Idézet: Normika - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 3:10
A francokat. Félreértés ne essék, megvettem a játékot a megjelenés napján, mivel sikerült felkorbácsolni az kis várakozásomat, és tulajdonképpen tetszett a játék, de ha nekem egyszer is elkezdett volna ilyennel szarozni a Steam, akkor valami eszméletlen módon felháborodtam volna. Szvsz ezen még van mit finomítani.
Kb egy-másfél hónapig nem volt időm játszani a játékkal: elindítom, erre nekiáll bőszen frissíteni, miegymás. Na mondom jól van, addig csináltam melegszendvicset, megkajáltam és kb 15 perc múlva játszhattam is. VISZONT: azt nem lehetett volna megoldani, hogy - 'Figyi te paraszt van frissítés a játékhoz. Kell, nem kell?' - 'Ó, köszi nem kell, mert nekem eddig is tök büfén ment, nem fagyott ki az MI, meg nem volt egyáltalán semmi gond.' - 'Oké, akkor játsszál. Esetleg szóljak később?' - 'Aha, az jó lenne.'
Tudom, én vagyok a köcsög, meg a demagóg, mert offline mód, meg mittomén. De szerintem ennyit meg lehetett volna csinálni. (A Microsoftnak is sikerült :Đ )
Leggyorsabb várakoztatási mellőzés az internetet kihúzni, ekkor offline módba kapcsol.
Bizony hiányzik a patch felajánlási opció, hogy később patcheljen stb. Szerintem országonként/programonként különbözőek a szabályok, ezt el kell fogadni, nem olyan kínosak.

Súgó
A téma zárva.