Sziasztok!
2 hete vettem egy PA 1528ast, és eddig abszolult elégedett vagyok vele, egy dolgot leszámítva az akkumlátor üzemidejét. Nálam ez botrányosan kevés, olyan 75percet bír a gép akksiról. Ez filmnézés vagy játék. Még olvasgatásra nem próbáltam de majd felteszek valami akssi tesztelő progit is. Szeretném megkérdezni hogy akinek ilyen gépe van annak mennyit bír az akksi? Ami igazán érdekes hogy ha akksiröl bekapcsolom a wlan gombot akkor is ugyanannyi hátralevő időt ír ki pedig elvileg wlannal jóval többet kéne fogyasztania. Ez miért lehet? Állandóan megy a wifi? Ha igen akkor hogy lőhetném ki?
Egyébként és a Fusi honlapjárol letöltött WN6301A miniCard WLAN IEEE802.11 bg tettem fel a wlan kártyához. Suliba akartam kiprópálni(ott van vezeték nélküli net) látta is kapcsolatot csak nem tudtam kapcsolodni. Késöbb kiderült, hogy regisztrálni kell a használatához. De gondolom müködött a wifi mert látta a kapcsolatot.
Meg a fusi honlapján volt még egy driver amit nem tok micsoda: WLAN miniCard D2301 & USB D1705
Az eszközkezelőben már nincs ismeretlen eszköz. Valaki tudja hogy ez mire való?
Még egy érdekes problémám van, nálam az Unreal Tournament (a legelső) totál jáchatatlanul fut és nem értem miért. Más játékok (Gothic 3, PES 6, Empire Earth 2, Resident Evil 4, CS 1.6) gyönyörűen futnak. Míg az unreal nagyon gyorsan fut akkor is ha leveszem a gamespeedet. Iszonyat gyors és kicsit szaggat is illetve mintha ilyen ugrások lennének benne. Elég nehéz leirni

Valaki tapasztalt hasonlót??
Leszedtem az nvidia honlapjárol 84.63_forceware_mobile_winxp2k_international_whql drivert a videokarihoz de nem ment fel. Ti milyen drivert használtok? Nekem most az van fenn ami fusi honlapján van.
Egyébként elég sokat használom a gépet(játékra is) remélem nem lesz semmi baja. Sokan mondják hogy fusiknál rossz az összeszerelés minősége, hát szerintem ez a tipus teljesen korrektül van összerakva. Határozottan massziv.
Üzemidő statisztika
Első rendszerindítás ideje 2007.02.05. 10:18:48
Első rendszerleállítás ideje 2007.02.05. 11:36:25
Összes üzemidő 723491 mp (8 nap, 8 óra, 58 perc, 11 mp)
Összes üzemszünet 435581 mp (5 nap, 0 óra, 59 perc, 41 mp)
Leghosszabb üzemidő 128821 mp (1 nap, 11 óra, 47 perc, 1 mp)
Leghosszabb üzemszünet 66212 mp (0 nap, 18 óra, 23 perc, 32 mp)
Összes rendszer újraindítás 42
Rendszer elérhetőség 62.42%
Kékképernyő statisztika
Összes kékképernyő 0
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv: Neurot