HWSW Informatikai Kerekasztal: Továbbtanulás Egyetemen Főiskolán, de hol? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Továbbtanulás Egyetemen Főiskolán, de hol? egy kis segítség kellene Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 08. 18:28

Idézet: Capri - Dátum: 2008. jan. 8., kedd - 18:13

Nekem meg 1-15 volt az osztályozás:)

Asszem', Dániában van így. :think:

#362 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 08. 18:35

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jan. 8., kedd - 18:28

arra fele szoveges értékelés van, vagy az a finneknel vagy svédeknél van?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#363 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 08. 18:38

Idézet: charlie - Dátum: 2008. jan. 8., kedd - 18:35

arra fele szoveges értékelés van, vagy az a finneknel vagy svédeknél van?

Dániában töltött el egy félévet az egyik jóbarátom, ő mesélte.

#364 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 08. 19:12

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jan. 8., kedd - 18:38

Dániában töltött el egy félévet az egyik jóbarátom, ő mesélte.

akkor a finnek vagy svédek lesznek.
vagy nem.

#365 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 08. 19:22

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jan. 8., kedd - 17:28

Dániában -3 tól van asszem 10-ig. De nem az összes szám :) (Valami -3,0,2,5,7,10 ?? )

Pontos nem tudom miért volt így nekem, de annyi "értelme" volt, hogy lehettet finomabban árnyalni a tudás szintjét :D

Charlie:
Szöveges osztályozás meg nálunk is van alsóban, lehet arra emlékszel.

#366 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 08. 19:29

Idézet: Capri - Dátum: 2008. jan. 8., kedd - 19:22

Dániában -3 tól van asszem 10-ig. De nem az összes szám :) (Valami -3,0,2,5,7,10 ?? )

Pontos nem tudom miért volt így nekem, de annyi "értelme" volt, hogy lehettet finomabban árnyalni a tudás szintjét :D

Charlie:
Szöveges osztályozás meg nálunk is van alsóban, lehet arra emlékszel.

tudom, hogy van alsoba, tisztaba vagyok a magyar alapfoku oktatással :) testkozelbi, mondhatni.

Nekem valami olyasmi rémlik, hogy valamelyik északi országba, abszolut nem olyan értékelési rendszer van mindt nálunk, hanem ilyen szoveges értékelés.

#367 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 15:50

Legyetek szívesek segítsetek!
A jelentkezési lapon van az a rész, ahol az irányítószámot kell beirni, de mivel én külföldi vagyok ezért X-el kell helyettek írnom és az irányítószámot a külföldi település neve elé kell irni. Na de mivel nagyon féle, hogy valamit elirok, ezért inkább megkérdem tőletek, hátha jobban tudjátok. Elég egy X-et irni a 4 üres helyre, vagy mindet ki kell X-elni? Meg még a településnevet magyarul beirhatom? mert szlovákul máshogy van, de nemtom, hogy hogy lenne a helyes... osztálytársaim magyarul irták be, de én még tétlenül ülök és agyalok rajta... Előre is kösz a segitséget!

#368 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 16:23

akkor te melyikre mentél?

az elte-n a román-hitoktató könyvtáros szakpárra, vagy az ukrán - altajisztikára? :nevet2:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#369 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 16:39

Idézet: cyberman30 - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 15:50

Legyetek szívesek segítsetek!
A jelentkezési lapon van az a rész, ahol az irányítószámot kell beirni, de mivel én külföldi vagyok ezért X-el kell helyettek írnom és az irányítószámot a külföldi település neve elé kell irni. Na de mivel nagyon féle, hogy valamit elirok, ezért inkább megkérdem tőletek, hátha jobban tudjátok. Elég egy X-et irni a 4 üres helyre, vagy mindet ki kell X-elni? Meg még a településnevet magyarul beirhatom? mert szlovákul máshogy van, de nemtom, hogy hogy lenne a helyes... osztálytársaim magyarul irták be, de én még tétlenül ülök és agyalok rajta... Előre is kösz a segitséget!

Nem tudom, de nem hiszem, hogy ezen múlna. Ne parázz ennyire szerintem. Mondjuk amikor én jelentkeztem én is rengetegszer olvastam végig, nehogy valamit elírjak. És nekem is feltünt egy csomó nem egyértelmű dolog, ami másoknak persze teljesen egyértelmű volt. :D

Én raknék x-et mind a négy helyre, és a szlovák nevét írnám le a településnek. Előbbi szerintem így egyértelműbb. Levelezésnél meg esetleg lehet probléma a magyar név, legalábbis ha jól tudom arrafelé nem nagyon szeretik.

De ez csak az én véleményem.

#370 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 16:45

:offtopic:

Ezt a topicot vajon miert en inditottam? (A Sziget-et nezve ugy latszik, mintha...)
while (!sleep) sheep++;

#371 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 16:59

Idézet: Emvy - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 16:45

Ezt a topicot vajon miert en inditottam? (A Sziget-et nezve ugy latszik, mintha...)

Fura. A tavaly jún. 18-ai post-odat látja valamiért elsőnek. :) Mondjuk előtte volt vagy fél év szünet a topikban. De akkor is érdekes.
Semper Fi

#372 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 17:33

Idézet: Ndrew - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 16:39

Nem tudom, de nem hiszem, hogy ezen múlna. Ne parázz ennyire szerintem. Mondjuk amikor én jelentkeztem én is rengetegszer olvastam végig, nehogy valamit elírjak. És nekem is feltünt egy csomó nem egyértelmű dolog, ami másoknak persze teljesen egyértelmű volt. :D

Én raknék x-et mind a négy helyre, és a szlovák nevét írnám le a településnek. Előbbi szerintem így egyértelműbb. Levelezésnél meg esetleg lehet probléma a magyar név, legalábbis ha jól tudom arrafelé nem nagyon szeretik.

De ez csak az én véleményem.

Értem... kösz a véleményedet! Az X-el kapcsolatban most már inkább kitöltöm mindet, de a helységnév szerintem magyarul lesz beirva... Ha jól tudom, ezeket a jel. lapokat scannelik, és hát lenne egy pár olyan karakter a szlovák névben, amit nem ismerne fel. A többiek is igy tettek, úgyhogy inkább én is irom igy.

#373 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 18:41

Idézet: cyberman30 - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 17:33

Értem... kösz a véleményedet! Az X-el kapcsolatban most már inkább kitöltöm mindet, de a helységnév szerintem magyarul lesz beirva... Ha jól tudom, ezeket a jel. lapokat scannelik, és hát lenne egy pár olyan karakter a szlovák névben, amit nem ismerne fel. A többiek is igy tettek, úgyhogy inkább én is irom igy.

Nincs mit. És sok sikert!

#374 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 18:44

Idézet: Emvy - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 16:45

Akkor volt egy nagy adatbázis macerálás, minden topicnál a régi jeles esemény utáni első post elküldője lett a topicnyitó.

#375 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 15:16

Szeretném kikérni a véleményeteket...
Mit gondoltok, nagy hibának minősül, ha a felvételi jelentkezési lapon lemaradt az utolsó oldalon a feladási hely és dátum??? Mert én most igy jártam... A többivel minden rendben van, a feladási csekk is rá van ragasztva a lapra, amin rajta van a hiányzó helységnév és dátum.
Lehet, hogy már túlzásba viszem az aggódást, de mégis nagyon nem szerettem volna semmit elszúrni, erre mégis sikerült, remélem csak apróbb hibát vétenem.
Haverom tanácsára küldtem egy mailt a felvi.hu-ra, a baki miatt, és megkértem őket, hogy nem-e lehetne majd korrigálni a hibát.

Szerkesztette: cyberman30 2008. 02. 11. 15:25 -kor

#376 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 13:24

http://www.szinhaz.h...=2022&cid=30187
Specializálódás a képzés során

A felvételi vizsgára bocsátás feltétele a szakirányra való jelentkezés, amelynek dokumentumát a jelentkezési lap mellékleteként - február 15-ig - kéri beküldeni az egyetem.

Csatolandó dokumentumok

A jelentkezés időpontjában rendelkezésére álló, a felvételi eljárást befolyásoló dokumentumok másolatát mellékelni kell a jelentkezéshez. A később megszerzett dokumentumok másolatát legkésőbb 2008. július 10-ig kell benyújtani. Az ehhez kapcsolódó tudnivalók megtalálhatók Az eljárás folyamán benyújtandó dokumentumok c. fejezetben. Az alábbiakban olvasható, hogy a pontszámításhoz szükséges eredményeket (pl. középiskolai bizonyítvány, érettségi bizonyítvány) és a többletpontokat igazoló dokumentumok mellett az intézmény milyen egyéb másolat(ok) csatolását kéri:

- szakirányra jelentkezés.

Ez mi a bánat? odarakok egy kis cetlit amin rajta vana szakirány neve? Vagy mi? Plz, sürgős, már csak kb 1 napom van  :omg:  :D
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#377 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 13:42

Idézet: cyberman30 - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 15:16

Szeretném kikérni a véleményeteket...
Mit gondoltok, nagy hibának minősül, ha a felvételi jelentkezési lapon lemaradt az utolsó oldalon a feladási hely és dátum??? Mert én most igy jártam... A többivel minden rendben van, a feladási csekk is rá van ragasztva a lapra, amin rajta van a hiányzó helységnév és dátum.
Lehet, hogy már túlzásba viszem az aggódást, de mégis nagyon nem szerettem volna semmit elszúrni, erre mégis sikerült, remélem csak apróbb hibát vétenem.
Haverom tanácsára küldtem egy mailt a felvi.hu-ra, a baki miatt, és megkértem őket, hogy nem-e lehetne majd korrigálni a hibát.

Aláírtad akkor jó az. :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#378 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 13:49

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. febr. 13., szerda - 13:24

http://www.szinhaz.h...=2022&cid=30187
Specializálódás a képzés során

A felvételi vizsgára bocsátás feltétele a szakirányra való jelentkezés, amelynek dokumentumát a jelentkezési lap mellékleteként - február 15-ig - kéri beküldeni az egyetem.

Csatolandó dokumentumok

A jelentkezés időpontjában rendelkezésére álló, a felvételi eljárást befolyásoló dokumentumok másolatát mellékelni kell a jelentkezéshez. A később megszerzett dokumentumok másolatát legkésőbb 2008. július 10-ig kell benyújtani. Az ehhez kapcsolódó tudnivalók megtalálhatók Az eljárás folyamán benyújtandó dokumentumok c. fejezetben. Az alábbiakban olvasható, hogy a pontszámításhoz szükséges eredményeket (pl. középiskolai bizonyítvány, érettségi bizonyítvány) és a többletpontokat igazoló dokumentumok mellett az intézmény milyen egyéb másolat(ok) csatolását kéri:

- szakirányra jelentkezés.

Ez mi a bánat? odarakok egy kis cetlit amin rajta vana szakirány neve? Vagy mi? Plz, sürgős, már csak kb 1 napom van  :omg:  :D

Idézet

SZAKIRÁNYRA JELENTKEZÉS
A jelentkező nyilatkozata arról, hogy adott felsőoktatási intézménybe történő felvétele esetén a megjelölt képzés mely szakirányán akarja folytatni tanulmányait. Amennyiben az intézmény ilyen dokumentumot kér a jelentkezőtől, a nyilatkozatot a jelentkezési laphoz kell csatolni.

Ha nincsen nekik rá letölthető doksi, szerintem írj valami pár soros izét, aztán nyomtasd ki nekik.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#379 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 13:54

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2008. febr. 13., szerda - 13:49

Ha nincsen nekik rá letölthető doksi, szerintem írj valami pár soros izét, aztán nyomtasd ki nekik.

Ja, nekünk anno motivációs levél kellett. Kézzel. :)

#380 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 14:04

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. febr. 13., szerda - 13:54

Ja, nekünk anno motivációs levél kellett. Kézzel. :)

Biztos grafológiázták.  :Đ

Téma megosztása:

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.