Amilo 2727 laptopra win 7et tettem és a youtube videók és a divx is akadnak és a proci 100%-on van de vistán jól ment
Fujitsu-Siemens Notebook Szerintetek milyen?
Elküldve: 2010. 06. 01. 14:47
Üdv!
Amilo 2727 laptopra win 7et tettem és a youtube videók és a divx is akadnak és a proci 100%-on van de vistán jól ment
Elküldve: 2010. 06. 21. 08:14
Idézet: Samanoske - Dátum: 2010. 06. 01. 14:47
Üdv!
szia, vga kártya drivert felraktad, vagy a win7-es driverével hagytad működni? a ts.fujitsu.com oldalról le tudod tölteni a géphez való vistás drivert, ezt próbáld meg felrakni win7 alá. de mivel a gép csak win vista kompatibilis, ezrét nem tartom elképzelhetetlennek, hogy nem is fog sosem menni normálisan
Elküldve: 2010. 12. 15. 17:09
Sziasztok!
lenne 1 problémám, remélem tud valaki segíteni
szereztem 1 fujitsu siemens c 2010-es tipusú gépet, a Windowst újra kellett tennem, és így a driver (audio) ugye törlődik.
Előtte tökéletesen működött, és most ...hiába keresek drivert, nem találok hozzá, és valahogy nem az igazi hang nélkül
nagyon megköszönném, ha tudna valaki segíteni, ebben a problémában!
szép napot
Üdv
sziasztok!
lenne 1 problémám, remélem tud valaki segíteni
szereztem 1 fujitsu siemens c 2010-es tipusú gépet, a Windowst újra kellett tennem, és így a driver (audio) ugye törlődik.
Előtte tökéletesen működött, és most ...hiába keresek drivert, nem találok hozzá, és valahogy nem az igazi hang nélkül
nagyon megköszönném, ha tudna valaki segíteni, ebben a problémában!
szép napot
Üdv
sziasztok!
Elküldve: 2010. 12. 15. 18:19
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2011. 01. 06. 17:45
Üdvözletem!
Nekem FJ V5535 laptopom van, lassan 2 éve. Eddig semmi probléma nem volt vele, de ma, mikor bekapcsoltam (volna), az indítási képernyőnél kb 1 percet várnom kellett ahhoz, hogy elkezdje betölteni a windows-t. Ezt furcsállottam, mivel nemrég raktam újra az xp-t. Mikor beléptem a sajátgépbe, akkor szembesültem azzal, hogy nincs dvd meghajtóm. Nem érzékeli a windows. Újraindítás után beléptem a BIOS-ba, ott minden rendben van. Tudnátok nekem vhogyan segíteni? Vagy vigyem szervízbe?
Előre is köszi
Mithology
Nekem FJ V5535 laptopom van, lassan 2 éve. Eddig semmi probléma nem volt vele, de ma, mikor bekapcsoltam (volna), az indítási képernyőnél kb 1 percet várnom kellett ahhoz, hogy elkezdje betölteni a windows-t. Ezt furcsállottam, mivel nemrég raktam újra az xp-t. Mikor beléptem a sajátgépbe, akkor szembesültem azzal, hogy nincs dvd meghajtóm. Nem érzékeli a windows. Újraindítás után beléptem a BIOS-ba, ott minden rendben van. Tudnátok nekem vhogyan segíteni? Vagy vigyem szervízbe?
Előre is köszi
Mithology

Súgó
A téma zárva.