Idézet: zolaa$ - Dátum: 2010. jan. 28., csütörtök - 22:13
ahh, értem. Akkor irány a bolt.

De melyik kell nekem 4-6-9 pólusos?
Vagy számoljam meg? Az alaplapomon van 1394-es port 2-is az jo erre ugyi?
1. Ilink egyenlő firewire kábel, csak a sony szeret különcködni és másképpen nevezni a dolgokat.
Tehát veszel egy firewire kábel meg kártyát, ha ha alapból nem tudja a géped. Ha van firewire csatlakozás a gépeden akkor csak kábel kell :o
A pólusok száma az attól függ, hogy asztali PC vagy laptopról beszélünk, mert általában ezek eltérnek egymástól.
Azt sosem tudtam megjegyezni, hogy melyiknek mennyi a száma
Ha szaküzletben kérsz egy kábelt és mondod mihez kell (PC avagy laptop) ott tudni fogják

Az enyém amúgy ami a PC-hez van 4 pólusú.
Lehetőleg ne windows movie makerrel dolgozz! Illetve ha nem muszáj ne windows 7 alatt. Legalább is még ne. Még nem tökéletesek a driverek és egyéb más programok a W7-hez, csak gond van vele.
Én tegnap raktam vissza az XP-t W7 után. Egy csomó programom meg alkalmazásom nem futott W7 alatt.
Használj valami célprogramot és abból se azonnal a legprofibbal kezd. Tanulni tökéletesen megfelel az ulead video studio.
A gépre felmásoláskor a formátumod DV legyen! Ne .wmv vagy egyéb más. A DV formátumnál nincs minőségvesztés. Ezt követően szerkesztheted, konvertálhatod a filet, így kisebb lesz a minőségromlás!