HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 03. 20:32

Idézet: Studi - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 9:10

Az a hazaadás röhej volt, szinte egyszerre ért hozzá a védő és a támadó. Még ha tényleg a védő gurította hátra, akkor se lehet szándékos hazaadásnak minősíteni, max mentésnek. :(
Egyébként én csak a 2. félidőt láttam, és ez alapján megérdemelt a madridi siker. Küzdött a Betis, de csak arra jutottak, hogy Benjamin körbelőtte a lelátót. Két helyzetük volt, egy bement, egy kimaradt. Ennyi helyzete bőven volt a Realnak is. Azért Oliveira lefordulását nézzétek meg az összefoglalóban, és az előtte levő Denilson passzt is. :respect:

Megnéztem.
Óriásit hibázott a bíró a II. gólnál(bár nem csak akkor...).Egyrészt tényleg mentés volt, másrészt utoljára Ronaldo ért hozzá.
A forgatókönyvet jól leírtad. ment a Betis, de egyáltalán nem volt átütő a játékuk.Mint ahogy a Madridnak sem...
Ronaldo nagyon rossz formában van, Beckham is, egyedül a védelmük tűnik jobbnak, mint 1-2 hónapja.
Olivera :up:

Idézet

Azt hallottátok, hogy a Juve tiszta fekete mezre vált, mert az újdonsült csatáruk nem tud koncentrálni a fehér csíkok közelében?

:D
Ez nem volt rossz...
De mi van akkor, ha Mutu egyáltalán nem fog Juve mezben játszani?

Idézet

Elhunyt a holland labdarúgóedző, Rinus Michels. Az idős szakembert, akire szívműtét várt volna, csütörtökön hajnali 5 óra körül érte a halál - jelentette be hazája szövetsége. Rinus Michels 77 éves volt.

:(
Akkor már egyik döntős edzője sem él...
Azon az EB-n egy nagyon jó Holland válogatott játszott.
Eurosporton pár éve nagyon sokat ismételték a meccseiket.Van Basten döntőbeli gólja pedig...

Szerkesztette: olaj 2005. 03. 03. 20:33 -kor

#322 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 07:32

Idézet: olaj - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 21:32

...
Van Basten döntőbeli gólja pedig...

Az nagyon ott volt! :up:
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#323 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 04. 07:34

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 15:31

Idézet

Elhunyt a holland labdarúgóedző, Rinus Michels. Az idős szakembert, akire szívműtét várt volna, csütörtökön hajnali 5 óra körül érte a halál - jelentette be hazája szövetsége. Rinus Michels 77 éves volt.

R.I.P.  :(
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#324 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 08:40

Sracok! Este mar 3 pontal megyunk a juvetol!!! Erre megeri :beer: ! :D
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#325 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 10:52

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. márc. 5., szombat - 8:40

Sracok! Este mar 3 pontal megyunk a juvetol!!! Erre megeri :beer: ! :D

Ámen! :D :D
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#326 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 03. 05. 11:10

Idézet: olaj - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 20:32

Ez nem volt rossz...
De mi van akkor, ha Mutu egyáltalán nem fog Juve mezben játszani?

Akkor jó vásárt csináltak vele. :Đ
Most olvastam az NSO-hu-n, hogy a Cselszki mégis pénzt szeretne érte, mégpedig olyan jogcímen, hogy a szerződésbontás Mutu magatartása miatt volt.
Nekem egyébként az a furcsa, hogy egy ilyen focistára egy Juve szintű csapat ennyire gyorsan rányúlt. Azért a drogozás szerintem olyan vétség, amire csapatépítéskor, vagyis egy közösség építésekor oda kell figyelni. Főleg élsportolóknál.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#327 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 17:56

Idézet: Studi - Dátum: 2005. márc. 5., szombat - 11:10

Akkor jó vásárt csináltak vele. :Đ
Most olvastam az NSO-hu-n, hogy a Cselszki mégis pénzt szeretne érte, mégpedig olyan jogcímen, hogy a szerződésbontás Mutu magatartása miatt volt.
Nekem egyébként az a furcsa, hogy egy ilyen focistára egy Juve szintű csapat ennyire gyorsan rányúlt. Azért a drogozás szerintem olyan vétség, amire csapatépítéskor, vagyis egy közösség építésekor oda kell figyelni. Főleg élsportolóknál.

Pedig az előző postomban ott volt az egésznek a lényege...

Error!
Úgy tűnik összetévesztesz valakivel, akit ez érdekel... :up:  ;)

#328 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 18:44

Király kifogta a MU szemét :cool: A Palace egyáltalán nem érdekel, de egy érintetlen kapu a MU ellen semmiképp sem árt Gábor karrierjének.

#329 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 18:45

Idézet: olaj - Dátum: 2005. márc. 5., szombat - 17:56

Pedig az előző postomban ott volt az egésznek a lényege...

Bizony :) Rossz vétel semmiképp sem lehet.

#330 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 19:37

Maldini: A United a végső győzelemre is esélyes
A Maldini név különös jelentőséggel bír az olasz futball kedvelőinek.
Cesar Maldini a családi tradíciók kezdeményezőjeként már 1963-ban A Milan Benfica felett aratott 2-1-es győzelme után magasba emelhette az Europai Kupát.
40 évvel később Paolo Maldini sikerei öregbítik már a Maldini nevet. A fiú az apa sikereit is felülmúlta amikor 2004-ben a ’63 ’69 ’89 ’90 és ’94-es sikerek után az AC Milan hatodszor hódította el az Europai Kupát.
Ez volt Paolo Maldini negyedik europai kupagyőzelme a Milan csapatában, amellyel beérte a csúcstartó Francisco Gento-t aki a Real Madrid-al 1956-60 között illetve 1966-ban szintén 4 kupagyőzelmet ünnepelhetett.
Szerda este Paolo visszatér egyik legnagyobb győzelmének színhelyére, amikor a Manchester United az AC Milan-t fogadja a Bajnokok Ligájának következő fordulójában.
A 36 éves védő ismét kivezetheti csapatát az Old Trafford-ra, hogy folytassák útjukat az újabb europai sikerek felé. Maldini azonban óvatosságra inti csapatát, hiszen, mint mondta, a Milan-nak ezúttal a United személyében egy olyan csapattal kell szembenéznie, amely szintén esélyes akár a végső győzelemre is.
Mi volt az első gondolata, mikor megtudta, hogy a Milan ellenfele a következő fordulóban a Manchester United lesz?
- Őszintén szólva magam alá csináltam... Tudja, van az az érzés amikor elkezd reszketni... olyan mintha fázna.. de ez idegi alapon megy... a lába olyan mintha rongyból lenne... az ujjai remegnek.. és azt érzi, hogy mielőbb ki kell találnia a toalettre.. mondhatom borzasztó érzés.
Milyen csapatnak tartja a United-et
Jók.. öö jó csapatnak tartom... de. nem lehetne, hogy ne beszéljünk róluk mert éphogy egy kicsit összekaptam most magam erre az interjúra és az orvosom azt tanácsolta, hogy minden United-del kapcsolatos élményt kerüljek..
Mi lehet a nyerő taktika a United ellen?
Viccel? Nyerő taktika? Most is hányingerem van ha arra gondolok mit csinál majd velem Ronaldo. Tudja én már nem vagyok fiatal. Nekem nem szabad úgy megerőltetnem magam. Nem foroghatok ide-oda egyfolytában, nekem már meszesek a csigojáim.. érti.. majd lehet, hogy megkérem, hogy néha adja ide a labdát.. de az is lehet, hogy megfogadom az orvosom tanácsát és ki se megyek a pályára...
Van valami amiben ön szerint javulnia kellene a Milan-nak?
Nézze.. ez felfogás kérdése.. mi már nem vagyunk fiatalok.. örülünk ha sikerül reggel a gyógyszerért névszerinti sorba állni a pultnál, nehogy Stam kapja az én hasfogómat és én az ő vizelhajtóját... érti.. nekünk nagy kihívás a meccs.. és ha a United sportszerűen játszik.. teszem azt nem rúgja ki a járókeretet Cafu alól akkor van esélyünk arra, hogy élve hazajutunk.
Mely United játékosokra fordítotok majd különösen figyelmet?
Hát igazából talán még Carroll-t tudjuk egyedül szemmel tartani... persze ez a United játékosok mentalitásán is múlik.. én figyelnék rájuk de ők se szó se beszéd elhúznak mellettem..
Mire lesz feltétlenül szüksége a Milan-nak ahhoz, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját?
Hát nagyon sok szerencse is kell egy ilyen győzelemhez.. egyes szakkönyvek a csoda szót használják, én nem fogalmaznék ilyen sarkalatosan. Tudja, nekem a nyugdíjas klubban mondta szegény megboldogult Kapilov bácsi: Sose add fel a reményt fiam.. sose add fel a reményt.. még ma is élne szegény ha nem tette volna be véletlenül fordítva a fogait és ette volna meg a saját fejét... de én megfogadtam a tanácsát, és sosem feledem...
...és most.. felsegítene kérem.. kezdődik az edzés!

#331 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 20:20

Idézet az indexről:

Idézet

A Milannak óriási malaca van. És most nem Ancelottira gondolok.:)

#332 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 21:25

Vazz!! Azert tenyleg megint a 94. percben golt loni.  :up:  :omg:  :respect: Szoval nem is tom, most oruljek vagy sirjak, vagy mi:). A lenyeg, hogy zsbben a 3 pont.
Mint ahogy nezem a zebrak is begyujthetik a ...... Golokat a 2. felidoben. :D  Amugy elvezem a meccset, csak sok a duma. Hajra Roma!!!
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#333 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 21:35

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. márc. 5., szombat - 21:25

Vazz!! Azert tenyleg megint a 94. percben golt loni.  :up:  :omg:  :respect: Szoval nem is tom, most oruljek vagy sirjak, vagy mi:). A lenyeg, hogy zsbben a 3 pont.
Mint ahogy nezem a zebrak is begyujthetik a ...... Golokat a 2. felidoben. :D  Amugy elvezem a meccset, csak sok a duma. Hajra Roma!!!

Örülj, Error, piszok jó az a milan, képes gólt lőni, ha a játékvezető elég hosszan vezeti a meccset, és elnézi a hosszabbításban a milan faultokat. Megy ez, mint a karikacsapás, csak küzdeni kell :D

A Romának meg légy kedves, ne drukkolj: sportszerűtlen, ellenszenves, durva csapat, mindent megmutatnak abból, ami miatt az olasz foci ellen fanyalogni szokás. Drukkolj inkább jövő héten a Chievonak.

#334 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 21:38

Kiváncsi vagyok Seedorf újabb nyilatkozatára!

Tottiék parasztsága nem ismer határokat, nagyon komoly a meccs!
Arra simán jó, hogy egy kicsit kivetkőzzek magamból.

#335 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 22:02

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. márc. 5., szombat - 21:35

A Romának meg légy kedves, ne drukkolj: sportszerűtlen, ellenszenves, durva csapat, mindent megmutatnak abból, ami miatt az olasz foci ellen fanyalogni szokás. Drukkolj inkább jövő héten a Chievonak.

Ha valakinek tényleg nem tudok szurkolni, akkor az a Roma. Roppant unszimpatikusak már régen is, azóta megvették Cassanot. :) Tottit sem kedvelem, bár azt elismerem, hogy a labdával mindent tud, de emberként egyáltalán nem szimpatikus. :(

Szerkesztette: Studi 2005. 03. 05. 22:44 -kor

#336 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 22:07

Idézet: Studi - Dátum: 2005. márc. 5., szombat - 22:02

...Juve.... ...megvették Cassanot...

Sajtóhuba? ;)

#337 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 22:41

Idézet: Studi - Dátum: 2005. márc. 5., szombat - 22:02

Ha valakinek tényleg nem tudok szurkolni, akkor az a Juve. Roppant unszimpatikusak már régen is, azóta megvették Cassanot. :) Tottit sem kedvelem, bár azt elismerem, hogy a labdával mindent tud, de emberként egyáltalán nem szimpatikus. :(

:)
Látom, neked aztán tökmindegy kit igazolunk...

#338 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 22:44

Jóvanna, elírtam. :)

#339 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 00:36

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. márc. 5., szombat - 21:35

az utolso par percben lattam mit muvelt Cassano az egyik Juve jatekossal.. rendkivul sportszerutlen viselekedes volt, amit tett.. :(  :(
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#340 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 08:42

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. márc. 5., szombat - 22:35

Örülj, Error, piszok jó az a milan, képes gólt lőni, ha a játékvezető elég hosszan vezeti a meccset, és elnézi a hosszabbításban a milan faultokat. Megy ez, mint a karikacsapás, csak küzdeni kell :D

No a milan mazli az hatalmas, egyetertunk. No de, hogy a juve csak segedlettel bir goltloni! 2-es szezonra emlekszem amikor is onmaguktol talaltak be. :p  Komolyan az ideny soran meg vitathatatlan golt nemlottek. :think:

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.