HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#334 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 01. 12:25

Idézet: Öregördög - Dátum: 2005. ápr. 1., péntek - 8:00

Ennyi láma juzert.

Hát ja. Az egész Andok tele van a lámák felhasználóival.
... a trip back in time is all I need ...

#335 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 01. 18:04

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 15:24

Erről a dumálgatásról jutott eszembe, hogy régen amikor még a mIRC nagy dolognak számított mennyi hülye ember volt, aki fenyegette a másikat hogy így lelöklek, kitiltlak, op a haverom stb... aztán szépen lassan meg is halt az irc. Vagy csak Én nem használom?

aki nem tudna VAN #hwsw.forum csati, csak kevesen vannak rajta.

#336 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 02. 09:10

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. ápr. 1., péntek - 19:04

aki nem tudna VAN #hwsw.forum csati, csak kevesen vannak rajta.

...és aki tud a csatiról, az sem tudja melyik szerveren keresse :Đ

#337 Felhasználó inaktív   BigKoko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 02. 14:35

Lámákról eszembe jutott a történet.
Szóltak hogy benn voltak a kék windózba és nem volt egér se, de aztán mindent nyomogattak a gép eccer újraindult és azóta csak hibaüzenetet ad.
A megoldás kulcsa a bios :)

#338 Felhasználó inaktív   BigKoko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 02. 14:51

Lámákról eszembe jutott a történet.
Szóltak hogy benn voltak a kék windózba és nem volt egér se, de aztán mindent nyomogattak a gép eccer újraindult és azóta csak hibaüzenetet ad.
A megoldás kulcsa a bios :)

#339 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 19:26

Ez is viszi a pálmát!
"Idézet (ReeChee @ 2005. ápr. 5., kedd - 6:50)
5%ért nem is húznám.
De ha a proci 2000 helyett 2300on megy, az 15%. A VGA 500 helyett 575ön az 15%. És ha ezeket összeadod egész szép dolgok jönnek ki, ráadásul ha mondjuk két év alatt meghal a proci esetleg a tuning miatt, az pont a normális elhasználódás, úgyis kétévente kell cserélgetni a gépet.
És én kb 30%ért már húzom barátom."

Vagyis 15% + a procin és 15% + a vga-n az 30% + 3d alatt, loller a gyerek totál.  :eek:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#340 Felhasználó inaktív   Füleske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 22:55

Idézet: mozesapo - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 20:26

Ez is viszi a pálmát!
"Idézet (ReeChee @ 2005. ápr. 5., kedd - 6:50)
5%ért nem is húznám.
De ha a proci 2000 helyett 2300on megy, az 15%. A VGA 500 helyett 575ön az 15%. És ha ezeket összeadod egész szép dolgok jönnek ki, ráadásul ha mondjuk két év alatt meghal a proci esetleg a tuning miatt, az pont a normális elhasználódás, úgyis kétévente kell cserélgetni a gépet.
És én kb 30%ért már húzom barátom."

Vagyis 15% + a procin és 15% + a vga-n az 30% + 3d alatt, loller a gyerek totál.  :eek:

Miért , nem annyi ?  :D
Gazdaságos szemek by AOC

#341 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 00:59

ez a gyerek kész :nevet:

ennyi hülyeséget kevesen tudnak összehozni :D
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#342 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 06. 08:53

A RAM-ot kihagyta, pedig ha abból is összejönne +15% akkor az már összesen 45%-os pluszteljesítmény lenne :nevet2:

Szerkesztette: NeoPampalini 2005. 04. 06. 08:53 -kor

#343 Felhasználó inaktív   zsber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 08:58

Sőt ha valaki a barátnőjét is meghúzza, akkor az egész duplázódik. Az már kis szerencsével 90%
Vagy nem így van?

#344 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:11

Nője válogatja. :omg:
Üdvözlettel:
Gabi

#345 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 10:05

Idézet: zsber - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 9:58

Sőt ha valaki a barátnőjét is meghúzza, akkor az egész duplázódik. Az már kis szerencsével 90%
Vagy nem így van?

És ha valaki az autója oldalát húzza meg? :pokeas2:  :lol:  :pokeas:
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#346 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 10:38

Vagy őt húzza meg a KLN horda esetleg?
Amugy, a Tuning+moddingra amugy is csak röhögni járok, a fórum legbüdösgyökerebb lámagyűjtője, a sok okostónival. Mikor leirja a csóka, hogy forraszd szerteszét a nagyfater fanyelű tüzipákájával a 30 rókás lapot +5% sebességért, vagy nyugodtan húzd a heroinárban kapható csempész OCZ-k 3,6 Volton a gyári 2.6 helyett, közröhej. De a modding a csúcs, mikor betolja a paraszt a kalapácslakkal feketére kent codegent egy darab plexivel, hogy megyek a moddingversenyre mert mekkora überrull különdijas. Az én házam mindenki nézzen be topikban olyan hulladékok vannak, hogy ha a fél kezemet a seggembe dugnám, akkor is jobbat csinálnék 2 délután alatt pucér lemezből, mint ezek a luzerek egy zsák CM, TT és másegyébb hulladványok ragaszgatásával több10k-ért.

#347 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 12:38

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 11:38

Vagy őt húzza meg a KLN horda esetleg?
Amugy, a Tuning+moddingra amugy is csak röhögni járok, a fórum legbüdösgyökerebb lámagyűjtője, a sok okostónival. Mikor leirja a csóka, hogy forraszd szerteszét a nagyfater fanyelű tüzipákájával a 30 rókás lapot +5% sebességért, vagy nyugodtan húzd a heroinárban kapható csempész OCZ-k 3,6 Volton a gyári 2.6 helyett, közröhej. De a modding a csúcs, mikor betolja a paraszt a kalapácslakkal feketére kent codegent egy darab plexivel, hogy megyek a moddingversenyre mert mekkora überrull különdijas. Az én házam mindenki nézzen be topikban olyan hulladékok vannak, hogy ha a fél kezemet a seggembe dugnám, akkor is jobbat csinálnék 2 délután alatt pucér lemezből, mint ezek a luzerek egy zsák CM, TT és másegyébb hulladványok ragaszgatásával több10k-ért.

Én a 3K-s acorp tornyomból csináltam házat, és mattfekete lakkos festékkel fújtam be több rétegben, plexit meg útálom:-)))
De igazad van, teljesen. Könnyű boltban kapható 10K-s cuccokat összeberhálni. Neonok, világítós ventik, ilyenek.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#348 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 12:44

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 12:38

De igazad van, teljesen. Könnyű boltban kapható 10K-s cuccokat összeberhálni. Neonok, világítós ventik, ilyenek.

akkor mi a nehéz?

#349 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 12:50

Alkotni. Kitalálni VALAMIT, és az megvalósitani. S nem összehányni egy halomba az UV cuccot, a katódcsövet meg a plexit, és qrvára örülni neki hogy mekkora lett, hogy világit.
Leülni, és kitalálni egy koncepciót, hogy mit akarunk csinálni, mi az amit meg tudunk csinálni, és az jó lesz e vagy sem.
Nézd meg a Black Mesa Projekt-es PCt, és hasonlitsd össze a "nézzed meg a zén házamat" topikban felvonuló hulladékokkal szemben.

#350 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 12:59

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 13:50

Alkotni. Kitalálni VALAMIT, és az megvalósitani. S nem összehányni egy halomba az UV cuccot, a katódcsövet meg a plexit, és qrvára örülni neki hogy mekkora lett, hogy világit.
Leülni, és kitalálni egy koncepciót, hogy mit akarunk csinálni, mi az amit meg tudunk csinálni, és az jó lesz e vagy sem.
Nézd meg a Black Mesa Projekt-es PCt, és hasonlitsd össze a "nézzed meg a zén házamat" topikban felvonuló hulladékokkal szemben.

Na hát ez az. Alkotni. HP-Compaq gépeket alkotok újra. Kívül nem látszik semmi, belül sem látszik semmi, csak kb. két évig sem kell hozzájuk nyúlni itt a "bányában".  ;)

(Kicsit lelkiismeretesebben újraösszerakom és újrateepítem "őket".)  :smoker:

Meg fogom nézni azokat a "hulladékokat.  :D  Ha már egy ekkora tekintély javasolja. :reszeg:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#351 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 13:00

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2005. ápr. 2., szombat - 10:10

...és aki tud a csatiról, az sem tudja melyik szerveren keresse :Đ

ircneten... de aki azt nyilatkozza, hogy a mirc halott, igen, M-mel, amikor a mirc egy kliensprogram csupán, annak eleve bíborfingja sincs arról hogy mi az ircnet, efnet, és a többi irchálószerverközösség...
ha meg oda sem megy, honnan tudja, hogy halott? :D azért, mert ő nem jár oda? :D

#352 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 13:04

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 13:44

akkor mi a nehéz?

Egyrészt 2-more leírta.  Másrészt kevés pénzből SAJÁT dolgokat megvalósítani.
Én pl fogtam egy szar acorp nagytornyot, kivágtam a gombokat, megcsináltam felnyithatóvá az oldalát flexxel meg zsanérral, csináltam a scsi vinyóknak hűtést, hangfalráccsal, meg ilyesmik. Nem vettem bele semmi filrefrancot. Az összes gomb, poti, led, mind saját, saját készítésű panelben.
És ebben még nem is volt sok ötlet . Max annyi hogy 3-4 éve még nem sok ilyen volt.
Mai TUNNErek meg megveszik a chieftec házat, tesznek bele thermaltake panelt, plexi oldalat szintén készen kapva, stb.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#353 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 14:46

A WUMENN BOX tetszett. Nagyon. Ruszki számítógépalkatrész faládájából használható, halk, igényes, hordozható!!! "multimédia" PC-t készíteni (pláne vallszeg. egy hölgy részére) ez nem semmi. Ez MODD.

'98-ban raktam össze egy AT-s házat. Semmi különleges nem látszik rajt. Úgy néz ki, mint egy mezei AT ház. Két hetembe került, és 10-15 külön-külön működésképtelen házból raktam össze. Az összes kapcsolót, LED-et, halk ventit, rezesgombot, TURRRBÓ kapcsolót, MHz jelző panel alkatrészeket, miegymás bizbackot egyesével válogattam, kipróbálgattam. Otthon működik kifogástalanul egy 733-as celivel, zenére filmnézésre.

No meg a vállalati Compaqom is egy szép darab. Semmi nem látszik rajt, de három különböző sorozatú Compaqból raktam össze.

Az is egyfajta modding, amin az égadta egy világon semmi sem látszik.  :D
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.