idézet:
Ezt írta Krinyo:
Renwick szavait idezzem: lassan indithatnank egy "Hova tunt a felsooktatas szinvonala?" temat is a Szigeten.
Krinyo[/quote]
...Közben eszembe jutott, hogy van már valami hasonló topik, de a kereső belefagyott a keresésbe, úgyhogy linkkel sajna nem szolgálhatok...
üdv
R.
Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak
Elküldve: 2004. 03. 04. 12:12
Elküldve: 2004. 03. 04. 18:36
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Renwick szavait idezzem: lassan indithatnank egy "Hova tunt a felsooktatas szinvonala?" temat is a Szigeten.
[/quote]
A Szigeten?
Hiszen gyakorta indul ilyen a szakmai szekciókban:
"Írja meg valaki a házimat/szakdogámat, gyorsan mert sürgős".
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2004. 03. 04. 19:54
Belefásultak páran a melóba. Dehát az ember nyelve is el tud fásulni, ha sokat... izé... kényezteti a barátosnét.
Elküldve: 2004. 03. 05. 00:56
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Azért nem kell állandóan lehúzni MC Pitét. Tényleg kicsit kultúrálatlan a a fogalmazási módja, dehát ez van. Ráadásul önmaga is beismerte, hogy csapongó a stílusa. Ezen kívül meg volt pár gondolata, maivel szvsz akár egyet is lehetne érteni.
Belefásultak páran a melóba. Dehát az ember nyelve is el tud fásulni, ha sokat... izé... kényezteti a barátosnét.Lényeg, hogy messze ez a legjobb fórum és moderatúra Magyarországon, mégha néha "utálva szeretjük" is.
[/quote]
Yes.
De tényleg, mi a cv? Felső okt.? Nem minősíteném.... Kertészetin több infóval kapcsolatos dolgot tanulnánk
!
Nem merek a cvre rákérdezni, a kezdőbetűt sz.d.? Olyan hülyénekérzem magam, és látom, ahogy páran röhögnek most! Ez olyan f****! No nem baj, nem érthet mindenki mindenhez.
[Konfig] [Hűtéstechnika] [Képeim] [Bringa]
Elküldve: 2004. 03. 05. 01:00
De ha ezt még nem kellet hallanom... akkor nincs semmi, de marha elégedett leszek, és én is vigyorgok.
W-vel még oké lenne
Elküldve: 2004. 03. 05. 01:02
CV (Curriculum Vitae)
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2004. 03. 05. 01:34
idézet:
Ezt írta MC Pite:
Yes.
De tényleg, mi a cv? [/quote]
Resume, you know...![]()
Elküldve: 2004. 03. 05. 02:35
Our shadows taller than our soul.
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”
Elküldve: 2004. 03. 05. 06:54
Megkérdezném a mélyen tisztelt okos urakat, hogy szutyok másodéves ezt honnan a *ból tudja
3.ban esedékes lesz...
Hahaha! Na, azért némileg elégedett vagyok, hogy nem elsiklottam felette, hanem +' sose találkoztam vele.
//Sajna azt ált kézzel szeretik...
[ 2004. március 05.: MC Pite szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 05. 07:07
idézet:
Ezt írta MC Pite:
.....
Megkérdezném a mélyen tisztelt okos urakat, hogy szutyok másodéves ezt honnan a *ból tudja?
3.ba esedékes lesz.........[/quote]
Lehet, hogy a szóköz billentyű meg csak negyedikben?
![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 05. 07:22
Ez olyan nekem, mint a program írás. Több idő javítani...
Ez van
Elküldve: 2004. 03. 05. 08:01
idézet:
Ezt írta MC Pite:
Örülök, hogy jól elvagytok.De komolyan.
Ez olyan nekem, mint a program írás. Több idő javítani...
Ez van![/quote]
Ezért kell elsőre helyesen megírni. Mindkettőt.![]()
Elküldve: 2004. 03. 05. 13:08
idézet:
Ezt írta MC Pite:
Király;önéletrajz. Kerestem, de nagyon sok találat volt-főleg a szigetet túrtam, de látom, google gyorsabb lett volna.
Megkérdezném a mélyen tisztelt okos urakat, hogy szutyok másodéves ezt honnan a *ból tudja?
3.ban esedékes lesz...
Hahaha! Na, azért némileg elégedett vagyok, hogy nem elsiklottam felette, hanem +' sose találkoztam vele.
[ 2004. március 05.: MC Pite szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Én még csak elsőéves vagyok.![]()
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2004. 03. 05. 16:18
idézet:
Ezt írta MC Pite:
Olyan köcsögök vagytok, nehogymár megmondjátok.[/quote]
Nos, nem hinném, hogy ez a stílus itt megállja a helyét!
Elküldve: 2004. 03. 05. 17:31
idézet:
Ezt írta MC Pite:
Király;önéletrajz. Kerestem, de nagyon sok találat volt-főleg a szigetet túrtam, de látom, google gyorsabb lett volna.
3.ban esedékes lesz...
[ 2004. március 05.: MC Pite szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
T eePite: merre vagy te masodeves?VMi alt. isk. helyetti kisegitoben?
Most komolyan: 1) ezt a cv-t szerintem mindenki legkesobb 8. alt. isk. utan ismeri 2) ELHIHETETLENUL OCSKA< SEMMILYEN helyesirasod van - HOGY LEHET, BAZZ, hogy ted FELSOBB OSZTALYBA ENGEDTEK ALT. ISK. NEGYEDIK UTAN??? Ha jol tudom, ez az egyik ALAPKOVETELMENY a felso osztalyokhoz: az alapveto helyesirasi szabalyok ismerete. :confused: Hogyan engedtek teged tovabb???
PS: Igazabol ne vedd a szivedre Pite: nem pont neked szol ez, hanem MINDEN ILYEN KISFICKONAK ITT A FORUMON: elkepeszto, milyen RETTENTO ALACSONYRA SULLYEDT A HAZAI OKTATASI SZINVONAL.
OFF
Amit itt latok az utobbi masfel evben az [b]hihetetlen - elertem azt a pontot, hogy mar nem tervezem, hogy a gyerekeimet majd hazavigyem 5-8 oszt. ill kozepiskola erejeig, ugyanis semmi ertelmet nem latom igy.
Magyarul tolem SOKKAL jobban megtanulhat, minden masban pedig lathatoan retteneteset esett a szinvonal pl. a nyolcvanas evekhez kepest.
[ 2004. március 05.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 05. 18:31
Nem akarlak megbántani, de a kitűnő helyesírásod ellenére a te stílusodon is lehetne kissé javítani.
Bocsi, de a hozzászólásaidat figyelve ez jutott eszembe.
Azon témakörökben, melyekben járatos vagy, nagyon magas szintű szakmai hozzáértésről teszel tanubizonyságot.El is olvasgatom őket néhanapján, de .... .
Üdv
macska
Ui: Nem lehet mindenki tökéletes, kinek ez problémája, kinek az.
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2004. 03. 05. 19:25
Köszi!
üdv
R.
Elküldve: 2004. 03. 05. 22:14
[ 2004. március 05.: FakeJack szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 06. 01:37
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Most látom, hogy rossz topikban vagyok...[/quote]
Most melyikre gondoltál?
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 06. 01:43
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Most melyikre gondoltál?[/quote]
Nézőpont kérdése.![]()

Súgó
A téma zárva.