Elküldve: 2005. 08. 29. 09:52
Ezen a héten nyár lesz, ezért örültem. Két okból is:
1. nem lesz hideg
2. le van zárva az alsórakpart, ezért autóktól zavartalanul végigmehetek az alsórakparton, így nem kell pl átverekednem magam a szigetesek által a bicikliúton hagyott üvegmorzsákon.
Sajnos:
1. Még rohadtul nem volt meleg, mikor bejöttem
2. Az utósok nagy ívben basznak rá, hogy le van zárva a rakpart
Ugyanis a Mozaik utcánál egy zsákutca tábla van kitéve, alatta felirattal, mert a Hajógyári szigetre be kell hajtani a Munkás hídon az oda menőknek. De akik ennek ellenére behajtottak, azok nem a Hajógyári szigetre mentek be, hanem csak idegesítették a kerékpárost. Mert legözelebb a Margit híd után tudna lejönni a rakpartról, de az elöntött szakasz (ma tetőzik, van jó mély rész is) csak az Árpád híd és a Margit híd között van a Margit híd fele eső részen. Tehát 90-el elrepeszt a mozaik utcától az Árpád híd utánig, ott jó nagyot káromkodik, majd 90-el vissza a Mozaikra.
Gyakorlatilag le van zárva az alsórakpart, ezt ők is tudták, nyugodtan lehet nyomni a kövér gázt, úgyse lesz ott rendőr, meg hát ó (hát őőőő!) nagyon siet ám! Szóval le van zárva a rakpart?
- Kisteherautósfőr: baszik rá! Hát ő haszongépjárművel van, ő dolgozik, neki sietni kell!
- Nyugdíjas buzukival: Baszik rá! Bér neki van ideje, de ő nyugdíjas, rá ez nem vonatkozik, ő kivétel!
- Topmenedszer T6-os Volvoval/A8 Audival/Bálna Mercivel: baszik rá! Először is ő kilóra megvesz mindent, bármi legyen is, ővé a világ! Másodszor is ő nagyon siet!
- Budapesti autós: baszik rá! Baszik a piros lámpára, a szabályokra, ezt miért tartsa éppen be?
Aztán a Mozaik utca után állt végig a sor a város fele. Én ugye másik irányba mentem. De vigyáznom kellett, mert szemből véletlenszerű pillanatokban fogyott el a T6-os Volvoval/A8 Audival/Bálna Mercivel lévő bespeedelt topmenedzser türelme, és olyan elánnal vágódott ki, hogy majdnem elvitt. Mert őneki nagyon sietni kell, meg különben is, rá nem vonatkoznak a szabályok, ha mégis, akkor kilóra megvesz bárkit. Szóval kivágódtak, és a szembe sávba előre 90-el.
0012f4a4 7c16e0c7 mfc71!CWnd::DefWindowProcA+0x42