HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 13. 15:17

Idézet: Studi - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 15:04

Láttad az első meccset is? Ahol a Juve nagyon csúnyán ölte a focit?
Nem, nem savanyú a szőlő, nem mondom, hogy a Real egy hajszálnyival is jobb volt, de azt állítom, hogy rosszabb se volt a két meccs alapján. Sőt, még azt se mondom, hogy a szerencsésebb csapat jutott tovább, egyszerűen egyenlő erők találkoztak a pályán, és az egyiknek összejött, a másiknak nem.

Én a hozzászólásom, szigorúan a visszavágóra értettem...
Ezen a meccsen a Real számomra nem nyújtott semmit( ahogyan a Juve sem sokat az odavágon, de azt akkor leírtam...)
Most arra rágtam be, hogy azt látom, a torinói meccsen a Real kezében volt a továbbjutás...Szerintem ez rohadtul nem így volt!
A másik meg, mindenki csak fikázik a Juvera(szíve joga, sokszor jogosan is), holott szerintem most nagyon jól játszottak...

#442 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 15:23

Gratula a Győrnek. Hajrá LILÁK!!! :D  :cool:

Egyébként a kihagyott 11-es miatt a Fradi megérdemelten veszített. Éreztem, hogy ez a Győrnek nagy lökést adhat, be is jött a kontra a végén.

A két Fradi gól. Hát......., az egyik lehet, nem volt les. A második félidőben a Fradi szerintem nem koncentrált  eléggé, olyan érzetem volt, hogy a Fradi részéről "begyűrünk egy gólt, de ha X lesz, az sem nagy tragédia". A Győr eléggé tudatos taktikát játszott, és bár szerencsével, de elvitte a 3 pontot, a második félidei Fradi "produkciót" látva, megérdemelten.
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#443 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 03. 13. 15:23

Idézet: olaj - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 15:17

Én a hozzászólásom, szigorúan a visszavágóra értettem...
Ezen a meccsen a Real számomra nem nyújtott semmit( ahogyan a Juve sem sokat az odavágon, de azt akkor leírtam...)
Most arra rágtam be, hogy azt látom, a torinói meccsen a Real kezében volt a továbbjutás...Szerintem ez rohadtul nem így volt!
A másik meg, mindenki csak fikázik a Juvera(szíve joga, sokszor jogosan is), holott szerintem most nagyon jól játszottak...

:) Peace.
Eszem ágába sincs fikázni a Juvéra, azt megtettem az első meccs után. :)

Egyébként annyiból igaz ez a Ronaldós dolog, hogy a Real a második meccsen sokkal közelebb volt az idegenben lőtt gólhoz, mint a Juve az elsőn, és ez döntő lehetett volna a továbbjutás szempontjából. De nem így alakult, továbbjutott a Juve, a Real max jövőre próbálkozhat. Remélem, hogy Luxemburgo végre beleszólhat az igazolásokba, és megerősítik a keretet, de nem csatárposzton.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#444 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 15:27

Idézet: Macska - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 15:23

Gratula a Győrnek. Hajrá LILÁK!!! :D  :cool:

Egyébként a kihagyott 11-es miatt a Fradi megérdemelten veszített. Éreztem, hogy ez a Győrnek nagy lökést adhat, be is jött a kontra a végén.

A két Fradi gól. Hát......., az egyik lehet, nem volt les. A második félidőben a Fradi szerintem nem koncentrált  eléggé, olyan érzetem volt, hogy a Fradi részéről "begyűrünk egy gólt, de ha X lesz, az sem nagy tragédia". A Győr eléggé tudatos taktikát játszott, és bár szerencsével, de elvitte a 3 pontot, a második félidei Fradi "produkciót" látva, megérdemelten.  

Azért agyoncsaphatja egy csapat lendületét, hogy hiába lőtt két gólt, még mindig 0:0. :( Mindkét gól vastagon szabályos volt.

#445 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 15:56

Idézet: Studi - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 15:27

Azért agyoncsaphatja egy csapat lendületét, hogy hiába lőtt két gólt, még mindig 0:0. :( Mindkét gól vastagon szabályos volt.

Az én értékelésem a mérközésről nem fradi szemmel történt, de igyekeztem ehhez mérten tárgyilagos maradni. A véleményem szerint 1 gólon lehet "vitázni". :up: 

Studi. Én megértelek, de a fradi nem koncentrált eléggé  a második félidőben. A "szakkommentátorok" megítélését a lesről pedig hagyjuk. Olyan, mint a boksz, elvégre R.. K...  :down:

Szerkesztette: Macska 2005. 03. 13. 15:56 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#446 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 16:06

Idézet: Macska - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 15:56

A véleményem szerint 1 gólon lehet "vitázni". :up: 

Szerintem is csak az elsőn érdemes, mert a második vitathatatlan volt, ezt még Urbán Flóri is megmondta. Ezt nagyon csúnyán benézte a játékvezető.
Az első tényleg határeset, de szerintem Bajevszki a labda mögött volt, maximum egy vonalban azzal.

Én csak a második félidőt láttam élőben, és tény, hogy a Fradinak sokkal nagyobb átütőerővel kellett volna támadnia, az is biztos, hogy a Győr kapusa nagyszerűen védett, de abban biztos vagyok, hogy a vendégcsapat csak szerencsével vitte el a három pontot.

#447 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 21:49

Na bazz, lőtt egy hatalmas gólt a Chievo, kb 1 m-rel a gólvonal mögé pattant a labda a bíró meg nem adta meg... Ezekután Camoranesit nem küldte ki, pedig akkorát rúgott szándékosan az ellenfélbe, mint a ház.

#448 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 22:21

Torinóban is nyílik a disznófarm! :D  :pokeas2:
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#449 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 22:22

Milyen gólt rúgott a Juve... Ha egy Juve szurkoló ezekután a Milanra mondja, hogy mákos, kinevetem :omg:

#450 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 22:26

Oliveira mitől gőzölt be ennyire?
Volt kb 10percet a pályán, lőtt egy gólt :cool:  és le akarta tépni a torkát valakinek... :confused:
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#451 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 22:36

Idézet: Csiresz - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 22:21

Torinóban is nyílik a disznófarm! :D  :pokeas2:

De Madridban is.. A Getafetol kikapott a Real 2-1-re. Tovabb nott az elonyunk.  :cool:  :up:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#452 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 22:43

A megnyer(etet)t mérkőzés után, külön öröm a Juventusnál, hogy félúton Torinóba megtalálták Ibrahimovics lábát, amit a gól előtti szituációnál vesztett el.
Feláldoztam magam csapatom érdekében, csak így tudtam ilyen remekbe szabott gólpasszt adni. Bátraké a szerencse, most, hogy megtaláltuk a lábam a következő meccsen is legjobb formámat nyújthatom. Bár fél lábbal is aláznék mindenkit - nyilatkozta a sztár.

Szerkesztette: Windy 2005. 03. 13. 22:44 -kor

#453 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 18:14

Batistuta visszavonult

Sohasem szerettem a csapatait(kivéve Argentinát), de azt elismerem, nagyon nagy játékos volt.Firenzeben talán szobor is van róla, de szerintem utca is várható... :)
Véleményem szerint a rövid felsőt mindenkinél jobban lőtte! :respect:  :cool:

#454 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 09:19

No kérem!
Vállalkozunk egy tippelésre? :)

Nyíregyháza - Vasas 1:1
Honvéd - Pécs 2:0
Győr - DVSC 1:2 (sajnos :()
Fehérvár - Lombard Pápa 1:0 (passz...)
MTK - Újpest 0:1
Kaposvár - Sopron  2:1
ZTE - Békéscsaba 2:0
DVTK - FTC 0:2
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#455 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 09:20

Idézet: olaj - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 13:39

Jaj istenem, de kellett ez a post!
Mit vesztett el a Real kedves Coppermine?
Milyen meccset néztél?
A 120 perc alatt kb 28-5 volt a lövések aránya, végig a Juve ment előre(3 csatárral),a Real egy nagy 0 volt!!!
Ronaldonak nagy helyzete volt, nem vitás, de ekkorák a túloldalon is voltak, nem is egy...
A másik meg, gondolom az 5 db 1:0-ás meccsből láthattál vagy 1-et, de azért csak mond meg a frankót!Ne sajnálj senkit!
Látom sikeresen megragadtál a Viasat beharangozójánál és megjegyezted az eredményeinket. :down: Ezek után föleg mókás, hogy le is írod mi történt azokon a meccseken...
Szval, kezdésnek előszőr próbálj úgy végignézni egy meccset, hogy látod,mi is zajlik a pályán, majd utána ne a másik csapatra fogd a szeretett Realod balf@szságát.Mert azok.Nem én találtam ki ezt, de komoly gondok vannak náluk és erről nem a Juve tehet...

Nem ragadtam le a Viasat beharangozójánál, főleg hogy az Eurosporton néztem az összes előzetest - mind1, nem ez a lényeg. Sokkal unszimpatikusabban játszotta a meccsét a Juve idegenben, mint a Real - és ne mond, hogy a Juve nem szokta ölni a labdát - hány olyan olasz bajnoki van, hogy beállnak 1-0 után befalazni a kaput - undorító. Lehet hogy 28-5 volt a kapura rúgások aránya, de ha Roni felfutásból azt az egyet berúgja, akkor gondolom Luxemburgo minimum behoz egy védekező középpályást vagy még egy védőt, és onnantól kezdve a Real játszotta volna azt, amit a Juve idegenben... mert onnan nem lőtt volna 3-at a Juve, az biztos. A második gólra meg nem mondok semmit, egy belső védőnek illene minimum a félpályáig eltakarítania a labdát ha elé pattan az ötösön belül - sajnos nem ezt tette Raul Bravo - és meglátszik Hierro hiánya a csapatban, nincs egy normális belső védőnk, és a szélen is gyenge a védelem.
Nagyon remélem, hogy Luxemburgo normálisan tud igazolni, kár hogy Nesta-t nem tudták megszerezni, de nagyon kellene már egy-két jó védő-igazolás.
Ami a Juve-t illeti, jó csapat, meg kell adni. Trez és Ibrahimovics jó ékpár (lenne), ha megértenék egymást.
A Getafe elleni meccs meg egyértelmúen a 120 perces torinói kiruccanás számlájára írható. Malaga ellen viszont összekapják magukat a srácok remélem.

-C0pp3rM!n3-

#456 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 16. 10:17

Nem folytatom, ez már történelem.... :cool:

A BL tippverseny:
GNR és Error csak fél fordulóra tippeltek...(4 ill. 3 pont)
1. Studi 8p (ja igen,GRAT! :respect:  :) )
2-3. DzsiAr és én 5-5p
4. Schwarzmueller 4p
5-6-7.bega, MarKinG és perzecutor 2-2p
8. Satriani 1p

Szerkesztette: olaj 2005. 03. 16. 10:38 -kor

#457 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 10:23

Idézet: olaj - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 10:17

Nem folytatom, ez már történelem.... :cool:

A BL tippverseny:
GNR és Error csak fél fordulóra tippeltek...(4 ill. 3 pont)
1. Studi 8p
2-3. DzsiAr és én 5-5p
4. Schwarzmueller 4p
5-6-7.bega, MarKinG és perzecutor 2-2p
8. Satriani 1p

:cool: :respect: :D

Épp most, hogy GNR bedobta az újabb meccseket, jutott eszembe, hogy az előzőt még össze se számoltuk. :)

#458 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 10:25

Nyíregyháza - Vasas 0:1
Honvéd - Pécs 2:1
Győr - DVSC 1:1
Fehérvár - Lombard Pápa 3:0
MTK - Újpest 1:1
Kaposvár - Sopron  1:1
ZTE - Békéscsaba 3:1
DVTK - FTC 0:3

Vagy mittudomain. Abszolút nem vagyok képbe a magyar viszonyokat tekintve. :)

#459 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 10:30

Idézet

Most gondoltam, kiviszem a gyereket. Mert a gyerek tizenkétévesen profi futballrajongó lett, persze már huszonegyedik századi, tehát - nagyon helyesen - fogalma sincsen arról, ki az a Botis, Rósa vagy Bajevszki, viszont az Arsenal, a Barcelona vagy akár a Birmingham City összeállítását bármikor elmondja.

Uj Péter: Üllői úti fuck

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 03. 16. 10:31 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#460 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 16. 10:33

Az viszont nagyobb baj, hogy a magyar játékosok sincsenek....képbe. 

Nyíregyháza - Vasas 2:3
Honvéd - Pécs 1:0
Győr - DVSC 1:1
Fehérvár - Lombard Pápa 1:0
MTK - Újpest 1:2
Kaposvár - Sopron  1:0
ZTE - Békéscsaba 2:0
DVTK - FTC 1:2

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első