HWSW Informatikai Kerekasztal: De miről? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

De miről? Gondolatébresztő Értékeld a témát: -----

Szavazás: Miről indítsak szavazást? (122 felhasználó adott le szavazatot)

Miről indítsak szavazást?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#161 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 12. 02:12

Kell egyátalán ennyi szavazás a fórúmnak?

Szerkesztette: Jaca_killer 2004. 12. 12. 02:12 -kor

Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!

Csajozasi Tanacsok!

Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347

#162 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 02:19

Szerintem értelmesről de lehessen beszélni róla.
Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!

Csajozasi Tanacsok!

Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347

#163 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 20:19

Szerintem tényleg túlreagálódik a dolog. Olyan problémát csináltok belőle, mintha kísérleti jelleggel az emberölést legalizálták volna Budapest területén. Miért is baj, hogyha egy tizenéves nyit egy szavazást arról, hogy a P4-esekben balra, vagy jobbra folyik az áram? Nem kell benézni. Vagy be kell nézni, és elmondani a véleményeteket.

Csőstül jön a panasz, hogy a fórum szakmaisága így, a színvonala úgy, stb. Ha egy értelmes témában értelmesen beszélgettek (mert asszem ugyebár ez a fórum egyik fő feladata), akkor ott a színvonal magasabban van. Nem rontja le a hattal lejjebb lévő topic, amit DJ_1337_haxxorsoft nyit azért, mert izgatja a fantáziáját, hogy hány Athlon fér egy raklapra, és az milyen tuningpotenciál/négyzetméter.

Ami hülye szavazást én eddig láttam itt, az mindig nagyon gyorsan tele lett olyan hozzászólásokkal, amik elég nyilvánvalóan elmondták, hogy miért is hülye a dolog, illetve hogy ez nem passzol ide. Pikk-pakk, valaki bezárja személyeskedés, vagy a topicnyitóra való tömeges ráhatás érvényesülése miatt. Ennyi, lesüllyed, esetleg néhányan még üvöltve ébrednek hajnali háromkor, ha eszükbe jut, de alapvetően megszűnt, mint "színvonalcsökkentő".

Jó, persze, nekem lehet nagy a pofám, mert nem vagyok elég elhivatott ahhoz, hogy minden szerintem felesleges topicot bejárjak, és fejeket követeljek. Sajnos "élni, és élni hagyni"-párti vagyok, hja, az öregedés.

A franc ezt a hosszú hozzászólást, elfelejtettem, mire akartam kilyukadni. Gondolom, arra, hogy ha valami zavar, de nem kell odanézned, ne nézz oda, vagy valami hasonló. Nem lennék jó mod :).

#164 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 14. 21:56

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 20:19

Szerintem tényleg túlreagálódik a dolog.

Ugye erre írtad? :) Egyetértünk.

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 10:06

N Ez van, amikor valaki(k) hányaveti módon, átgondolatlanul indítanak szavazást.

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#165 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 22:12

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 20:19

...Ennyi, lesüllyed, esetleg néhányan még üvöltve ébrednek hajnali háromkor, ha eszükbe jut, de alapvetően megszűnt, mint "színvonalcsökkentő".
...

:nevet2:

Egyébként én már immunissá váltam: nem nézek be a szavazós topikokba, kivéve, ha véletlenül egy engem érdeklőre (izgatót írtam, de javítottam, ismerve az itteni rosszaságokat tuti lecsapott volna rá valamelyikőtök :) ) bukkanok - az elmúlt pár hónapben kettő ilyen volt :) -, illetve ha linkelik a Főlámatopikban, mert akkor biztos valami viccesről van szó, és ugyan ki nem szeret mosolyogni? :)

#166 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 07:59

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 21:56

Ugye erre írtad? :) Egyetértünk.

Kivételesen nem egy az álláspontunk (egyelőre, ahogy az lenni szokott :) ). A lehetőséget megkaptuk, ki-ki vérsmérséklete és adottságai szerint él vele. Ha valaki nekünk nem tetsző szavazást nyit, az még mindig nem egyenrangú azzal, mintha leköpött volna, vagy ilyesmi. Ki fog forrni a dolog, és szerintem nem feltétlenül baj, hogy kaptunk némi plusz lehetőséget. Na mondjuk én még szavazást se indítottam, ha már itt tartunk... már lassan kéne, már majd' ötezer hozzászólásom van :D.

#167 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 09:25

Ma megváltozott a fórumszabályzat szavazásra vonatkozó része. Részletek itten

#168 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 10:12

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 9:25

Ma megváltozott a fórumszabályzat szavazásra vonatkozó része. Részletek itten

Örvendetes.

Elég konkrét lesz ez? Mi az, hogy apró-cseprő és mi a közérdeklődés?

Ott a Társalgóban a rengeteg szavazás, sokra többen szavaznak, mint valamelyik felmérős topicra a hardver szekciókban. Szóval nem tudom, hogy a kád-zuhany kérdés vagy az egérmárka-felmérés az apróbb-cseprőbb. De más biztos tudja. :respect:

#169 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 15. 10:17

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 7:59

Kivételesen nem egy az álláspontunk (egyelőre, ahogy az lenni szokott :) ).

Persze, mert nem olvastad el azt, amire válaszoltál.... :p
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#170 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 10:33

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 19:19

Arra számítottam (reméltem), hogy a harmadikra és a negyedikre nem lesz egy voks sem... ...aki poénkodott, annak meg: :)

Egy szavazatot en nyomtam be az "Amiről csak nekem tetsző szavazatokat várok speciális opciókkal"-ra mert eppen Mulder diakhiteles topicjabol jottem, es nagyon felhuztam magam azon, hogy csak olyan valasztasi lehetoseg volt, hogy ez qrva jo dolog es: felvettem, felvennem, nem merem mert a mocskok ugyis csak rontanak a feltetleleken... az fel se merult benne hogy van olyan aki: nem szeretne eladosodni, nincs ra szuksege, sok esetben kidobott penznek tartja az egesz intezmenyt.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#171 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 11:02

Idézet: Samott - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 10:33

Egy szavazatot en nyomtam be az "Amiről csak nekem tetsző szavazatokat várok speciális opciókkal"-ra mert eppen Mulder diakhiteles topicjabol jottem, es nagyon felhuztam magam azon, hogy csak olyan valasztasi lehetoseg volt, hogy ez qrva jo dolog es: felvettem, felvennem, nem merem mert a mocskok ugyis csak rontanak a feltetleleken... az fel se merult benne hogy van olyan aki: nem szeretne eladosodni, nincs ra szuksege, sok esetben kidobott penznek tartja az egesz intezmenyt.

Samott

Nekem DEXTROSE zenés topicja adta meg az utolsó löketet... :think:

Jut eszembe: az apró-cseprő? Elég sok szavazat van már ott...

#172 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 12:36

Idézet: Jaca_killer - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 2:12

A FÓRÚMNAK lehet, de a fórumnak semmiképpen. :D
Ma milyen alsónemű van rajtad?
1. semmilyen
2. piros bugyi
3. gugájé
4. gatya
5. tanga
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#173 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 12:48

Idézet: Jaca_killer - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 2:12

Hehe. Tudod mi a vicces? Te vagy a legaktívabb amikor szavazni kell. Mindenhova beírkálsz. Ez így nem is lenne baj, ha lenne értelme a postjaidnak. De nincsenek.

Mondd, Te komolyan arra hajtasz, hogy több ezer hsz-ed legyen? Mert ha igen, rossz fórumon koptatod a billentyűzeted.
JóSebesség

#174 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 13:25

Személyeskedünk, személyeskedünk? :) Figyelek ám... El ne harapózzon itt valami, mert sárkány leszek.

#175 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 13:32

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 13:25

Személyeskedünk, személyeskedünk? :) Figyelek ám... El ne harapózzon itt valami, mert sárkány leszek.

Ez szerintem nem személyeskedés, csak ténymegállapítás volt. Mondjuk nem teljesen kerek, de attól még ténymegállapítás. :)

#176 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 13:33

:offtopic:

Ez nem személyeskedés. Csak azt nem bírom, hogy ide-oda beír dolgokat, amiket át se gondol.
JóSebesség

#177 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 12. 15. 13:43

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 13:25

Ahhoz kicsit később (vagy korábban) kellett volna megszületned... :p

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#178 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 14:26

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 13:32

Ez szerintem nem személyeskedés, csak ténymegállapítás volt. Mondjuk nem teljesen kerek, de attól még ténymegállapítás. :)

Az ilyesmit (ti. hogy x-nek y-ról ez és ez a véleméyne) magánban kell intézni. Vagy egy sör mellett, vagy a hóban, e-mailben stb. De nem itt, mert a tapasztalatok szerint ordas nagy flame-elésekbe torkoll, amikre nem kiváncsi senki sem. De ezt ha nem százezermilliószor leírtuk, kérve, könyörögve, követelve, akkor egyszer sem.

Izé. Ez Turbonak szólt elsősorban.

#179 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 15. 14:30

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 14:26

Az ilyesmit (ti. hogy x-nek y-ról ez és ez a véleméyne) magánban kell intézni. Vagy egy sör mellett, vagy a hóban, e-mailben stb. De nem itt, mert a tapasztalatok szerint ordas nagy flame-elésekbe torkoll, amikre nem kiváncsi senki sem. De ezt ha nem százezermilliószor leírtuk, kérve, könyörögve, követelve, akkor egyszer sem.

Igazad van. Ezt csak ilyen finoman szabad.

Idézet

Létrehozva: 2004. dec. 15., szerda - 12:19   

Szép lassan megismétli magát a történelem és mi már megint nem figyelünk oda.
kb 200 éve épp ez volt a helyzet. ha nem tudtál latinul vagy németül semmit nem érhettél el, még akkor sem ha olyan társadalmi rétegből származtál amely nem volt eleve hátrányos.
Akkor még tudtunk az asztalra csapni. Akkor még volt hozzá merszünk. Ma meg sokan, már az anyanyelvünket is eladnák, hogy jobb pozícióba kerüljenek. Öntelt felsőbbséggel figyelik a kis nímandokat akik nem beszélnek idegen nyelveket, miközben szájtátva várják a lehullajtott morzsákat az idegen anyanyelvűek asztaláról. (Szolgálj, Morzsi! - a kutya is megtanul kommunikálni az emberrel)

A hozzáállás sajna az, hogy nem azért tanulnak meg sokan angolul, hogy segítsék azt, aki nem tud, vagy nincs is lehetősége/tehetsége/képessége megtanulni azt a nyelvet, hanem azért, hogy a magyar nyelv szégyenétől szabaduljanak.
Azért, hogy a saját kisebbrendűségi érzésük szégyenétől szabaduljanak.
Azért, hogy azokra hasonlítsanak, akikekkel soha nem azonosulhatnak.
Azért, hogy a maguk javára kovácsoljanak előnyt az idegen kiszolgálásából.

Ebből persze úgy tűnhet, hogy ismét itt egy (m)agyarkodó, egy mellveregető, egy idegengyűlölő.

Mindenki azt hisz amit hinni akar.

Fontos, hogy megtanuljuk az angolt, a németet, stb. Fontos, hogy tudjunk beszélni a külföld nyelvén. Fontos, hogy megértsenek bennünket és mi is megértsünk másokat. Nem itt van a bibi.

A baj ott kezdődik, hogy "Fontos, hogy megértsenek engem és én is megértsek másokat. Mindenki más le van ejtve. Aki nem boldogul, magára vessen, egy éhes disznóval kevesebb, több marad nekem."

Nehezen boldogulsz, akarnál, de nem tudsz/lehet?
Hogy én segítsek?
Mérd meg a lázad öreg, te nem vagy magadnál! 
Hasznájjá szótárt!
Ja, hogy lefordítottál minden szót és nincs értelme?
Átvitt értelmű szókapcsolatok, szakkifejezések?
Haggyá engem békén!
Lúzer!
(Ingyenélő!!!)

Tisztelem és becsülöm azokat, akik azért segítenek, mert tényleg segíteni akarnak és nem azért vetnek oda beollózott angol szakszövegeket, hogy azt bizonyítsák, ők mekkora elmebajnokok.

Nem tisztelem és nem becsülöm azokat, akik nem a segítséget várják, hanem a sültgalambot. Azok valóban ingyenélők.

A becsületes hozzáállás hiánya. Mindkét fél részéről. Ezzel van a baj.

És most kérem a tisztelt ítélőszéket, hogy a két hét szigorított fejlövést elengedni szíveskedjék.

Béke! (Peace, hogy mindenki megértse...  )

¤

#180 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 16:01

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 14:26

Sorry, igazad van. Csak már nem bírtam magamban tartani..  :smoker:
JóSebesség

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11