Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 30., vasárnap - 20:38
Ezt tudom, de megint ugyanaz a probléma, ami szezon elején: nincs gól. Azt hittem, sikerült kinőni a problémát, de megint kóros gólínségben szenved a csapat. Seedorf, Rui Costa nem is játszik, Kaká, Crespo formán kívül, Tomasson még nem tudott állandó jó formát felmutatni a Milanban, csak felvillanásai voltak, Sevchenko sincs most jó passzban. Megcsinálják a helyzeteket, de nincs átütőerő a támadásokban, nem tudják feltenni az i-re a pontot.

Simán hozhatták volna mindkét utóbbi bajnokit, de a végére görcsös akarás maradt, meg a hatalmas fölény. Nem jó ez így, nagyon gyorsan változtatni kellene.
Inzaghi felépülése egyre inkább hiú ábrándnak tűnik.
Ez tudom.

Azért Trezeguet felépülése, és a Milan mélyrepülése hozhat akkora fölényt, ami kitart a végéig. Ennek persze cseppet sem örülök, de jelenleg így látom.
Pedig bárhogyan is szeretném ez a scudetto még nincs lefutva.Több okból sem.
-Capello nem rotál
-Támadók egyelőre igencsak formán kívül
-Egy Nedved hiánya nem az Atalanta ellen fog előjönni
Persze nem vagyok pesszimista, iszonyat stabil a csapat, de támadni még mindig nem tudunk.Nem tudom ki mit gondol, de szerintem Ibrahimovics egyszerűen nem illik a Juve játékába.Sem most, se jövő héten, sem később.Nem fog tudni beilleszkedni.A bírok is utálják, de nem is folytatom...
Valami sprintkirály kellene, aki technikás és tud a bal oldalon játszani.A középpályára és a védelembe még plussz egy-egy ember és teljesen elégedett lennék.
A Milanról nem tudok nyilatkozni, de ahogy hallom Seva is megsérült, szóval sok jót ne várjatok szerintem ti se...Ancelotti egyébként is egy csöcs, soha nem volt szimpa amit művelt.Talán Manchesterben, amikor átvette a Juvét, na ott tetszett a taktikája...
Szubjektív, de nekem a Milannak, Terim alatt "tetszett" a legjobban a focija.Csak akkor meg a védelem volt gagyi.Igaz, ott még nem volt se Nesta, se Stam...
Ja és
Buffon