idézet:
Privatban nem tudok idezni, ha esetleg nem tudnad.[/quote]
Nem mukodik a [Q UOTE] tag? Dehogynem.
idézet:
(FYI: en nem irogatok meg forumozgatok foallasban - csak izelito 9-12-ig:[/quote]
Bla-bla-bla... semmi koze a temahoz.
idézet:
Az erdekes, ugyanis nalam nem fut semmi ilyesmi.[/quote]
Eddig futott, ha nem ICQ, akkor ICQ-t is kezelo barmilyen messenger proggi, trillian, akarmi... mind1.
idézet:
De errol akkor ennyit - irkalj ossze mindenfele hulyeseget csak, engem ugyan hidegen hagy - max a hwswt sajnalom kisse, no meg majd nekem kell magyarazni annak, aki rakerdez nalam, hogy mitol is uj vmi, ami 100 eve letezik.[/quote]
Bla-bla-bla... megint semmi koze ahhoz, hogy miert nem dobtal egy mailt, privatot, ICQ-uzenetet az eszreveteleddel. Ahogyan masok is szoktak. Azokat komolyan is veszem.
Krinyo
Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak
Elküldve: 2004. 03. 08. 19:49
Elküldve: 2004. 03. 08. 19:52
Elküldve: 2004. 03. 08. 19:53
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 08. 19:54
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 08. 19:57
idézet:
Ezt írta T2k:
Hasonlokeppen ugyanilyen regen letezik a PVR-funkcio - a progit ugy hivjak, hogy ATI Multimedia Center es BARMELY TV-tunerrel vagy AIW-kartyaval megy 100 eve.[/quote]
Ja, multkor meglepodtem, hogy az MMC lekezelte a Terratec tuneremet, igaz maga a program nem tetszett, tul bonyolult a beallitasa/kezelese az altalam megszokott tunerkezelo progikhoz kepest.
Az MMC titka annyi, hogy legyen valamilyen Ati vas a gepben, akkor mar fel lehet telepiteni.
[/OFF]
Elküldve: 2004. 03. 08. 20:12
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Na jo, ennyit az offrol...
Krinyo[/quote]
Üdv
Én már említettem. Egy ideig tűrjük, aztán.... jön a bírálat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Üdv
macska
[ 2004. március 08.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2004. 03. 08. 20:40
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Nem en benazok itt mar hosszu hozzaszolasok ota... meg mindig csak magyarazkodsz, szanalmasan.
Krinyo[/quote]
LOL....![]()
te szegeny...
ki magyarazkodik, nem veletlenul te? Irtal egy jokora okorseget a hiredben, majd miutan ramutattam, MEKKORA EPULETES OKORSEG, nekiallsz itt erolkodni, hogy miert nem ICQn meg privatban kuldom... ROTFLMAO...
Es meg te eregetsz itt szanalmas szereplesrol? Oregem... hol latsz te olyat az eredeti szovegben, amit te hozzakoltottel (ti. "A The Inquirer informatikai bulvárlap információi szerint nem csak a teljesítmény, hanem a multimédiás képességek terén is újat mutathat a konkurenciának az (...) az NV40.')? Sehol: NVIDIA'S NV40 is not going to be just fast in shaders and pixels, it will have some additional features that will be interesting to anybody that messes with Video.
The video capabilities of NV40 are quite something.
It seems that all NV4X generation of cards will feature very attractive video options.
Szerinted miert nem?
Ezek utan most jol arcra estel, mert kar volt - pont az ATIhoz kepest SEM a HDTV, sem a PVR NEM UJDONSAG, hanem A FENALLO LEMARADAS POTLASA.
De magyarazhatjuk itt ezt neked akarhanyan... en kifejezetten visszafogottan magyaraztam, pontrol pontra kilove a tevedesidet - erre jon ez a tipikus makacs, korlatolt reakcio, gorcsos erolkodes alatamasztani a hulyeseget... mindez azert, mert 'csakazertsenm irom at'- tipikus lama kezdo...
FYI: errare humanum est...
Elküldve: 2004. 03. 08. 20:41
idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv
Én már említettem. Egy ideig tűrjük, aztán.... jön a bírálat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Üdv
macska
[ 2004. március 08.: Macska szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ezt tettem en is. Csak ahirekrol - es? SEHOL NINCS LEIRVA, hogy "HIREINKET PUBLIKUSAN BIRALNI TILOS!" - avagy ez is a leendo 'uj forumszabalyzat' nevu csodafegyver egyik eleme lesz?
Elküldve: 2004. 03. 08. 20:43
idézet:
Ezt írta nyunyu:
[OFF]
Ja, multkor meglepodtem, hogy az MMC lekezelte a Terratec tuneremet, igaz maga a program nem tetszett, tul bonyolult a beallitasa/kezelese az altalam megszokott tunerkezelo progikhoz kepest.
Az MMC titka annyi, hogy legyen valamilyen Ati vas a gepben, akkor mar fel lehet telepiteni.
[/OFF][/quote]
Pontosan. Barmivel elmegy, eleg akatr egy oregecske mono tuner is - mellesleg install utan ki is veheted: nem nezi meg tobbet.![]()
Elküldve: 2004. 03. 08. 21:15
Úgy látom félreértetted. Csak vicceltem. Ott volt
Én kizárólag az (OFF)-ra gondoltam.
Üdv
macska
Ui: A félreértések elkerülése végett.
[ 2004. március 08.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2004. 03. 08. 21:17
idézet:
hol latsz te olyat az eredeti szovegben, amit te hozzakoltottel (ti. "A The Inquirer informatikai bulvárlap információi szerint nem csak a teljesítmény, hanem a multimédiás képességek terén is újat mutathat a konkurenciának az (...) az NV40.')?[/quote]
Meg mindig nem latok HDMI-kimenet egyetlen ATI specifikacioban sem, ahogyan az MPEG4 encode/decode-rol sincs szo egyiknel sem.Windows Media 9 tamogatasarol sincs szo. Szal mit is cafoltal meg?
Nyomd a nyilvanos kritikat, de akkor cafolj es ne frocsogj. Ezekre is reagalhattal volna.![]()
Azt, hogy miert nem maganban vetetted fel a problemaidat, nem en javasoltam koma, ugyhogy ezt rossz helyre cimezted.
Krinyo
Elküldve: 2004. 03. 08. 22:19
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Egyik sem, [url="http://"https://www.hwsw.hu/hir.php3?id=24717"]hir[/url]...
Krinyo[/quote]
Ja, OK, értem.
Hirtelen azt hittem, valami videókártyás topik postjai keveredtek ide, kicsit figyelmetlen voltam.![]()
Elküldve: 2004. 03. 08. 23:30
Jut eszembe... Tudja valaki, hol lehet olcsón finom, meleg, 100%-os pamutzoknit kapni olcsón?
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 03. 09. 00:10
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Meg mindig nem latok HDMI-kimenet egyetlen ATI specifikacioban sem, ahogyan az MPEG4 encode/decode-rol sincs szo egyiknel sem.Windows Media 9 tamogatasarol sincs szo. Szal mit is cafoltal meg?
[/quote]
Kisbaratom: olvasd el ujra. Ha meg nem fogja az eszed, keress mas foglalkozast - nem muszaj hulyesegeket irkalnod.
idézet:[/quote]
Nyomd a nyilvanos kritikat, de akkor cafolj es ne frocsogj. Ezekre is reagalhattal volna.![]()
Lasd az elozot...
idézet:[/quote]
Azt, hogy miert nem maganban vetetted fel a problemaidat, nem en javasoltam koma, ugyhogy ezt rossz helyre cimezted.
Krinyo
Ez mar annyira nyilvanvalo 'csuszos' kamu, hogy ezt a szinvonalat inkabb meghagyom a hozzad hasonlo gyerekeknek...
Elküldve: 2004. 03. 09. 00:25
Már mentem is.
[ 2004. március 09.: Etele szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 09. 00:31
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Nálatok is esik a hó?
Jut eszembe... Tudja valaki, hol lehet olcsón finom, meleg, 100%-os pamutzoknit kapni olcsón?[/quote]
Macy's-ben leertekeles van, a hetvegi ujsagban olvastam...![]()
Elküldve: 2004. 03. 09. 01:33
Elhoztam 1 amator zeneszerkeszto-program (Xtreme, Ejay) probaverziojat Sp.o.bol. Muzlisdobozban reklamoztak, es benne volt a CD 30 napos limittel. El tudja nekem vki mondani, h ez pontosan hogy mukodik? Ugy ertem mar csak 3 nap van hatra, es nem vagyok 1 computerzseni, de szeretnem hasznalni, mert most jottem meg, es az ocsem odavan. Mar a TV is bekrepalt. Mi marad nekunk?...
Ben
http://webeno.blogspot.com
Elküldve: 2004. 03. 09. 01:45
Ált. ez a limit az installálástól számlálódik.
Elküldve: 2004. 03. 09. 10:26
idézet:
Ezt írta Beno:
Elhoztam 1 amator zeneszerkeszto-program (Xtreme, Ejay) probaverziojat Sp.o.bol.[/quote]
Ez a topic nem erről szól!
A téma eredeti címe ez:
idézet:
Javaslatok/bírálatok modoknak/modokról...[/quote]

Súgó
A téma zárva.