de meglehet, eljön az idő, amikor az ósdi, elavult pénégyeseket vezérlőkön meg más intelligens eszközökön látjuk majd viszont. :) Amint az pölö a Z80-asokkal meg a 80286-osokkal történt.
... a trip back in time is all I need ...

#326 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 21:02

Idézet: Telcontar - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 20:55

Ma még röhögünk rajta, de meglehet, eljön az idő, amikor az ósdi, elavult pénégyeseket vezérlőkön meg más intelligens eszközökön látjuk majd viszont. :) Amint az pölö a Z80-asokkal meg a 80286-osokkal történt.

Ahhoz túl nagy a csip! :Đ
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#327 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 21:03

Idézet: kroozo - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 8:24

Én is fehérváron szerepeltem, az én oklevelemben még Kandó van írva (külön kértük, sikerült). Eheheee, akkor Grósz és Györök neve nyilván ismerős lehet... ;)

#328 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 21:06

Idézet: didyman - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 21:02

Ahhoz túl nagy a csip! :Đ

Ne már! 0,32 mikronos technológiával olyan icike-picike lesz...:D

#329 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 22:14

Idézet: Telcontar - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 21:06

Ne már! 0,32 mikronos technológiával olyan icike-picike lesz...:D

Kest lefűrészeljük belőle, úgyis sokat fogyaszt (mellesleg a pénégy-egérke kiváló kézmelengető is lesz majd :Đ )

#330 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 23:05

Idézet: didyman - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 22:03

Én is fehérváron szerepeltem, az én oklevelemben még Kandó van írva (külön kértük, sikerült). Eheheee, akkor Grósz és Györök neve nyilván ismerős lehet... ;)

újra kénytelen vagyok felemelni az :offtopic: táblát...

Mi voltunk az első évfolyam, akiket már mint NIKeseket is vettek fel..... szal nekem ez lesz benne. De az nem baj, mert úgyis elmondom  a kandot... :Đ

Nevek ismerősek persze. Hálistennek a nikes sapkával olyan előny azért származott, hogy elvették Grosztól a digitet, és odaadták Tóth Misiniek, amiért a mai napig hálát rebegek (megölsz, ha azt mondom 3 perc sem kellett a digit szigoromhoz nála, és 4est kaptam? :D), arra pedig a mai napig büszke vagyok hogy perifből egyből átmentem Györöknél (igaz éppcsak), ez rajtam kívül csak egy NIKesnek sikerült (de ő pedálgép :D), és az évfolyamon is max 10 embernek....

Egyébként Grosz kész, van egy video a KINről (amit megnyertünk :cool:), amikor a színpadon egy csoportos műszeres induló éneklés után szólóban ordítja a mikrofonba hogy (gyengébb idegzetűek ne olvassák el):

A rohadt életbe, szétbaszom a szád,
megbaszom a redvás jó kurva anyád,
leszophatod bazdmeg az apád faszát,
azért is mi nyerjük meg a KIN kupát

Aztán hétfőn a tejes másodévet kibaszta zhról.... :D

Elnézést mindenkitől, cs feltörtek az emlékek..... javaslom privibe offoljunk tovább....

#331 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 01. 06:39

No, de témába fog ez illeni mindjárt...
Videó megvan, természetesen alapmű (tankörtársam Petra is ott állt mellete :Đ ). Én meg...Grosznál úgy mentem át, hogy 3-as. És másodszorra. Amikor megkérdeztem, hogy aki azt sem tudja, mi az a NAND vagy NOR kapu, miért kap 4-est, csak annyit mondott: Magától többet várok el :D . Perif csont nélkül 5-ös :cool: . Tóth Mihály...Egek...Úgy lett meg a vizsgám, hogy ugye dekódolni kellett egy rejtezett szöveget és a kínkeservvel dekódolt (vagyis lepuskázott) muad szó után egyből a Dune jutott eszembe...Ez volt a  szerencsém :) .
No, on. Kedvenc digittanárunk állandó hadakozásan állt a digitális technikával, helyesebben annak egyik zászlóvivőjével, Bill Gates-szel. Rendszeresen szokott késni előadásokról, olyankor kissé borzolt idegállapotban besietve, első szavai az említett egyén felmenőinek emlegetésével voltak ilyenkor kapcsolatosak, az éppen aktuális témakört jegyzetben (Élő Digitronika), vagy ZH/vizsgafeladatként tartalamzó papírhalmaz megalkotása ugyanis nagyon gyakran problémákba ütközött (aztán volt a tábla és a környező fal telerajzolása). Nemegyszer kis szakmai konzíliumot ültünk, vizsgajegyünk javítása reményében próbáltunk segédkezni apró hibák elhárításával :) , ami végül odáig fajult, hogy felmerült, mint ilyen ballagási ajándék, a számítógépének teljes újratelepítése és felhasználó-barátibbá tétele. Sajna ebből végül nem lett semmi.
A komoly az a dologban, hogy sokszor végülis tényleg olyan hibák jöttek elő nála, amire csak széttetük a kezünket, hogy ilyen nincs. És mégis van :) .

#332 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 01. 07:39

Idézet: didyman - Dátum: 2005. ápr. 1., péntek - 7:39

No, de témába fog ez illeni mindjárt...
Videó megvan, természetesen alapmű (tankörtársam Petra is ott állt mellete :Đ ). Én meg...Grosznál úgy mentem át, hogy 3-as. És másodszorra. Amikor megkérdeztem, hogy aki azt sem tudja, mi az a NAND vagy NOR kapu, miért kap 4-est, csak annyit mondott: Magától többet várok el :D . Perif csont nélkül 5-ös :cool: . Tóth Mihály...Egek...Úgy lett meg a vizsgám, hogy ugye dekódolni kellett egy rejtezett szöveget és a kínkeservvel dekódolt (vagyis lepuskázott) muad szó után egyből a Dune jutott eszembe...Ez volt a  szerencsém :) .
No, on. Kedvenc digittanárunk állandó hadakozásan állt a digitális technikával, helyesebben annak egyik zászlóvivőjével, Bill Gates-szel. Rendszeresen szokott késni előadásokról, olyankor kissé borzolt idegállapotban besietve, első szavai az említett egyén felmenőinek emlegetésével voltak ilyenkor kapcsolatosak, az éppen aktuális témakört jegyzetben (Élő Digitronika), vagy ZH/vizsgafeladatként tartalamzó papírhalmaz megalkotása ugyanis nagyon gyakran problémákba ütközött (aztán volt a tábla és a környező fal telerajzolása). Nemegyszer kis szakmai konzíliumot ültünk, vizsgajegyünk javítása reményében próbáltunk segédkezni apró hibák elhárításával :) , ami végül odáig fajult, hogy felmerült, mint ilyen ballagási ajándék, a számítógépének teljes újratelepítése és felhasználó-barátibbá tétele. Sajna ebből végül nem lett semmi.
A komoly az a dologban, hogy sokszor végülis tényleg olyan hibák jöttek elő nála, amire csak széttetük a kezünket, hogy ilyen nincs. És mégis van :) .

Az biztos, hogy Grosz nagy antitálentum PC ügyben :D

Viszont akkor most felmerül a kérdés, hogy ki is vagy :D, cs mert Petra nekem is jó ismerősöm. Én az a fax vagyok, aki dove és coroner után átvette a fiktivet (többekközött... )

#333 Felhasználó inaktív   Öregördög 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 04. 01. 08:00

Ennyi láma juzert. Kép
FAUST
(Creation in Théatre-Lyrique, on March 19, 1859)

#334 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 01. 12:25

Idézet: Öregördög - Dátum: 2005. ápr. 1., péntek - 8:00

Ennyi láma juzert.

Hát ja. Az egész Andok tele van a lámák felhasználóival.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.