Hello mindenkinek!
Én teljesen új vagyok itt, éppen ezért hozzá is szolnék

. Becsatlakozni nem lehet szerintem ebbe a témába, ahol szinte mindig visszatérünk a kezdeti stádiumba, köszönhetően a téma elméleti mivoltjának és az eszme találgatásokkal teli világának...
Én úgy érzem, hogy mindannyiunkban benne van a tudás a témáról, hiszen ebben él az egész fajunk (...csak nyitott elme kell...).
Minden kezdete az elméleti síkon kezdődik, hisz elöbb gondolunk aztán kinyílvánítjuk azt ((adott univerzum életformáiban tükröződik annak minden szabályszerűsége), mivel abban vagyunk amibe teremtődtünk...). Először is minden "tökéletes" az univerzumban, hiszen mindennek központja van ami létezik (az univerzumunk tökéletesnek teremtődött hisz az ami), fizikainak és fogalmaknak egyaránt (ezért hívhatjuk mindezt triviális fogalmi körnek). Mivel mi abban élünk, így álltalunk teremtett eszmék is a részesei, amiknek ki KELL egyenlíteni mas kudarcra ítélt elemeket (vagy éppen helyes elméleteket kell cáfolnunk, hogy minduntalan tökéletes eredményekre jussunk). Amikor idő elötti időről beszélünk, tulajdonképp a jelentés (mint fogalom) nyers mivoltjára hivatkozunk, ez szükségszerű mivel a "nagy bum" előtt, (elméletem szerint

) csak az létezett, ami az idő múlását eredményezte, illetve kezdeményezte... Fogalmak amik nem utaltak tárgyilagosságra. Ezek után születhetett meg a tér, ami mindennek a fogalom körnek, a kiegészítését kellett hogy maga után vonja (pontosabban elöbb volt a kiegészülés, majd utána a tér kirobbanása

). Ezek voltak a tárgyilagosságra vonatkozó fogalmak (alapvető kérdésre mint pl: milyen?).
Ha lehet ne azt nézzétek hogyan írtam mindezt, mivel mindenki máshogy fogalmaz

.
Respekt mindenkinek aki ebben a témában alkot...
:fülöp