HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#1061 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 08. 16:20

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 17:17

Mellesleg, ha most Olaszországban lennék, akkor a Livorno meccseire járnék. Múltkor 8 gól, most 9... Nem lehet unatkozni. :)

Szóval te örülnél ha meccsenként 6 gólt kapna a csapatod? :D

Szerkesztette: Windy 2005. 05. 08. 16:21 -kor

#1062 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 08. 16:30

Idézet: Windy - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 17:19

Hát láttam már ilyenért 11-est...Nem fontos feltartott kézzel becsúszni.

Jaj, ne legyél már olyan......, mint Várhidi, meg a "szagértő" riporter a stúdióban! Valaki vetődik a levegőben lábbal előre, majd bizonyára test mellé szorított kézzel, "vigyázállásban" teszi! :omg: :eek: :omg: 

Bizonyára neked is volt mozgalmas gyermekkorod. Ezesetben a focimeccsek eséseit, a fáról leeséseket, biciklivel borulásokat bizonyára rendre csigolyatörésekkel vészelted át, ugye? :o

Erről beszélek! Ennyire ne tessék már szemellenzősnek lenni, hogy alapvető dolgokat nem látsz be!

Idézet

Cafu esetén meg vita sem lehet szvsz. Szal minimum 1 11-es, nem maximum.

Vita akkor nem lehetne, ha úgy tesz Cafú, ahogyan írtam. Akkor esett volna, amikor húzták a mezét. Nem két lépés múlva a semmitől. Szerintem éppen ezért döntött így Collina is.

Idézet

Nem az hogy nem volt szabályos, csak a mákra mondtam, hogy Del Piero vaktában behúzza, és pont Trezeguet fejére esik...

Speciel, mint a labdarúgást szerető ember, csak elégedetten csettinthetek a gólt látván, mert egyrészt Del Piero zseniális volt, másrészt Trezeguet bemutatta, hogyan kell helyezkednie egy csatárnak a 16-oson belül, ha gólt akar szerezni. Öröm volt nézni, ahogyan táncolt, miközben Del Piero mozdulatait figyelte, majd berobbant, amikor látta a beívelt labdát, és éppen a megfelelő helyre érkezett.

De más felől is példaértékű a gól. A két Milan védő azt mutatta be remekül, hogyan kell aszisztálni egy gólhoz.

Idézet

Ja és az elvakult Ferrari ellendrukkerek sem jobbak

Nem vitás.

Idézet

Szóval te örülnél ha meccsenként 6 gólt kap a csapatod?

Nem, én örülnék, ha olyan meccseket látnék mindig, ahol ennyi gól van.

Szerk.: helyesírási hiba javítva.

Szerkesztette: Piftuka 2005. 05. 08. 16:50 -kor

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1063 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 16:33

Idézet: Windy - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 17:16

Hát nem volt jó a Milan az első félidőben. De a Juve sem. A második félidőben viszont már jobbak voltak a Juvénál. Miután Rui Costa is beállt meg felborult a pálya...

:D

Persze.

Az első félidőben a Milan semmit nem mutatott. Camoranesi sérülése és Pippo beállítása után sikerült valami futball-szerűséget bemutatni, meg volt Cafunak egy villanása, amiért lehetett volna büntetőt adni, különben a Milan semmit nem játszott a mai meccsen, hanem - ahogy Piftuka írta - folytatta, ahol a PSV ellen abbahagyta. Csak épp ma nem volt végig disznó nagy mázlija, csak a Juventus kapufájánál.

Ez a meccs egy percig nem állt a Milannak.

#1064 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 16:34

Idézet: Windy - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 17:19

Nem az hogy nem volt szabályos, csak a mákra mondtam, hogy Del Piero vaktában behúzza, és pont Trezeguet fejére esik...

Windy, ne csináld már :) Ha ugyanez a gól egy Sheviiiiiii-Toooomaaaa kombináció végén születik, akkor az év gólja...

#1065 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 17:23

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 15:09

Bizony! 5:0-ra győztünk. El sem hiszem.  :omg: Azért... örülök. :cool:

Raul végre a régi formájában :cool2: :respect: Sevilla-t is illene idegenben elkapni ;)

-C0pp3rM!n3-

#1066 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 05. 08. 17:23

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 17:33

Persze.

Az első félidőben a Milan semmit nem mutatott. Camoranesi sérülése és Pippo beállítása után sikerült valami futball-szerűséget bemutatni, meg volt Cafunak egy villanása, amiért lehetett volna büntetőt adni, különben a Milan semmit nem játszott a mai meccsen, hanem - ahogy Piftuka írta - folytatta, ahol a PSV ellen abbahagyta. Csak épp ma nem volt végig disznó nagy mázlija, csak a Juventus kapufájánál.

Ez a meccs egy percig nem állt a Milannak.

És egy félig se a Juvénak. :) Tudom, most lökitek vissza a fölényes dumát, amit én szoktam, gondolom, pont annyira gondoljátok komolyan is. :D
Azért ahhoz is elég elvakultnak kell lenni, hogy valaki azt mondja, hogy a Juve jobb volt. Igaz, nem láttam az egész meccset, az első ~fél óráról lemaradtam, de amit láttam, az alapján lényegében nem volt jobb egyik csapat se. A Milan nyomott végig, nem túl nagy átütőerővel, a Juve bunkerből indulva néha futott egyet az ellenfél 16-osáig, de utána egyből vissza a saját kapujuk elé.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#1067 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 05. 08. 17:24

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 17:34

Windy, ne csináld már :) Ha ugyanez a gól egy Sheviiiiiii-Toooomaaaa kombináció végén születik, akkor az év gólja...

A gól tényleg szép volt. :respect:

szerk: Tomasson egy ilyen gólban nem tud aktív résztvevő lenni, de találni másik két embert a Milanban, aki meg tudná csinálni. :D

Szerkesztette: Studi 2005. 05. 08. 17:25 -kor

"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#1068 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 17:27

nem magyarok gyakorolnak <--- videó, 6 mega, 3:40 perc

#1069 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 17:28

ezt ismerem, félelmetesen jó a srác, pedig elég fiatalnak tűnik :respect:

-C0pp3rM!n3-

#1070 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 18:13

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 17:33

Persze.

A Juve semmivel nem volt jobb, sőt..csakhát a focit gólra játszák.
És a kutyaütő Juvénak, egy gólt sem bírtunk bepréselni?!!!
Meglennének a játékosok egy támadó focihoz, csak Ancelotti ahhoz nem ért. Már azon is csodálkoztam, hogy Seedorf helyett be merte vinni Rui Costát...
Így három ponttal, és Kaká, és Seghinho révén egy szép köténykészlettel távoztak a csíkos párosujjú patások.

szerk.: duplán írtam valamit duplán írtam valamit
        Nem vagyok biológus így ha rosszul soroltam volna őket rendszerbe, akkor elnézést a zebráktól. :D

Szerkesztette: Windy 2005. 05. 08. 18:22 -kor

#1071 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 18:23

Debrecen elleni meccs:
Gyorsan mentünk, gyorsan jöttünk...
Dögunalmas meccs volt, még a magyar átlagot se ütötte meg...
Botis, Rósa és talán a fiatal Bartha nyújtott értékelhetőt..Életemben nem láttam még a fradit ilyen rosszul játszani akkor, amikor a bajnoki cím a tét...
Ezzel a döntetlennel elúszott a bajnokság, de azért hatalmasakat kacagnék, ha a Debrecen végrehajtaná azt, amit az Inter 3 évvel ezelőtt... :)

Milan-Juve
Jó érzés egy ilyen mecs után nyilatkozni, na!
Az első félidőben teljes kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, megérdemelten szereztünk vezetést!
Zambrotta, Camoranesi zseniálisan fociztak, Del Piero pedig régi önmagát idézte a gólpassznál.
A II. félidőben, Camoranesi kiállása után, kicsit feljött a Milan, de közel sem annyira, mint mondjuk ősszel az Inter.A 11-esről annyit, általában amit épp nem adnak meg, azt befújják legközelebb...
Nem mintha rászorulnátok! :)
Én Rui Costa-t észre sem vettem, Serginho-tól jobban tartottam(a gyorsasága, az elég komoly fegyver).
Inzaghi ismét megnevettetett, ő már soha nem fog megváltozni! :)
Fantasztikusan jól jött ez a győzelem, remélem innen már célba érünk!
FORZA BIANCONERI

Idézet

nem magyarok gyakorolnak <--- videó, 6 mega, 3:40 perc

Ez már volt itt, épp tőlem! :)

Szerkesztette: olaj 2005. 05. 08. 18:44 -kor

#1072 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 18:41

arsenal - 'pool 3-1, szvsz szegeny pool jövöre uefa... hiaba vagyok arsenal drukker picit sajnaltam őket, de Pires szabadrúgás gólja fergeteges volt, első félidőbe meseszépen játszottak a 2 gól akár 4 is lehetett volna.... :)

és most hogy juve nyert eldölt a bajnoki cim vagy még van esélye helycserére?
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1073 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 08. 21:03

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 18:23

Raul végre a régi formájában :cool2: :respect: Sevilla-t is illene idegenben elkapni ;)

-C0pp3rM!n3-

Kemény csaták jönnek sajnos! Jön a másik Madrid, megyünk Zaragoza-ba...  :rolleyes:

Piszok nehéz lesz.

#1074 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 08. 21:05

Idézet: Studi - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 18:23

Igaz, nem láttam az egész meccset, az első ~fél óráról lemaradtam, ...

Talán éppen ezért mondod, hogy a Juve nem volt jobb!

#1075 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 08. 21:09

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 19:41

arsenal - 'pool 3-1, szvsz szegeny pool jövöre uefa... hiaba vagyok arsenal drukker picit sajnaltam őket, de Pires szabadrúgás gólja fergeteges volt, első félidőbe meseszépen játszottak a 2 gól akár 4 is lehetett volna.... :)

Aztán Pires-t lecserélte az edző, és az Arsenal játéka gyakorlatilag egyenértékű volt a nullával. Addig az "öreg" fantasztikusan összetartotta a csapatot, irányította a játékot.

A cserék meg annyit nem tudtak hozzátenni a játékhoz, hogy megjegyezze az ember őket. Szóval van még tennivaló az "Ágyúsoknál" is.

Én is sajnáltam a Pool-t, de az Arsenal győzelem összességében megérdemelt volt. Mondjuk a meccs irama szenzációs volt, és ha így nyomat a Pool a BL döntőben, mint most, és ha a Milan így "nyomat", mint a Juve ellen, akkor idén angol kézbe kerül a  kupa.

#1076 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 22:37

Idézet: Studi - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 18:23

Igaz, nem láttam az egész meccset, az első ~fél óráról lemaradtam, de amit láttam, az alapján lényegében nem volt jobb egyik csapat se. A Milan nyomott végig, nem túl nagy átütőerővel, a Juve bunkerből indulva néha futott egyet az ellenfél 16-osáig, de utána egyből vissza a saját kapujuk elé.

Az első fél órában a Juventus megalapozta, majd a végéig megtartotta a győzelmet. Csak egy pillanatban forgott az veszélyben, mikor Sevcsenko egyetlen értékelhető megmozdulásaképp kiugratta Inzaghit, aki belebotlott a labdába, és majdnem begurult az róla.

Szóval tartom, hogy megérdemelt a Juventus győzelme, mert a Juve rúgott egy gólt (nem is akármilyet), kapufát, helyzetei voltak, és 2 (igen, kettő) kapura tartó lövést engedett csak az otthon játszó, BL-döntős, nem mellesleg Európa egyik legjobb csapataként számon tartott, sokkal erősebb kerettel rendelkező ellenfélnek.

#1077 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 22:40

Idézet: Windy - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 19:13

...

Mintha az index Milan-topikját olvasnám... A sértődöttségednél csak az elfogódottságod nagyobb. Szar veszíteni (tudom, ugyanis idén gyakorlatilag egyik csapatomnak sem sikerül semmi), de jobb, ha kihúzza magát az ember. Ma nem volt mázlija szeretett gárdádnak, és jobb volt az ellenfél, punktum. ;)

#1078 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 22:41

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 20:09

Aztán Pires-t lecserélte az edző, és az Arsenal játéka gyakorlatilag egyenértékű volt a nullával. Addig az "öreg" fantasztikusan összetartotta a csapatot, irányította a játékot.

A cserék meg annyit nem tudtak hozzátenni a játékhoz, hogy megjegyezze az ember őket. Szóval van még tennivaló az "Ágyúsoknál" is.

Én is sajnáltam a Pool-t, de az Arsenal győzelem összességében megérdemelt volt. Mondjuk a meccs irama szenzációs volt, és ha így nyomat a Pool a BL döntőben, mint most, és ha a Milan így "nyomat", mint a Juve ellen, akkor idén angol kézbe kerül a  kupa.

jah lehozta Pires-t de sztem csak pihentetni akarta.... Fabregas végig jól játszott megérdemelte a gólt.
Aliadieare meg felemás volt, nemtom, Edu meg még közel sincs jó formában :o

poolnak az lett volna a jó ha itt nyernek és szerdán arsenal megbaxxa everton-t akkor behoztak volna a 3 pontot es a fordulo hatranyt.... de így szvsz pool uefa-ba m1, mindenki sajnalja.... viszont a bl döntöbe 2 olyan csapat van akik majdnem 1formán szimpatikusak...talán picit a pool mellé hajlik a mérleg nyelve, de legalább nem 1ik csapat ellen drukkolok lényegében mint elözö fordulóban, hanem a jó fociért :)

fent kérdeztem de 1ik nagy olasz fan se válaszolt, ezzel kb eldölt az olasz bajnoki cim, vagy van meg annyi fordulo hogy valtozhat az elsö hely sorsa? :think:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1079 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 22:47

Idézet: olaj - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 19:23

Fantasztikusan jól jött ez a győzelem, remélem innen már célba érünk!
FORZA BIANCONERI

:cool:

Néztem a sorsolásokat. Nem könnyű, de hozhatónak tűnik a 3 meccsből 2 győzelem és egy iksz. Kétszer játszik a Juve otthon (Parma, Cagliari), egyet idegenben (Livorno). Ha a Parmát begyűri a Juve, az nagyon nagy könnyebbség lenne.

A Milannak sem könnyű a helyzete: két meccs idegenben (Lecce, Udinese), egy otthon (Palermo). Ebben az a meleg, hogy a Leccének nem biztos még a bentmaradása, az Udinese pedig a BL-ért hajt. Nem hiszem, hogy mindhárom meccset megnyerné a Milan - akkor pedig a Juventusnak nem is feltétlenül szükséges a 2 győzelem és az egy iksz.

#1080 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 22:48

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 23:41

fent kérdeztem de 1ik nagy olasz fan se válaszolt, ezzel kb eldölt az olasz bajnoki cim, vagy van meg annyi fordulo hogy valtozhat az elsö hely sorsa? :think:

Nem olvastam a kérdésed, de pont ezt fejtegettem az előbb :) 3 forduló van még hátra, és 3 pont a Juventus előnye a Milan előtt. Pontazonosság esetén kétfordulós bajnoki döntő dönt.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.