Sajna nyitottam már a problémámra ITT topicot,de
ebben is rákérdeznék tán tud valaki segíteni.
Az első probléma megoldódott ,viszont a multisession-ost még nem sikerült áthidalnom.
Idézet
Volna egy kis problémám a DVD írással.Légyszi segítsetek ha tudtok!
Tegnap vettem egy PIONEER 109D írót.Rögtön meg is próbáltam NERO-val írni vele egy multisession DVD-t (azt hiszem 4x -R es lemezre).
Az első gondom az volt ,hogy a DVD-író kiválasztásnál ,mikor kiírja a jellemzőit az írónak max 4x-esnek írja,holott a HIVATALOS OLDAL szerint akár 16x-os írásra is képes.Ezért is vettem meg!!
Kérdésem ,hogy ez most csak azért van ,mert 4x-es DVD-t raktam be ,vagy tényleg csak ennyivel tudná írni az akár 16x-os lemezt is?Lehetséges-e az hogy mivel egy régebbi verziójú Nero-ról van szó ,ezért ez még csak max 4x-es írást és max 4x-es DVD irót ismer?
A másik problémám pedig az ,hogy mivel egy több mint 2GB-nyi összefüggő file-t akartam írni ezért szépen megkért ,hogy ha jól emlékszem valami UDF vagy UMF-módú (vagy mittomén )DVD-t írjak.Meg is csináltam start multisession-nal viszont mikor kipróbáltam ,hogy tudnék-e még rá írni ,tehát folytatni a multisessiont,úgy tüntette fel mintha nem lenne a DVD-n semmi->tehát nem mutatta a már rajta levő file-t.Csak a lemezinfóban látszott,mikor lekértem ,hogy van rajta már egy track.Hogyan lehetne ezt a multisessiont folytatni,mert a continue multisession inaktív??
Válaszaitokat várom és előre is köszönöm!!!
Szerkesztette: chris77 2005. 08. 10. 14:29 -kor

Súgó
A téma zárva.