HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 08. 20:35

Idézet: Konor - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 17:31

ha kiszúrod úgy csináld hogy az oldalától vágd fel a futófelületig hogy ne lehessen megcsináltatni :Đ

Milyen nagy tapasztalatod van... felcsaptál punishernek?! :D :D :respect:
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#422 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 20:41

Idézet: Konor - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 16:25

mikor megkaptam én is picit paráztam :) de már kinőttem :)
a BMW-vel még ha látod hogy mi van rá kiírva akkor is jobb óvatosnak lenni kedves barátaim is előszeretettel cserélik le hátul a számot kissebbre :)
én is gondolkodtam már hogy 325i helyett csak 316 lesz kint :Đ
aki ért az autókhoz az mondjuk szám nélkül is megtudja mondani hogy nagy mocis vagy fűnyíró :Đ

Igazából nem láttam, hogy milyen a kocsi, mert én már a lámpánál álltam mikor besorolt mellém... túráztatta a motort, valami jó szám ment a rádióban... nekem se kellett több :D

#423 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 08. 21:00

Idézet

Az egységes és magasabb színvonalú autóvezetői oktatás érdekében Járművezető-képző Kamarát hoznának létre a szakpolitikusok. Az erről szóló törvényjavaslatot mind a négy parlamenti párt egy-egy képviselője aláírta.

A javaslat valamennyi szakoktatónak és iskolavezetőnek kötelezővé tenné a tagságot, így csak a kamara tagjai oktathatnának az autóvezetésre vágyókat és lehetnének iskolavezetők. Természetesen a kamara adná ki a működési engedélyeket is. A Járművezető-képző Kamara szabályozza majd az oktatók munkavégzését, ellátná a szakmai munka felügyeletét, amit most a közlekedés felügyeletek látnak el. "A szakfelügyelet jelenleg ugyanis teljesen háttérbe szorul, mivel a hatósági tevékenység természetéből fakadóan nincs megfelelő motiváció a képzés színvonalának befolyásolására" - olvasható a javaslat indoklásában. Azt is elvárják a majdani kamarától, hogy szüntesse meg a képzésben és a vizsgáztatásban jelen levő korrupciót.

Egységes, követendő színvonalú autósoktatást várunk a majdani kamarától - jelentette ki a Budapesti Autóiskolák Szövetségének elnöke, Pető Attila, aki hozzátette: jelenleg nincs egységes etikai kódex, amelyhez igazodhatnának az iskolák. "A kamara számon kérheti majd az etikai és szakmai normákat" - jelentette ki.

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#424 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 21:31

Ez nagyon jó lenne, ha ebben az is belefoglatatna, hogy mindenki aki ezelőtt vizsgázott vissza kell mennie (újra) megtanulni vezetni.

Szerkesztette: Mumia 2005. 02. 08. 21:31 -kor

#425 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 22:09

Mindenki?  :confused:
Ciciman is on borda

#426 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 22:12

Idézet: fram - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 22:09

Mindenki?  :confused:

Foleg te  :D
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#427 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 22:15

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 22:12

Foleg te  :D

Ezt nem láttam eddig seholse :Đ
Ciciman is on borda

#428 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 02:56

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 21:00

(...)

Ugyan...

Ameddig nincsenek JÓ törvények és nincs aki betartassa őket, addig fölösleges. Sajnos.

Akik szabályt sértenek, nem azért teszik, mert nem tudják, hogy tilos az, amit tesznek. Nagyon is tisztában vannak azzal, ettől lesz este keményebb a merevedésük.
Ha valaki ma pl. megáll egy zebra előtt átengedvén a gyalogosokat, az több dolgot is kockáztat:
1. Ledudálják, leq...anyázzák, hogy mi a francért tartja fel a gépjárműforgalmat,
2. Őt kikerülve bevágnak elé a fennmaradt 1,5 autónyi helyre, mégiscsak előrébb vannak 1 autóval, különben is papírjuk van arról, hogy ők sietnek,
3. Valamint azt is, hogy az általa átengedett gyalogot a mellette sávban teljes sebességgel érkező agyatlan barom csapja el (most hétfői VII. Rózsák tere tapasztalat).

Magyarországon a Kamara szó mindig valami lehúzást jelöl (a kötelezőség óta). Merem állítani, hogy ennek a megújuló Kamarának is az első pár határozata között lesz az, hogy mennyit és mi módon kell kamarai tagsági díjat fizetni...

Szerkesztette: *Macika* 2005. 02. 09. 02:57 -kor

Gondolkoztál már ma?

#429 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 09. 07:14

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 21:31

Ez nagyon jó lenne, ha ebben az is belefoglatatna, hogy mindenki aki ezelőtt vizsgázott vissza kell mennie (újra) megtanulni vezetni.

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#430 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 10:43

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 15:52

Ilyet én is szoktam csinálni... főleg, ha anyám vezet... volt, hogy hátul ültem azt mind a 3 biztonsági övet bekapcsoltam, elősször poénbol majd félelemből... Apám vette a poént anyám már nem... :D

Nem tom, oktatóm azt mondta, hogy kicsit túl gyorsan reagállok a dolgokra, néha meggondolatlanul is, mára sikerült ezt levetni és csak a gyors része marad meg... :)

Egyébként nektek milyen élményeitek voltak a jogsi utáni vezetéssel? Én pl eszméletlenül féletem az elején, szerencsére apám nem engedett el egyedül kószálni a kocsival, kialakult bennem a "meggondoltság" reflexe, azóta már van néhány kilóméter a lábamban (na persze nem sok, kb anni amennyit 8 hónap alatt fel lehet halmozni) és nem kezdtem el továbbra se száguldozni... jó ok, bevallom egyik este külvárosban, széles úton gyorsultam egyet egy BMW-vel, de annyi (nem láttam, hogy 528-as a kocsi, azt hittem, hogy valami tragacs... csodálkoztam is amikor otthagyott :D )
Ami szerintem általában történik az az, hogy a sok Summacher palántának odaadják a kocsit, vezess csak kisfiam, pumpálja neki a gázt, nem figyel semmire azt apu kapja a bizt cetlit vagy rosszabb esetben a hullazsákot... az első pár alkalom, amikor a gyerek vezet nagyon fontos, ha a szülei vagy az akié a kocsi ott ül mellette és fékezi, kontroll alatt tartja nagyon hasznos, mert legalább tudja a gyerek, hogy mit szabad mit nem.

Ha magadtól nem tudod mit szabad és mit nem veszett fejsze nyele az egész! Azon a napon ahogy megkaptam a jogsit egyből odadták a kocsijaikat szüleim, semmi gond nem volt és azóta sincs! Ez nem a tiltás/ felügyeleten múlik szvsz!

#431 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 10:56

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 10:43

Ha magadtól nem tudod mit szabad és mit nem veszett fejsze nyele az egész! Azon a napon ahogy megkaptam a jogsit egyből odadták a kocsijaikat szüleim, semmi gond nem volt és azóta sincs! Ez nem a tiltás/ felügyeleten múlik szvsz!

kb 10000 km volt a lábamban, mikor megkaptam a jogsimat. Szóval nem okozott prolémát a jogsi megszerzése után pár km.
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#432 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 12:12

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 10:43

Igen, de azt a racionalitást ami alapján tudod, hogy mit szabad és mit nem megint csak a szüleidtől kéne, hogy kapd, így ismét csak ratjuk áll/bukik a dolog.
Nem a tiltás/felügyelet megfogalmazás kicsit szerencsétlen volt, inkább a "szoktatás" a lényeg, tudja a srác, hogy nem szabad hülységeket csinálni.

#433 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 13:23

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 2:56

Ugyan...

Ameddig nincsenek JÓ törvények és nincs aki betartassa őket, addig fölösleges. Sajnos.

Akik szabályt sértenek, nem azért teszik, mert nem tudják, hogy tilos az, amit tesznek. Nagyon is tisztában vannak azzal, ettől lesz este keményebb a merevedésük.
Ha valaki ma pl. megáll egy zebra előtt átengedvén a gyalogosokat, az több dolgot is kockáztat:
1. Ledudálják, leq...anyázzák, hogy mi a francért tartja fel a gépjárműforgalmat,
2. Őt kikerülve bevágnak elé a fennmaradt 1,5 autónyi helyre, mégiscsak előrébb vannak 1 autóval, különben is papírjuk van arról, hogy ők sietnek,
3. Valamint azt is, hogy az általa átengedett gyalogot a mellette sávban teljes sebességgel érkező agyatlan barom csapja el (most hétfői VII. Rózsák tere tapasztalat).

Magyarországon a Kamara szó mindig valami lehúzást jelöl (a kötelezőség óta). Merem állítani, hogy ennek a megújuló Kamarának is az első pár határozata között lesz az, hogy mennyit és mi módon kell kamarai tagsági díjat fizetni...

1. A hugom pont ezt csinalta, marmint atengedte a gyalogosokat, hatulrol ledudaltak, majd amikor parkolt egy kib. arab pofonvagta. :mad:
1.5. Hatulrol jol beledurrantanak az autoja hatsojaba.
**
3. Vagy tegnap Nyirpalota utca ketszer ket savos, a kulso savban valaki atengedte a gyalogosokat, a Busz is ott allt elottuk, tehat latszott hogy egy csomo ember at akar menni, a belso savban meg valaki gyorsan hajtva elcsapott ket kislanyt.

**
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#434 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 14:05

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 13:23

1. A hugom pont ezt csinalta, marmint atengedte a gyalogosokat, hatulrol ledudaltak, majd amikor parkolt egy kib. arab pofonvagta.   :mad:

**
3. Vagy tegnap Nyirpalota utca ketszer ket savos, a kulso savban valaki atengedte a gyalogosokat, a Busz is ott allt elottuk, tehat latszott hogy egy csomo ember at akar menni, a belso savban meg valaki gyorsan hajtva elcsapott ket kislanyt.

**

Na igen... elég titpikus, az első eszméletlen pofátlan és a jó prosztóhoz illő, a második.. az ilyen embernek a kezét vágnám le aztán elcsapnám, de jó gyorsan, hogy tudja milyen érzés is az.

#435 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 16:12

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 14:05

aztán elcsapnám, de jó gyorsan, hogy tudja milyen érzés is az.

Miért, te tudod, "milyen érzés is az" ?

Szerkesztette: fram 2005. 02. 09. 16:13 -kor

Ciciman is on borda

#436 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 16:46

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 13:23

Én is itt lakom, de nem hallottam az esetről!

Szomorú, hogy ennyire felelőtlen, idegbeteg, korlátolt emberek is léteznek!
Remélem hamar elkapják a tettest (gondolom elhajtott) és lesittelik vagy 5000 évre!
Tyraan - Artum Inferniti

#437 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 16:52

Idézet: fram - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 16:12

Miért, te tudod, "milyen érzés is az" ?

Nem, ez igaz, de nem is csaptam el senkit, belső sávban, mert úgy érzem, hogy mivel én vagyok a nehezebb és a keményebb nekem mindent szabad!

#438 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 18:06

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 10:56

kb 10000 km volt a lábamban, mikor megkaptam a jogsimat. Szóval nem okozott prolémát a jogsi megszerzése után pár km.

Szerintem én is gyalogoltam 18 éves koromig ugyanannyit. De ez hogy jön ide?
Gondolkoztál már ma?

#439 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 09. 18:17

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 18:06

Szerintem én is gyalogoltam 18 éves koromig ugyanannyit. De ez hogy jön ide?

Úgy, h az apa magánál tartotta a fia jogsiját mindaddig, amíg nem vezettek le közösen 10k-t és csak utána adta oda :Đ
Ciciman is on borda

#440 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 18:20

Idézet: fram - Dátum: 2005. febr. 9., szerda - 18:17

Úgy, h az apa magánál tartotta a fia jogsiját mindaddig, amíg nem vezettek le közösen 10k-t és csak utána adta oda :Đ

Ahaaaaaaaa, sejtettem! :)
Gondolkoztál már ma?

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »