HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 22. 23:14

Idézet: Studi - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 23:03

Azt halkan hozzátenném, hogy a Juve ma nem mutatott sokat, Pavellal sem, hátmég nélküle.

Ez az... Ennek ellenére a Realnak nem nagyon volt helyzete (a gólhoz is kellett az, hogy Zizou műesését megegye a kedves spori).

Zlatan meg borzalmasan gyenge, egy pontos passza nem volt a 90 perc alatt, egyszerűen nem értem, mi van vele. Az Ajaxban egész jó volt, de a Juventusban hihetetlenül haszontalan. Capello ragaszkodik hozzá - érthetetlen.

Capello aludja ki magát... Del Piero egész jól mozgott, nem tudom, miért őt hozta le.

A Juventusban nagyon jól védett Buffon, jól játszott még Thuram, Zambrotta (mint mindig), Cannavaro, Emerson, de például Blasi, Camoranesi és Zlatan igen harmatosak voltak. Camoranesi ennél sokkal többet tud. Nedved nagyon hiányzott, hamar kivált. Az, hogy nem mutatott ő sem sokmindent, a taktikának köszönhető; engedte a Juventus támadni a Madridot, szinte ki sem akart menni a térfélről. Ez is Capello "tökösségét" bizonyítja. Sajnálom, mert nem túl erős ez a Real, idegenben is lehetett volna nyerni.

#242 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 23:17

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 22:48

Lubos Michel egy nulla, Zidane egy isten, Capello egy lúzer, Ibrahimovics nem Juventus szintű játékos (ultratájékozott barátom remélem, látta a meccset), és Pavel nélkül nincs csapatunk. Röviden ennyi.

Az a durva, hogy egyszerűen senkit nem lehet kiemelni,senkit... :(  :(
Röhej, hogy egyik csatárunk sem tud gólt lőni, Del Piero azért, mert nem kap lasztit,ill.  keveset mozog,Ibra meg egyszerűen elb.sz mindent.Emersonnak volt 3-4 lehetősége, ezzel magasan a legaktívabb játékosunk volt.Nedved balszerencsés, de megmondom, nekem úgy tűnik öregedik...A helyére beállt Olivera az egy szem lövésén kívül semmit nem tudott felmutatni.Nem volt meg a posztja, mint a hogy Camoranesinek sem.Lippi alatt, de még Capellonál is olyan szépen el tudja látni az összekötő elemet a támadórészleg és a védekező csapatrész között.Most meg, csak egyel többen voltunk vele.Semmi fantázia, semmi trükk,0 volt.
A védelem sem volt vmi nagy szám, mindenkiben benne volt a hibalehetőség.Ennek ellenére aranyosan elmososolyogtak egy-egy Real lehetőségnél... :confused:
Akire viszont messze a lemérgesebb voltam, az Blasi.ennek a tuskónak mi a posztja?Mert előre képtelen játszani, szabályosan pedig nem tud szerelni.Mit lát benne Capello?És mit tud, amit annó Davids vagy Tacsi nem?
Oké, hogy időt kell adni egy új edzőnek, ill az újabb játékosoknak, de ilyen negatív még a disznófejű alatt sem voltam!Egyszerűen nem látom, hogy mit akar Fabio!Van egy jó nevekből álló védelem, egy jónak mondható védekező középpálya, de könyörgöm a Juve nem a Siena, hogy csak túléljen minden meccset!
Itt kérem focizni is kéne.De egy ilyen DP-vel, egy dettó Trezzel, egy Békéscsaba szintű Zalánnal és egy vásári Ibraval ez lehetetlen.
Most nagyon lehúztam mindenkit, s lehet, később rámcáfol mindenki.De február vége van és nem látom a fazont, a taktikát.
2 éve sem játszottunk jól Madridban, de ott epekedve vártam a visszavágót, mert tudtam, nagy baj nem lehet!Most valahogy nincs meg ez az érzés...
Ennyi... :respect:

#243 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 23:19

Ennek a Lubosnak még megyei I. osztályú meccset sem adnék. Ibrahimovics ha tudna rúgni, és nem csak beleb*szna egy nagyot a labdába a kapussal szemben állva, akkor a legutóbbi 2 meccsén minimum 4-5 gólt rúghatott volna. Amúgy a Juventus elég gyenge volt ma (a Real meg meglepően jó), de azért nem olyan rossz eredmény ez nekik. Majd a Milan megmutatja holnap hogyan kell jól focizni, és ha tanul belőle a Juve, akár tovább is juthat :D

Szerkesztette: Windy 2005. 02. 22. 23:20 -kor

#244 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 02. 22. 23:21

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 23:14

Ez az... Ennek ellenére a Realnak nem nagyon volt helyzete (a gólhoz is kellett az, hogy Zizou műesését megegye a kedves spori).

Zlatan meg borzalmasan gyenge, egy pontos passza nem volt a 90 perc alatt, egyszerűen nem értem, mi van vele. Az Ajaxban egész jó volt, de a Juventusban hihetetlenül haszontalan. Capello ragaszkodik hozzá - érthetetlen.

Capello aludja ki magát... Del Piero egész jól mozgott, nem tudom, miért őt hozta le.

A Juventusban nagyon jól védett Buffon, jól játszott még Thuram, Zambrotta (mint mindig), Cannavaro, Emerson, de például Blasi, Camoranesi és Zlatan igen harmatosak voltak. Camoranesi ennél sokkal többet tud. Nedved nagyon hiányzott, hamar kivált. Az, hogy nem mutatott ő sem sokmindent, a taktikának köszönhető; engedte a Juventus támadni a Madridot, szinte ki sem akart menni a térfélről. Ez is Capello "tökösségét" bizonyítja. Sajnálom, mert nem túl erős ez a Real, idegenben is lehetett volna nyerni.

Tényleg nem volt sok helyzet. A Juvétól nem ezt vártam, hagyták a Realt játszani, tartani a labdát. Sokszor úgy támadtak, hogy a két elölmaradó madridira hatan vigyáztak. :think:
Azért remélem, te sem gondolod komolyan, hogy egy térfél közepe táján, a partvonal mellett benézett faulton múlt a dolog.
Ami nálatok Zlatan, az a Realban Ronaldo. Bár mezőnyben nem volt rossz, most nincs meg benne az a plusz, ami kéne. Bár ezt már sokszor leírtam, de nem értem, miért nem kezd Owen. :(
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#245 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 23:37

Idézet: olaj - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 23:17

Oké, hogy időt kell adni egy új edzőnek, ill az újabb játékosoknak, de ilyen negatív még a disznófejű alatt sem voltam!Egyszerűen nem látom, hogy mit akar Fabio!Van egy jó nevekből álló védelem, egy jónak mondható védekező középpálya, de könyörgöm a Juve nem a Siena, hogy csak túléljen minden meccset!

:up:

Annyit tennék hozzá, hogy Trez peches a sérülései miatt, de ha játszik, legalább berúgja; szerintem vele semmi baj. Alex hitehagyott, de formában van. A két zébetűs meg befér a Fradiba Vágner helyére :D

Capello meg vehetne tényleg egy normális szemüveget ez helyett az SZTK-s helyett, hihetetlen, hogy nem rendelte vissza Miccolit, vagy nem akart télen még egy csatárt... Legalább Bozsinovot és/vagy Gilardinot illett volna megvenni.

Pavel pedig nagyon sérülékeny, el kellene gondolkodni az utódlásán. Indexen írta valaki Rosickyt. Na ne....

#246 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 23:52

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 23:37

Annyit tennék hozzá, hogy Trez peches a sérülései miatt, de ha játszik, legalább berúgja; szerintem vele semmi baj. Alex hitehagyott, de formában van. A két zébetűs meg befér a Fradiba Vágner helyére :D

Nana! Ne zavarjanak meg a gyenge Ciprusi eredmények, László Csaba meghajtja a srácokat, mint Singer a varrógépet, ezért nem megy az előkészületi meccseken. Majd ha elkezdődig a szezon, meglátod, hegy nem kell oda semmi zébetűs! :D :D

Egyébként egy félelmem van a visszavágóval kapcsolatban, hogy a Juve talál egy gólt, és szétbekkeli majd a meccset. :( És ha Juve-gól, az Trezeguet-től jöhet. Remélem, hogy a Real talál előbb gólt, és akkor felszabadultan játszhat mindkét csapat. :up:

#247 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 23:58

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 23:37

Capello meg vehetne tényleg egy normális szemüveget ez helyett az SZTK-s helyett, hihetetlen, hogy nem rendelte vissza Miccolit, vagy nem akart télen még egy csatárt... Legalább Bozsinovot és/vagy Gilardinot illett volna megvenni.

Pavel pedig nagyon sérülékeny, el kellene gondolkodni az utódlásán. Indexen írta valaki Rosickyt. Na ne....

Persze, valóban szerencsétlen Trez, de ettől még valahogy formába kellene hozni, ha egyszer már hetek óta tünetmentes.
Azért gondolom  Torinóban nem csak hidegvíz meg aroma gyertyák vannak erre a célra, mint mondjuk Kispesten...
A téli igazoásokkal az a baj, hogy szerintem így év végére nem akarták elrontani a könyvelést .Ugye részvényesek,tőzsde,ez+az..
Miccoli ill. Maresca visszahozatala sem olyan egyszerű szerintem.Ha jól emlékszem mindkettőjük játékjogának fel már a liláknál van, sőt azt hiszem  bele van foglalva a szerződésbe, hogy az idény végéig fixen ott maradnak.A lilák papíron nemzetközi kupaindulásra hajtanak, nem hiszem, hogy Capello miatt változtatnának ezen.Viszont nyugodtan zaklathatták volna Kadhafit, hogy perkázzon egy kis zsetont, mert a jelenlegi keret elég sovánka..
Bojinov.Ki tudja, lehet lesz ő még Juve játékos.Olyat is olvastam vele kapcsolatban, hogy a Juve segített a firenzeieknek az átigazolásal kapcsolatban.Gilardino meg ugye inkább Milan célpont... kár.
Rosickyról nincs manapság infóm.Azt tudom, hogy a Dortmund nagy kakiban van, ebben azért neki is lehet része.Annó sokszor láttam jól játszani, ki tudja lehet hogy fel tudna pörögni.Nekem egyébként Aimar és/vagy Riquelme kellene, ők szerintem jól megélnének a Serie A ban is. :up:

Szerk:a zúj bill. varázsa.. :)

Szerkesztette: olaj 2005. 02. 23. 00:01 -kor

#248 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 00:05

Idézet: olaj - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 23:58

Nekem egyébként Aimar és/vagy Riquelme kellene, ők szerintem jól megélnének a Serie A ban is. :up:

Riquelme hatalmas zsugás, nem értem, a Barcába miért nem fért be. De ha jól tudom, a játékjoga még a barcelonaiaké, ami azt jelenti, hogy nem olcsó. Főleg, ahogy mostanában játszik. Még a Milanban is szívesen látnám, mert úgy érzem, hogy Rui Costa már nem sok sót fog megenni a csapatnál, Kakának meg kéne egy kis pihenés, és némi extra motiváció, mert le van eresztve a srác. Szóval Riquelmével bármely csapat jól jár, ha megszerzi. :)

#249 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 00:10

Na, akkor ebben egyetértünk! :)
Most nézem, az Arsenal megint hozza/hozta magát... :)
És pont a Bayern ellen!  :omg:  :think:

#250 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 00:19

Idézet: olaj - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 23:58

Gilardino meg ugye inkább Milan célpont... kár.
Rosickyról nincs manapság infóm.Azt tudom, hogy a Dortmund nagy kakiban van, ebben azért neki is lehet része.Annó sokszor láttam jól játszani, ki tudja lehet hogy fel tudna pörögni.Nekem egyébként Aimar és/vagy Riquelme kellene, ők szerintem jól megélnének a Serie A ban is. :up:

Gilardino kijelentette, hogy a Juventusban akar játszani. Menjen rá a Milan inkább egy olyan játékosra, aki szívesen megy oda...

Rosicky játékjogát most vette meg egy építőipari cég 15 millió eurós tőkeinjekcióért cserébe (mai NS gyorshír), nem hiszem, hogy ennél olcsóbban akarnák eladni a játékjogát. Ennyit pedig nem hiszem, hogy érne...

Aimar/Riquelme: Aimar egyre halványabb, lehet, hogy csak plusz motivációra vágyik. Riquelme pedig nagy rejtély: a Barcelonába nem véletlenül nem fért be (harmatos volt eléggé, bár néha látszott, hogy sokat tud), a Villarrealban pedig igen jól nyomja.

Én még mindig azt mondom, hogy anno hatalmas hiba volt Zidane-t elengedni. Pavel is óriási, de más típusú játékos. Zizou a mezőny legjobbja volt ma, mindent tud a fociról...

Más. Tyler az index Juve-topikjában:

Idézet

Engem sokkal jobban zavar, hogy egy nő gólpasszt adott ellenünk.

:lol:

#251 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 19:40

Szép kis csapat, mondhatom :p :D :cool:

Idézet

Letartóztatták a Milan-küldöttség mutogatós tagját
NSO, 2005-02-23 15:53

A szerda esti Manchester United-Milan Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt szemérem elleni vétségért letartóztatták az olasz csapat küldöttségének egy tagját.

A 44 éves, meg nem nevezett férfit azután vette őrizetbe a manchesteri rendőrség, hogy egy angol szállodából bejelentés érkezett, miszerint az illető szeméremsértő módon mutogatta magát a hotel egy női dolgozója előtt.

#252 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 22:47

Barca-Chelsea 2:1
MU- Milan 0:1
Werder - Lyon 0:3
Porto - Inter 1:1

Tetszenek az eredmények, bár a Barca jobban is megverhette volna a Chelseat.

Szerkesztette: Windy 2005. 02. 23. 22:47 -kor

#253 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 00:49

Remélem a zebrafanok láttak, hogy egy olasz csapat is tud jól, kreatívan játszani idegenben. :p

Gyors véleményként csak annyi, hogy nagyon jó kis meccs volt, bár elég sokat hibázott mindkét csapat, ez simán betudható annak, hogy mindkét csapat folyamatosan próbált támadni, valamint letámadni. Nagyon pörgős volt a játék. :up:

#254 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 01:00

Számolgattam, gratulálok bega! :respect:

bega          11p
Error.Fsi      7p   Pedig Crespo beleakadt egy jó lasztiba
Caris          6p
Windy          5p
Studi          4p
olaj           4p
Schwarzmueller 2p
DzsiAr         2p

Error, tudom, hogy nem szerkesztetted a tipped, de légyszi figyelj oda, hogy ne is szerkesztett hozzászólásba legyen.

Szerkesztette: Studi 2005. 02. 24. 01:01 -kor

#255 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 10:35

Egy kis értékelés: a Barcának nagyon jól jött Drogba kiállítása, mert nemigen volt átütőerő a támadásaikban addig. Viszont a kiállítást hozó szituáció szvsz nem volt olyan komoly. Tisztán látszik, hogy egyszerre érték el a labdát, de amikor a kapus kezébe került, Drogba visszahúzta a lábát. Mikor összeütköztek, Drogba mindkét lába a földön volt, és Valdes vállát a combjával/oldalával találta el. Maximum egy faultot kifelé ért a dolog. Ettől függetlenül nem sajnálom Drogbát, mert az elején bepöccent, és végig durva volt, mint a pokróc. A Cselszki nem vitte túlzásba a támadásokat, de ez a 2:1 jó lehet nekik még a visszavágón, totál nyitott a párharc.

Csakúgy, mint a MU-Milan. A pillanatnyi előny ellenére a Manchesterben mindig benne van egy idegenbeli győzelem is, lásd a Juve elleni 2:3-as győzelmük pár éve. Ez a meccs nagyon tetszett, nyílt volt végig, egyik csapat se gubózott be, végig előre játszottak, bár a nagy iramban a végére kicsit elfáradtak. Kicsit sok volt a technikai hiba, ezt írtam már fentebb is, de nemigen volt senkinek egy nyugodt labdaártvétele/passza, mert máris a nyakába voltak. Az állam leesett, mikor láttam, hogy az olaszok hogy nekiestek az angoloknak az első negyed órában. :) Az az egyetlen bánatom, hogy egy ilyen hülye kapushiba döntött, bár Seedorf löketei elég huncutul tudnak kóvályogni a levegőben. Ennek ellenére a MU-nak jól jönne valami Király kapus. :cool: Még annyit jegyeznék meg, hogy bár jól játszott Fortune, szívesebben láttam volna Scholest hátrébb, és Fortune helyett még egy igazi csatárt a kezdőben, akár Smith, akár van Nistelrooy személyében. Na majd a visszavágón. :up:

Nagyon kíváncsi leszek a visszavágókra, mert a Juvénak ki kell nyílni, és ez jól jöhet a Madridnak. Az, hogy a Milan hogy fog hozzáállni a meccshez, az még rejtély, remélen nem lesznek olyan elbizakodottak, mint tavaly a Depor sima leverése után, mert abból baj lehet.

#256 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 10:57

Idézet: Studi - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 10:35

...A Cselszki nem vitte túlzásba a támadásokat...

A Cselszki 0:0-ért jött, azzal a kiegészítéssel, hogy legfeljebb rúgnak egyet, de ha nem, az sem baj. A Milan két évvel ezelőtti antifutballja, a Porto tavalyi teljesítménye és (sajnos...) a Juve egy-két idei meccse jutott eszembe, csúfolták a futballt. Egy pontot sem érdemeltek volna, nem hogy hármat... Szóval a Barcelona jobb volt, jobban játszott (illetve az ellenfelével elletétben egyáltalán játszott), megérdemelte a győzelmet. A Cselszkinek piszkosul össze kell szednie magát a visszavágóra. Én Barca-továbbjutást várok (és szeretnék).

A MU-Milan egész egyszerűen nem érdekel. A csúsztatott meccset sem néztem, egész jót aludtam helyette. Remélem, a visszavágók alkalmával sem ezeket látjuk élőben.

SZERK: Maxi Lopeznek jár egy :respect: szmájli. (Haver azt mondta róla: olyan a neve meg a fizimiskája, mint egy rajzfilmsztárnak :D Focizni viszont nagyon tud :respect2: )

Szerkesztette: Satriani 2005. 02. 24. 10:59 -kor

#257 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 11:01

Idézet: Studi - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 2:00

Számolgattam, gratulálok bega! :respect:

bega          11p
Error.Fsi      7p   Pedig Crespo beleakadt egy jó lasztiba
Caris          6p
Windy          5p
Studi          4p
olaj           4p
Schwarzmueller 2p
DzsiAr         2p

Error, tudom, hogy nem szerkesztetted a tipped, de légyszi figyelj oda, hogy ne is szerkesztett hozzászólásba legyen.

Valoban!! Nem is figyeltem ra, de valahogy Crespo csak bele akadt egy lasztiba:)). Egyebkent a 0:0 as tippem szamoltad ugye?:)
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#258 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 11:07

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 11:57

A Cselszki 0:0-ért jött, azzal a kiegészítéssel, hogy legfeljebb rúgnak egyet, de ha nem, az sem baj. A Milan két évvel ezelőtti antifutballja, a Porto tavalyi teljesítménye és (sajnos...) a Juve egy-két idei meccse jutott eszembe, csúfolták a futballt. Egy pontot sem érdemeltek volna, nem hogy hármat... Szóval a Barcelona jobb volt, jobban játszott (illetve az ellenfelével elletétben egyáltalán játszott), megérdemelte a győzelmet. A Cselszkinek piszkosul össze kell szednie magát a visszavágóra. Én Barca-továbbjutást várok (és szeretnék).

A MU-Milan egész egyszerűen nem érdekel. A csúsztatott meccset sem néztem, egész jót aludtam helyette. Remélem, a visszavágók alkalmával sem ezeket látjuk élőben.

SZERK: Maxi Lopeznek jár egy :respect: szmájli. (Haver azt mondta róla: olyan a neve meg a fizimiskája, mint egy rajzfilmsztárnak :D Focizni viszont nagyon tud :respect2: )

Teljesen megerdemelt a Barca sikere, es ez egyertelmuen Murinho hibaja! Amig 11-11 jatekos volt a palyan egyertelmuen a Chelsea akarata ervenyesult, kicsit hatrebb huzodva megindulni. Ebbol lehetett is volna az elejen egy gol, ha a biro (tevesen) les miatt nem allitja meg az akciojukat, Majd a gol utan is volt egy nagy Drogba helyzet. Azt hiszem a barca soket koszonhet a jatekvezetonek, mert szinte biztos vagyok benne, hogy 0:0 as allasnal nem allitja ki Drogbat. Jah Murinho! Hat ha nem allnak vissza az angolok 25 meterre vedekezni nincs ez a ket gol(na persze ez nem igaz), ennyire behuzodni a barca ellen nem lehet!!
Mi nyertunk es ez nagy elony! Nem dontetlenre kell menni itthon es nem lesz baj. Hetvegen megint nyerni kell "idegenben". :D
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#259 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 11:08

Grat bega, szép pontszámot értél el!

Idézet

Remélem a zebrafanok láttak, hogy egy olasz csapat is tud jól, kreatívan játszani idegenben. tongue_2.gif

A zebrafanok utolsó pár elemzése után, nem tudom miért tartottad fontosnak ezt a mondatot.... :p  :confused:

A Barca meccsnek csak a II. félidejét láttam, de az tetszett.Ez a Maxi Lopez hamarosan nagy sztár lesz!
Ronaldinho nem tudott nagyon kibontakozni, de most ez is elég volt a győzelemhez.Egyébként én is Barca továbbjutást várok.

A Milan meccs végig ment a háttérben. valóban lüktető volt a játék.A Manchaster ezzel a kerettel nem tud versenyezni az élcsapatokkal.Silvestre,Fortune,Brown egyszerűen nem MU szintű játékos.Scholes is elég gyenge volt, van/lesz dolga Fergusonnak bőven a visszavágóig...
A Milan okosan játszott, bár egyedül Crespot éreztem igazán átütőnek(baromi veszélyesen játszik a srác).Kaka már csak akkor villogott, mikor a hátrányban kitámadott a MU.

#260 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 11:22

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 11:01

Valoban!! Nem is figyeltem ra, de valahogy Crespo csak bele akadt egy lasztiba:)). Egyebkent a 0:0 as tippem szamoltad ugye?:)

Igen, a 0:0-ás tippet számoltam, a kommenteket nem szoktuk belevenni. :)

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.