Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 20:51
G-E-R-I érzéseit megértem, hetente legalább egyszer velem is eljátszák ezt. Nem tudom, talán az autó márkája/tipusa irritálja az embereket.
Hm, lehet, hogy esetleg a te viselkedésed is alkalmat ad erre?
Kövezzetek meg érte, de ha pl. kiérek a lakott területről, akkor kezdem el nyomni neki (3ban vagy 4ben), de ha valakinek sürgős mehetnékje támad (van is egy-kettő emberke, aki rendszeresen előzget így), akkor az én gyorsításomból nemigen szoktam visszavenni, ha sehol senki (szabályt szegek, beismerem

). Persze, ha jönnek bármilyen távol is szembe, akkor visszaveszek, nem gyorsítok.
Nem szoktam mesélgetni a topicban, de most kivételt teszek, mert annyira felhúztak. A hétvégén fenn voltam a Mátrában, felfelé havas-jeges-letaposott út volt. Senki nem türelmetlenkedett, amikor Galyatetőn kb. 3 kilométeren át olyan lassan mentünk egy Mercedes kisbusz után, hogy már vissza kell rakni 1be a váltót. Kibírtuk, ő annyit érzett elégnek. Lefelé ráérősen jöttem, nézelődtünk. Aztán Mátraházánál beállt mögém egy vadiúj Laguna és egy 407SW (nem akarok utalni semmire sem) és marha haragosan meg akar előzni. Aki járt már arra, tudja, hogy gyakorlatilag egy hely van, ahol ott épeszű ember előzni merészel (30-as tempó fölött, persze), de az sem egyszerű művelet. Plusz majdnem folyamatosan jöttek szembe. Innen kezdve +20-30-cal jöttem lefelé (gyenge idegzetű utasok meg veszélyérzetem miatt nem többel, pedig lett volna még az autóban jócskán), de azok állandóan a nyakamban voltak (értsd: a tükörben az autó vége már az ő első lökhárítóját takarta! - kb. 15-20m 60-80-as tempóknál). Aztán, hogy teljesen legyen az életörömük, közvetlenül Gyöngyös előtt (addig nem volt alkalom, ezek is szűkek voltak), majd a buszállomás mellett beálltak a parkolóba és jóóóó nagyot nyújtóztak. Biztos megérte annyit kockáztatni plusz tizenöt másodpercért, meg borzolni az idegeimet azzal, hogy ha fékezek, megtol. Egyszer így is volt, hogy megláttam az útra kihordott havat a következő kanyarban, 70-ről sacc 40-re fékeztem, majd hallottam az ő fékezését is. Bütte lehet magára, nem mondom...