idézet:
Ezt írta Signal:
Hihetetlen, hogy képes voltál beidézni a topiknyitót úgy komplett. Nem értem az ilyen gondolkodást...
Nemrég olvastam, egy másik (nem HWSW) fórumon pont emiatt élcelődött valaki. A HWSW fórum hülye idézetei... Két képernyőnyi felesleges idézet, utána két szó a hozzászólás, és hasonló esetek.
Nehéz felfedezni ezt a gombot?[/quote]
Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak
Elküldve: 2003. 12. 13. 10:58
Elküldve: 2003. 12. 13. 12:50
Bár az még szebb, amikor Pistikének van 4 oldalas aláírása, még az egérpadjának a színe is ki van fejtve, a hozzászólása meg egy "nemtudom".
F@szkivan...
Elküldve: 2003. 12. 14. 09:41
idézet:
Ezt írta Bástya elvtárs:
Jaja, az ilyenen én is kiakadok...
Bár az még szebb, amikor Pistikének van 4 oldalas aláírása, még az egérpadjának a színe is ki van fejtve, a hozzászólása meg egy "nemtudom".
F@szkivan...[/quote]
Megalol
Elküldve: 2003. 12. 15. 10:22
Erről van szó: [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=8&t=001654"]https://www.hwsw.hu/...ic&f=8&t=001654[/url]
Elküldve: 2003. 12. 15. 10:54
idézet:
Ezt írta Lala9:
Na én is köszönöm szépen a topic bezárását. Nem hiszem, hogy a téma bőven belefér a másik topicba. Az egyik kispénzű embereket célozta meg a másik meg a sok pénzűeket. Szerintem ez elég nyomós érv!!![/quote]
De hát akkor kell egy topic a "közepes" pénzű embereknek is, valamint azoknak is akik elhatározták, hogy minden hónapban 6526 Ft-ot akarnak elverni különböző éttermekben! IMHO a topic zárása helyes volt!
Elküldve: 2003. 12. 15. 11:09
Tudom, mennyekmáinnen yóól.
Elküldve: 2003. 12. 15. 12:15
idézet:
Ezt írta guga:
Ellenben ha nyitvamaradt volna, születik még 5-10 hozzászólás és végleg eltűnik magától. [/quote]
Há' de guga ! Te is tudod, hogy nem jó, ha egyes régi értelmetlen témák nincsenek lezárva, mert később felhozzák őket (bár most az új fórumon a fél évnél régebben fel nem hozott témák átkerülnek a "read only" archívumba).
Szerintem semmi gond nem volt azzal, hogy zárásra került a topic.
Én azt nem értem, hogy miért nem "közösködnek" egyes fórumtagok. Ha egyszer van egy topic az éttermek kibeszélésének, akkor nehogy már ne lehetne ott az olcsó kis sörkimérésektől kezdve a Villa Medici-ig bármiről szó ?
És ez csak kiragadott példa, de általánosságban is igaz.
idézet:
Ezt írta guga:
Viszont ebben a felállásban a fórumozók kezdenek lassan elszivárogni, mert mindenkiben marad egy tüske, hogy feleslegesen és túlzottan baszogatták, sőt értelmetlenül.
[/quote]
Hát azért a legtöbb törzsvendég a SZIGET-ről nem ilyen okok miatt távozott. Tessék elolvasgatni a régi témákat, hogy kikkel beszélgettünk anno ! Akkor még sehol nem voltak a mostani új modok, amikor már "szivárogtak el a yóó arcok".
Éppen a SZIGET jellegtelenné, igénytelenné válása miatt (tisztelet az egy-két kivételnek) hagyták itt a fórumot.
idézet:
Ezt írta guga:
Tudom, mennyekmáinnen yóól.[/quote]
Mennyémáninnen...![]()
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 12. 15. 13:48
Ha számít valamit...
Szóval: a moderátornak nem csak a fórumszabályzatot kell figyelembe vennie, hanem azt is, hogy tevékenysége éppúgy beavatkozás a fórum valamelyest önszabályozó, de mindenképpen közösségen alapuló működésébe, mint azoké a hozzászólóké, akiket reguláz.
Pl. semmi szükség megjelenésére akkor, amikor a fórum tagjai, vagy az adott topik résztvevői várhatóan önmaguktól is képes megfelelő módon kezelni az esetet.
Ha ilyenkor is közbelép, akkor valójában nem a fórumot erősíti, hanem éppenséggel a közösség védekezőképességének feleslegessé tételével - ezen keresztül sorvasztásával - éppenséggel kiszolgáltatja azt a renitenskedő egyéneknek.
Másik meggondolandó tényező, hogy a fórum sohasem statikus: amit a jelenlegi helyzetnek látunk, az pusztán egyfajta átmenet valamilyen múlt és egy bizonytalan jövő között. Egy-egy hasonló téma más-más időpontban más módokon felvetve eltérő hajtásokat hozhat: csupán azért bezárni, mert valamely pillanatban hasonló, önmagában még nem indokolható. Ahhoz az is kell, hogy zavaróan és feleslegesen azonos legyen.
SZVSZ egy figyelmeztetés, némi várakozás mindenképpen indokolt a komolyabb lépések előtt - meglehet, néhány hozzászólás után a téma olyan fordulatot vesz, ami egy másik, régebbi: nagyobb és emiatt szorosabb korlátokkal rendelkező topikban nem fordulhat elő.
Elküldve: 2003. 12. 15. 14:30
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=1&t=007544"]ezzel[/url] mit tettél volna
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2003. 12. 15. 14:39
idézet:
Ezt írta jordan6:
Rive!
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=1&t=007544"]ezzel[/url] mit tettél volna[/quote]
Nem igazán összemérhető ez és az a másik eset, ami mentén ez a mostani buli kipattant: ha emiatt hoztad ezt ide, akkor éppúgy rosz vágányon haladsz, mintha szimplán másra szeretnél támaszkodni önmagad helyett.
Amúgy ebben az esetben szerintem is sikerült megtalálni a kissebbik rosszat: jelen pillanatban - értsd: a régi motor alatt - nem igazán kezelhető megfelelően az ilyen jellegű probléma.
A későbbiekben ugyebár szimplán össze lehet olvasztani a megfelelő topikkal + figy. Már, ha jól tudom.
[ 2003. december 15.: Rive szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 15. 14:46
idézet:
Ezt írta Rive:
Nem igazán összemérhető ez és az a másik eset, ami mentén ez a mostani buli kipattant: ha emiatt hoztad ezt ide, akkor éppúgy rosz vágányon haladsz, mintha szimplán másra szeretnél támaszkodni önmagad helyett.
természetesen tökéletes megoldás nincs, de az összevonás, tényleg a lehető legjobb megoldás lesz!
Amúgy ebben az esetben szerintem is sikerült megtalálni a kissebbik rosszat: jelen pillanatban - értsd: a régi motor alatt - nem igazán kezelhető megfelelően az ilyen jellegű probléma.
A későbbiekben ugyebár szimplán össze lehet olvasztani a megfelelő topikkal + figy. Már, ha jól tudom.
[ 2003. december 15.: Rive szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
semmivel nem akartam összehasonlítani, csak szimpla kérdés volt.
[ 2003. december 15.: jordan6 szerkesztette a hozzászólást ]
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2003. 12. 15. 14:48
idézet:
Ezt írta jordan6:
semmivel nem akartam összehasonlítani, csak szimpla kérdés volt.
[/quote]
Örvendek![]()
Elküldve: 2003. 12. 15. 15:11
idézet:
Ezt írta lameXpert:
[QB][/QB][/quote]
remélem mindenki túlélte az általam okozott sokkot![]()
----atyuska----
Elküldve: 2003. 12. 17. 16:15
A Prohardware-t erösiti manapság?
Elküldve: 2003. 12. 17. 16:21
idézet:
Ezt írta Gandalf:
Mi történ Erasmussal, vagy csak én vagyok lemaradva??
A Prohardware-t erösiti manapság?[/quote]
Ejj, Gandi !Megint "friss" vagy !
![]()
Már vagy 1 hónapja átigazolt.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 12. 17. 16:36
Elküldve: 2003. 12. 17. 17:01
idézet:
Ezt írta Gandalf:
ritkán szoktam olvasgatni ezeket a topic-okat, gondolom itt lehetett megtudni..Vagy van valami külön oka amit le is irt? Mi történt?[/quote]
Az okokat nem közölte tudtommal publikusan. Átment a prohardverhez, és kész. Ha aggódnál, akkor annyit lehet tudni, hogy senki nem haragszik senkire, puszipajtás mindenki.![]()
Elküldve: 2003. 12. 18. 18:50
Szvsz totál félrement a moderálás, T2k felfüggesztése, a lehető legrosszabb döntés volt. Nem kenyerem védeni, nincs rá szüksége, de ÉN SEM HAGYTAM volna szó nélkül, ha valaki a családommal jön elő, még akkor sem ha előtte maga az atyaúristen figyelmeztet, hogy ne szóljak semmit.
1 lehetőség lett volna a személyeskedő hozzászólások törlése, és nem kitiltani egy valakit, miközben ott virít a személyeskedés, amit mindenki olvashat, egyesek még azt hiszik, hogy ezt itt lehet.
Másik lehetőség lett volna, mind2ejük felfüggesztése, nem kiválasztom az egyiket, mert ő szólt utoljára.
Mellesleg a "szurkolók" szvsz sokkal rosszabbak, akik háttérből figyelnek, és ha valaki jólmegaszondja, akkor előjön és írja, hogy "IGEN JÓl elküldted, én veled vagyok meg KCS" Meg amikor uszítanak valaki ellen.
Azt sem igazán értem, hogy mi ez az időleges zárás.
Főleg akkor mi értelme zárni, amikor már 1 oldal ÉRTELMES hozzászólás született a személyeskedések óta.
Ennyit akartam, ez a véleményem.
[ 2003. december 18.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 12. 18. 19:11
Idézet: Ez írta Mumia:
Ez meg is valósult, ez természetesen így korrekt.
Szerkesztette: Hasse 2004. 04. 06. 01:11 -kor
Elküldve: 2003. 12. 18. 19:33
Szerk: semmirol, csak eltunt 80 hozzaszolas az ominozus topikbol...
[ 2003. december 18.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.

[/quote]