Szerkesztette: Jaca_killer 2004. 12. 12. 02:12 -kor
De miről? Gondolatébresztő
Elküldve: 2004. 12. 12. 02:12
Csajozasi Tanacsok!
Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347
Elküldve: 2004. 12. 12. 02:19
Csajozasi Tanacsok!
Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347
Elküldve: 2004. 12. 14. 20:19
Csőstül jön a panasz, hogy a fórum szakmaisága így, a színvonala úgy, stb. Ha egy értelmes témában értelmesen beszélgettek (mert asszem ugyebár ez a fórum egyik fő feladata), akkor ott a színvonal magasabban van. Nem rontja le a hattal lejjebb lévő topic, amit DJ_1337_haxxorsoft nyit azért, mert izgatja a fantáziáját, hogy hány Athlon fér egy raklapra, és az milyen tuningpotenciál/négyzetméter.
Ami hülye szavazást én eddig láttam itt, az mindig nagyon gyorsan tele lett olyan hozzászólásokkal, amik elég nyilvánvalóan elmondták, hogy miért is hülye a dolog, illetve hogy ez nem passzol ide. Pikk-pakk, valaki bezárja személyeskedés, vagy a topicnyitóra való tömeges ráhatás érvényesülése miatt. Ennyi, lesüllyed, esetleg néhányan még üvöltve ébrednek hajnali háromkor, ha eszükbe jut, de alapvetően megszűnt, mint "színvonalcsökkentő".
Jó, persze, nekem lehet nagy a pofám, mert nem vagyok elég elhivatott ahhoz, hogy minden szerintem felesleges topicot bejárjak, és fejeket követeljek. Sajnos "élni, és élni hagyni"-párti vagyok, hja, az öregedés.
A franc ezt a hosszú hozzászólást, elfelejtettem, mire akartam kilyukadni. Gondolom, arra, hogy ha valami zavar, de nem kell odanézned, ne nézz oda, vagy valami hasonló. Nem lennék jó mod
Elküldve: 2004. 12. 14. 21:56
Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 20:19
Ugye erre írtad?
Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 10:06
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 12. 14. 22:12
Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 20:19
...
Egyébként én már immunissá váltam: nem nézek be a szavazós topikokba, kivéve, ha véletlenül egy engem érdeklőre (izgatót írtam, de javítottam, ismerve az itteni rosszaságokat tuti lecsapott volna rá valamelyikőtök
Elküldve: 2004. 12. 15. 07:59
Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 21:56
Kivételesen nem egy az álláspontunk (egyelőre, ahogy az lenni szokott
Elküldve: 2004. 12. 15. 10:12
Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 9:25
Örvendetes.
Elég konkrét lesz ez? Mi az, hogy apró-cseprő és mi a közérdeklődés?
Ott a Társalgóban a rengeteg szavazás, sokra többen szavaznak, mint valamelyik felmérős topicra a hardver szekciókban. Szóval nem tudom, hogy a kád-zuhany kérdés vagy az egérmárka-felmérés az apróbb-cseprőbb. De más biztos tudja.
Elküldve: 2004. 12. 15. 10:17
Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 7:59
Persze, mert nem olvastad el azt, amire válaszoltál....
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 12. 15. 10:33
Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 19:19
Egy szavazatot en nyomtam be az "Amiről csak nekem tetsző szavazatokat várok speciális opciókkal"-ra mert eppen Mulder diakhiteles topicjabol jottem, es nagyon felhuztam magam azon, hogy csak olyan valasztasi lehetoseg volt, hogy ez qrva jo dolog es: felvettem, felvennem, nem merem mert a mocskok ugyis csak rontanak a feltetleleken... az fel se merult benne hogy van olyan aki: nem szeretne eladosodni, nincs ra szuksege, sok esetben kidobott penznek tartja az egesz intezmenyt.
Samott
Elküldve: 2004. 12. 15. 11:02
Idézet: Samott - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 10:33
Samott
Nekem DEXTROSE zenés topicja adta meg az utolsó löketet...
Jut eszembe: az apró-cseprő? Elég sok szavazat van már ott...
Elküldve: 2004. 12. 15. 12:36
Idézet: Jaca_killer - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 2:12
A FÓRÚMNAK lehet, de a fórumnak semmiképpen.
Ma milyen alsónemű van rajtad?
1. semmilyen
2. piros bugyi
3. gugájé
4. gatya
5. tanga
Elküldve: 2004. 12. 15. 12:48
Idézet: Jaca_killer - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 2:12
Hehe. Tudod mi a vicces? Te vagy a legaktívabb amikor szavazni kell. Mindenhova beírkálsz. Ez így nem is lenne baj, ha lenne értelme a postjaidnak. De nincsenek.
Mondd, Te komolyan arra hajtasz, hogy több ezer hsz-ed legyen? Mert ha igen, rossz fórumon koptatod a billentyűzeted.
Elküldve: 2004. 12. 15. 13:25
Elküldve: 2004. 12. 15. 13:32
Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 13:25
Ez szerintem nem személyeskedés, csak ténymegállapítás volt. Mondjuk nem teljesen kerek, de attól még ténymegállapítás.
Elküldve: 2004. 12. 15. 13:33
Ez nem személyeskedés. Csak azt nem bírom, hogy ide-oda beír dolgokat, amiket át se gondol.
Elküldve: 2004. 12. 15. 13:43
Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 13:25
Ahhoz kicsit később (vagy korábban) kellett volna megszületned...
üdv
R.
Elküldve: 2004. 12. 15. 14:26
Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 13:32
Az ilyesmit (ti. hogy x-nek y-ról ez és ez a véleméyne) magánban kell intézni. Vagy egy sör mellett, vagy a hóban, e-mailben stb. De nem itt, mert a tapasztalatok szerint ordas nagy flame-elésekbe torkoll, amikre nem kiváncsi senki sem. De ezt ha nem százezermilliószor leírtuk, kérve, könyörögve, követelve, akkor egyszer sem.
Izé. Ez Turbonak szólt elsősorban.
Elküldve: 2004. 12. 15. 14:30
Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 14:26
Igazad van. Ezt csak ilyen finoman szabad.
Idézet
Szép lassan megismétli magát a történelem és mi már megint nem figyelünk oda.
kb 200 éve épp ez volt a helyzet. ha nem tudtál latinul vagy németül semmit nem érhettél el, még akkor sem ha olyan társadalmi rétegből származtál amely nem volt eleve hátrányos.
Akkor még tudtunk az asztalra csapni. Akkor még volt hozzá merszünk. Ma meg sokan, már az anyanyelvünket is eladnák, hogy jobb pozícióba kerüljenek. Öntelt felsőbbséggel figyelik a kis nímandokat akik nem beszélnek idegen nyelveket, miközben szájtátva várják a lehullajtott morzsákat az idegen anyanyelvűek asztaláról. (Szolgálj, Morzsi! - a kutya is megtanul kommunikálni az emberrel)
A hozzáállás sajna az, hogy nem azért tanulnak meg sokan angolul, hogy segítsék azt, aki nem tud, vagy nincs is lehetősége/tehetsége/képessége megtanulni azt a nyelvet, hanem azért, hogy a magyar nyelv szégyenétől szabaduljanak.
Azért, hogy a saját kisebbrendűségi érzésük szégyenétől szabaduljanak.
Azért, hogy azokra hasonlítsanak, akikekkel soha nem azonosulhatnak.
Azért, hogy a maguk javára kovácsoljanak előnyt az idegen kiszolgálásából.
Ebből persze úgy tűnhet, hogy ismét itt egy (m)agyarkodó, egy mellveregető, egy idegengyűlölő.
Mindenki azt hisz amit hinni akar.
Fontos, hogy megtanuljuk az angolt, a németet, stb. Fontos, hogy tudjunk beszélni a külföld nyelvén. Fontos, hogy megértsenek bennünket és mi is megértsünk másokat. Nem itt van a bibi.
A baj ott kezdődik, hogy "Fontos, hogy megértsenek engem és én is megértsek másokat. Mindenki más le van ejtve. Aki nem boldogul, magára vessen, egy éhes disznóval kevesebb, több marad nekem."
Nehezen boldogulsz, akarnál, de nem tudsz/lehet?
Hogy én segítsek?
Mérd meg a lázad öreg, te nem vagy magadnál!
Hasznájjá szótárt!
Ja, hogy lefordítottál minden szót és nincs értelme?
Átvitt értelmű szókapcsolatok, szakkifejezések?
Haggyá engem békén!
Lúzer!
(Ingyenélő!!!)
Tisztelem és becsülöm azokat, akik azért segítenek, mert tényleg segíteni akarnak és nem azért vetnek oda beollózott angol szakszövegeket, hogy azt bizonyítsák, ők mekkora elmebajnokok.
Nem tisztelem és nem becsülöm azokat, akik nem a segítséget várják, hanem a sültgalambot. Azok valóban ingyenélők.
A becsületes hozzáállás hiánya. Mindkét fél részéről. Ezzel van a baj.
És most kérem a tisztelt ítélőszéket, hogy a két hét szigorított fejlövést elengedni szíveskedjék.
Béke! (Peace, hogy mindenki megértse... )
Elküldve: 2004. 12. 15. 16:01
Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 14:26
Sorry, igazad van. Csak már nem bírtam magamban tartani..

Súgó
A téma zárva.