Mindjárt kezdeném is Qabsz felvetésével, amit az egyik alaplapok/processzorok témakör alatt található topikban fejtett ki eredetileg:
idézet:
Ezt írta Qabsz:
Már sokadszor felmerűlő probléma a sok ugyanolyan topik inditása. Most leirom még egyszer a javaslatomat evvel kapcsolatvan. Legyenek könyvtárfák ugyanugy mint a témáknál. Senkit nem fog zavarni ha sokadik topik nyilik ugyan arról a támáról csak kicsit másképpen, ha nem közvetlenül a Alaplap+pricoknál nyilna, hanem lenne egy KT400 vs NF2 és azon beléül nyilnának. Mert tényleg semmi értelme a megatopikoknak, mivel elvész bennük az informávió tartalom jegyzék nélkül.
DE ahogy elnézzem a nagy emberek elkezdték faforizáéni ezt, ennyi errővel minek topikot nyitni, egyből lehetene írni a alaplap+proci alá is. Szükség van a sok apró topikra, hogy átláthatóbb lehessen.[/quote]
Erről néhány embernek már kifejtettem az álláspontomat, miszerint a topikzárást esetemben mindig gondos mérlegelés előzi meg, és az esetek túlnyomó többségében csak az ismételt témafelvetés miatt zárok topikot, speciális, konkrét kérdést tartalmazó topikot általában nem zárok.
Az átláthatóságnak őszintén szólva nem tudom mi tenne jobbat, a sok apró topik, vagy a néhány nagy, minden esetre azt tudom, hogy jelenleg bizonyos keretek között vagyunk kénytelenek eszmecserét folytatni (elavult fórummotor/szerver), és amíg ez nem változik, addig szvsz valamilyen szinten gátat kell szabni annak, hogy százával jöjjenek létre olyan topikok, amelyeket már tucatnyi helyen tárgyalt a T. nagyérdemű. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden olyan topik, aminek a címében mondjuk szerepel a "Radeon9500" szó automatikusan zárva lesz ezután, és a topiknyitó át lesz irányítva a nagy témakörökbe. Törekedni kell -és a magam részéről törekedni is fogok- az egyensúlyra...
üdv
R.
[ 2003. március 09.: Renwick szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.