Idézet: Air - Dátum: 2005. ápr. 14., csütörtök - 8:38
Koszi!
En is igy gondoltam. Ez a fajta hozzaallas amit wpepi nyom, nagyon nem jon be.
"Amit te hasznalsz egyszeru, ingyenes progit, az szar. Hasznalj inkabb egy bonyolult, aranyarban kaphato, nagynevu gyartotol szarmazo programot!"
Konyorgom. Miert???
Az egyszeru problemara miert kell pilotavizsgas progit ajanlani??
Mindegy, hagyjuk. Nem akarok flame-elni..
Bocs, de nem azt írtam, hogy szar és nem is sugalltam ilyet. Mivel eleve közölted, hogy Neked még a TMPEG DVD Author se jó ezért feltételeztem, hogy olyat szeretnél ami sokkal többet tud. De mint írtam is a Sonic gondozásában van olcsó kifejezetten házi célokra készült authoring program is. Éppen ezért javasoltam, hogy nézd meg a cég oldalán a termékeket. De mivel az olcsó egyszerű Sonic termékek se tudnak lényegesebben többet mint a TMPEG DVD Author ezért nem is ajánlottam konkrét programot. A Scenarist meg csak azért lett megemlítve mert kifogásoltad, hogy nem jelöltem meg olyan konkrét programot ami sok mindent tud. Persze tisztában voltam vele, hogy Nálad egy ilyen kaliberű program nem jön számításba.
Szóval teljesen felesleges így viszonyulni a hozzászólásomhoz.
Szerk:
És azért az olyan felhasználást, hogy egy meglévő DVD-t buherálunk meg azt ne keverjük már össze azzal a felhasználási területtel amikor az a cél, hogy MPEG2 videó valamilyen MPEG1 vagy Dolby Digital kísérőhanggal esetleg felirattal kerül DVD-re. A TMPEG DVD Author valamint a Sonic home kategóriájú termékei az utóbbiakra vannak kitalálva.
Egyébként meg nem hinném, hogy az alábbi idézet azt jelentené, hogy "Amit te hasznalsz egyszeru, ingyenes progit, az szar. Hasznalj inkabb egy bonyolult, aranyarban kaphato, nagynevu gyartotol szarmazo programot!"
Ingyenest nem tudok. Nézd meg pld. a Sonic termékeit. Itt találsz home kategóriát is valamint félprofi és profi authoring programot is.
Szerintem ez nem jelenti azt, hogy az ingyenes szar és használj drága programot. Ez azt jelenti, hogy én nem tudok olyan ingyenes tartalomszerkesztő programot és azért javasoltam a Sonic termékeit mivel ott van olcsó is és van drága is melyek közül Te eldöntheted, hogy melyik az ami Neked bejön.
Szerkesztette: wpepi 2005. 04. 14. 08:16 -kor