Remélem, az angol foci kedvelői nézték a Crystal Palace-Norwich City találkozót!
3:3 lett a vége, úgy, hogy a City már 3:1-re vezetett. Ámde a Palace nem adta fel, és akár győzhettek is volna.
Marha nagy iram volt, ráadásul nagyon jó mérkőzés, szép gólokkal, látványos jelenetekkel... mi kell még?
Ezért szeretem az angol kis- és középcsapatok mérkőzéseit. Ott nincs kecmec, nincsen a meccs agyontaktikázva. Kifutnak a fiúk a pályára, aztán egymásnak esnek. Támadás az egyik oldalon, majd a másikon; végig nagy irammal.
Míg mostanára oda jutottunk, hogy az Arsenal, MU, Chelsea féle "nagymenők" meccsei sokszor agyontaktikázott focigyilkolásba torkollnak.
Ha a City 3:1-nél beáll védekezni, akkor nyerik a meccset. De ők mégsem választották ezt az utat.
Király Gabi is meghosszabított ugyebár a "Kristálypalotánál". Elnézve a meccset... Klassz stadion, rendezett körülmények, jó fizetés, teltház, lelkes szurkolók... Én sem cseréltem volna a helyében.
(csak zárójelben, mert többre nem érdemes... "Sanyikánkat" is becserélték a 7X-edik percben, de néhány ámokfutásnál, lökésnél, durumkodásnál többre nem futotta neki.

Azért, a Palace második góljánál a SPORT1 idióta riportere megjegyezte, hogy "Sanyi is aktív részese volt a gólnak, mert már a pályán volt" /éppen akkor futott fel a pályára csereként, amikor a gólt hozó akció ment/. LOL?

)