Elküldve: 2005. 04. 22. 07:39
ADSL modemnél van amihez sima és van amihez crosswire kábel kell.
Amugy, kedves ulzuna2, ha nem tűnt volna fel, itt amit oly kedvesen csordaszellemnek titulálsz, az nem más, mint a felesleges viták, flamek és anyázások elkerülésre tett, minimális próbálkozás. Ugyanis, ha mindenki sportot űzne abból, hogy ha valaki feldob egy témát, menten késztetést érez arra, hogy ellentmondjon, az egész fórum csak egy nagy vitadoboz lenne. Én is qrva sokszor nem értek egyet másokkal, néha bele is ugatok erősen, de ezt nem lehet állnadóan csinálálni. Különben már rég agyvérzést kaptam volna, hogy a bolhán a paraszt 1 éve árulja a használt fosát heroináron, és nem fogja fel hogy a kutyának nem kell, hogy a kovácsjózsika veri magát az AMD/Intelre-Ati/NVre, FSP/Enermaxra, hogy igy rull, meg ugy rull, de másmilyet még életében nem látott, és még sorolhatnám.
Ugyhogy, mielőtt megpróbálod magad polgárpukkasztó, csordaellenes, újhullámos punknak beállitani, gondold végig, hogy mi az amikor valaki csicskaságból csinál, mond, tesz valamit, és mi az amikor valaki a felesleges viták elkerülése végett nyel egyet és sort töröl.
Képzeld, én is jártam iskolába, én is voltam katona, stb stb. Az iskolában én is kilógtam a sorból, lehet hogy ez nálad kimerült a vászongatyában, és a kutya le se sz*rta hogy miért csinálod, de engem naponta sz*rrá vertek azokért, ahogy kilógtam a sorból, és ez megtanitott arra, hogy széllel szembe ne akarjak h*gyuzni. A seregben meg, de ha voltál katona, akkor ezt tudod is gondolom, nem autonómkodni kell meg óberkodni, hanem befogni a pofát és hamar beilleszkedni, mert aki ugat, veri magát, azt megszivatják mint paraszt a bervát.