HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#861 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 08. 08:05

Idézet

<Ethanole> nah, holnap ujra melo, ujra idegeskedes, ujra sok hulye nyuzer sok barom kerdese, es a szokasos valaszok... (Andika: a Kati gepe miert gyorsabb, mint az enyem? Mer az o gepe kozelebb van a konnektorhoz, es elveszi a tied elol az aramot. - fapofaval - es elhitte ;] )
<Hattori_Hanzo> Ethanole: te allt vagy!!!!!
<vape> :))))))))))))))))
<Hattori_Hanzo> allat
<vape> LooooooooooooooL
<+FordFairlane> ;)))
<Kathyca> baaaaa:)
<hobortos> lol
<@Kutyi`> ;Đ
<FcR__> lololololol

http://www.bash.hu/
2459-es számú  ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#862 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 09:09

"A másik gépről már másolni erre a gépre tudok, de hogy másolok erről oda?"
:omg:

Szerkesztette: e-lias 2006. 03. 08. 09:10 -kor

#863 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 10:11

hat azert ez igy nem trivialis..

ha ftp, akkor a get helyett a put parancs;
ha scp akkor az argumentumai sorrendjet kell valtoztatni;
ha email vagy web .... na akkor meg en sem tudom! :D
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#864 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 10:15

Total commander, netbios -on megy a másolgatás.

#865 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 10:18

Tegnap hoztak egy gépet, ami "hol bekapcsol, hol nem"! Mondjuk háromszor próbáltam, nálam mindig ment de azért szaglott egy kis pörkölt hardver illata dobozból. Húzom le a cd írót, mit ad isten az adatkábel egy lyukába 2 tüske volt beleerőltetve - nem lehetett egyszerű ezt így összehozni. Ettől még nem kellett, hogy felgyulladjon a konfig, de a másik, még nagyobb szakértelmet követelő action az a táp egyik molex csatijáról leszármaztatott 12V volt, ami a szokásos jumper véget kapta, s ezt természetesen az alkalmi informatikus a slave állást jelölendő tüskesorra csúsztatta, mellette meg ott volt a sima jumper, ami masterként szerette volna felismertetni az egységet. Mindezt szegény LG cdrw halvány füsttel hálálta meg. "Látáttok a felhőt?"  :D

#866 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 11:13

Idézet: vatom - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 11:18

Tegnap hoztak egy gépet, ami "hol bekapcsol, hol nem"! Mondjuk háromszor próbáltam, nálam mindig ment de azért szaglott egy kis pörkölt hardver illata dobozból. Húzom le a cd írót, mit ad isten az adatkábel egy lyukába 2 tüske volt beleerőltetve - nem lehetett egyszerű ezt így összehozni. Ettől még nem kellett, hogy felgyulladjon a konfig, de a másik, még nagyobb szakértelmet követelő action az a táp egyik molex csatijáról leszármaztatott 12V volt, ami a szokásos jumper véget kapta, s ezt természetesen az alkalmi informatikus a slave állást jelölendő tüskesorra csúsztatta, mellette meg ott volt a sima jumper, ami masterként szerette volna felismertetni az egységet. Mindezt szegény LG cdrw halvány füsttel hálálta meg. "Látáttok a felhőt?"  :D

Egyik barátom volt régen a király a jumper kategóriában :Đ
Adott egy régi quantum winyó, olyan aminek az alján volt a jumper, ilyen naonpici ráadásul.
Mivel már XY ideje nem kellett babrálni, elkavarodott a jumper valahová.
A sors úgy hozta hogy masterré kellett tennünk, ezért kitalálta hogy egy csipeszt beszorít oda, és az alját a ház alja fogja támasztani. Fúdejú, müxik. Kb egy órával később, mikor kicsit meglökte az asztalt fészkelődés közben leugrott a helyéről a csipesz.  :omg: Nos az egység ezesetben is füsttel hálálta meg :Đ

(mert mint tudjuk csomó eszköz füsttel müxik: ha kijön belőle a füst akkor már nem müxik :nevet2:)
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#867 Felhasználó inaktív   zozyyy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 09. 00:45

Idézet

"Tedd rá az internetet!"

Nyár végén vettem egy laptopot,és a róla szóló kérdések 99,9%-a az volt,hogy "van-e rajta internet"...
no comment
(haverokkal gondoltunk,hogy ilyen esetekre csinálunk egy kis dobozkát,rajta csatikkal,és nagy,virító felirattal:"INTERNET",aztán azt rátesszük a laptopra)akkor lett volna rajta zinternet... :D

Szerkesztette: zozyyy 2006. 03. 09. 00:46 -kor

I like it when the Red water comes out...

#868 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 17:13

Humán erőforrás menedzser (természetesen högy, 50 és a nyugdíj között, már 6 éve, hogy mindig 1/2 4-kor telefonál, biztos unatkozik és nincs jobb dolga, a tipikus gépromboló kategóriájába tartozik) telefonál 1/2 4-kor:
- Jó napot Xxxxxx, be akartam menni az Outlook Express-be és kiírta, hogy kevés a memória. Most akkor le van terhelve a hálózat ? :eek:
- Kezicsókolom, a hálózatban nincs memória, memória a gépben van.  :omg:
Aztán mondja még tovább....
- Kezicsókolom, nem értem a problémát, átmegyek, megnézem.

Átmentem. Nézem. A Powerpoint irogat olyat, hogy a művelethez nincs elég memória. Nagy nehezen megölöm, előkerül az OE. Valami baromi régi levélen áll az OE, valami Madár Optika küldte neki egy évvel ezelőtt, a levélnek se címe, se törzse, csak valami ordas nagy .pps terpeszkedik benn mellékletként.

No .pps-t lementettem, kiraktam neki az Asztalra. Nézem a gépet, W98SE - OK, én telepítettem 2 éve - de ram mindössze 64 mega. No, virtuális memóriát feltornásszuk jó magasra a búsba. Ekkor a hölgy megszólal:
- Nem értem, hogy hogyan lehet kevés a memória, mert ma már töröltem is sok mindent és töredezettség mentesítettem is. (  :omg: Anyám borogass.)

A gépet újra indítottam - 6 éves Compaq Cel466 64 mega rammal - és nézem, hogy mi ez a .pps .
- Jaj, Xxxxx kitette az asztalra? Köszönöm szépen.

A .pps valami "szép képek gyűjteménye" a háttérben valami vadul ordító Tanita Tikaram jellegű pszichedelikus környezetszennyezéssel. Erre pihen a hölgy.  :omg:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#869 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 18:58

Egy-egy ilyen után két dolgon gondolkozom el:
1: Mellik diliházból szalajtottak, Zsivaagoo? :D
2: Szerintem az avatarodon saját magad vagy :)
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#870 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 19:10

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 19:58

Nono...  :D

1. első : Meine Hitler Bank (Magyar Hitek Bank RT) 8 évig; második: HungroPharma gyógyszernagyker. A jelenlegit meg még a NemzetBiztonságiHivatalsegédeknek sem vagyok hajlandó elmondani. Dydimanus tudja egyedül, Ő megbízható konspirátor.  :D

2. Nyőőőő... Én azért egy fokkal szebb vagyok a Dolák Salinál.  :D
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#871 Felhasználó inaktív   yeahsp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 20:06

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 19:10

Nono...  :D

1. első : Meine Hitler Bank (Magyar Hitek Bank RT) 8 évig; második: HungroPharma gyógyszernagyker. A jelenlegit meg még a NemzetBiztonságiHivatalsegédeknek sem vagyok hajlandó elmondani. Dydimanus tudja egyedül, Ő megbízható konspirátor.  :D

2. Nyőőőő... Én azért egy fokkal szebb vagyok a Dolák Salinál.  :D

Tüncike privát informatika tanára vagy? :Đ
MB: ASKA KT-133E * CPU: Athlon 650@500 * RAM: 512MB PC133 ADLAS * HDD: Seagate 10/5400/512K * VGA: MSI MX440 lowprofile * PSU: DIY * Case: Skoda Octavia :)

#872 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 20:18

Idézet: yeahsp - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 21:06

Tüncike privát informatika tanára vagy? :Đ

:think:

Tüncikéről képet? Vagy legalább méretleírást?  ;)

:omg:

Ja vagy úgy. Baromi ritkán vagyok tevelízió közelben, oszt má rég láttam a Pistámékat.  :D

#873 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 09. 21:47

Dydimanus tudja egyedül, Ő megbízható konspirátor.  :D

Naná, hogy az, el is felejtette már :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#874 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 09. 22:21

A jelenlegit meg még a NemzetBiztonságiHivatalsegédeknek sem vagyok hajlandó elmondani. Dydimanus tudja egyedül, Ő megbízható konspirátor.  :D

hmmm. pedig említettél még egy céget itt, egy másik területről, nem az a titok? :D
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#875 Felhasználó inaktív   Polikarpov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 04:32

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2006. márc. 9., csütörtök - 19:58

Ismerem Zsivaagoo doktort...  Hidd el, normális - csak ügyesen titkolja :D  - ezt közös cégünk, a HungaroFarka kényszerítette rá az emberekre - a normálisabbja (mint ő, vagy én :D ) ezért ott is hagyta őket.  :) 
flash-t kétféle ember használ: az egyikre rákényszerítik, a másik pedig hamis papírokkal lógott ki a zártosztályról ...
- Van a Földön értelmes élet?
- Nincs. Én is csak beugrottam ide...
- A nagyapám mindig mondogatta: "Pénzért nővel soha!". Ezt én is így gondolom, de ajándékot elfogadok.

#876 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 10. 07:52

Idézet: Polikarpov - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 4:32

Ismerem Zsivaagoo doktort...  Hidd el, normális - csak ügyesen titkolja :D  - ezt közös cégünk, a HungaroFarka kényszerítette rá az emberekre - a normálisabbja (mint ő, vagy én :D ) ezért ott is hagyta őket.  :) 

No, akkor a legközelebbi közös sörözésünkre Te is meg vagy hívva!
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#877 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 09:17

Nem láma júzer, inkább láma gyártó.
Rendeltünk egy ipari laptopot a Siemenstől PLC programozáshoz, ám mivel az a speckó interfész (három sorban 15-20 érintkező) nincsen rajta, ami az általunk használt robotok epromjához kell (pontosan nem tudom a szoftver nevét, de az ötös verzióval írt progik szaladgálnak a gépállatokon), az új, hetes verzió meg szabvány CF memóriakártyán tárolja a programot, küldtek a laptop mellé egy CF-prommer adaptert. A szoftver, amit az adapterhez adtak, viszont kizárólag USB-prommer adapterhez jó, beállítási, átállítási lehetőség meg nincs benne, úgyhogy megint várhatunk egy-két hónapot, mire a megfelelő alkatrészt küldik. Ennyire nem ismerik a saját hardvereiket, meg a saját szoftvereiket?

#878 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 09:17

Idézet: didyman - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 8:52

No, akkor a legközelebbi közös sörözésünkre Te is meg vagy hívva!

Ha ilyeneket írsz, mindenki azt mondja majd hogy ismeri, és ők is el akarnak majd jönni, részben sörözni, részben pedig hogy kiderítsék Zsivagoo titkát!  ;)  :p
2006. III. 4.

Chaintech VNF4 Ultra Rev. 1.0, A64 3000+@2340 (9*260 szinkron, CBBID 0501EPBW, 1.475V), Chaintech SE6600G 128 MB, 512 MB Twinmos Twister DDR533 8-4-4-3-1T, Samsung SP1614C, LG GSA-4163, Enermax Noisetaker 425AX-VE, Antec SLK3000B, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, Hewlett-Packard L1955, Creative Inspire P380

Tud valaki egy eladó 512MB-os Twinmos Twister DDR533-at?

#879 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 09:43

Idézet: Vulpes - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 10:17

Ha ilyeneket írsz, mindenki azt mondja majd hogy ismeri, és ők is el akarnak majd jönni, részben sörözni, részben pedig hogy kiderítsék Zsivagoo titkát!  ;)  :p

Nincs nekem semmi titkom.  :D

A flaszter ördöge vagyok, '96-ban kaptam meg a rongylábgeci minősítést.

Paramétereim: 172/43/56/20/6 .  :D

#880 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 09:46

Idézet: Polikarpov - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 5:32

Lópuncit! A Béla személyesen jött hozzám, hogy véglegesen kitessékeljen az intézményből.
Hogy vonuljon fel a Budapest parádén a legújabb barátjával karöltve.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.