Ahogy közeledik a fizetés napja, úgy kezdek elbizonytalanodni a multifunkciós nyomtató vásárlással kapcsolatban. 

Canon MP460 vagy Epson Stylus DX4850 legyen?! :confused: 

Előnyök, hátrányok:
Canon MP460:
~~~~~~~~~
+ 16ml-es fekete tinta
+ jó minőségű nyomatok
+ gyors
+ Színes LCD kijelző, Infra, Bluetooth (opcionális), memóriakártya olvasó
- 4ml-es(!) szines tinta (3 szín 1 patronba)
- nagyon gyenge scanner (színhűség közelít a 0-hoz)
Epson Stylus DX4850:
~~~~~~~~~~~~~~
+ 8ml-es szines tinta, szinenként cserélhető patron
+ nagyon jó minőségű fotók
+ jó minőségű scanner
+ memóriakártya olvasó
- 8ml-es fekete tinta
- átlagos sebességű
- Színes LCD kijelző, Infra, Bluetooth hiánya
A patronok ára mindkettőhöz kb. 10eHUF a szines és fekete együtt (
Csak gyárit használnék!), így ez nem döntő. Amire használnám, az főképp borítók nyomtatása, de csak feketében és egyszerű feliratokat, mint amiket eddig is nyomtattam a 24 tűs mátrixommal. Néha 10x15-ös fénykép nyomtatása, ha rokon jön és megtetszik neki valamelyik kép és kérne belőle, de ebből a szempontból nem vagyok valami igényes. :Đ Nagyritkán DVD film borítójának kinyomtatása, de ez tényleg ritka lenne (legalább is most ezt gondolom 

). Scannelés viszonylag fontos lenne, mert van pár fotóm, amit szeretnék megőrizni digitálisan is (nem sok, úgy 50-60db), de egyébként pedig csak átlagos scannelés lenne és nem is fotókat. A Canon mellett tenném le a voksomat, de elriaszt a 4ml-es színes tartáj, amivel (olvasottak alapján) 20-30db 10x15-ös fényképet lehet kinyomtatni és már ki is fogyott! 

Viszont ugye mellette szól a 16ml-es fekete (és mondjuk a PG50-es patronnál a 21ml-es)! Ki mit szól hozzá? Ki melyiket választaná ezen szempontok figyelembe vételével? Igen, persze én fogom végül eldönteni, de talán segítene/segítenének a választásban (megerősítésben 

) a többiek véleménye!
Előre is köszönöm a válaszokat!