HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#1461 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 13. 03:01

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 18:41

Na, ma ismét 3-szoros gyilkos lett valaki egy A6-tal (A8-cal? Nem láttam pontosan, csak odapillantottam a hírre).
De meg is kapta a magáét, könnyebben sérült. Biztos erősen vérzett az orra.

Audi A6 volt, de végeredmény szempontjából asszem lényegtelen ...

Más. Mi a rák volt Szentendrén tennap? Nyüzsiztek a yardok mindenfele. Még a kapitánysággal szembe is kiültek, onnan sasoltak egy Picassoból. Pedig ott már nagyon régen láttam posztolni őket.
Ciciman is on borda

#1462 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 03:12

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 8:27

Lehet sok mindenről beszélni, de amíg -mint említetted- nem látjuk a rendőrtől, a politukustól, a média-személyiségektől, hogy normálisan, kultúráltan közlekednek, addig nehéz elvárni az "átlagembertől" is.. Persze lehet, hogy nagy tévedésben vagyok....

Tennap vmi honatya beborult az árokba a pözsójával. Megfejelte a szélvédőt rendesen. Ideg lett, átült az ányósba, onnan is megfejelte, h hogy lehetett ekkora fafej. Mivel fafej, ezért ő is csak könnyű sérülést szenvedett, más nem sérült. És a kiérkező rendőröknek yóól megtagadta a szondáztatást a mentelmi jogára hivatkozva.

Akkora hazugság, mint a ház. És képesek leadni egy maszlagot, miközben ott mutatják az autót a 2 headshottal. Tapsoljuk meg, ügyes volt ...  :down:
Ciciman is on borda

#1463 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 10:43

Tök jó lenne olyan törvényt hozni, hogy aki nem fúj bele a szondába, az repül a parlamentből, a politikai közéletből, és maximum vécét pucolhat utána.

Balsai, Fenyvesi, most meg ez a majom.

Idézet

A szóvivő sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta azt MTI-nek azt az értesülését, hogy Vincze László fideszes parlamenti képviselő szenvedett balesetet. Vincze László 2001. április 9-én - akkor még az FKGP országgyűlési képviselőjeként - Pálmonostora belterületén egy Ladának ütközött, amit műszaki hiba miatt toltak. A képviselő később bevallotta, hogy vezetés előtt alkoholt fogyasztott.

Ellenpélda: Polt Péter. Nem szeretem a palit, de amikor karambolozott, _ő hívta ki a rendőrt_ és _ő kérte hogy belefújhasson a szondába_.
Így lenne korrekt, példamutató. Ez a sok csavargó még életében nem hallotta a tisztesség szót :mad:

#1464 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 10:50

Idézet: fram - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 3:01

Audi A6 volt, de végeredmény szempontjából asszem lényegtelen ...

És a másik milyen autó volt? Mert elég rendesen összecsomagolta.

#1465 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 19:13

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 10:50

És a másik milyen autó volt? Mert elég rendesen összecsomagolta.

A hátsó lámpák helyén maradt lyuk formájából ítélve egy Lanos volt.

Eszméletlen dolog. Haladnak teljesen szabályosan, majd szemből egy állat úgy gondolja, hogy pont ott és abban a pillanatban kell neki körültekintés nélkül megfordulnia. Persze teheti, mert neki kemény autója van, biztonságos is, volt pénze rá. Akinek meg nincs ilyen biztonságú autóra pénze, az süljön meg...
Gondolkoztál már ma?

#1466 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 19:20

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 19:13

Eszméletlen dolog. Haladnak teljesen szabályosan, majd szemből egy állat úgy gondolja, hogy pont ott és abban a pillanatban kell neki körültekintés nélkül megfordulnia. Persze teheti, mert neki kemény autója van, biztonságos is, volt pénze rá. Akinek meg nincs ilyen biztonságú autóra pénze, az süljön meg...

Ja. Mert bizonyára előre megfontolt gonoszságból tette  :rolleyes:

#1467 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 19:28

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 19:20

A jó multkorában errelfe a 8-as főúton egy Swift túl gyorsan hajtott, mecsúszott, majd keresztbe fordulva átcsúszott a másik sávba, ahol egy Modeo haladt és szabályosan kettészelte a Suzukit, a két fél autó pár méterre volt egymástól. A Swiftes azonnal meghalt. Érdekesség, hogy a Mondeos sem 90-el ment. Ilyenkor ki volt a hibás? A Mondeós megúszta néhány sérüléssel. Ilyenkor érzem azt, hogy vennem kellene egy tankot :D

Szerkesztette: Diablovazze 2005. 03. 13. 19:29 -kor

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1468 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 19:35

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 19:20

Nem. Könnyelműségből és felelőtlenségből.

Nekem is volt az életemnek olyan szakasza (sajnos elég hamar véget ért...), amikor NAGYON ment a szekér. Saját tapasztalatból tudom, hogy nagyon nehéz megmaradni olyan embernek, mint amilyen voltam szerény anyagi lehetőségekkel. Mámorító érzés volt, hogy bármit elérhettem volna, csak pénz kérdése lett volna.
Sajnos sokan vannak, akik egészen egyszerűen ezt nem tudják lekezelni. Kifordulnak emberi mivoltukból, úgy érzik (és sajnos erre alapos okuk van, mert a társadalom ezt ELFOGADJA(!!!)), hogy ők különbek, nekik többet szabad, rájuk a szabályoknak jelentős része nem vonatkozik.
Félreértés ne essék, nagyon sajnálom az A6-ban ülő sérülteket is (a vezető kivételével), mert ők is pont annyira vétlenek, mint a Lanosban bentégettek. Csak ők egyenlőbbek, ők burokban élhetnek.
Gondolkoztál már ma?

#1469 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 19:40

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 19:35

Nem. Könnyelműségből és felelőtlenségből.
...

Hidd el, értem én mire célzol. Csak nem szeretem túldimenzionálni az ilyen eseteket, meg erőltetett tanmeséket kerekíteni mindenből.

Én annak aki felelőtlenül hajt gyorsan, csak annyit szoktam kívánni, hogy tekerje fel az autóját a köv villanyoszlopra, azt már sosem hogy sérüljön is meg közben.

#1470 Felhasználó inaktív   Rina Maan 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 20:54

Ma délután 6-os út, Bp határa, befelé a városba, M0-snál, szemben a belső sávban állnak sorban a piros lámpánál, balra hajtanának fel, nekem zöld, megyek egyenesen... nem mentem gyorsan, az egyik szemben álló kocsi szélvédőjére rá is sütött a nap, vakított, még lassítottam is, mikor szemből, a külső sávból kanyarodott balra egy kocsi... meg nem mondom milyen típusa volt, igazából a színére sem emlékszem, olyan gyorsan történt, és annyira megdöbbentett... Pedig történt velem már egy-két dolog, lévén 120-as Skodánk van, és ilyet a nagy átlag magyar sofőr (sőt, a gyalogosok se) tekintenek autónak, pedig én is megkerültem már az egyenlítőt párszor mióta jogosítványom van.  :think:
- Anya, ne énekelj, én hallom!
.
.
.
- Ha nem hagyod abba a lövöldözést, énekelni fogok!

#1471 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 22:24

Amikor a minap a ferdinand hidrol kanyarodtam balra a podmaniczky utcaba es a mellettem levo, egyenes/jobbra kanyarodo savbol szinten balra kanyarodo nehany honapos fabia volanja mogott ulo h...e p...a (termeszetesen mobiltelefonalas kozben) a dudaszora csak egy bamba fejjel reagalt, mar meg sem lepodtem...  :mad:

A Dozsa Gyorgyon kb. 10 perccel kesobb meg mindig a kezeben volt a telefon.. Biztos marha fontos lehetett.

Meg sose volt erom irni a topicba, annyi ilyen van egyszeruen..

#1472 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 23:46

Ha mindet beírnám amit látok, akkor naponta több hozzászólást írhatnék ide, pedig nem sokat közlekedem, így télen, ill főként csak BKV-vel úgy meg a "javáról" lemaradok.

#1473 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 04:35

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 19:40

Hidd el, értem én mire célzol. Csak nem szeretem túldimenzionálni az ilyen eseteket, meg erőltetett tanmeséket kerekíteni mindenből.

Én annak aki felelőtlenül hajt gyorsan, csak annyit szoktam kívánni, hogy tekerje fel az autóját a köv villanyoszlopra, azt már sosem hogy sérüljön is meg közben.

Igen. De elképzelhető, hogy mire Te is 39 leszel, láttál már annyi borzalmat, hogy Te is hasonlóképpen fogsz gondolkozni és megnyilatkozni, mint én. :)

És talán akkor már azt is be fogod látni, hogy az ilyen öntörvényűek nemcsak magukra jelentenek veszélyt (mert mi közöm van nekem ahhoz, hogy rommá töri magával együtt a 25 milliós autóját az agyatlanja), hanem általában 10-ből 9x másokra is. Sőt, másokra általában jobban, mint a mostani szomorú példa is mutatja.

Engem pedig nem érdekel, hogy neki jogai vannak. Élni akarok, és ebben nem korlátozhat a felelőtlenségével!
És ez nem tanmese!!!

Gondolkoztál már ma?

#1474 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 10:46

Mást meg nem érdekel, h te mit akarsz.
Ciciman is on borda

#1475 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 17:27

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Lerepült a Civic az M7-esről...

#1476 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 19:06

323-as Mazda 5 halottal  :eek:

Kép

Szerkesztette: Gandalf 2005. 03. 14. 19:08 -kor

"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#1477 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 20:55

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 19:13

A masik meg egy A8 4.2 Quattro, egy ven tatesz vezette

hobizoli