HWSW Informatikai Kerekasztal: Kétkeréken - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kétkeréken Kerékpáros topic Értékeld a témát: -----

#1781 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 25. 02:45

Igaz, h nem vagyok felsővezető, de többet járok a városban biciklivel, mint Audival  :cool:
Ciciman is on borda

#1782 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 25. 02:55

Idézet: fram - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 3:45

Igaz, h nem vagyok felsővezető, de többet járok a városban biciklivel, mint Audival  :cool:

:up: Nagyon helyes es kovetendo  :cool:

Megtalaltam Novanak az igazit :lefety:

forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=55048&view=findpost&p=2761191

Szerkesztette: blash 2005. 04. 25. 02:59 -kor

#1783 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 08:20

Idézet: blash - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 2:43

Miszteripszilon: milyen modelleket probaltal? Jol ki voltak szivacsolva?

Nalam forditva van, kicsi a fejem  :) Peldaul egy Bell X-Ray 56-os, ha jol emlekszem a meretere, csak akkor jo, ha a tarkoallitojat a legszukebbre allitom. Pedig nagyon tetszik az a sisak, foleg kek-vilagoskekben  :rock:

Nem ismerem sem a márkákat, sem a modelleket. :(
Eddig akárhol néztem, mindegyik nyomta oldalt a fejemet. Mivel szivacs nem sok van ezekben belül, ezért sok lehetőségem nem volt, jó részük fel sem jött a fejemre.

#1784 Felhasználó inaktív   bushi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 11:04

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 8:20

Eddig akárhol néztem, mindegyik nyomta oldalt a fejemet. Mivel szivacs nem sok van ezekben belül, ezért sok lehetőségem nem volt, jó részük fel sem jött a fejemre.

Menej el a kerékvárba, az aranyjános utcához én is ott kaptam a rasztáimra is illő szépnagy sitykót. mindenestre egy megnézést megér, mondjuk én a merida trekkingemet is ottvettem.
TOOL IS THE HARMONIOUS VOICE OF CREATION...

#1785 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 11:25

Idézet: bushi - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 12:04

Menej el a kerékvárba, az aranyjános utcához én is ott kaptam a rasztáimra is illő szépnagy sitykót. mindenestre egy megnézést megér, mondjuk én a merida trekkingemet is ottvettem.

kösz, megnézem...

Szerk:

Megnéztem. www.kerekvar.hu - Ők azok? Mert ez a bolt arrafele volt, de felköltöztek az I. kerültebe.

Azért nyugtass meg, hogy vannak náluk sisakok 15-20eFt alatt is!  :confused:

Szerkesztette: MisterY 2005. 04. 25. 11:34 -kor

#1786 Felhasználó inaktív   bushi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 11:39

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 11:25

kösz, megnézem...

Szerk:

Megnéztem. www.kerekvar.hu - Ők azok? Mert ez a bolt arrafele volt, de felköltöztek az I. kerültebe.

Azért nyugtass meg, hogy vannak náluk sisakok 15-20eFt alatt is!  :confused:

Megnyugtatlak azaz! És nem is tudtam hogy elköltöztek de mostmár tudom :D és vannak jóárban sisakok, ha esetleg nem találsz elég nagyot akkor kukkants még meg az Árkádban ott is láttam még anno nagyot, az a bolt meg lentvan a földszinten a jobboldalon ha jólemlékszem.

#1787 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 11:48

Idézet: blash - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 14:45

Nagyon helyes, csak igy tovabb  :up:  Hidd el tok jo kedvuen erkezel majd meg a munkhelyre, meg akkor is ha utkozben nehany az eletedre tornek  :Đ  Idovel mar fel sem fog tunni  :D 

Azon az utvonalon, elvileg, vegig tudsz menni bicajuton is, ma'rha elsore nem tetszene az o'to'k kozti allatkodas    :blink:  :bringa: :]

Köszi.  :cool: Igen, végig bringaút van, autók közt nem szeretnék menni, mert van még életösztönöm :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1788 Felhasználó inaktív   bushi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 11:57

Szokott még valaki Trekkingelni innen? Mi voltunk tavaly ésmegyünk idén is viszont mennénk majd jövőre vagy utána Izlandra csak ahhoz sok sok pénz kellene, ha tud valaki olyat aki szponzorálna ilyesmit az szóljon.
Ez volt a tavalyi túránk útvonala:
Kép

#1789 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 12:38

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 12:48

Köszi.  :cool: Igen, végig bringaút van, autók közt nem szeretnék menni, mert van még életösztönöm :D

Azé az életösztönöd ne a bringaútra alapozd :D :nevet:
Ciciman is on borda

#1790 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 12:47

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 12:48

van még életösztönöm

Ne aggódj, előbb utóbb elmúlik.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#1791 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 25. 12:48

Idézet: fram - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 13:38

Azé az életösztönöd ne a bringaútra alapozd :D :nevet:

Neha meg kevesbe biztonsagos, mint a szaros bringaut az foutnal. A legtobb keresztezodesben nem szoktak elsobbseget adni, mikozben a kresz szerint a bringauton haladonak van elsobbsege. Peldaul a Szilagyi Erzsebet fasor melletti, jardan vezetett kerekparut. Szanalmas, hogy figyelni kell a jarokelokre, s mellett me'g a keresztezodeseknel is...

De a Bem rakparti bicajut eszetlennagykiraly. Fasza gyalogos szlalom... Az a barom, aki kitalalta a gyalogos-kerekparutat :mad:  :fuck:

bushi: hehe, ha talaltal szponzort, akkor szponzorlatas engem is, lecci :D

#1792 Felhasználó inaktív   bushi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 13:13

Idézet: blash - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 12:48

Neha meg kevesbe biztonsagos, mint a szaros bringaut az foutnal. A legtobb keresztezodesben nem szoktak elsobbseget adni, mikozben a kresz szerint a bringauton haladonak van elsobbsege. Peldaul a Szilagyi Erzsebet fasor melletti, jardan vezetett kerekparut. Szanalmas, hogy figyelni kell a jarokelokre, s mellett me'g a keresztezodeseknel is...

De a Bem rakparti bicajut eszetlennagykiraly. Fasza gyalogos szlalom... Az a barom, aki kitalalta a gyalogos-kerekparutat :mad:  :fuck:

Szerintem a leggázabb gyalogos-bringaút a Kerepesin van a semmiből kezdődik és a semmiben van vége :omg: ráadásul állandóan tele van parkolva kocsikkal amit nem győz az ember matricázni :D az elsőbbségadás para ott is mert leszarja mindenki...
A másik vicces cucc a régi 3-as úton tekerni :D na ott egy idő után tényleg elmegy az ember életösztöne, tavaly nyárvégén hazatekertem szüleimhez Egerbe azon a kamionoktól kinyomott szörnyűségen... mondjuk szerencsére csak Kápolna és Kerecsend között nagyon gáz, meg egyébként is tilos elméletileg :D
blash : minenképp szólok, de ez komoly egyébként mert minimum egy hónapos túra lenne, és valahogy ki is kellene jutni. aztán meg körbetekerni a szigetet.

#1793 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 13:15

Idézet: blash - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 13:48

Épp ezt akartam én is írni, hogy a Bem rakpart életveszély:-( Meg ahol keresztezi a bringaút a rakpartra lekanyarodó autós-sávot, az is nagyon fini, ott már b@sztak el majdnem (rajtam múlt csak).
Meg még szeretem a budai oldalon a Margit szigettel egyvonalban levő parkot ahol átmegy a bringaút, a sok büdös kutya meg megesz közben :cool:
Még mit is szeretek... ;) Ja, a Lágymányosinál többször is kaptam már defektet. :smoker:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1794 Felhasználó inaktív   hirzel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 13:40

Hi!

Komolyan nem tudom  :down: - a kerékpárutak kereszteződései a legveszélyesebb helyek! 2 hete szerda reggel fél8 - fél9 között mentem Batthyányi tér - Kelenföld - Batthyányi tér  útvonalon, visszafelé 3x akartak elütni: mindhárom akkor volt, amikor a lámpás kereszteződésben álló helyzetből indultam zöld jelzésre és csak azért nem csapott el azonnal az aktuális carmageddon-sztárjelölt, mert besatuztam... még csak nem is 30-cal értem oda vagy ilyesmi, épp indultam és tőlem jobbra fél méterre a gyalogosok, akiket vagy elengednek, vagy nem... Lehet, hogy  ilyenkor a bicót át kéne tolni? akkor meg minek a kerékpárút? Tegnap du. a budai alsó rakparton (70-es táblánál) lassan (20-25) jöttem és egyáltalán nem bántottak, dudáltak, stb... meglepően korrektek voltak az "otósok".
Komolyan nem tudom :down:

Gratu minden CM résztvevőnek, sajna Pécs messze volt, majd szeptemberben meg addig Párkányba és egyebek  :D

Levi
gizmócsöppenés

#1795 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 13:41

Idézet: bushi - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 14:13

A másik vicces cucc a régi 3-as úton tekerni :D na ott egy idő után tényleg elmegy az ember életösztöne.

Mindennapi útvonalam, edzésnek jó. Legalább nem ugrik meg a pulzusszámom életveszélyes helyzetekben, megszoktam.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#1796 Felhasználó inaktív   bushi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 13:46

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 13:41

Mindennapi útvonalam, edzésnek jó. Legalább nem ugrik meg a pulzusszámom életveszélyes helyzetekben, megszoktam.

:respect: LOL  :respect:

#1797 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 13:46

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 13:41

Nálunk kiskoromban még a városon ment át, szal azon jártam iskolába:)
Most már hogy van elkerülő, kicsit jobb, nem is vágyok rá annyira hogy ott bringázzak. Még kocsival sem szeretem...
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1798 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 14:02

Idézet: hirzel - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 14:40

Hi!

...

Gratu minden CM résztvevőnek, sajna Pécs messze volt, majd szeptemberben meg addig Párkányba és egyebek  :D

Levi

Napi 3 átlagban kijön.

-------

Majd szeptemberben :)
Ciciman is on borda

#1799 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 18:58

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 9:20

Egy bukósisak típusból van többféle méret is. A méretet a fejkerület méret alapján osztják ki (S-M-ML-L...). A méret zónák sisakonként különböznek, de mindig rá van írva cm-ben az a körméret tartomány, amire illeszkedik. Én is úgy cselekedtem, mielőtt sisakot vettem (tekintve, hogy az előző nagy volt), megmértem centivel a fejem. És utána belőttem a jó típust és méretet.

Szerkesztette: tocsa 2005. 04. 25. 19:12 -kor

0012f4a4 7c16e0c7 mfc71!CWnd::DefWindowProcA+0x42

#1800 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 19:26

Idézet: tocsa - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 19:58

Egy bukósisak típusból van többféle méret is. A méretet a fejkerület méret alapján osztják ki (S-M-ML-L...).

Auchan-ban láttam 1790ft-os médincsájna sisakokat. Az XL-es volt a legnagyobb, de még a fejemre sem jött fel. Tudom, hogy vannak méretek, de ahogy nézem, ezek is olyanok, mint a ruhánál és a cipőnél, a szórás legalább 2-3 szám.

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.