HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#1681 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 29. 23:47

Nem úgy gondolta a pénzkeresést ...
Ciciman is on borda

#1682 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 23:48

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 23:43

Húúú, de nagyon jólimformált vagy!!!
Mégis hány éjszakát töltöttél kint utcai "gyalog"rendőrökkel, hogy ilyen jól tudom, mennyi a fizetésük???
Én elmondom, HALVÁNY FOGALMAD sincs róla!!!!

Mert az, hogy egy tiszt, aki egész nap az irodában terpeszti a seggét, az megkap brutto negyedmillát is, az igaz. Csakhogy nem volna szerencsés, ha egy utcai gyalogrendőrről is azt hinnéd, hogy ennyit kap.

Elmondom, netto 88-90e Ft-ért vannak kint és ebben már benne van minden!!!

Kívánom Neked, hogy ez legyen a jó pénzről akotott fogalmat, és Te is jó pénzt kapj!

nem kell az önkéntesrendör dumád  :omg:
senki nem a fizetésükröl beszélt,hanem arról hogy mennyit tesznek zsebre csúszópénzről
mivel önkéntesrendör (polgárőr) vagy ,csak a hazadumálás látszik minden hozzászólásodból,nem az objektivitás
igaz az én véleményem sem elfogulatlan ,de a tied sem

Szerkesztette: Avicularia 2005. 03. 29. 23:49 -kor

HP Pavilion DV-5 1160eh

#1683 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 00:00

Idézet: Arp - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 22:40

Nekem kellett, direkt arra mentek rá. Valami homályos téli napon lekapcsoltak hogy ég a ködlámpám és azt városban nem szabad. Inkább nem kötözködtem mert akkor kitalál mást, látszott hogy mit akar. Megkérdeztem 3 elég lesz-e? Azt mondta ok. Beraktam a személyibe, kivette belőle aztán húztam tovább mert nem akartam lekésni a mozit.

Az a nagy helyzet, hogy a húsvéti nagy igazoltatáson dolgoztam közlekedésiekkel és mindannyian rosszul tudják valamiért. A legújabb KRESZ módosítás szerint igenis lehet használni ködlámpát lakott területen belül is. A pontos jogszabály így hangzik:

Idézet

44 § (4) Tompított vagy távolsági fényszóró helyett vagy mellett ködfényszórót, továbbá hátsó helyzetjelző ködlámpát abban az esetben szabad használni, ha a látási viszonyok ezt indokolják.

Persze ez nem azt jelenti, hogy 100%-osan tiszta időben ne büntetnének jogosan, hiszen a KRESZnek semmi köze ahhoz, hogy egyesek szerint az autó tökösebben néz ki ha csak helyzetjelző és ködlámpa világít rajta.
Tehát sűrű eső, hó, köd esetén lakott területen is engedélyezett a használata.
Legközelebb kérd meg, hogy mutassa meg a jogszabályt, ami alapján meg kíván bírságolni.

Ha viszont nincs semmi, ami indokolná (a homályos téli nap még nem feltétlenül indok), akkor fizesd szó nélkül a büntetést, mert Te vagy a hunyó.
Gondolkoztál már ma?

#1684 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 00:03

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 23:48

nem kell az önkéntesrendör dumád  :omg:
senki nem a fizetésükröl beszélt,hanem arról hogy mennyit tesznek zsebre csúszópénzről
mivel önkéntesrendör (polgárőr) vagy ,csak a hazadumálás látszik minden hozzászólásodból,nem az objektivitás
igaz az én véleményem sem elfogulatlan ,de a tied sem

Tudod, ez furcsa dolog.

Ha egy rendőr jó rendőr, akkor nem fogad el kenést.
De akkor viszont a rendőr k.rva anyját, mert feljelentett, nem tudtad elintézni zsebbe.
Ha viszont el tudod intézni, akkor Te vagy a f.sza csávó, mert nem jelentett fel, a rendőrnek meg a k.rva anyját, mert zsebre dolgozik.

Hááát, én inkább szeretek itthon a tükörbe nézni tudni.
Gondolkoztál már ma?

#1685 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 00:13

Idézet: Arp - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 22:57

Inkább állítsanak meg egy évben háromszor, vagy akár havonta, minthogy a barátnőmet elcsapja egy alkesz, vagy szétzúzzák az eddig sérülésmentes kocsimat.

Ezt kéne minden retardáltnak felfogni.

Nem a jogaik csorbulásának felfogni a rutinellenőrzéseket. Meg a férfiasságuk méretével elégedetlenséget is a rendőrők számlájára írni!

Egyszerűen (mint azt a statisztikák mutatják) itthon nálunk nincs annyi önfegyelem az autóvezetők jelentős részében, hogy önkéntesen kövessék a jogszabályokat, azért mert csak. Nekik mindre magyarázat kell, persze amire ők jobban tudják a választ, az összes sebességkorlátozó táblának joban tudják a szükséges helyét, valamint értékét.

Azt érzem, hogy kezd gyerek lenni a társadalom egyre inkább. Egyre kevesebb korlátozást hajlandó elfogadni, baleset esetén viszont halnak szépen.

Igaz, hogy mondják/írják, hogy svájcban hogy lelőtte (jogosan) a kinti zsaru a kesztyűtartóba hirtelen mozdulattal benyúló romát, de itthon úgy kell nekünk a jog, hogy a kint a joghoz járó kötelességből nem kérünk.

Vagy Amerika.
Az tetszik, hogy a rendőr csak úgy nem állíthat meg. Na de az, ha az itthoniaknak is lenne joguk AZONNAL fegyvert fogni ránk igazoltatáskor csak úgy elővigyázatosságból, na azt már nem!
Meg azt hogy végig kormányra tett kézzel várni, ameddig odaér a rendőr mögülünk? Hát mi vagyunk mi, a rendőrök köcsögei???

Szóval nagyon szétesett ez az ország. :(
Mindenki a jogait sérelmezi, közben nem veszi észre, hogy a saját jogainak kierőszakolásával hány ember (jogos!) jogait teszi tönkre (az élethez, a szabad mozgáshoz, stb.)
Gondolkoztál már ma?

#1686 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 00:16

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 0:03

Tudod, ez furcsa dolog.

Ha egy rendőr jó rendőr, akkor nem fogad el kenést.
De akkor viszont a rendőr k.rva anyját, mert feljelentett, nem tudtad elintézni zsebbe.
Ha viszont el tudod intézni, akkor Te vagy a f.sza csávó, mert nem jelentett fel, a rendőrnek meg a k.rva anyját, mert zsebre dolgozik.

Hááát, én inkább szeretek itthon a tükörbe nézni tudni.

ha picit visszaolvasnál,akkor láthatnád ,hogy engem egyáltalán nem zavar a megállítgatás,mert nem szoktak kivenni,tehát megvesztegetnem sincs senkit

viszont 88-óta van hivatásos BC jogosítványom,és megvan a véleményem a rendőrökről..
amikor gecizésből rámennek a hivatásos soförökre,mert tudja ,hogy az úgyis fizet,mert létszükséglet a jogosítványa
HP Pavilion DV-5 1160eh

#1687 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 00:21

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 22:51

de ha túlnyomó többségüknek az anyagi lehetőségeit bőven meghaladó autója van ,azért az több mint elgondolkodtató

Túlnyomó többség?
Valami nagyon nem jól műxik Nálad.

Egyszer (ha ráérsz) este fél-3/4 7 körül gurulj el valamelyik R.kapitányság elé (7-kor van a váltás) és nézd meg, milyen autókkal érkeznek/távoznak a rendőrök. Majd utána várnálak vissza erről vitatkozni.
Igaz, én behatóan csak a VI-VII. kerületet ismerem, ott van, akinek Suzukira is futotta. Na nem újra, de egész pofás 3-4 évesek vannak.
És még valamelyest igazad is van, mert annak a fenntartása is meghaladja az anyagi lehetőségeiket.

Még egyszer mondom, nem az irodistákra kell gondolni, ők soha az életben nem fognak utcán dolgozni!
Gondolkoztál már ma?

#1688 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 00:22

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 0:16

amikor gecizésből rámennek a hivatásos soförökre,mert tudja ,hogy az úgyis fizet,mert létszükséglet a jogosítványa

Nem értem.
Ha szabályosan közlekedett, akkor mivel tudnak pénzt kiszedni a zsebéből a hivatásos sofőrnek?
Gondolkoztál már ma?

#1689 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 02:38

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 0:22

Nem értem.
Ha szabályosan közlekedett, akkor mivel tudnak pénzt kiszedni a zsebéből a hivatásos sofőrnek?

mert te mindig mindent tökéletesen szabályosan csinálsz?

ha igen, akkor gratula és te vagy a tökéletes polgár.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1690 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 30. 05:10

Mostansag talan ez a legfelkapottabb negykereken topik, szoval aprilis 22-en, penteken ez lesz:

Idézet: --> Hősök tere - Rákóczi út - Erzsébet híd - Attila út - Margit körút - Teréz körút - Andrássy út - Hősök tere - Dátum: 2005.04.22. 18:00

Bocsánatot kérünk!

Utólag, és elõre is szeretnénk elnézést kérni mindenkitõl, akit a felvonulás 25-30 perces várakozásra kényszerít, az autójában, de méginkább azoktól akik villamos és buszmegállókban kénytelenek eltölteni ezt az idõt. A rendezõk mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy a felvonulás a lehetõ legkevésbé akadályozza az embereket a hétköznapi tennivalójukban. Tájékoztatjuk a tv-ket, rádiókat, fõvinformot, valamint sajtóközleményt adunk ki a várható közlekedési helyzetrõl.
Mindemellett természetesen ez egy demonstráció, ami éppen azért zajlik, hogy felhívja a figyelmet a napi 4-5 órás, évi 250 órás folyamatos, egészségkárosító forgalmi dugók tarthatatlanságára és felhívja a figyelmet az ezt megszüntetõ alternatív közlekedési megoldásokra.

Az utvonal:  Hősök tere -> Rákóczi út -> Erzsébet híd -> Attila út - Margit körút -> Teréz körút -> Andrássy út -> Hősök tere

Kép

Kép

#1691 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 06:53

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 3:38

mert te mindig mindent tökéletesen szabályosan csinálsz?

ha igen, akkor gratula és te vagy a tökéletes polgár.

Onnan kezdve, hogy szabálytalankodsz és el is kapatod magad a rendőrrel, meg ne sajnáljak már senkit...

#1692 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 06:58

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 7:53

Onnan kezdve, hogy szabálytalankodsz és el is kapatod magad a rendőrrel, meg ne sajnáljak már senkit...

Felteszem arra gondolt, hogy mondjuk csak 3 izzó van az izzókészletben, nem 4. Meg különben sincs rajta sapka. ;)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1693 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 07:01

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 7:58

Felteszem arra gondolt, hogy mondjuk csak 3 izzó van az izzókészletben, nem 4. Meg különben sincs rajta sapka. ;)

Erre most mit mondjak? Apróság, de a szabálykönyvben benne van, így már van hogyan belekötni.

Tudom, hogy megy ez: nekem is nézte már végig rendőr a háromszögtől elkezdve az izzókészleten át az összes lámpa működését, a végén mégsem kapott egy fityinget sem. :rolleyes:

#1694 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 07:04

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 8:01

Erre most mit mondjak? Apróság, de a szabálykönyvben benne van, így már van hogyan belekötni.

Tudom, hogy megy ez: nekem is nézte már végig rendőr a háromszögtől elkezdve az izzókészleten át az összes lámpa működését, a végén mégsem kapott egy fityinget sem. :rolleyes:

Mer' szép új autód van. De vagyunk páran, akiken - esetleg - találhatnak fogást.

#1695 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 07:06

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 8:04

Mer' szép új autód van. De vagyunk páran, akiken - esetleg - találhatnak fogást.

Hát, ha neked egy hatéves alsó-közepes autó új... :p

De nem igazán értem, hogy jön ez ide: a lámpáknak azon is világítani kell, az izzókészlet ugyanaz, elsősegélycsomag, háromszög, forgalmi, zöldkártya, biztosításos papír kell. Melyiknek van köze az autó korához? Szerintem egyiknek sem. :think:

#1696 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 07:10

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 8:06

Hát, ha neked egy hatéves alsó-közepes autó új... :p

De nem igazán értem, hogy jön ez ide: a lámpáknak azon is világítani kell, az izzókészlet ugyanaz, elsősegélycsomag, háromszög, forgalmi, zöldkártya, biztosításos papír kell. Melyiknek van köze az autó korához? Szerintem egyiknek sem. :think:

Láttál már trabantot közelebbről? Örültem, hogy a 4 kerék megvan rajta, nem hogy 1.6 mm mélysége is legyen a mintának pl....

#1697 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 07:17

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 8:10

Láttál már trabantot közelebbről? Örültem, hogy a 4 kerék megvan rajta, nem hogy 1.6 mm mélysége is legyen a mintának pl....

Láttam Trabantot, nem is egyet. A szabályok arra is vonatkoznak. Pénzt keresni meg nem hinném, hogy a szakadt Trabikat állítják meg a rendőrök. :think:

Az Omegából indultam ki.

#1698 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 08:20

:)
engem is állitottak meg közuti ellenörzésen ugy 3 honapja :)
lassan 17 éve van jogsim és vezettek, de most állitottak meg elöször,
elsősegélyláda volt, izzokészlet nincs a kocsiba (vagy legalábbis nem találtam meg:), mondtam neki felesleges ugyse cserélem ki, nem vagyok autoszerelő), potkerék is van, ott meg akarta nézni a kereket, hogy minden oké, de mondtam felesleges, mert ha defekt lesz nem tudom kicserélni, mert nincs hozzá kulcsom :)

Röhögött egyett és elengedett :)
Már van nettem :)

#1699 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 08:45

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 8:17

Láttam Trabantot, nem is egyet. A szabályok arra is vonatkoznak. Pénzt keresni meg nem hinném, hogy a szakadt Trabikat állítják meg a rendőrök. :think:

Az Omegából indultam ki.

Ne indulj ki az Omegából, azzal minden rendben van. Nem akarlak elkeseríteni, de amíg trabantom volt, folyamatosak voltak az igazoltatások. Sajnos azt kell mondjam, hogy "rászállnak" a csóróbb autókra. Ez saját tapasztalat és nem biztos, hogy türközi az átlagot.

#1700 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 08:56

Nekem az  a tapasztalatom, hogy a rendőrök inkább a szakadtabbnak kinéző, vagy régebbi autókat állítják meg, mondván úgysincs rajta műszaki vagy zöldkártya, vagy szar rajta a gumi, stb.

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.