HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#1921 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 07. 15:25

Idézet: BoGab - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 14:58

Vagy arra gondolsz, hogy sokan csak random x, hogy megnézzék mi az állás? :)

Nem elképzelhetetlen.

#1922 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 15:26

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 15:00

Mert az utóbbi évben átvette az ati a vezetést a grafikus kártya piacon, és kiváncsi vagyok milyen mértékben. És szvsz másokat is érdekel.  :)

Ott van a témában amit belinkeltem, hogy milyen mértékben, és ha másokat érdekel akkor ők is megtalálják ott.

#1923 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 07. 15:32

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 15:25

Akkor olvasd a főoldalt... A fórumozók nem a piac, hanem a piac nagyon kicsi, nagyon torz szelete.

Ez a szavazás egy dologra alkalmas: arra, hogy megmutassa, hogy a szavazáshoz véletlenül odataláló és szavazatot leadó fórumozók milyen kártyákra szavaztak.

Ha már itt tartunk, ez a fórum összes "fórumon kívüli" témában született szavazására igaz.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1924 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 16:00

Idézet: kroozo - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 10:52

:think: Inkább ha válaszolnál, talán... a

Tudod, a tegnapi rámripakodásod nagyon szíven ütött, hogy úgy mongyam mexepentem tölle. Nemakartam oftopik leni ezért eszembese jutot válaszolni.
Amugymeg mérgondollod hogy minden szar hejesiro kérdésel hozám kelene fordullnod?
Fordujj...

#1925 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 16:01

... a Magyar tanaradhoz.

#1926 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 16:04

Ez a szavazás egy dologra alkalmas: arra, hogy megmutassa, hogy a szavazáshoz véletlenül odataláló és szavazatot leadó fórumozók milyen kártyákra szavaztak.

Ezzel kb. magadat minősíted, hogy mennyire érdekel az egész és mennyire veszed komolyan a szavazásokat. Akkor gondolom egyikre sem szavaztál, igaz? Ha már ennyi értelmét látod.
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1927 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 07. 16:06

Idézet: Lauda - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 16:04

Ezzel kb. magadat minősíted, hogy mennyire érdekel az egész és mennyire veszed komolyan a szavazásokat. Akkor gondolom egyikre sem szavaztál, igaz? Ha már ennyi értelmét látod.

Te pedig csak annyit bizonyítasz, hogy meg sem érted azt, amiről olyan nagy vehemenciával véleményt nyilvánítasz....

Mellékesen, mitől is kellene komolyan venni bármelyik szavazást itt? :think:
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#1928 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 07. 16:13

A HWSW fórumán létrehozott szavazások nem reprezentatívak, ezt el kell fogadni. Egy meglehetősen szűk réteg véleményét tükrözik, kicsit olyasmi az eredményét tekintve, mint amikor a Naplow-ban szavaztat a Sváby. :)

Ezt tessenek figyelembe venni, mielőtt messzemenő következtetést vonna le bárki a szavazások eredménye alapján.

:offtopic:  vége.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#1929 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 16:13

Idézet: Lauda - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 17:04

Szerintem olvasd el még egyszer mit írt!

Annyi a lényeg, hogy amit -Turbo- szeretne abból a szavazásból megtudni azt nem fogja. A szavazásból azt fogja megtudni, hogy a HWSW-sek bizonyos százaléka milyen kártyát használ.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1930 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 16:16

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 16:06

Te pedig csak annyit bizonyítasz, hogy meg sem érted azt, amiről olyan nagy vehemenciával véleményt nyilvánítasz....

Mellékesen, mitől is kellene komolyan venni bármelyik szavazást itt? :think:

Köszönöm! Ugyanezt írtam volna, de nem ugyanígy.

#1931 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 16:19

Üdv mindenkinek

Ez a helyesírás dolog engem kissé zavar. Csak indulatokat gerjeszt, semmi értelmét nem látom. Ha borzasztóan zavar valakit, van egy PÜ gomb, és célszerűbb lenne azt használni, ha minden kötél szakad. A fórumon a segítség az adott témában a lényeg, nem pedig a helyesírás oktatása nyilvánosan. Ez a véleményem erről a kérdésről. Nem lehet mindenki tökéletes. Akinek meg ez a legfőbb problémája itt a fórumon, az menjen magyar tanárnak, és oktassa a nebulókat a helyes írás művészetére. ;)

A szavazás vélemény kérés, felmérés. Aki akar szavaz, aki nem, nem. Egy adott témakörről a fórum azon tagjainak véleménye jelenik meg, akit az adott kérdés valamilyen szinten érdekel. Ők meg is nézik az adott szavazás eredményét. Ennyi, nem több. Szerintem jó dolog. ;)

Üdv
      macska ;)   

Szerkesztette: Macska 2004. 11. 07. 16:22 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1932 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 16:20

Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 16:00

Tudod, a tegnapi rámripakodásod nagyon szíven ütött, hogy úgy mongyam mexepentem tölle. Nemakartam oftopik leni ezért eszembese jutot válaszolni.
Amugymeg mérgondollod hogy minden szar hejesiro kérdésel hozám kelene fordullnod?
Fordujj...

:offtopic:
Hát, ha ez neked "rádripalkodás" volt, akkor egyszer olvasd már vissza, hogy te hogyan szoktál leteremteni embereket. :eek: :think:

És nagyon szép dolog, hogy nem akarsz offtopic lenni, de mi lenne, ha ezt a jó szokásodat megtartanád akkor is, amikor beleugatsz a helyesírásba mindenhol? :reklamacio:

Azért kérdeztem meg tőled, mert gondoltam, ha már ennyire szíveden viseled a helyesírási tudásunkat esetleg válaszolhatsz rá, mert te úgyís tudod. De tévedtem... ha nem lehet kötözködni, úgy már nem is jó, mi? :rolleyes:

Érdekes, hogy a kötözködés, meg az én-most-aztán-megmutatom-milyen-irónikus-tudok-lenni, az megy, de a normális, kultúrált kommunikáció az kevésbé. Nembaj, lényeg hogy te vagy a mindeki felett álló űberisten. Vagy nem.

Eztetet iten nékedd ályánlómm:
:mirror:
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1933 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 16:22

Nem kell a szavazásom miatt összeveszni! Nem ér meg ennyit az egész. Én csak azt akartam, hogy kiemelt legyen, hogy többen tudjanak szavazni. De ha nem, hát nem  :)

:beer:
JóSebesség

#1934 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 16:23

Mivel a fórumon nyílt a szavazás, ezért egyértelmű, hogy a fórumozók által vásárolt kártyákra vonatkozik a szavazás, nem a hülye piaci viszonyokra.
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1935 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 07. 16:29

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 16:16

Köszönöm! Ugyanezt írtam volna, de nem ugyanígy.

Písssszt! Még megkapod a magadét a stilisztikájér'  :) 
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#1936 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 07. 16:31

Idézet: kroozo - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 16:20

Érdekes, hogy a kötözködés, meg az én-most-aztán-megmutatom-milyen-irónikus-tudok-lenni, az megy, de a normális, kultúrált kommunikáció az kevésbé.

Téleg, mien jól ben van mutatva...
¤

#1937 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 16:32

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 16:29

Písssszt! Még megkapod a magadét a stilisztikájér'  :) 

Ide nekem az oroszlánt :)

#1938 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 16:38

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 15:00

Mert az utóbbi évben átvette az ati a vezetést a grafikus kártya piacon, és kiváncsi vagyok milyen mértékben.

Idézet: Renwick - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 16:13

A HWSW fórumán létrehozott szavazások nem reprezentatívak, ezt el kell fogadni.

Idézet: Lauda - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 16:23

Mivel a fórumon nyílt a szavazás, ezért egyértelmű, hogy a fórumozók által vásárolt kártyákra vonatkozik a szavazás, nem a hülye piaci viszonyokra.

Az egy dolog, Lauda, hogy jót mulattam az utolsó hozzászólásodon (hát igen, azok a hülye piaci viszonyok :D), az viszont egy másik, hogy magaddal is elég vaskos disszonanciát mutatsz. Olvasd át, amit fáradtságos munkával összegyűjtögettem, és gyónj meg a Szigeten: ezt elnézted :)

Szerkesztette: Satriani 2004. 11. 07. 16:39 -kor

#1939 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 17:06

Nekem már kezd tele lenni a tököm azzal (gondolom másnak is), hogy vannak itt bizonyos összeszokott bandák, akik aztán a végletekig hajtják egymás igazát, akármilyen faszság is legyen az. Írsz az egyiknek valamit, aztán legalább öten otteremnek (akik érdekes módon azonos topickban élik le az életüket), hogy védjék, de talán el sem gondolkodnak előtte, hogy igazuk van-e, a lényeg, hogy ugyanazt hajtsák 10 féleképpen leírva és szétironizálva. Ez akkor a legérdekesebb, mikor néhanapján a szakmai részlegekbe is betéved valamelyik "kiskirály", és totál a témához nem illő fikázásba, rongyrázásba kezd, ahelyett, hogy segítene a topicnyitó gondjában. Ha valaki meg rászól, akkor meg még őnagysága van megsértődve és még rátesz egy lapáttal a semmire. Talán ezzel titkolják a hozzánemértésüket.
Most ez nem a szavazási mizériára vonatkozik, úgy általában.

Szóval így tovább!!

#1940 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 17:08

Idézet: Lauda - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 17:06

...de talán el sem gondolkodnak előtte, hogy igazuk van-e, ...

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: Etele 2004. 11. 07. 17:10 -kor

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99