HWSW Informatikai Kerekasztal: LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor SuliNet MOST aktuális dec. 31-ig!!! Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 01. 19:28

Ha az általad javasolt címet adnánk akkor semmi különbség nem lenne az Asztali TFT topik és e között. Ergo én a SEX-et mindenképpen megtartanám, ki mit ajánl, mit nem, ezek okai stb. Idealista vagyok? :)

#182 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 19:29

Erről lehet szó. :)

#183 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 19:31

Idézet: Omega - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 18:26

TFT-s topic már van egy. :)

Én elsősorban az "avagy az igazság odaát van  :) "-ra gondoltam. Talán ebben a topicban fordult elő a legtöbb "alternatív háttér információ” a monitorokkal kapcsolatban, s pont - milyen véletlen - szerény személyemtől. :D

De ha úgy gondolod, zárhatod is! (ahogyan már több ízben kértem) :offtopic:
Rád bízom a döntést!  :respect:

#184 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 19:33

Idézet: Eiki - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 18:28

Ergo én a SEX-et mindenképpen megtartanám, ki mit ajánl, mit nem, ezek okai stb. Idealista vagyok? :)

INFO:
Már van SEX-es TFT topic.

Akkor felőlem  :offtopic:

#185 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 13:54

Idézet: ANTImatavFan - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 23:59

A valasz johet maganba is, mert :offtopic: a kerdesem:

[OFF]

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY ANTIMATAVFAN-NAK!

Hello!

Sajnos hiába küldte neked E-mail-t, azt nem kaphattad meg, mert az általad a hwsw-n megadott E-mail cím NEM LÉZEZIK.
Kérlek jelentkezz az általam a hwsw-n magadott E-amil címen, hogy a kapcsolat létrejöhessen.

[ON]

#186 Felhasználó inaktív   Sanglier 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 02. 14:01

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 20:30

:offtopic:
Ez is tény. Én (és még sokan) sajnálják, hogy nem lehet itt T2K, mert szerintem (és jópár felhasználó szerint) azóta szürkébb lett ez a fórum - szakmailag mindenképpen az.

S az, hogy ki mennyire durva vagy sem, hát...

Íme erre egy kis történet.

Buddhát egy fiatalember azzal a kéréssel kereste fel, hadd legyen a tanítványa. Buddha azt kérdezte tőle: „Loptál már életedben?” Az ifjú azt válaszolta: „Soha.” Buddha erre így felelt: „Akkor menj és lopj, majd ha megtanultad, visszatérhetsz hozzám.”

(értelmezze mindenki a saját módján)

Üdv!

Nekem van szerencsém ismerni T2k-t gyerekkora óta ismerni, hihetetlen sokoldalú ember és amivel foglalkozik azt profi módon teszi vagy sehogy!

Nna kiveszem a nyelvem a s@ggéből, neki is vannak hibái, de kinek nem?!

ps.: Véleményem szerint is sokat vesztett a HWSW az eltünésével!!
Gigabyte 8PE-667ULTRA,P4 2.4Ghz 533fsb,Ram:2*256MB 333ddr Samsung, Sapphire R9700, 2*Maxtor Diamond plus9 80Gb Raid0, Lg 4160B, Toshiba M-1712.

#187 Felhasználó inaktív   ANTImatavFan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 18:08

Idézet: MadWhite - Dátum: 2005. jan. 2., vasárnap - 13:54

[OFF]

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY ANTIMATAVFAN-NAK!

Hello!

Sajnos hiába küldte neked E-mail-t, azt nem kaphattad meg, mert az általad a hwsw-n megadott E-mail cím NEM LÉZEZIK.
Kérlek jelentkezz az általam a hwsw-n magadott E-amil címen, hogy a kapcsolat létrejöhessen.

[ON]

Koszonom es elnezest a  bakiert, javitottam a hibat.  :respect:

#188 Felhasználó inaktív   CameraMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 21:23

Au, megint belerondítottam valaki(k) kisded játékába :( bocs. Természetesen igazad van. Go a 3A szintre...

Ma voltam a Cora-ban, és akkor már megnéztem a TFT-ket is, de csak ratyi TV adás ment rajtuk, amiből semmi sem derült ki.  De akinek venni kellene, nagy Cora-fan, így valszeg ott lesz a vétel. Van valakinek tapasztalata, a Cora-ban kicserélik a pixelhibás TFT-t? Meg milyen a garanciás ügyintézés? Már ha érdekel még valakit a topic témája...
"A kanok fantomra ugratása során, az ugratóhelyiségben tilos a hangoskodás, a gyors mozgás, továbbá az állat nyugalmát zavaró tevékenység. Ondóvételkor úgy kell elhelyezkedni, hogy az oldalra lecsúszó kan a munkavállalóban kárt ne tegyen."
16/2001. (III. 3.) FVM rendelet

#189 Felhasználó inaktív   Bécike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 09:47

Idézet: Eiki - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 17:12

Ma délután hirtelen felindulásból elkövetett TFT vásárlás alanya lettem :) Itt pihen barátnőm asztali gépe előtt egy iiyama Prolite E435S, 17", D-sub/DVI, 10ms (papíron, valóságban majd kiderül...), beépített hangszóró. 90.000Ft volt a debreceni EW-ben Sulinet Expressz keretében (+vettem hozzá 8200Ft-ért 3 év bolond-biztos garanciát). Eddig ámulok és bámulok, pedig csak D-sub-on megy egyelőre egy r9100-essel. (Faja, hogy egész Debrecenben nem lehet egy kib*szott DVI kábelt venni sehol sem, beleérteve a nagy el. áruházakat és a jobb boltokat...) Eddig minden nagyon tetszik, kivéve, hogy a nagy fényerő szokatlan a szememnek (pedig csak 30-as értéken van)... A hangszórók persze csak dísznek jók a monitoron, mert hangjuk az komolytalan :) Még egy plusz pont, hogy a tápegység a monitoron kívül van, nem beépítve. Este letesztelem az utánhúzást is NFSU2-vel és Cod:UO-val, bár most megnéztem egy 1920*1080-as WMVHD-t és semmit nem láttam. Egy rossz hír, hogy az EW-ben ez volt az utolsó a raktárban, már csak a kiállított darabot lehet elvinni. Akit pedig valami info érdekel annak szívesen válaszolok. :up:

Ugyanezt vettem ugyanott vagy 3 hete. (iiyama Prolite E435S)

Összehasonlításí alapok csak úgy szubjektíven:
  Samsung SyncMaster 193T -> Ezt használom melóhelyen leginkább. Ettől szinben picivel, fényerőben nagyságrendekkel jobb.
    -||-                        910T  -> Színek kb ugyanolyanok fényerőben ennél is erősebb.
  Lacie Photon20vision          -> Színekben ez is hasonló (talán ennek picivel szebbek a színei), fényerőben ennél is erősebbnek tűnik.

Szal ennyi pénzért nagyon jó cucc, és van hely az asztalomon :D !!! Az előd CRT-nek csak a színe volt szebb, megérte.

Ha érdekel DVI kábel, szólj.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki sem látott.

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó