Idézet: olaj - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 13:39
Jaj istenem, de kellett ez a post!
Mit vesztett el a Real kedves Coppermine?
Milyen meccset néztél?
A 120 perc alatt kb 28-5 volt a lövések aránya, végig a Juve ment előre(3 csatárral),a Real egy nagy 0 volt!!!
Ronaldonak nagy helyzete volt, nem vitás, de ekkorák a túloldalon is voltak, nem is egy...
A másik meg, gondolom az 5 db 1:0-ás meccsből láthattál vagy 1-et, de azért csak mond meg a frankót!Ne sajnálj senkit!
Látom sikeresen megragadtál a Viasat beharangozójánál és megjegyezted az eredményeinket.

Ezek után föleg mókás, hogy le is írod mi történt azokon a meccseken...
Szval, kezdésnek előszőr próbálj úgy végignézni egy meccset, hogy látod,mi is zajlik a pályán, majd utána ne a másik csapatra fogd a szeretett Realod balf@szságát.Mert azok.Nem én találtam ki ezt, de komoly gondok vannak náluk és erről nem a Juve tehet...
Nem ragadtam le a Viasat beharangozójánál, főleg hogy az Eurosporton néztem az összes előzetest - mind1, nem ez a lényeg. Sokkal unszimpatikusabban játszotta a meccsét a Juve idegenben, mint a Real - és ne mond, hogy a Juve nem szokta ölni a labdát - hány olyan olasz bajnoki van, hogy beállnak 1-0 után befalazni a kaput - undorító. Lehet hogy 28-5 volt a kapura rúgások aránya, de ha Roni felfutásból azt az egyet berúgja, akkor gondolom Luxemburgo minimum behoz egy védekező középpályást vagy még egy védőt, és onnantól kezdve a Real játszotta volna azt, amit a Juve idegenben... mert onnan nem lőtt volna 3-at a Juve, az biztos. A második gólra meg nem mondok semmit, egy belső védőnek illene minimum a félpályáig eltakarítania a labdát ha elé pattan az ötösön belül - sajnos nem ezt tette Raul Bravo - és meglátszik Hierro hiánya a csapatban, nincs egy normális belső védőnk, és a szélen is gyenge a védelem.
Nagyon remélem, hogy Luxemburgo normálisan tud igazolni, kár hogy Nesta-t nem tudták megszerezni, de nagyon kellene már egy-két jó védő-igazolás.
Ami a Juve-t illeti, jó csapat, meg kell adni. Trez és Ibrahimovics jó ékpár (lenne), ha megértenék egymást.
A Getafe elleni meccs meg egyértelmúen a 120 perces torinói kiruccanás számlájára írható. Malaga ellen viszont összekapják magukat a srácok remélem.
-C0pp3rM!n3-