HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 21. 20:11

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 6:36

Vagy mégiscsak van itt egy párt elrejtve?Mindegy, hogy igaza van-e egy idegennek, vagy nem, a párttagot ne molesztálják? Hahahahahahahahahaaaaa

A párt politikai képződmény, ha tudnál rendesen olvasni és értelmezni, akkor feltűnhetett volna, hogy azt írtam:

Idézet

...2-More barátunkat...

(Kiemeltem, hogy észrevedd...)

A barátság, haverság, jó munkatársi, szakmai kapcsolat emberek között alakul ki, nemre, korra, politikai nézetre, vallásra stb. tekintet NÉLKÜL, a párt viszont politikai nézeteken alapuló (érdek)közösség...

Tudod, vannak itt emberek, akik emberként tekintenek a többi fórumozóra...

Gondoltam, felvilágosítalak az emberi kapcsolatokról, de a továbbiakban nem kívánok veled beszélgetni, kötekedj csak nyugodtan...
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#442 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 22. 05:26

Idézet: didyman - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 6:39

:lol: Nincsenek ilyen perverz vágyaim, kösz :D
Bogaram, nem tűnik fel, hogy árral szemben haladsz és Rajtad kívül "kevesen" értenek egyet Veled? Tán mégiscsak lehet homokszem a gépezetben, ha nagy hirtelen ilyen "sokan" Neked esünk. Én plö nem akarom, hogy elmenj, egyszerűen csak legyél kicsit konszolidáltabb. Ettől még lehet saját véleményed, ahogy óhajtod :respect: :D

Abban az időben, mikor nem volt még mobiltelefon,egy tréfáskedvű srác a haverjával megy a járdán és egy horgászbotot az égnek tartva a nyélbe beszélt halálkomoly arccal, mintha cb rádiózna, vagy telefonálna.Meg kellett állnia, mert a tömeg (mint pl ti vagytok) körbeálltak, de nem röhögtek, nem értették a viccet, és nem is azért nézték, mert "jaj de hülye ez a gyerek", hanem nagyon beszopták az egészet, körbeállták, hogy micsoda csoda...
  Csak annyit akartam ezzel kihozni, hogy nem érzem magam beégetve, mert az, hogy ti egyetértetek, az pl a birka vagy csordaszellem miatt van.Ne akard ezt elmesélni, hogy nem így van, tapasztalat.El sem hiszed menyi ilyen alakkal találkoztam, találkozok nap mint nap.A seregben megkérdeztem egy srácot, "miért iszol a kocsmában a többiekkel, mikor látom rajtad, hogy nincs kedved?" A válasza:"mert nem akarok kimaradni a sorból, de ez maradjon köztünk".Vagy mikor az iskolában mindenki farmerban járt én  egyedül vászonnadrágban, megkérdeztem a havrt:"miért jársz farmerban,egészségtelen, nekem kurvára nyomja a tököm ha leülök", a válasz "mert ez a divat, és nem akarok kilógni a sorból, de ez maradjon köztünk", és még a haját is felnyíratta hátul, mert a tömeg ezt teszi, holot nem állt jól neki. Na ez a birkaszellem.

#443 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 05:41

Megyek a járdán, megáll mellettem egy drága autó, ablak gombnyomásra le, divatosan öltöző értelmes arcú ember, gondolom számítógépzseni lehetett, megkérdi:"...nem tudod hol az xy utca?".Dehogynem, mondom én, a körforgalmon keresztülmész, és jobbra a legelső utca.Köszön és megy.Majd a körforgalom előtti bal utcában lefordul. ;)  .Na ilyenek a zsenik.
  Vagy miért vannak erdőtüzek?Nem azért, mert a kiránduló felgyújtja az erdőt, hisz mi haszna lenne belőle?Egy természetbarátnak az erdő kincs, mert nem akar a számítógép előtt meggebedni, és erdőt csak monitoron látni.Számtalanszor láttam, hogy az erdőn átvezető autóúton az autós, aki arra lusta, hogy a hamutartójában nyomja el a csikket, mert azt utána ki kell takarítani, inkább kidobja az alakon, és ezzel tüzet okoz.Ne ennyit a láma juzerekről.Persze nem lennék meglepve, ha ez a csóka is számítógépzseni lett volna.Üdv, vegyetek jó sok drága terméket, hiszen azokat szakértő technikuscsoport állítja elő, de nemám a fogyasztóknak (nektek), hanem mert ők csupa szív és érző emberek, tehát ha hibás lesz, kéretik nem mérgelődni, nyugodtan tessék sorbanállni.Közkívánatra visszavonulok, mert már unalmasak vagytok, és amúgy is feleslegesnek látom a 12 évesekkel való vitát.A baráti csoportotok jele véletlen nem sarló-kalapács, melynek vörös csillag van a tetején?

#444 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 06:29

Pont ebbe a topicba illik a kérdésem, a gép és az adsl modem között patch v. kereszt kábelt kell használni?

#445 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 06:29

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 6:41

Megyek a járdán, megáll mellettem egy drága autó, ablak gombnyomásra le, divatosan öltöző értelmes arcú ember, gondolom számítógépzseni lehetett, megkérdi:"...nem tudod hol az xy utca?".Dehogynem, mondom én, a körforgalmon keresztülmész, és jobbra a legelső utca.Köszön és megy.Majd a körforgalom előtti bal utcában lefordul. ;)  .Na ilyenek a zsenik.
  Vagy miért vannak erdőtüzek?Nem azért, mert a kiránduló felgyújtja az erdőt, hisz mi haszna lenne belőle?Egy természetbarátnak az erdő kincs, mert nem akar a számítógép előtt meggebedni, és erdőt csak monitoron látni.Számtalanszor láttam, hogy az erdőn átvezető autóúton az autós, aki arra lusta, hogy a hamutartójában nyomja el a csikket, mert azt utána ki kell takarítani, inkább kidobja az alakon, és ezzel tüzet okoz.Ne ennyit a láma juzerekről.Persze nem lennék meglepve, ha ez a csóka is számítógépzseni lett volna.Üdv, vegyetek jó sok drága terméket, hiszen azokat szakértő technikuscsoport állítja elő, de nemám a fogyasztóknak (nektek), hanem mert ők csupa szív és érző emberek, tehát ha hibás lesz, kéretik nem mérgelődni, nyugodtan tessék sorbanállni.Közkívánatra visszavonulok, mert már unalmasak vagytok, és amúgy is feleslegesnek látom a 12 évesekkel való vitát.A baráti csoportotok jele véletlen nem sarló-kalapács, melynek vörös csillag van a tetején?

hehe

nekem az ovodai jelem volt sarló és kalapács  :D  :D

Különben is kit érdekel??:)

Amugy mégegy megjegyzés:)

Nekem nincs 6600-s moncsivezérlőm, hanem neked, ugyhogy nyugi :)
Már van nettem :)

#446 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 06:30

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 7:29

Pont ebbe a topicba illik a kérdésem, a gép és az adsl modem között patch v. kereszt kábelt kell használni?

sima kábel megfelel neked
nem kell crosslink :)

#447 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 06:32

Idézet: Richardka - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 6:30

sima kábel megfelel neked
nem kell crosslink :)

Igen, én is igy gondoltam, csak akkor a gép azt irja, hogy nincsen a háló bedugva, viszont ha közbeiktatok egy switch-et akkor megy  :think:

#448 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 06:47

akkor el van kötve a kábel, vagy rossz

Amugy simával vagy crosslinkel is megy a kapcsolat

#449 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 06:57

Idézet: Richardka - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 6:47

akkor el van kötve a kábel, vagy rossz
Amugy simával vagy crosslinkel is megy a kapcsolat

2 géppel és más kábellel is ki lett próbálva, akkor valszeg a modem a ludas.

#450 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 07:39

ADSL modemnél van amihez sima és van amihez crosswire kábel kell.
Amugy, kedves ulzuna2, ha nem tűnt volna fel, itt amit oly kedvesen csordaszellemnek titulálsz, az nem más, mint a felesleges viták, flamek és anyázások elkerülésre tett, minimális próbálkozás. Ugyanis, ha mindenki sportot űzne abból, hogy ha valaki feldob egy témát, menten késztetést érez arra, hogy ellentmondjon,  az egész fórum csak egy nagy vitadoboz lenne. Én is qrva sokszor nem értek egyet másokkal, néha bele is ugatok erősen, de ezt nem lehet állnadóan csinálálni. Különben már rég agyvérzést kaptam volna, hogy a bolhán a paraszt 1 éve árulja a használt fosát heroináron, és nem fogja fel hogy a kutyának nem kell, hogy a kovácsjózsika veri magát az AMD/Intelre-Ati/NVre, FSP/Enermaxra,  hogy igy rull, meg ugy rull, de másmilyet még életében nem látott, és még sorolhatnám.
Ugyhogy, mielőtt megpróbálod magad polgárpukkasztó, csordaellenes, újhullámos punknak beállitani, gondold végig, hogy mi az amikor valaki csicskaságból csinál, mond, tesz valamit, és mi az amikor valaki a felesleges viták elkerülése végett nyel egyet és sort töröl.
Képzeld, én is jártam iskolába, én is voltam katona, stb stb. Az iskolában én is kilógtam a sorból, lehet hogy ez nálad kimerült a vászongatyában, és a kutya le se sz*rta hogy miért csinálod, de engem naponta sz*rrá vertek azokért, ahogy kilógtam a sorból, és ez megtanitott arra, hogy széllel szembe ne akarjak h*gyuzni. A seregben meg, de ha voltál katona, akkor ezt tudod is gondolom, nem autonómkodni kell meg óberkodni, hanem befogni a pofát és hamar beilleszkedni, mert aki ugat, veri magát, azt megszivatják mint paraszt a bervát.

#451 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 08:21

Megyek az utcán, beszélgeten néhány értelmes, felnőtt emberrel, erre hozzánkcsapódik egy 15 éves nagyszájú szemetelő nagyarcú elkényeztetett gyerek, és elkezdi mindenkinek fikázni a ruháját.
S ha visszaszólnak neki elkezd politizálni, szídni mindenkit, aztán hazaszalad apucihoz.
:smoker:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#452 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 08:21

Azt hiszem, hogy ulzana2 - mint láma júzer - előbb-utóbb kiharcol magának egy izmos bannolást.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#453 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 04. 22. 08:43

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 6:26

...

Ülj le fiam, elégtelen.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#454 Felhasználó inaktív   pike.killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 09:04

Ha ulzana2-vel kapocsatosan vitat szernetek en nem banom. De az miert nem a sziget reszlegbe teszitek be . Mivel szerintem mar teljesen elterunk az eredeti tematol vagyis nem azt az agat folytatuk amit temai indito szeretett volna.
De mondom ez csak magan velemeny!!

#455 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 16:08

Én kilógok a sorból. Egy seggfej vagyok. Ezt már sokan mondták is rám. De csak azért mondták, mert követték a csordát. Nyilvánvalóan azért követték a csordát, mert ostobák. Ha nem lettek volna ostobák, akkor belátják, hogy nem vagyok seggfej. Tehát jófej vagyok. Ja, és persze kommunista is vagyok.
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#456 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 16:15

Most az a birka, aki kommunistázik, vagy aki nem? :think:
Hogy jön ez ide? :offtopic:
Persze, aki ilyeneket ír, és mond, az aztán tényleg  :lama:  :confused:
Üdvözlettel:
Gabi

#457 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 05:25

Öhöhöhöhö.Azért lehet tőletek is tanulni.Hogy is van divatos magyar angolul?Ájm bi bek?Vagy valami hasonló.Van egy mondás:ha hallgatok, bölcsebb maradok.Azért olvasgatom, amiket írkáltok.

#458 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 05:26

Azért egy valami bánt...Nem tom mi az a "bannolás". :think:

#459 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 05:35

ban: kitiltás.