Idézet: Studi - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 13:11
Woodgate akkor is irreálisan drága lett volna, ha végigjátsza a szezont, annyira nem jó védő, mint amennyit fizettek érte.
Ez így ebben a formában nem igaz. Nagyon jó kis védő ő! De az a frány a sérülés...
Idézet
Samuelnek nem volt rossz szezonja, ősszel még kereste a helyét, tavasszal teljesen rendben volt a játéka, társ kellett volna mellé, bár Helguerával sem volt tavasszal nagy gond. Én még mindig dühöngök, hogy egy brazil edző miatt kipaterolták őt, és Solarit.

Ez igaz. Solari menesztése tragédia.
Samuel-el viszont én sem voltam kibékülve.
A baj az, hogy Hierro annyira elképesztően jó volt, hogy olyat nem könnyen találnak a posztjára!

(Nem hiába kedvenc játékosom a mai napig, Májer Lajos mellett!)
Remélem, ez a Ramos gyerek hozza majd azt a színvonalat a védelemben!
Idézet
Robinhoval sem lesz gond, bár a tegnapi meccset nem láttam, csak a szezon első meccsét, ahol csereként állt be, nem tűnt öncélúnak.
Dél-amerikai játékosnál sajnos benne van a pakliban az önzőzés. Remélem, hogy ő is jól be tud illeszkedni a csapatba.
Mondjuk én Figo-t már nem sajnálom. Már csak árnyéka a régi önmagának. Owen egész jó volt mielőtt elvitték, de akkor is vallom, hogy angol játékos nem való spanyol bajnokságba. Egész más futballkultúra.
Tőlem a "semmitérő" Beckham is mehet a fenébe!
Guti egyébként nem kutyaütő! Azaz nem volt mindig az. De tipikus példája annak, amikor a kispadon "elsorvad" egy játékos.
Ettől függetlenül sok jót nem várok idén sem. Szerintem semmit nem nyerünk, és még a bajnoki cím sem lesz meg. Ez a realitás sajnos.