HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2

#331 Felhasználó inaktív   gugyu 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 16. 20:04

Hi All! Én nem tudom, de ha backupolok, akkor csinál nekem egy 2,5 Gb mérető exét, de ha ki akarom csomizni, akkor egy idő mulva kéri a next disket? Pedig a beállításoknál 1 dvdt adtam meg!! Na ilyen kor mi van? :reklamacio:  KÖszi a segítséget előre is!

#332 Felhasználó inaktív   Incendium 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 16. 20:37

Nekem a Half Life 2,a Doom 3 és a Farcry is nagyon tetszett.Mindegyik más stilust képvisel az FPS játékok között,de mindegyiknek van egy egyedülálló hangulata ami megfogja az embert. ;) A soha nem kibékithető vélemény különbségek,hogy melyik a legjobb nem megoldható.Ha a játék megtetszik és végigjátszod az már elég szerintem.Akkor már adott valamit amiért foglalkozott vele akárki is.Olvastam egy olyan fikázást a Half Life2 vel kapcsolatban ahol egy gémer képet mutogatott,hogy talált egy textúra hibát.Meddig kellett vajon játszania és keresgélni amig megtalálta? :)  :D Ha valaki képes azért játszani valamivel,ert hibát keres,akkor elvesztett valamit..Azt a dolgot magában,hogy megpróbáljon kikapcsolni és szórakozni az adott dologgal.Ez pedig elég szomorú. :confused:
Ha valakit igazán meg akarsz ismerni adj hatalmat a kezébe..És ha mégjobban akkor vedd el tőle..

#333 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 20:45

Idézet: Incendium - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 20:37

Nekem a Half Life 2,a Doom 3 és a Farcry is nagyon tetszett.Mindegyik más stilust képvisel az FPS játékok között,de mindegyiknek van egy egyedülálló hangulata ami megfogja az embert. ;) A soha nem kibékithető vélemény különbségek,hogy melyik a legjobb nem megoldható.Ha a játék megtetszik és végigjátszod az már elég szerintem.Akkor már adott valamit amiért foglalkozott vele akárki is.Olvastam egy olyan fikázást a Half Life2 vel kapcsolatban ahol egy gémer képet mutogatott,hogy talált egy textúra hibát.Meddig kellett vajon játszania és keresgélni amig megtalálta? :)  :D Ha valaki képes azért játszani valamivel,ert hibát keres,akkor elvesztett valamit..Azt a dolgot magában,hogy megpróbáljon kikapcsolni és szórakozni az adott dologgal.Ez pedig elég szomorú. :confused:

Mondjuk ez tényleg elég gáz. A Doom 3-ban nem kellett sokat játszani, hogy megtaláljam a textúra hibákat... :D ... no flame. :)
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#334 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 21:21

Idézet: gugyu - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 20:04

Hi All! Én nem tudom, de ha backupolok, akkor csinál nekem egy 2,5 Gb mérető exét, de ha ki akarom csomizni, akkor egy idő mulva kéri a next disket? Pedig a beállításoknál 1 dvdt adtam meg!! Na ilyen kor mi van? :reklamacio:  KÖszi a segítséget előre is!

Nálam is volt ilyen. Mikor kéri a következőt, nevezd át arra ;)

#335 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 11:37

Hát én őszintén szólva sem a Half Life2-ben,sem a Doom3ban nem találtam textúra hibát,ilyen szempontból mindkettő professzionálisan van megcsinálva,ahogy kell.
(Bár lehet,hogy a Doom3-ban volt, csak nem láttam a sötétben  :D )
Nekem hangulatilag jött be sokkal jobban a HL2. És valószínűnek tartom,hogy az ott látott vizet sohasem felejtem el. Minden játékban olyannak kéne lennie a víznek.

#336 Felhasználó inaktív   Incendium 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:09

Valóban gyönyörű az a viz ;) A Doom3ban a horror jött be nagyon :D Viszont sajnos semmi külső tér,csak a barangolás a folyókon.Mondjuk egyedül éjjel játszani elég kellemes :cool:
A Half Life2 nél meg szinte lélegzik a világ..élnek a külső terek..nem olyan mintha csak oda rakták volna.egy darabig még el lehet molyolgatni az adott gamékkal :rolleyes:  :cool:  :D
Ha valakit igazán meg akarsz ismerni adj hatalmat a kezébe..És ha mégjobban akkor vedd el tőle..

#337 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:23

Idézet: Incendium - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 12:09

Valóban gyönyörű az a viz ;) A Doom3ban a horror jött be nagyon :D Viszont sajnos semmi külső tér,csak a barangolás a folyókon.Mondjuk egyedül éjjel játszani elég kellemes :cool:
A Half Life2 nél meg szinte lélegzik a világ..élnek a külső terek..nem olyan mintha csak oda rakták volna.egy darabig még el lehet molyolgatni az adott gamékkal :rolleyes:  :cool:  :D

A Far Cry-ban is érdemes full részletességgel highest beállításokkal és aa+af-el megnézni a vizet és a környezetet. Üt az is egy cseppet.  :cool:

Üdv: Bepe

#338 Felhasználó inaktív   Incendium 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 12:55

Ha majd lesz olyan vasam biztos ki is próbálom. ;)  Egyenlőre azonban be kell érnem a Doom3 ban 800x600 as közepes felbontással.Igy is nagyon jól néz ki..milyen lehet egy fullos géppel.. :confused:  :) De nem vagyok telhetetlen,hiszen vannak akik nálam jóval szerényebb gépeken játszanak és (sajnos) nem mindenkinek az AGPPCIexpress XTHYY980000GT kártyára telik :D
Király mindhárom játék,sorrend nélkül :cool:

#339 Felhasználó inaktív   Pulsar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 13:38

Idézet: Incendium - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 11:09

Doom 3 -ban igazábol a hanghatások kidolgozása és megfelelő társítása volt eszméletlen jó.
Viszont nyomába se ér a HL2 történeti és háttér kidolgozottságának...

Amire kiváncsi leszek a HL2- Stargate mod...
Kezdetben vala sötétség...
...érdekes pedig megesküdtem volna, hogy a közelében se jártam...

#340 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 13:41

Idézet: sadam - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 20:45

Mondjuk ez tényleg elég gáz. A Doom 3-ban nem kellett sokat játszani, hogy megtaláljam a textúra hibákat... :D ... no flame. :)

A Doom3-ban hol találtál te textúra hibát??? Mert én megmondom hogy szerintem nem nagyon volt... lehet hogy mégis van különbség a DX8 és a DX9 között... :p
macbook air 2014

#341 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 13:46

---

Szerkesztette: dani83 2005. 03. 19. 14:07 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#342 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 16:34

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 12:41

A Doom3-ban hol találtál te textúra hibát??? Mert én megmondom hogy szerintem nem nagyon volt... lehet hogy mégis van különbség a DX8 és a DX9 között... :p

ööö..most nem azért de az Inno 6600 miért lenne DX8as?? :smoker:
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#343 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 19:08

A DOOM3-ban egyszerűen ocsmányak a textúrák.
Főleg az a gáz, amikor egy textúrázott felületbe beépítenek valami vektoros, részletes cuccot, mint például a kommunikációs pult a bázison. Rusnya, elnagyolt a textúrája az egésznek és ott virít benne egy tűéles képernyő...
Tudom, a hangulat a fontos, de abban a fél órában nem volt sok esélye a hangulatnak, amit nálam töltött a játék.  Így meg feltünt.
Tuningőrült vagyok: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérről meg a többiről már nem is beszélek...

#344 Felhasználó inaktív   Crosscut 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 22. 01:16

Na, az én saját véleményem a játékról:

Bár a half life 1 annak idején annyira nem fogott meg, a 2-t a videok láttán nagyon vártam és....szerintem tényleg lett olyan jó mint amennyire a videok alapján képzeltem. Rég nem játszottam ilyen jót egy játékkal se, és kevés van amit ennyiszer végigvittem (8x). Szerintem nagyon eltalálták ezt a játékot számomra. Amire aztmondom hogy lehetne jobb is az az újrajátszhatósága. Egy-két elágazás kerülhetett volna a játékba...
Far Cry:
Képek alapján nagyon elitéltem mondván hogy ez is csak egy katonai fps (amiket nem szeretek annyira). Miután kiprobáltam teljesen megváltozott róla a véleményem: Grafikára kiemelkedő, játékmente pedig nagyon megfogott.
Doom3 pedig volt az amit mindig is vártam. Miután megjött csak azt toltam de időközben rájöttem hogy ha nem lettek volna benne a régi doom-ra utaló dolgok (fegyverek, ellenfelek) akkor szerintem már az első pálya után abbahagytam volna. Egy doom 3tól én nem csak ennyit vártam.
Szumma: Nov 16. óta más játékkal nem játszok csak a half life 2vel. Szóval nálam jelenleg az a #1. Utánna Far Cry. a doom 3 pedig a listám 4-5 helyén lenne talán. Ja még1x: ez az én saját véleményem.

#345 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 22. 15:46

Idézet: Crosscut - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 0:16

Na, az én saját véleményem a játékról:

Bár a half life 1 annak idején annyira nem fogott meg, a 2-t a videok láttán nagyon vártam és....szerintem tényleg lett olyan jó mint amennyire a videok alapján képzeltem. Rég nem játszottam ilyen jót egy játékkal se, és kevés van amit ennyiszer végigvittem (8x). Szerintem nagyon eltalálták ezt a játékot számomra. Amire aztmondom hogy lehetne jobb is az az újrajátszhatósága. Egy-két elágazás kerülhetett volna a játékba...
Far Cry:
Képek alapján nagyon elitéltem mondván hogy ez is csak egy katonai fps (amiket nem szeretek annyira). Miután kiprobáltam teljesen megváltozott róla a véleményem: Grafikára kiemelkedő, játékmente pedig nagyon megfogott.
Doom3 pedig volt az amit mindig is vártam. Miután megjött csak azt toltam de időközben rájöttem hogy ha nem lettek volna benne a régi doom-ra utaló dolgok (fegyverek, ellenfelek) akkor szerintem már az első pálya után abbahagytam volna. Egy doom 3tól én nem csak ennyit vártam.
Szumma: Nov 16. óta más játékkal nem játszok csak a half life 2vel. Szóval nálam jelenleg az a #1. Utánna Far Cry. a doom 3 pedig a listám 4-5 helyén lenne talán. Ja még1x: ez az én saját véleményem.

Ne ezt abszulút osztom én is.. korrekt
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#346 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 16:08

Idézet: Before - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 19:08

A DOOM3-ban egyszerűen ocsmányak a textúrák.
Főleg az a gáz, amikor egy textúrázott felületbe beépítenek valami vektoros, részletes cuccot, mint például a kommunikációs pult a bázison. Rusnya, elnagyolt a textúrája az egésznek és ott virít benne egy tűéles képernyő...
Tudom, a hangulat a fontos, de abban a fél órában nem volt sok esélye a hangulatnak, amit nálam töltött a játék.  Így meg feltünt.

Google-->beletúrtam a .cfg fájljába kicsit mélyebbe és olyan tűéles textúrákat csaltam ki, mint ~ az előzetes képeken...mindenestre sokkal jobban nézett ki.
Attól, hogy ultra highra raktad még nincs maximumon!
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#347 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 17:18

Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 16:08

Google-->beletúrtam a .cfg fájljába kicsit mélyebbe és olyan tűéles textúrákat csaltam ki, mint ~ az előzetes képeken...mindenestre sokkal jobban nézett ki.
Attól, hogy ultra highra raktad még nincs maximumon!

Hát, ez bizony meglehet!
De nem emiatt nem tetszett a játék, hanem valahogy alapvetően nem volt kedvem hozzá.
Tuningőrült vagyok: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérről meg a többiről már nem is beszélek...

#348 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 17:26

Idézet: Before - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 17:18

Hát, ez bizony meglehet!
De nem emiatt nem tetszett a játék, hanem valahogy alapvetően nem volt kedvem hozzá.

Meg azt a baxott sok sötétséget még így se lehetett orvosolni :D
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#349 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 02:12

Közel 4 hónap xarakodás után ma éjjel végre kipróbálhattam a 2. részt.
:)

Nem birom abbahagyni, de reggel 7kor kelnem kéne... :(
1.blikkre: Ez nagyonállat, überfasza!
100x jobb a feeling, mint D3-nál.Ott majd be ... :D.
Ez a királyság.
Pont.

Nekem legalábbis.

carr :respect:

#350 Felhasználó inaktív   Incendium 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 17:09

A Doom3 ban azt tetszik most a legjobban,hogy átirták az első részt az új engine alá.Totál régi feeling mégis sokkal szebb az egész.Alig várom,hogy a Hexen is elkészüljön,mert már csinálják :cool:

Téma megosztása:

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.