Elküldve: 2005. 07. 15. 16:55
Rendben, kis gyakorlattal müködik - vannak gyorsgombok, stb, node én nem erről beszélek.
Arról hogy egy régebbi tipusu (nem digitális) kameránál se kis gyakorlat nem kellett se gyorsgomb. Fogtad, automatikusan hadd vegye ami elékerül, és ott aztán te se ellenfény kompenzációval nem szenvedtél se mással, mégsem láttál beégett képet, meg olyat amiről nem tudtad eldönteni milyen is volt a szine eredetileg mert erős fényben a kamera téved (pixeleket pláne nem láttál). Fillérekért dobálják el azokat a kamerákat ma már, pedig egy jó capture kártyával annak a felvétele is behúzható, és jobb a kapott film minősége.
Ez a 800e pixel kissé vicc, hiszen a kép részletgazdagsága messze nem adja vissza, a digitális technikának eddig pedig csak hátrányát láttam. Van egy 15 éves samsung videóm, abba tökmindegy milyen szalagot teszel, nézhető lesz, itt meg ha éppen olyat kapsz ami nem jó, akkor ugrott egy szülinapi vagy egyéb felvétel egy az egyben. ha jó, akkor látsz itt ott nézhető, itt ott beégett képeket. Passz, én vettem MiniDV-t, most már csak azt szeretném megérteni mi ezekben a jó, mivel semmi pozitivumot nem tapasztaltam (nem egyedül vagyok a véleményemmel, haverom Sony HC22-est vett nem Panasonicot mint én, de ugyanez neki is. Beégett képek, stb).
Addig, amíg a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek, mintha jól dolgoznék.