HWSW Informatikai Kerekasztal: SP2 biztonsági szintek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

SP2 biztonsági szintek nem tudok belépni az Index fórumba

#21 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 08. 18:15

Idézet: DOOM666 - Dátum: 2005. jan. 8., szombat - 18:10

winfos Xp sp2-van nem tok tekepíteni egy új játékot mert  azt írja ki hogy 16-bites windows alrendszer meg vmi dos alkalmazásról makog hogy nem működik mi a baja??? :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  de ez nem az első eset ÚJ játékok programoknál.

Szerezz be egy hibátlan "autoexec.nt"-t.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#22 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 04:36

Itt is van szó ilyesmiről

Hátha ez is segít...

Error message when you install or start an MS-DOS or 16-bit Windows-based program
SYMPTOMS
16-bit MS-DOS Subsystem path to the program that you are trying to start or install C:\Windows\System32\Autoexec.nt The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose 'Close' to terminate the application.

...vagy:

C:\Windows\System32\Autoexec.nt ”: 1–10., összesen: kb. 43 magyar nyelvű találat. (0,33 másodperc)
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#23 Felhasználó inaktív   droland 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 13:59

Idézet: DOOM666 - Dátum: 2005. jan. 8., szombat - 19:10

winfos Xp sp2-van nem tok tekepíteni egy új játékot mert  azt írja ki hogy 16-bites windows alrendszer meg vmi dos alkalmazásról makog hogy nem működik mi a baja??? :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  de ez nem az első eset ÚJ játékok programoknál.

Autoexec.nt -t véletlen letörlődött...
Laptop / C2D 5550 / 2Gb / 160Gb / X3100 / Intel 965 / XP SP3

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó