HWSW Informatikai Kerekasztal: Canon Pixma nyomtatók - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Canon Pixma nyomtatók Kérdések, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#1801 Felhasználó inaktív   Barmi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 21. 13:59

Sziasztok!  Pixma ip 2000 nyomtatóm van de megtelt a hulladéktinta gyűjtője állitólag és nem enged nyomtatni semmit csak a szemét hibaüzit látom és nem tudok mit tenni vele :(  kérem valaki irja le a pontos megoldást! Köszi! :think:  :respect:

#1802 Felhasználó inaktív   Barmi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 14:28

Sikerült eljutnom a parkoló láásbol leemenő két átlátszó cső végén lévő tárolóig ami egy téglalap alakú szivacs amiböl ki van vágva egy kocka és oda vezetnek ezek a kis csövek de a tároló üres igaz szivacsbol van :) viszont ha megtakarítom sem működik ugyanaz a hibaüzi. megtelt a tároló :( hogy reseteljem?  :confused:

#1803 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 21. 15:19

Idézet: avman

Canon S9000, S300, S400, i550, i560, i850, i860, i865, i9100, i9950, PIXMA IP3000, IP2000,
1. Turn off printer
2. Hold down Resume button and press Power button.
3. Keep holding down Power button and let Resume button go.
4. Press Resume button 2 times then let BOTH buttons go.
5. Green lights will flash and then stop blinking.
6. When green lights are solid, press the Resume button 4 times.
7. Press the Power button and the printer should turn off, if not, press the Power button once more.
8. Your printer should respond as normal.

#1804 Felhasználó inaktív   Barmi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 16:31

Magyar vagyok nem turista :)

#1805 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 16:35

Szívesen máskor is ;)

1. Nyomtató kikapcs
2. Resume gomb lenyom, nyomvatart, Power gomb lenyom
3. Miközben nyomva tartod a Power gombot, felengeded a Resume gombot.
4. Még mindig nyomod a Power gombot, kétszer megnyomod a Resume gombot, aztán mindkettőt felengeded.
5. Zöld fények villóznak, aztán a villogás abbamarad, folyamatosan világítanak a ledek.
6. Amikor a villogás abbamarad, négyszer megnyomod a Resume gombot.
7. Nyomd meg a Power gombot. A nyomtatónak ki kell kapcsolnia, ha nem kapcsol ki, nyomd meg még egyszer.
8. Kész.

#1806 Felhasználó inaktív   Barmi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 16:44

Valaki lefordítaná gyorsan mert csak  foszlányokat értek belöle. tartsd nyomva meg power gomb meg ilyenek de elég hiányos a tudásom :D megtenné valaki ? Köszi!

#1807 Felhasználó inaktív   Barmi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 16:44

Köszi!!! ;)

#1808 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 16:47

Idézet: kane - Dátum: 2007. jan. 21., vasárnap - 12:44

A helyzet az, hogy a fényképet is tökéletes minőségben nyomtatja, nem lehet megkülönböztetni az eredetitől. Persze lehet, hogy 100 év múlva már igen...

Ezt ne nekem mond :)

Fakulás: 100 évet az eredeti se bír ki. Az utángyártott jóminőségű tinták sem bírnak annyit mint a gyári (bár erre van 1-2 kivétel pl. amikor viaszbázisú ugy.tintát használsz).
Vagy 1 ellenpélda: 4 évvel ezelőtt nyomtattam Epson st.II-vel felíratokat, 1 aulában vannak ami bár világos a felíratokat sohasem éri közvetlen napfény. A nyomtató kizárólag eredeti tintapatronnal üzemelt (aminek ha visszaszámoljuk az akkori értékét kb. 400.000 Ft-ra jön ki 1 liter  :Đ ) A felíratból 95%-ban eltünt a bíbor 30-35%-ban a sárga 25%-ban a türkiz.

#1809 Felhasználó inaktív   Barmi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 16:55

Működik a működ a műgyepen!!! A gumimaci gumibugyi műliba toll műgyerszmájer rock & roll :D

#1810 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 17:00

Idézet: PcCave - Dátum: 2007. jan. 21., vasárnap - 16:47

Fakulás: 100 évet az eredeti se bír ki.

Dehonnem, nézz utána a Canon honlapon.  :Đ

#1811 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 18:00

Idézet: debaj - Dátum: 2007. jan. 21., vasárnap - 17:00

Dehonnem, nézz utána a Canon honlapon.  :Đ

Piszkosul nem izgat, hogy egy multi mit állít a saját patronjáról. Térjünk vissza rá 100 év mulva  ;)  :Đ

Mintha a CD/DVD-ről is azt állították volna annó, hogy örök élet de minimum 100-150 év. Aztán ugye jöttek az ezüst réteget zabáló bacik, a xarul legyártott (eredeti) TDK, philips stb korongok, stb, stb.

#1812 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 18:08

Lásd meg a fogatlan vigyorgó zőccséget. ;)

#1813 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 16:09

Többen nagy megelégedéssel használunk itt a fórumon Epson papírokat a canon nyomtatóhoz, úgyhogy beírom már, hátha mást is érdekel, hogy láttam megint új promóciós csomagot az epsontól: 100 db 10x15-ös és 50db 13x18-as fotópapír van összecsomagolva összesen 2790.- Ft-ért a Cora-ban. Így persze nehéz kiszámolni a kétféle papír miatt ha érdekel valakit hogy mennyire jön ki egy 10x15-ös, de tuti hogy egy huszas alatt, ami a papírt illeti. Én a magam részéről bevásároltam.

#1814 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 18:31

Még egy infó: a Fortét számolják föl, kiárusít a Mérleg utcai (V.ker.) mintaboltjuk is. Láttam inkjet papírokat is, korábban írtátok, hogy szerettétek, de nem lehet már sehol szerezni. Holnap még nyitva van.

#1815 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 20:59

Idézet: debaj - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 17:31

Még egy infó: a Fortét számolják föl, kiárusít a Mérleg utcai (V.ker.) mintaboltjuk is. Láttam inkjet papírokat is, korábban írtátok, hogy szerettétek, de nem lehet már sehol szerezni. Holnap még nyitva van.

Kár, hogy 170km-re van tőlem, szívesen betankolnék papírból. Bár most is van itthon belőle.

#1816 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 08:16

lugosi: És újabban az Epson papíron nem ugrik össze a Canon festék? Vagy ne a BJC1000 tapasztalatomból induljak ki? :D
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#1817 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 18:08

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 7:16

lugosi: És újabban az Epson papíron nem ugrik össze a Canon festék? Vagy ne a BJC1000 tapasztalatomból induljak ki? :D

Nekem nem ugrik össze, nagyon szép képeket csinál rajta a nyomtató. Teljesen korrekt tónusok, színek, furcsán hangzik de szerintem jobb az eredmény mint a canon papírokkal, pedig elvileg azt tervezték a nyomtatóhoz. Tudom, mert próbáltam több féle canon papírt, photo paper pro-t, semigloss-t, matte-t, glossy photo papert, de az epson papír jobban tetszik.

#1818 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 18:21

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 8:16

És újabban az Epson papíron nem ugrik össze a Canon festék?

Én fényképet hónapok óta csak Epsonra nyomtatok (Premium Glossy), semmi problémát nem tapasztaltam.

#1819 Felhasználó inaktív   pik20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 10:38

Idézet: PcCave - Dátum: 2007. jan. 21., vasárnap - 8:49

Na ezzel kivívtad a nagyok rosszallását :) akiknek még az sem érv, hogy nem fényképet akarsz nyomtatni hanem pl szöveget,számlát :(

Sok sikert és sok-sok hasznot a hasznos holmidért.

Senki rosszallását nem vívta ki, de ha csak számlát nyomtat valaki miért nem elég az alap nyomtató? Azzal biztosan gazdaságos hiszen majdnem 1L áráért kapsz egy komlett nyomtatót. 

Legalább nem káromkodsz akkorát amikor tönkremegy!  :Đ
Szettet átszereled, vagy azokkal nem megy?

#1820 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 21:26

Megint volt alkalmam bosszankodni. Családi szülinapi bulin voltunk, a készült képeket előhívatni még azon nyomban délután elugrottunk a media marktba a foto kioszkot használva. Így még hazaindulás előtt szét lehet osztogatni a képeket. Éltem a gyanúval a képek minőségét illetően, ezért pár képből +1 sorozatot rendeltem, otthon összehasonlítandó. A végeredmény: a foto kioszk fossa össze a bokáját! Annyira gyenge a végeredmény a kis 30e ft-os pixma ip4000-hez képest, hogy hihetetlen. Irtóra elbaltázott kontrasztú képek, a bőrszín marslakóéra emlékeztet, némely képen meg olyan pirospozsgás, mintha az egész társaság full alkesz lenne! Agfa papír, feltételezem nem a legrosszabb, bár fogásra messze vékonyabb mint az itthon használt 245 g-os epson papír.
Azt hiszem utolsó próbálkozásom volt a nem itthoni fotónyomtatás terén. Ha hozzáteszem, hogy 69 ft volt képenként... A promóciós epson csomaggal az itthoni nyomtatás papírköltsége 20 ft alatti, erre rájön a tinta, megkockáztatom hogy nem drágább, mint 69 ft, ha meg igen, tojok rá, lévén hogy a minőségi különbség óriási, és ha majd 15 év múlva nézegetjük a mostani szülinapi képeket, akkor senkit se fog érdekelni hogy anno spóroltam 20 forintot, mikor a családtagok nem ismerik fel egymást a képen látható zombik között!
Még azon gondolkozok, hogy veszek egy hőszublimációs nyomtatót is, a canon cp 510 most 17 ezer, és ha jól néztem éppen-éppen 100 ft alatt van a darabköltsége. Ezt viszont el tudom vinni akár Mucsaröcsögére is, kb belefér egy közepes fotóstáskába is.
Azt hiszem nagyítást ezentúl csak olyan méretben és profi helyen fogok kérni, amekkorát itthon nem tudok.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.