Idézet: blash - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 22:14
Hat, ize, szomoru vagyok

Ne vedd meg, nekem jobb lenne

Nem kell neked fixi, van mar eleg bicajod. Ilyen vazra nekem van szuksegem :Đ De megveheted nekem, kerekek majd fuzetek en hozza, meg veszek ra re'tes lancot, mreg dicta racsnit, meg egy-ket bizbaszt

Néztem. Tágra nyílt szemekkel. Egy dunakeszii sufniboltból hoztam el a vázat, de mint kiderült újpesten is van boltjuk, ott már készül a kerekem Campa pályaaggyal. Az első döbbenet akkor ért, mikor kiküldte elém a fazon a bótossegéd kissrácot +1 bringával, hogy ne gyalogoljak a vasúttól. Felültem a bringára, tekerek, lenézek hogy mi is van már alattam, erre megláttam egy ilyet:
Na most megtapasztaltam, hogy hogy működik az AMP villa. Később még egyet találtam a garázsbejáratnál a falnak döntve colos nyakkal. Másidik döbbenetként jött a vázam, meg egy digitális mérleg. Végülis már csak a 2 kerék hiányzik, meg a lánc, és kész. Na meg egy első fék talán, bár ahhoz a villára fúrni kell a fékkonzolnak lyukat. Eddig 3.9 kilónál járok

. Hátsó fék szintén csak akkor menne fel, ha átfúrnám a fékhidat, de hátra nem kell fék.
A következő döbbenet akkor ért, amikor benéztem a hátsó raktárba, és a fal mentén végiglógatva fogadott 16 db ilyen különböző színekben:

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Ha emellett még sorba veszem a Votec és Cannondale montivázakat, De Rosa outikat, és még jópár egyéb apróságot (karbon Speckó outi váz, mellette egy karbon Colnago)... Szép volt. Még ott volt a boltos egyik bringája a Colnago-k alatt letámasztva, 8-as Campa Record Titan szettel, ami megintcsak igazi ritkaság. Az állványon meg épp készült a titánvázas outija 9-es Record Titannal

. A boltosfazon tiszta Guga, stílusban nagyon emlékeztetett rá.
Ha meg single speed outit akarsz építeni, volt ott egy pár váz (Da Rosa és Moser) ilyen papuccsal:

Nem ilyen rozsdás, hanem ilyen elöltöltős csúszós.
Yóól nem tankoltam fel FRM cuccokból. Volt egyenes FRM kormány pehelysúlyban, csak piros. Kék vázra nem túl jó. Volt 27.2-es FRM nyeregcső, csak 27.0 a vázé. Belekerült egy másfélszer nehezebb karbon Kalloy.
Ha meg kell valakinek a bót elérhetősége, szóljon.