Idézet: Satriani - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 22:48
Lubos Michel egy nulla, Zidane egy isten, Capello egy lúzer, Ibrahimovics nem Juventus szintű játékos (ultratájékozott barátom remélem, látta a meccset), és Pavel nélkül nincs csapatunk. Röviden ennyi.
Az a durva, hogy egyszerűen senkit nem lehet kiemelni,senkit...
Röhej, hogy egyik csatárunk sem tud gólt lőni, Del Piero azért, mert nem kap lasztit,ill. keveset mozog,Ibra meg egyszerűen elb.sz mindent.Emersonnak volt 3-4 lehetősége, ezzel magasan a legaktívabb játékosunk volt.Nedved balszerencsés, de megmondom, nekem úgy tűnik öregedik...A helyére beállt Olivera az egy szem lövésén kívül semmit nem tudott felmutatni.Nem volt meg a posztja, mint a hogy Camoranesinek sem.Lippi alatt, de még Capellonál is olyan szépen el tudja látni az összekötő elemet a támadórészleg és a védekező csapatrész között.Most meg, csak egyel többen voltunk vele.Semmi fantázia, semmi trükk,0 volt.
A védelem sem volt vmi nagy szám, mindenkiben benne volt a hibalehetőség.Ennek ellenére aranyosan elmososolyogtak egy-egy Real lehetőségnél... :confused:
Akire viszont messze a lemérgesebb voltam, az Blasi.ennek a tuskónak mi a posztja?Mert előre képtelen játszani, szabályosan pedig nem tud szerelni.Mit lát benne Capello?És mit tud, amit annó Davids vagy Tacsi nem?
Oké, hogy időt kell adni egy új edzőnek, ill az újabb játékosoknak, de ilyen negatív még a disznófejű alatt sem voltam!Egyszerűen nem látom, hogy mit akar Fabio!Van egy jó nevekből álló védelem, egy jónak mondható védekező középpálya, de könyörgöm a Juve nem a Siena, hogy csak túléljen minden meccset!
Itt kérem focizni is kéne.De egy ilyen DP-vel, egy dettó Trezzel, egy Békéscsaba szintű Zalánnal és egy vásári Ibraval ez lehetetlen.
Most nagyon lehúztam mindenkit, s lehet, később rámcáfol mindenki.De február vége van és nem látom a fazont, a taktikát.
2 éve sem játszottunk jól Madridban, de ott epekedve vártam a visszavágót, mert tudtam, nagy baj nem lehet!Most valahogy nincs meg ez az érzés...
Ennyi...