HWSW Informatikai Kerekasztal: Fujitsu-Siemens Notebook - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fujitsu-Siemens Notebook Szerintetek milyen? Értékeld a témát: -----

#1371 Felhasználó inaktív   gzadmin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 05. 19:30

AmiloL 1310G

#1372 Felhasználó inaktív   urbijoe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 07. 17:14

mért van az hogy egy darabig válltoztatja a proci orajaelét aksirol használlva a gép (pa1510 amd x2 1.6)
de 2 nap után már csak 800-on megy aksirol?
ha vissza ghostolom a lementett friss rendszert akkor megint változtatja 800,és 1600 között de max 2 napig

#1373 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 07. 23:12

Idézet: urbijoe - Dátum: 2008. febr. 7., csütörtök - 17:14

mért van az hogy egy darabig válltoztatja a proci orajaelét aksirol használlva a gép (pa1510 amd x2 1.6)
de 2 nap után már csak 800-on megy aksirol?
ha vissza ghostolom a lementett friss rendszert akkor megint változtatja 800,és 1600 között de max 2 napig

Használd az RMClockot.

#1374 Felhasználó inaktív   urbijoe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 08. 07:27

Idézet: Sylvanus - Dátum: 2008. febr. 8., péntek - 0:12

Használd az RMClockot.

az van fennt ,de semmit nem állitok el rajta akkor mért csak 2 napig jo?

#1375 Felhasználó inaktív   jviragos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 23:58

Idézet: dnz - Dátum: 2008. jan. 24., csütörtök - 23:56

Sziasztok!

Rendelkezem egy Fujitsu Siemens amilo pro v2030-as notebookal. Mostanában olyat produkál a lelkem, hogy random időközönként kifagy.De ugy hogy semmi sem müködik csak megy.Olvastam több helyen, hogy a fagyás egy bizonyos idő után elmulik, itt nem.Nem marad más csak a kikapcsolás.Néha már a windows (xp) betöltésénél is kifagy.Elöszőr gondoltam egy win reinstall segít, de a probléma továbbra is fennáll.Jellemző tünet még, hogy a winchester/cd led folyamatosan világít. Találkozott már vki hasonló problémával?Létezik erre vmi megoldás?A válaszokat előre is köszi

Duplán rossz hírem van. Nekem is ez a problémám: mindent agyonmérve, tesztelve, a hiba oka az alaplapi vezérlő déli hídja elkezdett jobban melegedni, a gari lejárta után 2 héttel. Most még segített 1 kicsi hűtőborda ráragasztása, az árnyékoló borítás helyi eltávolítása, a takaróműanyag több helyen való kifúrása, hűtőpadra rakás.

#1376 Felhasználó inaktív   jviragos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 00:03

Idézet: urbijoe - Dátum: 2008. febr. 8., péntek - 7:27

az van fennt ,de semmit nem állitok el rajta akkor mért csak 2 napig jo?

Összeakad a tűzfalprogrammal.

#1377 Felhasználó inaktív   Max86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 19:19

Szevasztok nekem egy Amilo PA 1538-as AMD Turion62 x2,1.8 dual magos proci a gond az h játszom a Command & Conquer 3 Tiberium Wars-al(ráadásul egy mini külsős hütöventilátort van a venti felé írányítva h csak hideg levegőt kapjon) és mégis 20 perc játék idő után a gépem kikapcsol, mert eléri a kritikus 105C fokot.Tudtok vmi okos megoldást vagy csak 20 percnyi játék időm van?:((((

Előre is köszi annak aki válaszól!!!

#1378 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 19:52

Van egy Lifebook E8410-em. az lenne kérdésem, h mit kell tennem h a windowsból való kilépéskor az aktuális (halk) hangerő (amit Fn+F8/F9-cel tudok állítani) megmaradjon a gép ujraindulása után is?
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1379 Felhasználó inaktív   jviragos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 22:21

Idézet: Max86 - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 19:19

Szevasztok nekem egy Amilo PA 1538-as AMD Turion62 x2,1.8 dual magos proci a gond az h játszom a Command & Conquer 3 Tiberium Wars-al(ráadásul egy mini külsős hütöventilátort van a venti felé írányítva h csak hideg levegőt kapjon) és mégis 20 perc játék idő után a gépem kikapcsol, mert eléri a kritikus 105C fokot.Tudtok vmi okos megoldást vagy csak 20 percnyi játék időm van?:((((

Szia! Jól értem, valahol az alaplapi takarón levő nyílásokon fújatod be, vagy a venti kimenetén szivatod ki a levegőt? Hallani a gép venti hangját, biztos forog?

#1380 Felhasználó inaktív   jviragos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 22:23

Idézet: gene - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 19:52

Van egy Lifebook E8410-em. az lenne kérdésem, h mit kell tennem h a windowsból való kilépéskor az aktuális (halk) hangerő (amit Fn+F8/F9-cel tudok állítani) megmaradjon a gép ujraindulása után is?

A windows hangerő csúszkáit használd, azt biztos megjegyzi.

#1381 Felhasználó inaktív   Max86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 01:14

Idézet: jviragos - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 22:21

Szia! Jól értem, valahol az alaplapi takarón levő nyílásokon fújatod be, vagy a venti kimenetén szivatod ki a levegőt? Hallani a gép venti hangját, biztos forog?

Szervusz!

Nos én úgy oldottam meg a témát(egy olyan ventit képzelj el ami egy tengelyen van rajta, két lába van és állíthatod milyen irányba fujjon)nos ezt a ventit én a laptop bal oldalához raktam  ahol a dvd-rom van, és teljesen be fuj a gép alá, anyira h a túl oldalon ahol okádja ki a meleg levegőt alatta süvit ki a hideg és a lényeg h a venti is friss hideg levegőt kap xal nem értem a dologt miért melegszik!!!

#1382 Felhasználó inaktív   Max86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 01:17

Elfelejtettem meg említeni: Igen biztos h forog a venti azzal nincs semmi gond le kapcsoltam a ventilátorom, h haljam a gép ventijét és duruzsol rendesen ahogy annak mennie kell!

#1383 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 11:24

Idézet: Max86 - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 1:17

duruzsol rendesen ahogy annak mennie kell!

Szerintem meg egy laptopban nem kell állandóan duruzsolnia a ventinek.

#1384 Felhasználó inaktív   jviragos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 11:35

Idézet: Max86 - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 1:17

Elfelejtettem meg említeni: Igen biztos h forog a venti azzal nincs semmi gond le kapcsoltam a ventilátorom, h haljam a gép ventijét és duruzsol rendesen ahogy annak mennie kell!

Általában: alapos tiszttítás, utána én az alján levő "levegőbeömlő" nyílást megnagyobbítanám és odatennék 1 ventillátort ( hogy biztosan jó helyre fújjon be pl. purfix-xal körbezárnám a venti szélét, ami felfekszik az takarólemezre). Ilyen szélvihar ha nem hűti le, akkor más a baj.

#1385 Felhasználó inaktív   jviragos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 11:46

Idézet: Max86 - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 19:19

105 C - brrr , az én celeronom nem tud visszaszabájozni, így kb. mindig max. a fogyasztása, mint Neked játék közben, 48 - 58 C (utóbbi kánikulában, sörsátor alatt + hűtés nélkül).

#1386 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 11:57

Idézet: jviragos - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 11:46

105 C - brrr , az én celeronom nem tud visszaszabájozni, így kb. mindig max. a fogyasztása, mint Neked játék közben, 48 - 58 C (utóbbi kánikulában, sörsátor alatt + hűtés nélkül).

Az hogy nem tud visszaváltani a CPU még nem jelenti, hogy mindig max a fogyasztása!

#1387 Felhasználó inaktív   jviragos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 13:27

Idézet: Sylvanus - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 11:57

Az hogy nem tud visszaváltani a CPU még nem jelenti, hogy mindig max a fogyasztása!

Igaz, csak az alapfogyasztás szükségtelenül nagy (akkuüzem). Max86 - nak talán segít: lehet, hogy nem érintkezik a proci a hűtőbordával rendesen -> újrapasztázás ... nem túlhúzni a csavarokat

#1388 Felhasználó inaktív   Max86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 14:05

Nah szevasztok, volt pár ötlet amit olvastam, de most erre lépjetek vmit, most kapcsoltam be a gépet , fel mentem msn-re egy kicsit netezés és már is 75C-okos a VAS!Még játékhoz hozzá se keztem!
Erre lépjetek vmit még fél éves sincs a gép és nem birok vele mit csinálni, mert pokoli meleg!!!

Szerintetek ez normlis!

Olvastam az egik Uriember hozá szólását ő kömnnyen van hisz neki intele van, az meg köz tudod h nem melegszik anyira mint az AMD, DE az AMD enyire melegszik ezt nem hiszem el!

Lehet vissza kéne vinnem h nézzék meg nekem!(+tisztitsák ki)

#1389 Felhasználó inaktív   jviragos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 14:20

Idézet: Max86 - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 14:05

Nah szevasztok, volt pár ötlet amit olvastam, de most erre lépjetek vmit, most kapcsoltam be a gépet , fel mentem msn-re egy kicsit netezés és már is 75C-okos a VAS!Még játékhoz hozzá se keztem!
Erre lépjetek vmit még fél éves sincs a gép és nem birok vele mit csinálni, mert pokoli meleg!!!

Szerintetek ez normlis!

Olvastam az egik Uriember hozá szólását ő kömnnyen van hisz neki intele van, az meg köz tudod h nem melegszik anyira mint az AMD, DE az AMD enyire melegszik ezt nem hiszem el!

Lehet vissza kéne vinnem h nézzék meg nekem!(+tisztitsák ki)

Lehet, hogy nem érintkezik a proci a hűtőbordával rendesen -> újrapasztázás ...

#1390 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 16:43

Idézet: Max86 - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 14:05

Nem is kell, ugyanis ennyire nem normális a túlmelegedés. Az én 1600-as Turionom másfél órás filmkódolás alatt sem lépte át a 68 fokot.
Hopp! Turion driver fennt van? Minimális energiagazdálkodás be van állítva? Már ha XP-d van. Mert a Vista ezeket már izomból tudja.

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.