HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2501 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 09. 18. 11:47

Idézet: olaj - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 22:46

FTC - Kaposvár 1-1 (0-1)
Gól:Laczkó (57.) ill. Nagypál (17.)

:(

Mi baj? :think: Pontot szereztünk a kiesési rangadón! :omg:

egyébként tényleg :( :(, a pontlevonástól eltekintve nem emlékszem, hogy ennyire siralmas helyen állt volna a csapat. :(
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#2502 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:05

:mad:  :reklamacio:  :mad:  :reklamacio:

3:2-re vezet a Tatabánya, pedig már 0:2 volt az ETO-nak.

:down:
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#2503 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:20

3:3 lett a vége... :omg:  :(
Reszeli... :rolleyes:  :omg:  :(

Mindegy, sprot1-en Liverpool-MU :up:

#2504 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 15:40

Idézet: GNR - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 12:24

Király bakijával viszont kikapott a Palace... :(

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem Gabi már nem a régi. Egyre többet hibázik, a válogatottban is sok bizonytalan megmozdulása van, itt lenne az idő a váltásra. Kapusokból mindig jól álltunk, van utánpótlás, szerencsére.

Igen ez már párszor téma volt itt.
Gabi már nem a régi.(Régi alatt a Hertha-s korszakot értem)
Ettől függetlenül egy szöv. kap.-nak az az elsődleges szempont, hogy egy erős bajnokságban edződött, nemzetközi rutinnal rendelkező kapusa legyen.
Na most Királyon kívül van egy Babos, akire megsértődött Matthaus és aki csak most kezdi visszanyerni formáját.
Van egy Szűcs Lajos, aki nem biztos, hogy a legjobb idegállapotban van.
Van még egy Fülöp Márton, akinek ugye remek képességei vannak, de elég sokat padozott manapság és a nemzetközi rutinja is hiányzik.Ettől függetlenül szerintem érdemes lenne az EB selejtezőkön nagyobb szerepet adni neki, ígéretes a srác.

Idézet

Mi baj? gondolkodik.gif Pontot szereztünk a kiesési rangadón!

Hát ezaz, idáig süllyedtünk..
Ha jól tudom, a 80-as években már majdnem kipottyantunk egyszer, amikor hasonlóan nagy fiatalítás volt a keretben.
Azért hasonló izgalmakat ne hozzon ez az év! :(

#2505 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 18:25

Idézet: GNR - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 13:20

3:3 lett a vége... :omg:  :(
Reszeli... :rolleyes:  :omg:  :(

Erről miért is a Reszeli tehet?? :omg:
Eszedbe se jut, mondjuk a csapat játékosait szidni?? Pedig hihetetlenül szarul játszottak a Priskint, a kapust meg a Vince Ottót leszámítva. Hol volt a Bajzát, Kenesei?  Szinte alig mondta a nevüket a kommentátor. Arról nem is beszélve, ha egy csapat 2:0-ra vezet, akkor onnantól az edzőre nem sok mindent lehet fogni. :confused:  vagy mégis?...

#2506 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 18:45

Mit láttak szemeim, Idegrohamovics és Alex helyet cserélt!
És lám, Alex meg is hálálta Capello bizalmát! :respect:
Kíváncsi vagyok hogyan tovább ezekután?
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#2507 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 18:49

Idézet: Csiresz - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 19:45

Mit láttak szemeim, Idegrohamovics és Alex helyet cserélt!

Na, azért berakta a szerelmét, de véletlenül ma se lőtt gólt... :D

#2508 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 19:02

Erről nem tudtam, mindenesetre rászokhatna erre a felállásra, legalább úgy 1-2évig :D
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#2509 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:06

Idézet

Bicskei Bertalan közös megegyezéssel szerződést bontott a maláj szövetséggel. A mesteredző állítólag azért kezdeményezte kontraktusának közel egy évvel korábbi felbontását, mert Malaysia labdarúgó szövetségének versenynaptára szerint 2006 nyaráig nincs a felnőtt válogatottnak hivatalos mérkőzése.
- Lehetőségem csak arra volt, hogy az utánpótlás válogatottat vezényeljem, de csupán ez a munka engem nem elégített ki. Kérleltem őket, hogy kössünk le nemzetek közötti mérkőzéseket a felnőttek részére is, de ez a szövetség vezetőinek nem tetszett, így nem láttam értelmét a közös munka folytatásának. Szerencsére teljesen normális a viszony közöttünk, így a szóbeli megállapodás ma megszületett, most már csak néhány részletet kell tisztáznunk a következő napokban - nyilatkozta Bicskei Bertalan.

Én nem pont ilyen híreket hallottam. Állítólag (bizonyítani nem tudom!), összerúgta a port a maláj nagyfőnökkel, akik folyamatosan beleszóltak a szakmai munkájába, és ez már csak az utolsó csepp volt a pohárban.
No mindegy, asszem a közeljövőben lesz pár üres hely a honi mezőnyben...

#2510 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:17

Idézet: GNR - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 21:06

Én nem pont ilyen híreket hallottam. Állítólag (bizonyítani nem tudom!), összerúgta a port a maláj nagyfőnökkel, akik folyamatosan beleszóltak a szakmai munkájába, és ez már csak az utolsó csepp volt a pohárban.
No mindegy, asszem a közeljövőben lesz pár üres hely a honi mezőnyben...

A hét elején volt egy egész oldalas interjú Bicskeivel, már ott is pedzegette ezt a dolgot.
Ugyanaezek az indokok, stb.
Nem ért váratlanul.

#2511 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:23

Idézet: Warton - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 19:25

Erről miért is a Reszeli tehet?? :omg:
Eszedbe se jut, mondjuk a csapat játékosait szidni?? Pedig hihetetlenül szarul játszottak a Priskint, a kapust meg a Vincze Ottót leszámítva. Hol volt a Bajzát, Kenesei?  Szinte alig mondta a nevüket a kommentátor. Arról nem is beszélve, ha egy csapat 2:0-ra vezet, akkor onnantól az edzőre nem sok mindent lehet fogni. :confused:  vagy mégis?...

:confused:
A csapat játékosai azt játszák, amit az edző mond nekik. (jobb esetben) Magyar viszonylatban úgy gondolom az ETO-nak jónak mondható játékos kerete van, és nem tegnap kezdték a közös munkát. Ezzel a kerettel, ennyi közös munka, alapozás, edzés után, nem egy szétszórt bagázs képét kéne kelteniük egy szurkolóban. Nincs csapatszellem, nincs egység, és ebben bármennyire furcsának is tűnhet neked :rolleyes:, az edző nagyban benne van. Egy jó tréner nem csak a focihoz ért, hanem pedagógus is.
Ha a csapat 2:0-ra vezet, és az edző látja a padról (már pedig látta, legalább is a meccs után ezt mondta), hogy valami baromira nem működik, akkor cserél, belenyúl a csapatba, nem 2:2-nél... :o
Az tény, hogy sok játékos átlag alatti teljesítményt nyújtott, de a fent leírtak alapján remélem már látod :think:, hogy mire gondoltam, amikor Reszelit vontam kérdőre!

#2512 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 21:24

Szétszórt bagázs?! :confused: Azért annyira nem volt rossz, végülis 2 és fél gólt lőttek...

Mondjuk a Bajzátot meg a Keneseit már az első félidő végén lekaptam volna a pályáról, vagy be se tettem volna őket a kezdőbe, a Mátyus dettó. Ha jól emlékszem az első két tatabányai gólban benne volt. Tyűű lehet, hogy igazad van a végén?! :think:

De szerintem a játékost ugyanúgy felelőssé lehetne tenni... Meg aztán a Győr 6., ami szintén nem rossz. Nem indokolt mindjárt az edző torkának ugrani. Érdekes mód a fagyi 2 ponttal az utolsó előtti és nem sokan támadják az edzőt.

#2513 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 06:24

Idézet: Warton - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 22:24

Szétszórt bagázs?! :confused: Azért annyira nem volt rossz, végülis 2 és fél gólt lőttek...

Mondjuk a Bajzátot meg a Keneseit már az első félidő végén lekaptam volna a pályáról, vagy be se tettem volna őket a kezdőbe, a Mátyus dettó. Ha jól emlékszem az első két tatabányai gólban benne volt. Tyűű lehet, hogy igazad van a végén?! :think:

De szerintem a játékost ugyanúgy felelőssé lehetne tenni... Meg aztán a Győr 6., ami szintén nem rossz. Nem indokolt mindjárt az edző torkának ugrani. Érdekes mód a fagyi 2 ponttal az utolsó előtti és nem sokan támadják az edzőt.

Természetesen egy rossz meccs után, nem esik az ember az edző torkának. Még talán kettő után sem. De ez nem az első, és nem is a második volt már. Nem tudom, te mennyire követed az ETO játékát, mennyit látsz a csapatból, mennyit tudsz a klubról. Én Győr drukker vagyok 15 éve (ezzel nem felvágni szeretnék :D), hidd el, tudnék mesélni! :)
A 6. hely, pedig igen is rossz!!! Az év elején azt a célt tűzték ki a tulajdonosok, hogy a következő idényben, valamelyik nemzetközi kupában kell indulni. Ez pedig kis hazánkban úgy lehetséges, hogy vagy az első két hely valamelyikét kell megcsípni, vagy a Magyar Kupát kell elhódítani (vagy malaccal a harmadik hely is jó, ha a kupagyőztes a második). Ha már az elején bukdácsolunk, mi lesz később??? A válasz: középmezőny.

A fradinál egész más a szitu, szerintem ne keverjük a kettőt. Győrben (relatíve) jó az anyagi háttér, van zseton, a játékosállomány is tűrhető, a fradinál sajnos ezek nem mondhatóak el. Ott egy hatalmas káosz van, amit mihamarább meg kellene szüntetni.

#2514 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 08:35

Idézet: Warton - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 22:24

Warton, szerintem te nem igazán követed rendszeresen az ETO játékát. Nyugodj bele, hogy az ETO-nál kb annyira szeretik Reszelit, mint a fradinál a Furulyást, és nem ok nélkül...

#2515 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 12:30

Idézet: GNR - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 7:24

A 6. hely, pedig igen is rossz!!! Az év elején azt a célt tűzték ki a tulajdonosok, hogy a következő idényben, valamelyik nemzetközi kupában kell indulni. Ez pedig kis hazánkban úgy lehetséges, hogy vagy az első két hely valamelyikét kell megcsípni, vagy a Magyar Kupát kell elhódítani (vagy malaccal a harmadik hely is jó, ha a kupagyőztes a második). Ha már az elején bukdácsolunk, mi lesz később??? A válasz: középmezőny.

Komolyan azt tűzték ki, hogy nemzetközi kupa?! :eek: Nézegetem a csapat névsorát, szerintem ezzel a csapattal a bajnokságban úgy a középmezőny eleje tűnik reálisnak edzőtől függetlenül. :( A védelem elég hézagosnak tűnik. A Mátyus öreg már, a többi védő játékost annyira nem ismerem...   
Ha nem is követtem a Győr szereplését, azt tudom, hogy nem egy kupacsapat, tehát inkább a bajnokságban kellene villognia.

Idézet: "Windy"

Nyugodj bele, hogy az ETO-nál kb annyira szeretik Reszelit, mint a fradinál a Furulyást, és nem ok nélkül...

Belenyugodtam... :) Csak az okára voltam kíváncsi.  :rolleyes:

#2516 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 18:17

Idézet

Ma délelőtt beadta lemondását a Monaco vezetőedzője, Didier Deschamps. A klubtól származó információk szerint DD rögtön közölte a hírt a ma délelőtti edzésre érkező játékosokkal, az információt aztán néhány perccel később már a Radio Monte Carlo is megerősítette. Deschamps a száraz ténynél többet nem volt hajlandó mondani, de 11 órakor elhagyta a La Turbie edzőközpontot.
Mint ismeretes, a Monaco gyengén kezdte az idei szezont, a BL-be nem sikerült bejutnia, de a bajnokságban is csak a 15. helyen áll, vasárnap a Rennes verte el a Stade Louis II-ben a csapatot 2-0-ra.

Sajnálom, bár nekem nem túl szimpi fazon DD.
Azt a Monaco-Depor 8:3-at sosem feledem... :respect:

#2517 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 18:21

Idézet: Warton - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 13:30

Komolyan azt tűzték ki, hogy nemzetközi kupa?! :eek: Nézegetem a csapat névsorát, szerintem ezzel a csapattal a bajnokságban úgy a középmezőny eleje tűnik reálisnak edzőtől függetlenül. :( A védelem elég hézagosnak tűnik. A Mátyus öreg már, a többi védő játékost annyira nem ismerem...   
Ha nem is követtem a Győr szereplését, azt tudom, hogy nem egy kupacsapat, tehát inkább a bajnokságban kellene villognia.
...

Szerintem reális a dobogó ezzel a kerettel. Van egy jó kapusunk, megmerem kockáztatni, jelenleg a legjobb az NBI-ben, hátúl ott van Stark, aki ha újra formába lendül, válogatott szintű bekk, középpályán Lendvai, Vincze páros jól kiegészítik egymást, elöl csupa "sztár". :D Ottó a kulcs, ha neki megy, akkor nincs ellenfél... :]

#2518 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 19:38

Tizenkét milliárd forint a futball felzárkóztatásra!

Jól hangzik, de... Tartok tőle, a pénz egy része el fog tünni, valami csoda folytán. Valamiért a húsos kondér körül állók, mindig extra adag kaját kapnak, még ha nem is járna nekik... :(
Mivel a pontos tervet nem ismerem, egyenlőre véleményt nem tudok formálni erről.
Csupán kíváncsi vagyok...

#2519 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 19. 19:39

Mondjuk ha a Győr rágyúr még egy picit a védelemre akkor elképzelhető, hogy nk-i kupáért mehetnek, de ebben a formában nagyon kétséges. Ha mondjuk neadj isten a Mátyus megsérül vagy, ami még valószínűbb eltiltják, akkor ki fog helyette beállni? A Makra? :nevet2:

Ha a Fagyi tönkremegy, tőlük majd lehet jó védőjátékosokat venni. ;)

#2520 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 20:00

Idézet: Warton - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 20:39

Mondjuk ha a Győr rágyúr még egy picit a védelemre akkor elképzelhető, hogy nk-i kupáért mehetnek, de ebben a formában nagyon kétséges. Ha mondjuk neadj isten a Mátyus megsérül vagy, ami még valószínűbb eltiltják, akkor ki fog helyette beállni? A Makra? :nevet2:

Ha a Fagyi tönkremegy, tőlük majd lehet jó védőjátékosokat venni. ;)

Ne fagyizzá má... :Đ

Vagy ez most trendi? :think:

Idézet

Jól hangzik, de... Tartok tőle, a pénz egy része el fog tünni, valami csoda folytán.

Ááá, miből gondolod, hogy ez fog történni? :reklamacio:  :D

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.