HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#2501 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 15. 23:52

Ha jol ertem igy felkomaban, akkor az a nagy problema, hogy jelenleg 0-99-ig "uj vendeg" az ember titulusa, 100-249-ig "vendeg", 250-1999: "torzsvendeg", stb.

Viszont nem ez hatarozza meg, hogy mit tehet az egysegsugaru a forumon, meg mit nem, hanem azt a jogosultsagok. Es ott veletlenul van olyan elnevezesu, hogy "uj vendeg", ami perpillanat egybeesik az "uj vendeg" titulusuval hozzaszolasszam szempontjabol.

Nem lenne egyszerubb az egyiket atnevezni mondjuk "ujonc"-ra, csak hogy ne essen egybe a ket elnevezes? Akkor szetvalaszthato lenne hozzaszolasszam tekinteteben a ketto.

Teszemazt beallitjatok, hogy 500 alatt ne lehessen szavazast inditani, akkor ugye eleg hulyen mutatna a jelenlegi elnevezesekkel, hogy mondjuk valaki 499 hozzaszolassal "uj vendeg" jogosultsagu, viszont a titulusa mar regen "torzsvendeg"...

Mondjuk legyen az "uj vendeg" jogkor uj elnevezese "forumozo".
Szerintem politikailag kelloen semleges elnevezes ahhoz, hogy senkit sem sertsen meg, aki mar jo ideje "forumtag" volt, de az uj korlatok miatt alacsonyabb kategoriaba sorolodik vissza.
Raadasul akkor vegleg kulon lehetne valasztani a titulushoz szukseges hozzaszolasszamot a jogoktol, nem kene a titulus modositassal tokolni, egysegsugaruak tobbsege eszre sem venne a valtozast, mig a titulusok hozzaszolasszam korlatainak valtozasa egybol kiverne mindenkinek a szemet, aztan jonnenek ide pampogni, hogy "miert lettem lefokozva vendegbol uj vendegre?".

Vagy ez nagyon elvetemult otlet?

Szerkesztette: nyunyu 2005. 02. 16. 00:19 -kor

#2502 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 00:20

Persze az idealis megoldas a senioratus lenne, de ahogy elnezem, abbol mar nem lesz semmi.

#2503 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 08:33

Vannak felhasznaloi csoportok, jelenleg ketto (+senior, de az meg nincs), uj vendeg es forumtag. Ezeknek kulon lehet adni jogosultsagokat. Csoportbol csoportba at lehet kerülni adott hozzaszolasszam eleresevel, jelenleg uj vendeg atkerul forumtag csoportba, ha eleri a 100 hozzaszolast, ekkor valik elerhetove a szavazas is. A legegyszerubb az, ha ezt a limitet feljebb vesszuk, de akkor nem csak a szavazas lesz korlatozva a felhasznalok jo reszenek, hanem mas is.

Ujabb csoport letrehozasa (forumtag2) megoldhato, de maceras, mert ugye akkor kellene majd valami script, amivel ujra be lehet pontosan sorolni a felhasznalokat a megfelelo csoportokba. Ez a tenyallas.

Senior nincs elfelejtve, csak egy csomo dolgot meg mindig ki kellene talalni.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2504 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 08:54

Idézet: Melinda - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 23:23

Fölösleges, engem már kiosztott érte.
NEM, és kész.

Csak a pontosság kedvéért: Nem kiosztottalak, hanem egy normális hangvételű válasz privátban (melyben ugye még meg is köszöntem, hogy írtál nekem) tájékoztattalak, hogy miért azok az opciók, amik, és miért nem lehet az általad preferált 1000 benne. Tehát nem azt írtam, hogy nem és kész, légy szíves ne állíts ilyet.

#2505 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 16. 08:57

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 8:54

Csak a pontosság kedvéért: Nem kiosztottalak, hanem egy normális hangvételű válasz privátban (melyben ugye még meg is köszöntem, hogy írtál nekem) tájékoztattalak, hogy miért azok az opciók, amik, és miért nem lehet az általad preferált 1000 benne. Tehát nem azt írtam, hogy nem és kész, légy szíves ne állíts ilyet.

Kicsit zavaró, ha másoknak meg akarjuk szabni, mit érezhet.  Attól tartok, erről el szoktál feledkezni...
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#2506 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 09:07

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 8:57

Kicsit zavaró, ha másoknak meg akarjuk szabni, mit érezhet.  Attól tartok, erről el szoktál feledkezni...

A tényeket he másítsa meg. Nem írtam olyat, hogy "NEM és kész".
Ja, és ugye megengeded, hogy ha úgy érzem, hogy olyasmivel vádolnak nyilvánosan, ami nem fedi a valóságot, akkor felszólaljak az miatt...

#2507 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 16. 09:09

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 9:07

A tényeket he másítsa meg. Nem írtam olyat, hogy "NEM és kész".
Ja, és ugye megengeded, hogy ha úgy érzem, hogy olyasmivel vádolnak nyilvánosan, ami nem fedi a valóságot, akkor felszólaljak az miatt...

Ha ugyanezt megenged(né)d másoknak is... :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#2508 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 09:13

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 9:09

Ha ugyanezt megenged(né)d másoknak is... :)

Természetesen. :)

#2509 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 16:02

Idézet: Omega - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 22:36

Ezúton közlöm, hogy a HWSW-t végleg itthagytam, mint olvasó/fórumtag is.
Gratulálok.

Nekem hiányozni fogsz talán egy kicsit! :)  ;)

#2510 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 17:09

Idézet: Omega - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 22:36

Ezúton közlöm, hogy a HWSW-t végleg itthagytam, mint olvasó/fórumtag is.
Gratulálok.

Én egy sértés vagy egy hiba miatt sosem hagynék ott egy fórumot... Persze az okot nem ismerem, de ez akkor is furcsa!
Tyraan - Artum Inferniti

#2511 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 17:16

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 17:09

Én egy sértés vagy egy hiba miatt sosem hagynék ott egy fórumot... Persze az okot nem ismerem, de ez akkor is furcsa!

Sztem ez csak átmeneti állapot lesz nála. Ő is függő lett ahogy láttam :D

#2512 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 19:26

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 16:02

Nekem hiányozni fogsz talán egy kicsit! :)  ;)

Köszönöm, hogy úgy akarjátok, legyek Köztetek. Nem Veletek van a gondom... és azért jól is érzem magam, ha szemet húnyok bizonyos dolgok felett (na ez nagyon-nagyon nehéz...)... és nem szeretem a kompromisszumokat.
Emlékszem, volt, hogy egy, a Fórumot elhagyó, durván ellehetetlenült Emberkét sikerült visszacsalogatnom (legalább is gondolom, volt ráhatásom), s azóta is itt van.

Mégegyszer, köszönöm a maradásra bíztató jelzéseket, mind amit itt kaptam (most látom), mind az e-mailen érkezetteket! ;)

Talán mégsem bennem van a hiba. :)  Talán.

#2513 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 16. 19:34

Idézet: Omega - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 19:26

...Mégegyszer, köszönöm a maradásra bíztató jelzéseket, mind amit itt kaptam (most látom), mind az e-mailen érkezetteket! ;)

:wtf:

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#2514 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 19:51

:think:
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2515 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 20:23

:)  Privik reppennek.

Szerk.: mégsem. :Đ

Szerkesztette: Omega 2005. 02. 16. 20:32 -kor

#2516 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 16. 20:44

Idézet: tasp - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 17:42

horror/vigjatek/scifi/drama/musical/thriller mind limonade ha nem tetszik ? :D :D  :omg:

limonade-nak tudtommal az ilyen csopogos/eneklos/jopofizos/szepfius/szeplanyos semmi tortenetes,
esetleg love story-s filmeket szoktak illetni.

csak h ne legyel fogalomzavarban flamex :)

tasp

Én pedig szeretném, ha eme drága illető fogalomzavarát eloszlatnátok.
¤

#2517 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 09:33

Idézet: Omega - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 19:26

Mégegyszer, köszönöm a maradásra bíztató jelzéseket, mind amit itt kaptam (most látom), mind az e-mailen érkezetteket! ;)

Nemtom miért veszel mindent komolyan. Engem is megsértettek már jópáran itt a fórumon de én tökre nem adok mások véleményére kivéve ha közeli ismerősöm vagy barátom....
A többiek azt mondanak amit akarnak nem veszem fel.

Mindenkinek megvan a véleménye és ezt ki is mondhatja elvégre ez egy szabadnak mondott ország! :D

#2518 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 13:47

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 9:33

Nemtom miért veszel mindent komolyan. Engem is megsértettek már jópáran itt a fórumon de én tökre nem adok mások véleményére kivéve ha közeli ismerősöm vagy barátom....
A többiek azt mondanak amit akarnak nem veszem fel.

Mindenkinek megvan a véleménye és ezt ki is mondhatja elvégre ez egy szabadnak mondott ország! :D

Egy-két ember úgy rámszállt, hogy ha nem húzok el magamtól, akkor majd kitiltanak. És ez nem üldözési mánia, hanem tény. Láttad a "9600XT helyett mit" topic-ot? Na, elvileg ott "masszívan offoltam", ezért az imént bekaptam egy kis figyelmeztetést. :)

De ez itt off, mert sem bírálat, sem javaslat... illetve de: javaslom, ezért is adjatok 10%-ot. :cool:

Szerkesztette: Omega 2005. 02. 17. 13:48 -kor

#2519 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 14:11

Idézet: Omega - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 13:47

Egy-két ember úgy rámszállt, hogy ha nem húzok el magamtól, akkor majd kitiltanak. És ez nem üldözési mánia, hanem tény. Láttad a "9600XT helyett mit" topic-ot? Na, elvileg ott "masszívan offoltam", ezért az imént bekaptam egy kis figyelmeztetést. :)

De ez itt off, mert sem bírálat, sem javaslat... illetve de: javaslom, ezért is adjatok 10%-ot. :cool:

Nyugi én is kaptam figyelmeztetést :D Figy most ez miért zavar? Engem cseppet sem :)

#2520 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 14:32

Én is lenyeltem a "homemade képcsöves" topikban 10%nyit, amúgy ez nem úgy van, hogyn ez elévül, illetve az illető fórumbeli részvétele alapján csökkenthető?
Amugy, sértés és sértődés: nagy kunszt, rám is szálltak már, az élet meg megy tovább. Az életben sem lehet kilépni meg nem odajárni többet, ha szórakoztatják az embert.

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.