HWSW Informatikai Kerekasztal: 4 éve indult a HWSW fóruma - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (9 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

4 éve indult a HWSW fóruma emlékezések és köszönet! Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 04. 19:29

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 19:26

Inkább mennyire fájt nekünk, akik olvassák a hozzászólásait? :Đ :cool:

:up:  :nevet2:

Ha fizettek minden el nem küldött hozzászólásomért, akkor ti is jól jártok, meg én is. :omg:  :D

#42 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 19:32

Nekem csak egyszer kell fizetnetek, s mindenki jól jár... ;) :nevet2:

#43 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 20:25

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 19:32

Nekem csak egyszer kell fizetnetek, s mindenki jól jár... ;) :nevet2:

De akkor jóóóóóóóóóó sokat, mi?  :D  :D  :D

Egyébként ez esetben kérek jutalékot (legyen mondjuk 50%), mert nélkülem nem kerestél volna a dolgon. :D

#44 Felhasználó inaktív   Silver 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 21:41

Jesszusom, ki ez a sok szép ember a képen? :D

#45 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 21:43

Idézet: Silver - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 21:41

Jesszusom, ki ez a sok szép ember a képen? :D

HWSW LANparti gárdájának egy rásze. :)

#46 Felhasználó inaktív   Silver 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 22:32

Idézet: Etele - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 21:43

HWSW LANparti gárdájának egy rásze. :)

Esetleg lehetne egy-két archoz nevet is társítani? ;)

#47 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 22:44

Idézet: Silver - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 22:32

Esetleg lehetne egy-két archoz nevet is társítani? ;)

Ha elárulnánk, meg kellene hogy öljünk. :nevet2:

RE: viccet félretéve, Charles-t kell megkérni, mert neki van meg a névlista. :(

Szerkesztette: Etele 2005. 01. 04. 22:46 -kor

#48 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 23:58

Idézet: Kory - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 13:25

Márciusban már 1000 körül járt a felhasználók száma ;)

Bizony, én ~1683 voltam (izé, asszem, fene se emlékszik pontosan) áprilisi feliratkozással. Akkor még csak a nyereményjáték miatt regisztráltam ;) (habár végül a megnyert MSI óráért lusta voltam szaladgálni, magától meg valahogy semmi nem akart történni).

#49 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 00:39

Idézet: FCs - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 17:18

január 2 már nagyon késő volt..:)

Ah a 24-es!!!  :respect:

Ö névlista? Hát az nincs meg, de pár embert tudom ki, Hwsw néven, az igazit nem mondom meg. :p

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#50 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 09:14

Jobb is, ne rombold az illúziót. Én meg  2 éve dekrementálom a szinvonalat erre, előtte másfele nem jártam, csak olvasgattam oldman mester hülyeségeit, és hupilila fejjel röhögve vertem az asztalt. Néha még manapság is előkapom a munkahelyen oldman tuning oldalán, meg ordasi maestro vizhűtős megaburnyák-gagyilapját, ha éppen szomorkodom, és az első 2 sor után máris fülig ér a szám.

#51 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 09:28

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 9:14

Jobb is, ne rombold az illúziót. Én meg  2 éve dekrementálom a szinvonalat erre, előtte másfele nem jártam, csak olvasgattam oldman mester hülyeségeit, és hupilila fejjel röhögve vertem az asztalt. Néha még manapság is előkapom a munkahelyen oldman tuning oldalán, meg ordasi maestro vizhűtős megaburnyák-gagyilapját, ha éppen szomorkodom, és az első 2 sor után máris fülig ér a szám.

Linket ide! :D

#52 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 05. 10:12

Sziasztok!

Nos viszonylag én is öreg róka vagyok itten  2001.-ben regisztráltam. Én egynesen a HIX GURUról jöttem át. Aki esetleg nem ismerné a HIX-et, az egy diegest rendszerű levelező fórum ill. inkább levlista volt (még most is létezik csak már nem olyan népszerű) , minden nap csak egyszer kaptál egy e-mailt benne összegyűjtve az előző 24 óra összes hozzászólását. Tehát ha valamit kérdeztél, arra legkorábban másnap kaptál választ. Helyesebben nem is: beirtál, másnap meglátták a kérdésedet, válaszoltak és harmadnap láttad meg a választ. :D De azért szép idők voltak azok is. :respect: Oda egyébként 1997-ben regisztráltam. Ill. a HIX HANG-ot is járattam.

Nekem is sok-sok kellemes óra, élmény és néhány kisebb keserű szájiz kötődik a HWSW-hez, de szeretek itt lenni, jó kis társaság van Szigeten a Dumapartyban többükkel már személyesen is találkoztunk. A szakmai részben is mindig kaptam segítséget. Bár sajna utóbbi időben egyre több a marakodás, be-be tévednek hihetelen uj vendégek erősen szinvonal csökkentő magatartással.  ;), de még mindig elmondhatom: a többi számtech fórumhoz viszonyitva még mindig mi vagyunk a legszínvonalasabbak, még akkor is ha a fórum most nem is ragyog a korábbi évek fényében. :up:
Én is sajnálok néhány nagy öreget, akik elhagyták a fórumot (pl. Integer). :(

További sok sikert!

Szerkesztette: Brett Shaw 2005. 01. 05. 10:16 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#53 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 12:53

grat a 4 evhez HWSW :)

bar en meg csak 3 eve vagyok itt.
a regisztralt felhasznalok szamat nezve megallapithato, hogy az 3 ev alatt
6x-a duzzadt 4k -> 24k... :)

az eleg szep...

mondjuk en mar nem is emlexem hogy tevedtem ide. :D

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#54 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 13:05

Bár még alig vagyok itt egy éve (annyi azért van :think: ) Nagyon szeretem ezt a fórumot, másikra nem is járok. Hogy hogyan tévedtem ide, azt nem tudom, azt hiszem, valami gondom volt, és rögtön meg lett oldva. Bár mostanában nem annyi az új, és érdekes probléma, ami felmerül (vagy csak én fejlődök :think: ), de kellemes a légkör, és a kedves fórumtársakkal is jó a viszony (legalább is nincs probléma, viszály köztünk). Szóval, Boldog 4-dik szülinapot HWSW fórum, és csak így tovább!

Szerkesztette: bull1 2005. 01. 05. 13:05 -kor

#55 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 21:47

Üdv!

Én még kezdő csirke vagyok a <600 hozzászólással. (100 postom elszállt a bit-éterben a fórum konvertálásról).

OFF:

De; elevenen emléxem, hogy keveredtem ide. Akkoriban még tátott szájjal néztem a fix.tv-s Kristófos WarmUp-ot.  :Đ  Naívan azt hittem, hogy tényleg valamennyire kapizsgálja a témát. Azt bizton tudom, hogy minden adást a friss hírekkel kezdte és mindig elhangzott a www.hwsw.hu a források között. (na meg a Terminal) Előtte mindig a Terminálra jártam olvasgatni. Nem tudom miért, de mára erről leszoktam.  :D  Talán az időhiány, na meg szvsz túlon-túl szakmai. Túlságosan "kockafejüek lakják". 1 szóval nem ért a HWSW nyomába.

1x netezés közben beugrott a Kristóftól halott "ige" és felnéztem. Az oldal nagyon megtetszett. Igazán informális volt. (Nem csak a GeForce2 MX vs. Riva TNT 2 tesztekről szólt.) Ez a jó tulajdonság hál' Istennek a mai napig érvényes.

OFF part 2.:

2002.márc.29-ét Anyám munkahelyén a PKK bíróságon töltöttem, mivel aznap nem volt oskola. Unalmamban akkor mentem fel előszőr a fórumra. (Képzelhetitek nagy élvezet volt a 384-es ADSL leosztva több száz gépre! ~3perc volt mire betöltötte a honlapot.) Na de sebaj! Kivártam, beregisztráltam! Akkor egy igen jó társaságot ismerhettem meg, és kisebb megszakításokkal azóta is rendszeres olvasója vagyok a fórumnak. Azért azt sajnálom, hogy pár említett arc letért a jó útról (Erasmus, stb.)  :(

Az első postom rögtön egy akkora OFF volt, hogy nem fért be az Explorer ablakba.  :D  Az Insane warezt kezdtem ki. Talán ők voltak az elsők, akik a warez dolgokért pénzt kértek. Ez a szemlélet nagyon nem tetszett nekem: Warezért fizetni?! De sajna az élet őket igazolta. Azóta megszünt az összes warez (jó öreg Bad Bones :Đ  és tsai.) site. Már csak a fizetős FTP maradt és egy ideje a DC. BTW, azért a véleményemet más is osztotta (talán még Mocsi is a szárnyai alá vett, de nem akarok hülyeséget mondani). Nagy szócsatákat vívtunk az Insasenes srácokkal, de a téma off mivoltja miatt lakat került rá.

ON:

A továbbakhoz működésetekhez is kívánok sok sikert és legalább ilyen jó színvonalt!
Kívánom, hogy sok-sok új userrel gyarapodjatok és, hogy továbbra is ilyen színvonalas cikkeket írjatok! BTW, le a kalappal a Moderátorok előtt, akik non-stop "vágják" a rendet 2x ezer örült (a jelenlévők mindig kivételt képeznek! :Đ ) felhasználó között.  :respect:

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#56 Felhasználó inaktív   chx 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 05. 22:08

Hát, jó régen olvasgatom már ezt a fórumot...

#57 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 08:05

Idézet: chx - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 23:08

Hát, jó régen olvasgatom már ezt a fórumot...

ezt viszont nagyon elkapkodtad, várhattál volna vele... :D  :D
Business as usual. We fucked up everything.

#58 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 08:52

Engem 2-More nak köszönhettek (mondjátok szépen köszönjük 2-More).... És lassan két éve boldogítok boldogot és boldogtalanokat erre.... Remélem Március 20.-án erről is megemlékeztek majd.... :D

#59 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 09:04

Idézet: Litium - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 8:52

Engem 2-More nak köszönhettek (mondjátok szépen köszönjük 2-More).... És lassan két éve boldogítok boldogot és boldogtalanokat erre.... Remélem Március 20.-án erről is megemlékeztek majd.... :D

Idézet

Azonosító: 11922 | Regisztrált: 2003. márc. 10.

:D

#60 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 09:17

Idézet: Litium - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 8:52

Engem pedig Inquisitor-nak köszönhettek!
Amikor még a kollégám volt, megfertőzött a HWSW szeretetével! :up:
Tyraan - Artum Inferniti

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.