Idézet: lugosi - Dátum: 2007. szept. 24., hétfő - 20:08
Én látatlanban annyit mondok róla, hogy szerintem nagy bajt nem csinálsz ha veszel. Nekem van egy 5 tintás canon nyomtatóm, nem mai, legalább 3 éves technika, látom hogy mikre képes. Van a családban egy 2 patronos legolcsóbb 160-as multifunkciós is, azt is láttam hogy mire képes, a szüleim nyomtatják vele állandóan a 10x15-ös családi képeket, és teljesen meg vannak vele elégedve, és arra tökéletes is.
Szóval ezzel a legújabb, csúcskategóriás nyomtatóval nem valószínű, hogy komolyabb minőségi problémák lennének.
nekem is van egy pixma 5000, szerintem tökéletes képeket készített, ha jól emléxem akkoriban futott 6000-es sorozat 6 tintás 2 pliteres gépe nem nyomtatott olyan szépen, pláne szöveget, mivel nem volt pigment feketéje külön. mondjuk ebben a 970-ben meg minden megvan. 1 pl, 6+1 tinta. ja meg most nézem csak, hogy hálózati csati is, ami jó dolog

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.

fejjel 25ks ajánlatra  :Đ
 fejjel 25ks ajánlatra  :Đ  szebben nyomtat, mint új korában.
 szebben nyomtat, mint új korában.

Mi van ha en veszek egy 100eFt-os termeket, megveszem kint 60eFt-ert, s megkerem az eladot, hogy irjon 19eFt-os erteket?
 Mi van ha en veszek egy 100eFt-os termeket, megveszem kint 60eFt-ert, s megkerem az eladot, hogy irjon 19eFt-os erteket?