Gyorshajtás
Elküldve: 2005. 03. 04. 08:09
Elküldve: 2005. 03. 04. 08:12
Idézet
Leírom a sztorimat de előre szólok, hogy mindenki agyvérzést fog kapni aki elolvassa.
Nos, történt, hogy ma este hat óra ötvenkor hazavittem egy kedves barátomat a XII. kerületi társasházi lakásukba és felugrottam hozzá 5 azaz öt percre.
A telken két társashát is áll. A hátsó társasházhoz vezet egy szorgalmi út. Hivatalosan az ottlakók nem használhatják ezt csak szívességi alapon.
A kocsibeálló jobb oldalán gyalogosjárda mellette alig több, mint két autónyi út.
Mivel havas, jeges az egész megálltunk úgy, hogy belógtam a kocsibeállóra úgy, hogy mellettem nem fért volna el másik kocsi. A parkolóhely a barátomékhoz tartozik végig. Mondta, hogy ha valaki jönne akkor felcsenget de öt perc alatt talán nem is jön senki.
Szóval felérünk a lakásba (2.emelet) kabát le, cipő le. Abban a pillanatban megszólal a riasztó. Kinézünk mindketten az ablakon és látjuk, hogy a kocsimmal szemben áll egy másik. Cipő fel, futás le.
Leérve látom, hogy ott áll egy srác halál nyugodtan és vár.
Megyek a kocsi felé és látom, hogy a jobb első sárvédőm fossá van gyűrve, beleér a géptetőbe és az egész homorú. Erre megkérdezem a gyerektől, hogy ez mi? Azt mondja, hogy be akarta indítani a riasztómat. Mondom neki, hogy és ennek ez a módja (anyja csuklik mint az állat) Na jó most szépen írunk betétlapot.
Azt mondja, hogy ő nem fizet, ez az én bajom. Majdnem összebasztam a fejét olyan ideges lettem, de nem ütöttem nem kell több baj. Erre világítást felkapcsoljuk, mire meglátom, hogy összerugdosta a jobb hátsó sárvédőmet is. Összeszorítottam a fogamat de csak kurvaanyáztam nem ütöttem. ( Semmilyen megbánást nem tanusított, még neki állt feljebb). Azt mondta nem fizet, leszarja. Mondom neki te köcsög egy sérülésmetes kocsit basztál össze. Erre annyit mondott, hogy most már nem az. Kihívtam a rendőröket. Közben lejött a bátyó és apuka is akik engem kezdtek osztani és provokálni, majd megfenyegettek, hogy feljelentenek birtokháborításért. (LOL pedig apuka jogász és ő mondta) Arra játszottak, hogy verjem szájba valamelyiket. Sajnos ezt benézték, így a srácot és kis híjján apucit is bevitték a kapitányságra.
Fél egyig ott ültünk. A rendőrök jó fejek voltak. A poén az, hogy a gyerek még mindíg nem érzi,hogy mit tett valójában. Annyit mondott, hogy így jött ki. Meg, hogy szomorú, hogy ilyen könnyen behorpad a kocsi. Nyegle fasz stílusban mosolyog hozzá. Zavaros a tekintete. Kb. olyan ember aki elvágja a felesége torkát otthon, majd kimegy a konyhába ebédelni.
No comment.
Az autóm egy 2000-es ezüst eddig sérülésmentes VTI sedan.
Többet nem írhatok.
Fizetni fog az a féreg.
Reggel csinálok képeket a kocsiról és berakom, ha valaki leírja, hogy kell.
Béke mindenkivel.
Kerüljétek a bajt, mert úgyis megtalál.
Jóéjt
Hát baszki én nem vagyok egy verőlegény alkat, meg tudom hogy nem is lett volna helyes, de az kurva élet hogy addig rugdostam volna a srácot amíg lélegzik.
Elküldve: 2005. 03. 04. 08:14
Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 8:09
Régen faterom szórakozott ilyesmivel, még amikor a festetlen lökösök voltak többségben
Elküldve: 2005. 03. 04. 08:47
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2005. 03. 04. 09:09
Idézet: Locutus - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 8:14
Ez ma is alkalmazható, mert a lökösök ~4-5kmh-ig rugalmasak és semmi bajuk sem lesz, amolyan gyalogos védelem miatt.
Bár már láttam olyat hogy valaki ráállt a másikra és még ráállt aztán meg csodálkozott hogy amikor az előtte levő elindult lerántotta a lökhárítóját, mert nem vette észre hogy annak vonóhorogja van. :Đ
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Elküldve: 2005. 03. 04. 09:10
Idézet: Locutus - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 8:12
Hát baszki én nem vagyok egy verőlegény alkat, meg tudom hogy nem is lett volna helyes, de az kurva élet hogy addig rugdostam volna a srácot amíg lélegzik.
Szerintem mindketten irtó nagy bunkók voltak!
Elküldve: 2005. 03. 04. 09:18
Idézet: mocsi - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 9:10
Egyetértek. Én is utálom, ha elálják az utat és nem lehet tőlük elférni, mondjuk azért össze nem rugdalnám az autót.
Elküldve: 2005. 03. 04. 09:24
Idézet: mocsi - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 9:09
Bár már láttam olyat hogy valaki ráállt a másikra és még ráállt aztán meg csodálkozott hogy amikor az előtte levő elindult lerántotta a lökhárítóját, mert nem vette észre hogy annak vonóhorogja van. :Đ
Próbáld ki Suzuki Swift, vagy Opel Astra kombi hátsó lökhárítóval.
Az eredetit már nem teszed vissza egy ilyen "vicc" után, csak ha a rögzítőket kicseréled.
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2005. 03. 04. 09:25
Jujj, ha az addig sérülésmentes autómmal valaki ilyet tenne kicsontoznám én is az biztos!
Elküldve: 2005. 03. 04. 09:26
Elküldve: 2005. 03. 04. 09:27
Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 8:47
Lehet annyira nem, miközben egy Hummer tol hátúlról!
Elküldve: 2005. 03. 04. 09:28
Elküldve: 2005. 03. 04. 09:30
Idézet: fram - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 9:26
Te, nem mondod, hogy az a bunkó nem tudott volna még tíz-húsz-harminc percet várni, hisz ennyit igazán várhat. Ő.
Hiszen én:
Idézet
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2005. 03. 04. 09:32
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 9:28
Akkor nem tudom mit szólnátok a helyemben! kb 10-12 éve szenvedünk attól, hogy olyan szűk utcában lakunk, hogy csak egy autó fér el, + mindkét oldalon egy-egy hely saját autónak! A szembe szomszéd oktató és a garázsába van a tanterme, állandóan járnak hozzá tanuló kocsikkal a kollégák és általában úgy állnak be hozzá, hogy a fél utcát elállják ill mi nem tudunk kiállni a garázsból! Ha szólunk még a parasztoknak áll felljebb! Feljelentés után egy hónapig csend van aztán minden vissza! A kibaszott önkormányzat csak fenyegeti, igazi bünti még nem volt!
Elküldve: 2005. 03. 04. 09:35
Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 9:30
Hiszen én:
Ajjaj megint rosszat szóltam, persze, hogy nem kell elindulni a zöldnél, ráérünk, én szeretem megvárni a következőt, közbe elszalonnázgatok a verdába!
Elküldve: 2005. 03. 04. 09:39
Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 9:32
Nem tudom mit szólnék, de ahol én lakom vagy egy böszme nagy parkoló, 2 kijárata van, de mindíg úgy állnak be a parasztok, hogy éppen hogy kiférek az autómmal. Valamelyik nap elkaptam egy Fábiást, aki épp odaparkolt szabálytalanul, meg kérdeztem, hogy látja-e jégbordák közötti nyomvonalat, aminek a felét elfoglalta, majd megkérdeztem, mit gondol, a hátsókerekes autómmal ki tudok-e menni a jégbordákból, hogy kikerüljem a fél éves papír-autóját, meg ha ki is tudnám, merre kerüljem, mert ott biza autók állnak. Erre mondta, hogy akkor elparkol onnan. Kb 10 méterre onnét talált szabályos parkolóhelyet, ahol senkit sem zavar...
Elküldve: 2005. 03. 04. 09:48
Civilizált emberhez illő megoldási módszer, gratulálok!
Mellékesen ha így tettél volna, téged itéltek volna el utána. Jogosan.
És nem csak erkölcsileg.
Elküldve: 2005. 03. 04. 09:53
Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 9:35
Még az ősszel történt, este 10 óra körül:
Az Örs vezér terén beálltam a balra kanyarodó sávba, piroshoz érkeztem.
Nézegettem az üzletek fényeit, a lányokat stb..., arra eszméltem, hogy már épp vált a lámpa sárgáról pirosra.
És a mögöttem lévő két autós egyike sem dudált, nem ordított velem, valahogy sikerült kiheverniük eme ballépésem.
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2005. 03. 04. 10:03
hobizoli
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com
"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"
Elküldve: 2005. 03. 04. 10:06
Idézet: hobizoli - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 10:03
hobizoli
Hallottam olyanokról akik "büntető" trabikkal mászkálnak, sőt volt ahol egy kis beton is volt beöntve a lökösbe.

Súgó
A téma zárva.