Half-Life 2
Elküldve: 2005. 03. 16. 20:04
Hi All! Én nem tudom, de ha backupolok, akkor csinál nekem egy 2,5 Gb mérető exét, de ha ki akarom csomizni, akkor egy idő mulva kéri a next disket? Pedig a beállításoknál 1 dvdt adtam meg!! Na ilyen kor mi van?
KÖszi a segítséget előre is!
Elküldve: 2005. 03. 16. 20:37
Nekem a Half Life 2,a Doom 3 és a Farcry is nagyon tetszett.Mindegyik más stilust képvisel az FPS játékok között,de mindegyiknek van egy egyedülálló hangulata ami megfogja az embert.
A soha nem kibékithető vélemény különbségek,hogy melyik a legjobb nem megoldható.Ha a játék megtetszik és végigjátszod az már elég szerintem.Akkor már adott valamit amiért foglalkozott vele akárki is.Olvastam egy olyan fikázást a Half Life2 vel kapcsolatban ahol egy gémer képet mutogatott,hogy talált egy textúra hibát.Meddig kellett vajon játszania és keresgélni amig megtalálta?
Ha valaki képes azért játszani valamivel,ert hibát keres,akkor elvesztett valamit..Azt a dolgot magában,hogy megpróbáljon kikapcsolni és szórakozni az adott dologgal.Ez pedig elég szomorú. :confused:
Ha valakit igazán meg akarsz ismerni adj hatalmat a kezébe..És ha mégjobban akkor vedd el tőle..
Elküldve: 2005. 03. 16. 20:45
Idézet: Incendium - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 20:37
Nekem a Half Life 2,a Doom 3 és a Farcry is nagyon tetszett.Mindegyik más stilust képvisel az FPS játékok között,de mindegyiknek van egy egyedülálló hangulata ami megfogja az embert.
A soha nem kibékithető vélemény különbségek,hogy melyik a legjobb nem megoldható.Ha a játék megtetszik és végigjátszod az már elég szerintem.Akkor már adott valamit amiért foglalkozott vele akárki is.Olvastam egy olyan fikázást a Half Life2 vel kapcsolatban ahol egy gémer képet mutogatott,hogy talált egy textúra hibát.Meddig kellett vajon játszania és keresgélni amig megtalálta?
Ha valaki képes azért játszani valamivel,ert hibát keres,akkor elvesztett valamit..Azt a dolgot magában,hogy megpróbáljon kikapcsolni és szórakozni az adott dologgal.Ez pedig elég szomorú. :confused:
Mondjuk ez tényleg elég gáz. A Doom 3-ban nem kellett sokat játszani, hogy megtaláljam a textúra hibákat...
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]
Elküldve: 2005. 03. 16. 21:21
Idézet: gugyu - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 20:04
Hi All! Én nem tudom, de ha backupolok, akkor csinál nekem egy 2,5 Gb mérető exét, de ha ki akarom csomizni, akkor egy idő mulva kéri a next disket? Pedig a beállításoknál 1 dvdt adtam meg!! Na ilyen kor mi van?
KÖszi a segítséget előre is!
Nálam is volt ilyen. Mikor kéri a következőt, nevezd át arra
Tanulj meg pókerezni 50$ kezdőpénzzel és szerezz még 100$ bónuszt!
Ha a poker már megy, de az ingyen pénz jól jön.. KATT :)
Ha bármilyen segítség kell, PÜ ;)
Ha a poker már megy, de az ingyen pénz jól jön.. KATT :)
Ha bármilyen segítség kell, PÜ ;)
Elküldve: 2005. 03. 17. 11:37
Hát én őszintén szólva sem a Half Life2-ben,sem a Doom3ban nem találtam textúra hibát,ilyen szempontból mindkettő professzionálisan van megcsinálva,ahogy kell.
(Bár lehet,hogy a Doom3-ban volt, csak nem láttam a sötétben
)
Nekem hangulatilag jött be sokkal jobban a HL2. És valószínűnek tartom,hogy az ott látott vizet sohasem felejtem el. Minden játékban olyannak kéne lennie a víznek.
(Bár lehet,hogy a Doom3-ban volt, csak nem láttam a sötétben
Nekem hangulatilag jött be sokkal jobban a HL2. És valószínűnek tartom,hogy az ott látott vizet sohasem felejtem el. Minden játékban olyannak kéne lennie a víznek.
Elküldve: 2005. 03. 17. 12:09
Valóban gyönyörű az a viz
A Doom3ban a horror jött be nagyon
Viszont sajnos semmi külső tér,csak a barangolás a folyókon.Mondjuk egyedül éjjel játszani elég kellemes
A Half Life2 nél meg szinte lélegzik a világ..élnek a külső terek..nem olyan mintha csak oda rakták volna.egy darabig még el lehet molyolgatni az adott gamékkal
A Half Life2 nél meg szinte lélegzik a világ..élnek a külső terek..nem olyan mintha csak oda rakták volna.egy darabig még el lehet molyolgatni az adott gamékkal
Ha valakit igazán meg akarsz ismerni adj hatalmat a kezébe..És ha mégjobban akkor vedd el tőle..
Elküldve: 2005. 03. 17. 12:23
Idézet: Incendium - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 12:09
Viszont sajnos semmi külső tér,csak a barangolás a folyókon.Mondjuk egyedül éjjel játszani elég kellemes

A Far Cry-ban is érdemes full részletességgel highest beállításokkal és aa+af-el megnézni a vizet és a környezetet. Üt az is egy cseppet.
Üdv: Bepe
Elküldve: 2005. 03. 17. 12:55
Ha majd lesz olyan vasam biztos ki is próbálom.
Egyenlőre azonban be kell érnem a Doom3 ban 800x600 as közepes felbontással.Igy is nagyon jól néz ki..milyen lehet egy fullos géppel.. :confused:
De nem vagyok telhetetlen,hiszen vannak akik nálam jóval szerényebb gépeken játszanak és (sajnos) nem mindenkinek az AGPPCIexpress XTHYY980000GT kártyára telik
Király mindhárom játék,sorrend nélkül
Király mindhárom játék,sorrend nélkül
Elküldve: 2005. 03. 19. 13:38
Idézet: Incendium - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 11:09

Doom 3 -ban igazábol a hanghatások kidolgozása és megfelelő társítása volt eszméletlen jó.
Viszont nyomába se ér a HL2 történeti és háttér kidolgozottságának...
Amire kiváncsi leszek a HL2- Stargate mod...
Kezdetben vala sötétség...
...érdekes pedig megesküdtem volna, hogy a közelében se jártam...
...érdekes pedig megesküdtem volna, hogy a közelében se jártam...
Elküldve: 2005. 03. 19. 13:41
Idézet: sadam - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 20:45
Mondjuk ez tényleg elég gáz. A Doom 3-ban nem kellett sokat játszani, hogy megtaláljam a textúra hibákat...
... no flame. 
A Doom3-ban hol találtál te textúra hibát??? Mert én megmondom hogy szerintem nem nagyon volt... lehet hogy mégis van különbség a DX8 és a DX9 között...
macbook air 2014
Elküldve: 2005. 03. 19. 13:46
---
Szerkesztette: dani83 2005. 03. 19. 14:07 -kor
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 03. 21. 16:34
Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 12:41
A Doom3-ban hol találtál te textúra hibát??? Mert én megmondom hogy szerintem nem nagyon volt... lehet hogy mégis van különbség a DX8 és a DX9 között... 
ööö..most nem azért de az Inno 6600 miért lenne DX8as??
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]
Elküldve: 2005. 03. 21. 19:08
A DOOM3-ban egyszerűen ocsmányak a textúrák.
Főleg az a gáz, amikor egy textúrázott felületbe beépítenek valami vektoros, részletes cuccot, mint például a kommunikációs pult a bázison. Rusnya, elnagyolt a textúrája az egésznek és ott virít benne egy tűéles képernyő...
Tudom, a hangulat a fontos, de abban a fél órában nem volt sok esélye a hangulatnak, amit nálam töltött a játék. Így meg feltünt.
Főleg az a gáz, amikor egy textúrázott felületbe beépítenek valami vektoros, részletes cuccot, mint például a kommunikációs pult a bázison. Rusnya, elnagyolt a textúrája az egésznek és ott virít benne egy tűéles képernyő...
Tudom, a hangulat a fontos, de abban a fél órában nem volt sok esélye a hangulatnak, amit nálam töltött a játék. Így meg feltünt.
Tuningőrült vagyok: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérről meg a többiről már nem is beszélek...
Elküldve: 2005. 03. 22. 01:16
Na, az én saját véleményem a játékról:
Bár a half life 1 annak idején annyira nem fogott meg, a 2-t a videok láttán nagyon vártam és....szerintem tényleg lett olyan jó mint amennyire a videok alapján képzeltem. Rég nem játszottam ilyen jót egy játékkal se, és kevés van amit ennyiszer végigvittem (8x). Szerintem nagyon eltalálták ezt a játékot számomra. Amire aztmondom hogy lehetne jobb is az az újrajátszhatósága. Egy-két elágazás kerülhetett volna a játékba...
Far Cry:
Képek alapján nagyon elitéltem mondván hogy ez is csak egy katonai fps (amiket nem szeretek annyira). Miután kiprobáltam teljesen megváltozott róla a véleményem: Grafikára kiemelkedő, játékmente pedig nagyon megfogott.
Doom3 pedig volt az amit mindig is vártam. Miután megjött csak azt toltam de időközben rájöttem hogy ha nem lettek volna benne a régi doom-ra utaló dolgok (fegyverek, ellenfelek) akkor szerintem már az első pálya után abbahagytam volna. Egy doom 3tól én nem csak ennyit vártam.
Szumma: Nov 16. óta más játékkal nem játszok csak a half life 2vel. Szóval nálam jelenleg az a #1. Utánna Far Cry. a doom 3 pedig a listám 4-5 helyén lenne talán. Ja még1x: ez az én saját véleményem.
Bár a half life 1 annak idején annyira nem fogott meg, a 2-t a videok láttán nagyon vártam és....szerintem tényleg lett olyan jó mint amennyire a videok alapján képzeltem. Rég nem játszottam ilyen jót egy játékkal se, és kevés van amit ennyiszer végigvittem (8x). Szerintem nagyon eltalálták ezt a játékot számomra. Amire aztmondom hogy lehetne jobb is az az újrajátszhatósága. Egy-két elágazás kerülhetett volna a játékba...
Far Cry:
Képek alapján nagyon elitéltem mondván hogy ez is csak egy katonai fps (amiket nem szeretek annyira). Miután kiprobáltam teljesen megváltozott róla a véleményem: Grafikára kiemelkedő, játékmente pedig nagyon megfogott.
Doom3 pedig volt az amit mindig is vártam. Miután megjött csak azt toltam de időközben rájöttem hogy ha nem lettek volna benne a régi doom-ra utaló dolgok (fegyverek, ellenfelek) akkor szerintem már az első pálya után abbahagytam volna. Egy doom 3tól én nem csak ennyit vártam.
Szumma: Nov 16. óta más játékkal nem játszok csak a half life 2vel. Szóval nálam jelenleg az a #1. Utánna Far Cry. a doom 3 pedig a listám 4-5 helyén lenne talán. Ja még1x: ez az én saját véleményem.
Elküldve: 2005. 03. 22. 15:46
Idézet: Crosscut - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 0:16
Na, az én saját véleményem a játékról:
Far Cry:
Far Cry:
Ne ezt abszulút osztom én is.. korrekt
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]
Elküldve: 2005. 03. 22. 16:08
Idézet: Before - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 19:08
A DOOM3-ban egyszerűen ocsmányak a textúrák.
Google-->beletúrtam a .cfg fájljába kicsit mélyebbe és olyan tűéles textúrákat csaltam ki, mint ~ az előzetes képeken...mindenestre sokkal jobban nézett ki.
Attól, hogy ultra highra raktad még nincs maximumon!
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2005. 03. 22. 17:18
Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 16:08
Google-->beletúrtam a .cfg fájljába kicsit mélyebbe és olyan tűéles textúrákat csaltam ki, mint ~ az előzetes képeken...mindenestre sokkal jobban nézett ki.
Hát, ez bizony meglehet!
De nem emiatt nem tetszett a játék, hanem valahogy alapvetően nem volt kedvem hozzá.
Tuningőrült vagyok: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérről meg a többiről már nem is beszélek...
Elküldve: 2005. 03. 22. 17:26
Idézet: Before - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 17:18
Hát, ez bizony meglehet!
De nem emiatt nem tetszett a játék, hanem valahogy alapvetően nem volt kedvem hozzá.
Meg azt a baxott sok sötétséget még így se lehetett orvosolni
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2005. 03. 25. 02:12
Közel 4 hónap xarakodás után ma éjjel végre kipróbálhattam a 2. részt.

Nem birom abbahagyni, de reggel 7kor kelnem kéne...
1.blikkre: Ez nagyonállat, überfasza!
100x jobb a feeling, mint D3-nál.Ott majd be ...
.
Ez a királyság.
Pont.
Nekem legalábbis.
carr
Nem birom abbahagyni, de reggel 7kor kelnem kéne...
1.blikkre: Ez nagyonállat, überfasza!
100x jobb a feeling, mint D3-nál.Ott majd be ...
Ez a királyság.
Pont.
Nekem legalábbis.
carr
Bodony :) a majdnem otthonom...
Karcos a CD? DIY videjó. :)
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Karcos a CD? DIY videjó. :)
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2005. 03. 25. 17:09
A Doom3 ban azt tetszik most a legjobban,hogy átirták az első részt az új engine alá.Totál régi feeling mégis sokkal szebb az egész.Alig várom,hogy a Hexen is elkészüljön,mert már csinálják

Súgó
A téma zárva.